Chat
Online
Chat now
17 látogató
 
vissza az oldal tetejére

Diablo hírek

 

Partnereink

 

 

 

 

Diablo fórumok

 
Diablo 2
506 hozzászólás
Az utolsó remény
173 hozzászólás
Magyar Diablo III Klánok
94 hozzászólás
Elsősegély
197 hozzászólás
Diablo Hungary
215 hozzászólás
Diablo 1
18 hozzászólás
Három szavas történet
249 hozzászólás
Diablo 3
1959 hozzászólás

Új Diablo játékosok

 

Kedvelt Diablo cikkek

 
Diablo III - Demon Hunter
100270 megtekintés
 
Diablo III - Barbár
98698 megtekintés
 
Diablo III - Wizard
98696 megtekintés
 
Diablo III - Monk
88513 megtekintés
 
Diablo III - Crusader
78783 megtekintés
 
Diablo III - Witch Doctor
76538 megtekintés
 
 
Mi az a Diablo?
45773 megtekintés
 
Minden a Legendary Gemekről
45158 megtekintés
 
 

Beszéd téma

 
Minden a Legendary Gemekről
114 hozzászólás
 
Patch 2.1.1 - Magyarul
91 hozzászólás
 
Minden a Kanai’s Cube -ról
72 hozzászólás
 
 
Indul a Lottó!
57 hozzászólás
 
 

Johnson hozzászólt a(z) Diablo 2 témájú fórumban. április 27.
 
 

Friss Diablo hírek

 
Videók 2012. július 24. 19 hozzászólás
 

Újabb GOD mode került nyilvánosságra, most a Barbárok örülhetnek, hiszen olyan élet regenerációja lesz a karakternek, hogy szinte halhatatlan lesz tőle. A minap a Wizardoknál találtak hasonló hibát, bár ott maga a karakter volt sebezhetetlen. Kripparian beszél nekünk bővebben a Barbárokat érintő bugról.

 

 
Morzan
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
Eddig 14 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
 
PunkZoli  HC miatt azért nem ártana, sőt, korlátozhatnák a HC-ra, igaz a warez miatt nem akarják.
 

Morzan

júl. 26., 18:23
Ott a szervereket kellene megbuherálni, hogy ne legyenek epic lagok. Nem lenne vele probléma. Bár az tény, hogy mikor beütött egy nagyobb dolog és a fél HC -s társadalmat kiirtotta - akkor kellett volna valamit lépjen a Blizz - vagy visszaállítani vagy valami. Mondjuk rendben, első alkalom, új karakter, stb. Na de amikor másodjára történt...
 
 
 
 
mucsesz  Egyébként egyet árulj el, minek az offline mode? Főleg a mai világban, mikor már a WC csészében is wifi van? Nem értem miért kell ennyire ez Neked. Mellesleg a T2-ben hasonló online-offline mód lesz, mint anno a D2-ben is volt. Tehát lesz online karaktered és offline karaktered külön, ahol más-más tárgyak lesznek nálad és más szinten leszel. Nem az lesz, hogy amit Te offline-ban csinálsz, azt rakod fel online-ra is egyik percről a másikra. Nekem a folyamatos online móddal semmi bajom, hosszú évek óta állandó netkapcsolat mellett játszom. De komolyan, ha ez zavar, ne játssz a D3-mal, Super Mario egy nagyon jó offline játék.
 

PunkZoli

júl. 26., 17:06
HC miatt azért nem ártana, sőt, korlátozhatnák a HC-ra, igaz a warez miatt nem akarják.
 
 
 
 

mucsesz

júl. 26., 16:54
Egyébként egyet árulj el, minek az offline mode? Főleg a mai világban, mikor már a WC csészében is wifi van? Nem értem miért kell ennyire ez Neked. Mellesleg a T2-ben hasonló online-offline mód lesz, mint anno a D2-ben is volt. Tehát lesz online karaktered és offline karaktered külön, ahol más-más tárgyak lesznek nálad és más szinten leszel. Nem az lesz, hogy amit Te offline-ban csinálsz, azt rakod fel online-ra is egyik percről a másikra. Nekem a folyamatos online móddal semmi bajom, hosszú évek óta állandó netkapcsolat mellett játszom. De komolyan, ha ez zavar, ne játssz a D3-mal, Super Mario egy nagyon jó offline játék.
 
 
 

júl. 26., 16:06
Az az egy fáj Blizznek, hogy nem tudtak havidíjast csinálni belőle, miután az első 2 rész nem az volt, viszont a pénzt mindenáron kaszálni akarják havi szinten, így keletkezett az RMAH. Az online-ra meg azért van szükség, hogy utólagosan (a vásárlást követően) is változtatni tudják azokat a paramétereket amivel az AH-ra tudják kényszeríteni a játékosokat. Akiket farmolásra késztet a játék tudatos bekorlátozása a "végjáték"-ot illetően, annak részvétem, mert az ugyanazon pályán hónapokon keresztül való baktatás engem valahogy nem dob fel, és az sem ha semmit nem dob a játék használhatót, hanem mindent AH-ban kell megvennem.
Engem arra kényszerített a játék, hogy kihúzzam egy kölcsön D3-al (a játék megvétele nélkül) a következő megjelenő játékig az időt. Ezek pl. bármelyik pillanatban megjelenhetnek :) : Grim Dawn (a Titan Quest készítőitől), valamint Torchlight 2 és akkor még GW-ről nem is beszéltünk. Érdekes módon Torchlight 2-nél pl. kapcsolható online-offline lehetőséggel is sikerült ellátni a játékot, nem úgy mint a D3-nál Blizznek. Választék van, Blizz meg csak patchelgessen még vagy 10 évig, meg küldözgesse játékosainak napi szinten a "kékeket", vagy terelgesse a botosait engem már nem érdekel. 
 
 
 
 

mucsesz

júl. 26., 15:30
Ha MMO lett volna meg sem veszem. A Diablo az Diablo, a hack'n'slash játékok atyja és egyeduralkodója (volt). Én nagyjából megkaptam azt a játékot a pénzemért, amit akartam. Nekem ennyi egyelőre bőven elég. Csinálok 5 60-as karit és meglátom melyik fog a legjobban tetszeni és azzal fogom szétfarmolni magam, mert én ezt szeretem! :)
 
 
 
 

Morzan

júl. 26., 15:08
Többször újra kezdték. Először MMO -nak indult, aztán a Dio2 -re alapoztak, aztán stb.. vagy 3x újrakezdték a játékot.


Szerintem a PVP és a kiegészítők fogják belendíteni.

 
 
 
 
noavatar

takeit007

júl. 26., 13:00
A játékban több van, csak szerintem nem marad meg a játékosállomány nagy része mire  az lesz belőle amit a játékosok reméltek tőle illetve amit a Blizzard létre akart hozni. Én úgy érzem hogy a Blizz nem tudta eldönteni,hogy most egy wowot kéne csinálni belőle vagy folytatni a Dio vonalat és a kettő közé szorultak, bár lehet hogy ezzel a gondolattal egyedül vagyok :D
 
 
 
 

mucsesz

júl. 26., 12:44
Több van ebben a játékban, mint amennyi most látszik benne. Évekig fogja ez is húzni. A régi motorosok, mint én is akik a D2-n nőttünk fel, ismerjük és szeretjük ezt a stílust. Egy-két patch, pár jó ötlet, 2-3 kieg. és jobb játék lesz belőle, mint a kettő volt. Ez az én véleményem.
 
 
 
 
noavatar

takeit007

júl. 26., 12:35
kezd elfogyni a lendület a játékból és szerintem ezen a drop sem segítene, mert akkor meg túl könnyű lenne infen is végigtolni a játékot. Egyébként szerintem nem a Blizz rontotta el a dolgot egyszerűen a sima RPG már nem tudja lekötni az embereket, régi motorosokat talán még egy darabig a monitorhoz láncolja, de a mostani fiatalok kb 1 hónap után "kiégnek a játékból".

Talán ha félévente max 9 havonta kiadnának egy kieget akkor durván 2-3 évet megélne a játék (kiegek ára max 20-25$ körül lenne) de szerintem ez így ebben a formában elég hamar el fog tünni a süllyeztőben, hangsúlyozom nem azért mert szerintem rossz játék, hanem mert túlságosan is market orientált lett.


ui.:kezdek ma akkor azt hiszem egy viccs-dokit

 
 
 
 

Morzan

júl. 25., 11:52
Kezdtem már, szinte az összeset kipróbáltam, de ugyan úgy nem hozza meg a kedvem. Bár most ez a Demon Hunter megint felkeltette a figyelmem.. :/
 
 
 
 
Morzan  Engem már nem is érdekelnek a bugok. Valami új tartalmat várok már, hogy ismét legyen kedvem játszani.
 

mucsesz

júl. 25., 10:51
Várhatsz még 1-2 évet az első kieg-re! :D Szerintem tanuld meg élvezni a farmolást vagy kezdj új karaktereket! :)
 
 
 
 

Morzan

júl. 25., 10:26
Engem már nem is érdekelnek a bugok. Valami új tartalmat várok már, hogy ismét legyen kedvem játszani.
 
 
 
 

mucsesz

júl. 25., 10:01
Minden játékban vannak bugok. A több éve futó online játékokban is előfordulnak hibák (lásd LoL, ott is hetente vesznek ki egy-egy hőst, mert bugos lesz, ölhetetlen, stb.). Szépen ezeket majd kijavítják és megszűnnek ezek a hibák is. Ettől még nem veszíti el a hitelességét. Ezt a játékot is emberek fejlesztik és mint tudjuk az emberek hibáznak. A lényeg, hogy ezeket megtalálják és orvosolják.
 
 
 
 
noavatar

toto094

júl. 24., 23:50
Ennek a játéknak már nincs hitelessége
 
 
 
Hozzászólások betöltése...
 

Diablo videók

 

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Szavazás

Diablo képekben

 
 
 
 

Diablo a facebookon

 

A Diablo hírei

 

5 éves a Diablo és a Diablo Hungary

Bár mi tegnap lettünk hivatalosan 5 évesek, a Diablo III viszont ma! Szóval Boldog születésnapot mind a kettőnknek!
június 21. - diablohungary.hu

Betekintés: Challenge Rift

Mi az a Challenge Rift és milyen kihívásokat állít felénk? A Blizzard betekintőjének következő részét ezen kérdések feltárásának szánta.
június 21. - diablohungary.hu

Necromancer kampány animáció

Percekkel ezelőtt gurult ki a hivatalos facebook oldalra az alábbi videó, amely az új karakter kampányához tartozik. Sötétnek sötét, erősnek erős, mi kell még?
június 21. - diablohungary.hu

Minden amit a Season -ről tudni kell

Számos cikkben írtunk már arról, hogy mit is tartogat számunkra a 2.1 -es patch; volt már szó a season-röl is hírmorzsák keretében. Most azonban egy csokorba foglalva részletesen megnézzük miről is szól valójában és mi mindent tartogat számunkra.
január 30. - diablohungary.hu

Crusader Karakterbemutató

Üdvözöllek Kalandor! Ebben a bemutatóban megismerkedhetsz a Crusaderrel! Teljes leírást olvashatsz a Reaper of Souls új kasztjáról, amibe beletartozik története és összes eddigi skillje. Mindez teljesen magyarul. Frissítve a 2.1 -es javításnak megfelelően
január 30. - diablohungary.hu