Chat
Online
Chat now
12 látogató
 
vissza az oldal tetejére

Diablo hírek

 

Partnereink

 

 

 

 

Diablo fórumok

 
Diablo 2
506 hozzászólás
Az utolsó remény
173 hozzászólás
Magyar Diablo III Klánok
94 hozzászólás
Elsősegély
197 hozzászólás
Diablo Hungary
215 hozzászólás
Diablo 1
18 hozzászólás
Három szavas történet
249 hozzászólás
Diablo 3
1959 hozzászólás

Új Diablo játékosok

 

Kedvelt Diablo cikkek

 
Diablo III - Demon Hunter
100275 megtekintés
 
Diablo III - Barbár
98704 megtekintés
 
Diablo III - Wizard
98699 megtekintés
 
Diablo III - Monk
88519 megtekintés
 
Diablo III - Crusader
78789 megtekintés
 
Diablo III - Witch Doctor
76544 megtekintés
 
 
Mi az a Diablo?
45779 megtekintés
 
Minden a Legendary Gemekről
45161 megtekintés
 
 

Beszéd téma

 
Minden a Legendary Gemekről
114 hozzászólás
 
Patch 2.1.1 - Magyarul
91 hozzászólás
 
Minden a Kanai’s Cube -ról
72 hozzászólás
 
 
Indul a Lottó!
57 hozzászólás
 
 

Johnson hozzászólt a(z) Diablo 2 témájú fórumban. április 27.
 
 

Friss Diablo hírek

 
Videók 2015. augusztus 29. 5 hozzászólás
 

A tegnapi közvetítés folyamán szó esett a Kanai’s Cube -ról és annak funkcióiról. Az alábbi videóban sikeresen megtaláltuk a bocis pálya kulcsát (amit bele kell illeszteni a kockába), és a következőkben ezt láthatjátok.

 

 
Morzan
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
Eddig 5 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
 

xjj

aug. 30., 18:11
D1-ben a bocis armor easter egg volt, nem volt hozzá bocipálya, a nem hivatalos kiegészítőben lehetett hozzájutni egy titkos küldetéssel (és csak mindenféle furmányos módon: command.txt-t kellett hekkelgetni). D2-ben télleg volt bocis szett, de azt meg csak a király dobhatta el, és mivel a király leölése után nem mehettél többet bocizni az adott karival az adott nehézségen, ezért aztán szingliben nagyjából lehetetlen volt összegyűjteni. Bneten is csak akkor, ha mások által megnyitott portálba lépve ölted rendszeresen a királyt. Értéke meg amúgy sem volt vmi nagy az armornak. A D3-as bocizásról nem tudok nyilatkozni, nincs időm a játékra. Az viszont tény h a Blizzard a szezonos jutalmazásokat nem viszi túlzásba - ezek a zászlók, portrék meg egyéb marhaságok nagyjából semmit nem érnek. Nyomorult paytowines fb-játékokba való az ilyesmi.
 
 
 
 
noavatar

Hero

aug. 30., 17:13
Megcsináltam a seasont pet megszerzéséig. Ez hogy megint képesek voltak zéró értékű dolgokkal jutalmazni a seasont, ez iszonyat égés egy Blizzardtól. Egyetlen olyan dolgot sem ad, ami bármihez akár egyetlen statot, képességet, tulajdonságot, ami a karakter erejét, értékét növeli nincs. Ez félig sertés, félig kutya csak díszlet gyakorlatilag. Abba is hagytam seasont, megyek a régi karival, a season paragon úgyis elvész, köszönhetően az okosítós táblázatuknak. Összességében így ahogy van a season nem ad, hanem elvesz. És mindezt hónapokig fejlesztik, rajzolgatják, tesztelik. Hogy a lópikulába nem képesek adni az ég világon semmit, egy marék sockettező követ, egy küldetés sorozat végén ölhető bosst, amit ha kinyírsz, az általad megadott tárgyat dobja, ezer féle ötlet lehetséges. E helyett adják a semmihez semmit nem adó vackokat, acsívokat, portrait, meg pusztán a grafikát terhelő kísérőt.
Nézzétek meg torchligt 2-ben milyen pet van ! ( megjegyzem a játékot a régi D1-D2 készítői csinálták ) Inventory-ja van a petnek, menet közben elküldhetem a faluba eladni, és megadhatom, visszafelé mit hozzon, harcol mellettem, aktív-védekező-passzív választható módban stb. Jah és akkor online a gém amikor én akarom, úgy hogy szerver mizériák aránya, csalókra az esély egyenlő nulla. Kár hogy annak meg a grafikája nintendós, de szerkezetileg kakiba veri D3-at.
 
 
 
 
noavatar
Envo  Miért is nem csodálkozok? :/
(amúgy d2-ben van cow king set...)
 

Hero

aug. 30., 09:27
2-ben nem emlékszem pontosan, lehet hogy igazad van, egy biztos ott is rendkívül ésszerűen, logikusan, fix alapokra épülve ment minden, a káosz kapitány ebben a 3-asban kezdett eluralkodni. Emlékszem évek múlva is képes volt olyat dobni a 2, amit soha azelőtt nem láttam, még másoknál sem ! Itt meg van egy tárgylista, és annak a nem anci tárgyaival megy a hegesztgetés.
 
 
 
 

Envo

aug. 29., 22:38
Miért is nem csodálkozok? :/
(amúgy d2-ben van cow king set...)
 
 
 
 
noavatar

Hero

aug. 29., 21:29
Jó ez a tehenes pálya, 1 gond van, hogy semmi használhatót nem ad. D1-ben tehén mintás tehenész páncél, meg talán más egyéb dolgot is adott, D2-ben már nem volt ilyen extra, viszont ömlöttek a cuccok, gemek pl. ha jól emlékszem, D3-ban pedig annyi lett már csak, hogy nem szörnyek, hanem tehenek jönnek, extra jutalom meg zéró. :(  https://diablo2.diablowiki.net/images/f/fe/D1-u-bovine-plate.gif

 
 
 
Hozzászólások betöltése...
 

Diablo videók

 

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Szavazás

Diablo képekben

 
 
 
kép 68
 
 

Diablo a facebookon

 

A Diablo hírei

 

5 éves a Diablo és a Diablo Hungary

Bár mi tegnap lettünk hivatalosan 5 évesek, a Diablo III viszont ma! Szóval Boldog születésnapot mind a kettőnknek!
június 21. - diablohungary.hu

Betekintés: Challenge Rift

Mi az a Challenge Rift és milyen kihívásokat állít felénk? A Blizzard betekintőjének következő részét ezen kérdések feltárásának szánta.
június 21. - diablohungary.hu

Necromancer kampány animáció

Percekkel ezelőtt gurult ki a hivatalos facebook oldalra az alábbi videó, amely az új karakter kampányához tartozik. Sötétnek sötét, erősnek erős, mi kell még?
június 21. - diablohungary.hu

Minden amit a Season -ről tudni kell

Számos cikkben írtunk már arról, hogy mit is tartogat számunkra a 2.1 -es patch; volt már szó a season-röl is hírmorzsák keretében. Most azonban egy csokorba foglalva részletesen megnézzük miről is szól valójában és mi mindent tartogat számunkra.
január 30. - diablohungary.hu

Crusader Karakterbemutató

Üdvözöllek Kalandor! Ebben a bemutatóban megismerkedhetsz a Crusaderrel! Teljes leírást olvashatsz a Reaper of Souls új kasztjáról, amibe beletartozik története és összes eddigi skillje. Mindez teljesen magyarul. Frissítve a 2.1 -es javításnak megfelelően
január 30. - diablohungary.hu