Chat
Online
Chat now
1020 látogató
 
vissza az oldal tetejére

Diablo hírek

 

Partnereink

 

 

 

 

Diablo fórumok

 
Diablo 2
506 hozzászólás
Az utolsó remény
173 hozzászólás
Magyar Diablo III Klánok
94 hozzászólás
Elsősegély
197 hozzászólás
Diablo Hungary
215 hozzászólás
Diablo 1
18 hozzászólás
Három szavas történet
249 hozzászólás
Diablo 3
1959 hozzászólás

Új Diablo játékosok

 

Kedvelt Diablo cikkek

 
Diablo III - Demon Hunter
99425 megtekintés
 
Diablo III - Barbár
97911 megtekintés
 
Diablo III - Wizard
97829 megtekintés
 
Diablo III - Monk
87988 megtekintés
 
Diablo III - Crusader
77910 megtekintés
 
Diablo III - Witch Doctor
75975 megtekintés
 
 
Mi az a Diablo?
45431 megtekintés
 
Minden a Legendary Gemekről
44845 megtekintés
 
 

Beszéd téma

 
Minden a Legendary Gemekről
114 hozzászólás
 
Patch 2.1.1 - Magyarul
91 hozzászólás
 
Minden a Kanai’s Cube -ról
72 hozzászólás
 
 
Indul a Lottó!
57 hozzászólás
 
 

Johnson hozzászólt a(z) Diablo 2 témájú fórumban. április 27.
 
 

Friss Diablo hírek

 
Tesztek 2012. június 29. 5 hozzászólás
 

Gondolom már mindannyian szemezgettetek a Diablo 3 -as SteelSeries cuccokkal. Ma azonban közelebről is szemügyre vesszük őket, kezdve az SteelSeries Egérrel és egérpaddal.

Amikor megemlítjük a Diablo 3 SteelSeries Egeret akkor először is a SteelSeries XAI lézeres egérének kell eszünkbe jusson, hiszen a Diablo 3 -as egér is ugyan azokat az alapokat viseli mint ő. Igazából az XAI egérre ráhúztak egy Diablo III -as skint, így egyedibbé téve azt.

Mikor először megláttam a dobozt, már elragadott a Diablo érzés, hiszen csak úgy mint a játék dobozánál, itt is kitettek magukért a fiúk. Az eleje kinyitható és egy kis szöveg, különböző nyelveken illetve az egész belső felületet beborító rajz fogad bennünket.

Mit találunk a dobozban?

Miután megcsodáltuk a csomagolást, és elkezdjük kinyitni, már csak egy műanyag borítás választ el minket egerünktől. Az egér alatt találhatóak a kis kézikönyvek illetve egy SteelSeries matrica is.

A Beüzemelés

Elkezdődhet a beüzemelés. Célszerű először is a drivert leszedni, amit a SteelSeries oldalán lehet letölteni. A programon belül csomó hasznos funkciót lehet bekapcsolni, állítgatni. Mint a többi dolog is, ez is Diablo III -as skint kapott.

Most már a beüzemelésen is túl vagyunk, elkezdhetjük használni az egeret. Ami feltűnt az első használatkor azok a világító ledek, amik lassanként megvilágítják a Diablo III -as logot illetve a görgő alatti részt. Az első pár kattingatás elég fura volt mivel nagyon könnyű és nagyobb erőfeszítések nélkül, gyorsan tudtam a megfelelő helyre klikkelni. A fogása nagyon kellemes, pont a kézbe illik, ergonómikus. 4-5 óra játék után is ugyan olyan kényelmes. Este a ledek lágy villanásai pedig csak fokozzák a játékbeli hangulatot.

Egér és egérpad

Mi lenne az egérrel egérpad nélkül? Szerencsére kaptunk egerünk mellé egy Diablo III -as egérpadot is. Együtt tökéletes párost alkotnak. A szövet egérpadnak köszönhetően még kellemesebb a használat. Kasztonként, eltérő külsővel is meg lehet vásárolni.

Összegzés

A SteelSeries -es srácok a Diablo III -hoz méltó egeret illetve egérpadot dobtak össze. Aki igazán nagy Diablo Fan annak mindenképpen ajánljuk, de aki csak egy remek egeret szeretne magának, annak is. A játékélmény ezekkel a tartozékokkal igencsak megugrik, és akkor még nem beszéltünk a Headset nyújtotta élményekről, amiről bővebben majd csak a következő bemutatónkban olvashattok.

Akik jobban szemügyre szeretnék venni azok erre a linkre kattintva bővebb információhoz jutnak.

A bemutatódarabokat köszönjük a Pixel.hu -nak! Üzletükbe is meg lehet venni a fent említett SteelSeries Diablo III -as eszközöket.

 

 
Morzan
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
Eddig 5 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
 

Liteon

jún. 30., 07:57
Jó kis egér, de én maradok a G300- nál.
 
 
 
 
mucsesz  Köszönjük a remek leírást, valóban jól sikerült. Azonban ez az egér a designon kívül nem túl sokat nyújt és az ára is kicsit elrugaszkodott, már-már "overpriced" kategória. Húgom használ hasonló SS egeret és egérpadot, nekem a munkahelyemen van egy régebbi X7-esem és szinte Qck egérpadom, meg kell mondjam számomra a két egér nem áll messze egymástól, sőt az X7-es még kényelmesebb is. Itthon játékra egy Roccat Kone [+] egeret használok és hozzá egy Roccat Sense padot, ennél jobb cuccal még nem találkoztam. Az egérben minden állítható, makrózható, 2 LED sor húzódik az oldalán melyben 2-2 LED programozhatóan világít, ezzel szinte végtelen kombinációt lehet elérni designban is. De az egér nagy előnye, hogy súlyozható, alapfelszerelésként négyszer 5 gramm súlyt adnak a rágcsálóhoz, ezzel is kényelmesebbé és használhatóbbá téve az egeret. Amin viszont teljesen meg voltam döbbenve az az egér belsejében megtalálható "mini computer". Külön beépített CPU és RAM segíti az egeret feldolgozni és raktárazni a mozgásokat és beállításokat. Én ehhez egy külföldi oldalról megrendelve jutottam hozzá egy gamer csomag részeként, melynek része volt a Roccat Kone [+], a Sense pad és egy Vire gamer headset (ezt nem használom, odaadtam Húgomnak, aki imádja) és így egyben volt a cucc 21 ezer forint. Tehát érdemes többször is meggondolni és szétnézni mielőtt bevásárolunk kiegészítőkből, mert több helyen is nagyon jó áron hozzá lehet jutni valóban hasznos és felső kategóriát képviselő cuccokhoz. 


Félreértéseket elkerülve, nem a most bemutatott SS csomagot szeretném leszólni, csak számomra egy design nem ér 5-10 ezer forinttal többet, mint az egyszerű változat. De mint tudjuk, kinek a pap, kinek a papné...

 

Morzan

jún. 29., 21:06
Személy szerint én is egy X7 -t használok és már 2. éve szolgál, de még nincs baj vele. Ez az egér igazából tényleg a nagy nagy Diablo fanoknak éri meg, hiszen nem mindennapi a külseje sem, és azért mégiscsak, ez egy Diablo egér! :D A következőkben pedig majd olvashattok a Headset -ről, ami elnyerte a tetszésem, úgyhogy csak jót fogtok hallani róla! :D Az, egy igen jól sikerült darab és megéri a pénzét. Holnap okosabbak lesztek. :)
 
 
 
 

mucsesz

jún. 29., 20:49
Köszönjük a remek leírást, valóban jól sikerült. Azonban ez az egér a designon kívül nem túl sokat nyújt és az ára is kicsit elrugaszkodott, már-már "overpriced" kategória. Húgom használ hasonló SS egeret és egérpadot, nekem a munkahelyemen van egy régebbi X7-esem és szinte Qck egérpadom, meg kell mondjam számomra a két egér nem áll messze egymástól, sőt az X7-es még kényelmesebb is. Itthon játékra egy Roccat Kone [+] egeret használok és hozzá egy Roccat Sense padot, ennél jobb cuccal még nem találkoztam. Az egérben minden állítható, makrózható, 2 LED sor húzódik az oldalán melyben 2-2 LED programozhatóan világít, ezzel szinte végtelen kombinációt lehet elérni designban is. De az egér nagy előnye, hogy súlyozható, alapfelszerelésként négyszer 5 gramm súlyt adnak a rágcsálóhoz, ezzel is kényelmesebbé és használhatóbbá téve az egeret. Amin viszont teljesen meg voltam döbbenve az az egér belsejében megtalálható "mini computer". Külön beépített CPU és RAM segíti az egeret feldolgozni és raktárazni a mozgásokat és beállításokat. Én ehhez egy külföldi oldalról megrendelve jutottam hozzá egy gamer csomag részeként, melynek része volt a Roccat Kone [+], a Sense pad és egy Vire gamer headset (ezt nem használom, odaadtam Húgomnak, aki imádja) és így egyben volt a cucc 21 ezer forint. Tehát érdemes többször is meggondolni és szétnézni mielőtt bevásárolunk kiegészítőkből, mert több helyen is nagyon jó áron hozzá lehet jutni valóban hasznos és felső kategóriát képviselő cuccokhoz. 


Félreértéseket elkerülve, nem a most bemutatott SS csomagot szeretném leszólni, csak számomra egy design nem ér 5-10 ezer forinttal többet, mint az egyszerű változat. De mint tudjuk, kinek a pap, kinek a papné...

 
 
 
 

Morzan

jún. 29., 19:06
Az egér 21K, az egérpad meg 4K.
 
 
 
 

!ParaDoxx

jún. 29., 19:03
Szép, szép, de mennyi az ára ezeknek?
 
 
 
Hozzászólások betöltése...
 

Diablo videók

 

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Szavazás

Diablo képekben

 
 
kép 55
 
 
 

Diablo a facebookon

 

A Diablo hírei

 

5 éves a Diablo és a Diablo Hungary

Bár mi tegnap lettünk hivatalosan 5 évesek, a Diablo III viszont ma! Szóval Boldog születésnapot mind a kettőnknek!
június 21. - diablohungary.hu

Betekintés: Challenge Rift

Mi az a Challenge Rift és milyen kihívásokat állít felénk? A Blizzard betekintőjének következő részét ezen kérdések feltárásának szánta.
június 21. - diablohungary.hu

Necromancer kampány animáció

Percekkel ezelőtt gurult ki a hivatalos facebook oldalra az alábbi videó, amely az új karakter kampányához tartozik. Sötétnek sötét, erősnek erős, mi kell még?
június 21. - diablohungary.hu

Minden amit a Season -ről tudni kell

Számos cikkben írtunk már arról, hogy mit is tartogat számunkra a 2.1 -es patch; volt már szó a season-röl is hírmorzsák keretében. Most azonban egy csokorba foglalva részletesen megnézzük miről is szól valójában és mi mindent tartogat számunkra.
január 30. - diablohungary.hu

Crusader Karakterbemutató

Üdvözöllek Kalandor! Ebben a bemutatóban megismerkedhetsz a Crusaderrel! Teljes leírást olvashatsz a Reaper of Souls új kasztjáról, amibe beletartozik története és összes eddigi skillje. Mindez teljesen magyarul. Frissítve a 2.1 -es javításnak megfelelően
január 30. - diablohungary.hu