Chat
Online
Chat now
419 látogató
 
vissza az oldal tetejére

Diablo hírek

 

Partnereink

 

 

 

 

Diablo fórumok

 
Magyar Diablo III Klánok
94 hozzászólás
Diablo 2
504 hozzászólás
Az utolsó remény
171 hozzászólás
Elsősegély
197 hozzászólás
Diablo Hungary
215 hozzászólás
Diablo 1
18 hozzászólás
Három szavas történet
249 hozzászólás
Diablo 3
1959 hozzászólás

Új Diablo játékosok

 

Kedvelt Diablo cikkek

 
Diablo III - Demon Hunter
97495 megtekintés
 
Diablo III - Barbár
96089 megtekintés
 
Diablo III - Wizard
95946 megtekintés
 
Diablo III - Monk
86830 megtekintés
 
Diablo III - Crusader
76084 megtekintés
 
Diablo III - Witch Doctor
74660 megtekintés
 
 
Mi az a Diablo?
44464 megtekintés
 
Minden a Legendary Gemekről
44065 megtekintés
 
 

Beszéd téma

 
Minden a Legendary Gemekről
114 hozzászólás
 
Patch 2.1.1 - Magyarul
91 hozzászólás
 
Minden a Kanai’s Cube -ról
72 hozzászólás
 
 
Indul a Lottó!
57 hozzászólás
 
 

cszcsaba hozzászólt a(z) Magyar Diablo III Klánok témájú fórumban. január 09.
 
 

Friss Diablo hírek

 
Villám hírek 2013. március 28. 6 hozzászólás
 

Újabb kék posztok kerültek ki a fejlesztőktől, amikben az 1.0.8 és az Itemizáció a téma.

A Blizzard fejlesztői még jelenleg nem tudják megmondani, hogy mikor kerül fel a szerverekre az 1.0.8 -as javítás, azonban előreláthatólag lesz tesztelési lehetőség, azaz PTR! Az Itemizációval kapcsolatos változások (blog) sajnos nem kerülnek bele az 1.0.8 -ba.

I'm really looking forward to the monster density changes in patch 1.0.8 as well, but we don’t have any updates for the patch schedule yet. We should have some information to share about it soon, though, and are currently planning to do a PTR.

The item changes mentioned in the Itemization blog are not going to be in patch 1.0.8, and we don’t have any additional information regarding when they'll be implemented. We know people are eager to know more about when they can expect those changes, though, so we’ll be sure to keep you updated as soon as we have more details.

Battle.net

 

Még mindig kérdéses, hogy az Itemizációval újabb legendarykat raknak majd be a játékba, vagy a régieket próbálják majd egy kicsit feltuningolni (vagy egyszerre a kettőt). Jelenleg még ők sem tudják szóval "Soon"!

I do feel I need to clarify something though, before people build up crazy expectations; we will not necessarily get to see a lot of new legendaries added to the game, we simply cannot promise that at this point in time - as described in the Developer Journal update, we are looking into a "Less is More" model, where you will see fewer drops overall, but a much larger percentage of those drops will be interesting.

It is still too soon to say if the game changing legendaries will be all new ones, all reworked ones, or a mix of the two. When we do have this information, then we will of course let you know, but for now the only information we have on the future of itemisation is what have been posted in the Developer Journal update and of course the "Ask the Devs" answers on the topic of itemisation.

Battle.net

 

 
Morzan
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
Eddig 6 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
 
MCfosat  Egyedül a monster sűrűség növelése az 1,2,4-es act-ban... Sajnos ez édeskevés,főleg úgy,hogy több mint 2 hónapja "ülnek" a patch-en... :(
 

LittleLame84

márc. 28., 16:44
Szerintem is kevés.... de legalább lesz egy kis változatosság, és nem mindig csak act3at kell nyúzni. De ahhoz képest, hogy mióta ülnek (meg még meddig fognak) ezen a patchen is, ez semmi... :S
 
 
 
 
szalontai  hát én speciel nagyon tudnék örülni annak,h ne a3-ba legyen kötelező farmolni...de szerintem ezzel nagyon sokan vagyunk így,h a1 az milyen jó is lenne (egy darabig biztos)
 

MCfosat

márc. 28., 14:36
Az biztos jó lenne... act3 tól már kiráz a hideg,pedig nem farmolok még napi szinten se...
 
 
 
 

szalontai

márc. 28., 14:09
hát én speciel nagyon tudnék örülni annak,h ne a3-ba legyen kötelező farmolni...de szerintem ezzel nagyon sokan vagyunk így,h a1 az milyen jó is lenne (egy darabig biztos)
 
 
 
 
Morzan  Hát eddig abban reménykedtünk, hogy az 1.0.8 -ban benn lesz az Itemizáció, de akkor ezek szerint nem? - nem értem, hogy akkor mi lesz benne...?!
 

MCfosat

márc. 28., 12:36
Egyedül a monster sűrűség növelése az 1,2,4-es act-ban... Sajnos ez édeskevés,főleg úgy,hogy több mint 2 hónapja "ülnek" a patch-en... :(
 
 
 
 
kolli01  azaz most megmondták a semmit... :)
 

Morzan

márc. 28., 11:31
Hát eddig abban reménykedtünk, hogy az 1.0.8 -ban benn lesz az Itemizáció, de akkor ezek szerint nem? - nem értem, hogy akkor mi lesz benne...?!
 
 
 
 

kolli01

márc. 28., 11:22
azaz most megmondták a semmit... :)
 
 
 
Hozzászólások betöltése...
 

Diablo videók

 

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Szavazás

Diablo képekben

 
 

Diablo a facebookon

 

A Diablo hírei

 

5 éves a Diablo és a Diablo Hungary

Bár mi tegnap lettünk hivatalosan 5 évesek, a Diablo III viszont ma! Szóval Boldog születésnapot mind a kettőnknek!
június 21. - diablohungary.hu

Betekintés: Challenge Rift

Mi az a Challenge Rift és milyen kihívásokat állít felénk? A Blizzard betekintőjének következő részét ezen kérdések feltárásának szánta.
június 21. - diablohungary.hu

Necromancer kampány animáció

Percekkel ezelőtt gurult ki a hivatalos facebook oldalra az alábbi videó, amely az új karakter kampányához tartozik. Sötétnek sötét, erősnek erős, mi kell még?
június 21. - diablohungary.hu

Minden amit a Season -ről tudni kell

Számos cikkben írtunk már arról, hogy mit is tartogat számunkra a 2.1 -es patch; volt már szó a season-röl is hírmorzsák keretében. Most azonban egy csokorba foglalva részletesen megnézzük miről is szól valójában és mi mindent tartogat számunkra.
január 30. - diablohungary.hu

Crusader Karakterbemutató

Üdvözöllek Kalandor! Ebben a bemutatóban megismerkedhetsz a Crusaderrel! Teljes leírást olvashatsz a Reaper of Souls új kasztjáról, amibe beletartozik története és összes eddigi skillje. Mindez teljesen magyarul. Frissítve a 2.1 -es javításnak megfelelően
január 30. - diablohungary.hu