Chat
Online
Chat now
966 látogató
 
vissza az oldal tetejére

Diablo hírek

 

Partnereink

 

 

 

 

Diablo fórumok

 
Diablo 2
506 hozzászólás
Az utolsó remény
173 hozzászólás
Magyar Diablo III Klánok
94 hozzászólás
Elsősegély
197 hozzászólás
Diablo Hungary
215 hozzászólás
Diablo 1
18 hozzászólás
Három szavas történet
249 hozzászólás
Diablo 3
1959 hozzászólás

Új Diablo játékosok

 

Kedvelt Diablo cikkek

 
Diablo III - Demon Hunter
99425 megtekintés
 
Diablo III - Barbár
97911 megtekintés
 
Diablo III - Wizard
97829 megtekintés
 
Diablo III - Monk
87987 megtekintés
 
Diablo III - Crusader
77910 megtekintés
 
Diablo III - Witch Doctor
75975 megtekintés
 
 
Mi az a Diablo?
45431 megtekintés
 
Minden a Legendary Gemekről
44845 megtekintés
 
 

Beszéd téma

 
Minden a Legendary Gemekről
114 hozzászólás
 
Patch 2.1.1 - Magyarul
91 hozzászólás
 
Minden a Kanai’s Cube -ról
72 hozzászólás
 
 
Indul a Lottó!
57 hozzászólás
 
 

Johnson hozzászólt a(z) Diablo 2 témájú fórumban. április 27.
 
 

Friss Diablo hírek

 
Tesztek 2012. június 30. 0 hozzászólás
 

Elérkeztünk az utolsó bemutató darabunkhoz is. Ez nem más mint a SteelSeries Diablo III -as Headset. Most erről olvashattok egy kicsit bővebben.

Csak úgy, mint az előző SteelSeries Diablo III -as termékek, ez is egy SteelSeries masina alapjait viseli, mégpedig a SteelSeries Siberia V2 -ét.

Első látásra itt is jelentkezett a Diablo érzés, hiszen úgy mint a Diablo III -as egér dobozánál, úgy itt is szép látvány fogadott minket. A doboz eleje itt is kinyitható és szép rajzok díszítik belsejét. Ez persze sokkal nagyobb felületen, hiszen a doboz is kétszer akkora, nem véletlenül.

Mit találunk a dobozban?

Mikor először nézünk bele a dobozba akkor először is a nagy vörös színű műanyagban fekvő fülest látjuk. A műanyag alatt bújnak meg a kis kézikönyvek, illetve a hosszabbító kábel is. 

A Beüzemelés

A Diablo III egér és headset drivere egy és ugyan az - egy nagy Diablo felületen tudjuk őket kezelni, mint ahogy ez a képen is látszik. Itt tudjuk állítani a ledek villogási gyorsaságát, illetve egy-egy zenére is be tudjuk lőni. Továbbá számos opció közül válogathatunk. Külön opció van zenére, játékra, vagy épp általános használatra.

Első beüzemeléskor mint a Diablo III -as egérnél is a pirosan világító ledekre lettem figyelmes, ahogyan szépen lassan fel-fel villannak. Miután pár percig gyönyörködtem benne, hiszen nem mindennapi látványt nyújtott, kipróbáltam végre fülesünket a játékban is. Nagyon tiszta hangzást adott és az 50%-al megnövelt bőr felületű hangszórók pedig kiszűrtek minden zajt, illetve kényelmes viseletet biztosítottak, hosszú távon is. Akik játék közben szeretnének kommunikálni, azoknak a praktikus, bal fül mögé visszatolható mikrofon elég nagy kényelmi szolgáltatást nyújt, hiszen ha nincs rá szükségünk, akkor egy mozdulattal vissza lehet tolni a helyére. Kiemelnék még egy kényelmi szolgáltatást, ami a vezetéken helyezkedik el, mégpedig egy hangerő szabályozó, amivel nem csak a játékbeli hangerőt, hanem egy kapcsolással már a mikrofon hangerejét is tudjuk állítani.

Összegzés

A SteelSeries -es srácok nagyon kitettek magukért. A legjobb termékeiket öltöztették be Diablo III -as skinbe, és tényleg egyedit alkottak. A füles, az egér és egérpad együttesen remek párost alkotnak, csak fokozni tudják a játékélményt. Ajánlom mindenkinek, aki új eszközök után keresgél.

Akik jobban szemügyre szeretnék venni azok erre a linkre kattintva bővebb információhoz jutnak.

A bemutatódarabokat köszönjük a Pixel.hu -nak! Üzletükbe is meg lehet venni a fent említett SteelSeries Diablo III -as eszközöket.


 

 
Morzan
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 

Diablo videók

 

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Szavazás

Diablo képekben

 
 

Diablo a facebookon

 

A Diablo hírei

 

5 éves a Diablo és a Diablo Hungary

Bár mi tegnap lettünk hivatalosan 5 évesek, a Diablo III viszont ma! Szóval Boldog születésnapot mind a kettőnknek!
június 21. - diablohungary.hu

Betekintés: Challenge Rift

Mi az a Challenge Rift és milyen kihívásokat állít felénk? A Blizzard betekintőjének következő részét ezen kérdések feltárásának szánta.
június 21. - diablohungary.hu

Necromancer kampány animáció

Percekkel ezelőtt gurult ki a hivatalos facebook oldalra az alábbi videó, amely az új karakter kampányához tartozik. Sötétnek sötét, erősnek erős, mi kell még?
június 21. - diablohungary.hu

Minden amit a Season -ről tudni kell

Számos cikkben írtunk már arról, hogy mit is tartogat számunkra a 2.1 -es patch; volt már szó a season-röl is hírmorzsák keretében. Most azonban egy csokorba foglalva részletesen megnézzük miről is szól valójában és mi mindent tartogat számunkra.
január 30. - diablohungary.hu

Crusader Karakterbemutató

Üdvözöllek Kalandor! Ebben a bemutatóban megismerkedhetsz a Crusaderrel! Teljes leírást olvashatsz a Reaper of Souls új kasztjáról, amibe beletartozik története és összes eddigi skillje. Mindez teljesen magyarul. Frissítve a 2.1 -es javításnak megfelelően
január 30. - diablohungary.hu