Chat
Online
Chat now
10 látogató
 
vissza az oldal tetejére

Diablo hírek

 

Partnereink

 

 

 

 

Diablo fórumok

 
Diablo 2
506 hozzászólás
Az utolsó remény
173 hozzászólás
Magyar Diablo III Klánok
94 hozzászólás
Elsősegély
197 hozzászólás
Diablo Hungary
215 hozzászólás
Diablo 1
18 hozzászólás
Három szavas történet
249 hozzászólás
Diablo 3
1959 hozzászólás

Új Diablo játékosok

 

Kedvelt Diablo cikkek

 
Diablo III - Demon Hunter
100276 megtekintés
 
Diablo III - Barbár
98704 megtekintés
 
Diablo III - Wizard
98700 megtekintés
 
Diablo III - Monk
88519 megtekintés
 
Diablo III - Crusader
78790 megtekintés
 
Diablo III - Witch Doctor
76544 megtekintés
 
 
Mi az a Diablo?
45779 megtekintés
 
Minden a Legendary Gemekről
45161 megtekintés
 
 

Beszéd téma

 
Minden a Legendary Gemekről
114 hozzászólás
 
Patch 2.1.1 - Magyarul
91 hozzászólás
 
Minden a Kanai’s Cube -ról
72 hozzászólás
 
 
Indul a Lottó!
57 hozzászólás
 
 

Johnson hozzászólt a(z) Diablo 2 témájú fórumban. április 27.
 
 

Friss Diablo hírek

 
Tesztek 2012. november 19. 1 hozzászólás
 

Az ASUS az ASUS HD 7870 DirectCU II TOP grafikus kártya egy különleges kiadását kínálja, most egy, a gyűjtőknek szánt Diablo III egéralátéttel együtt. Ezen kívül exkluzív egéralátét jár a ROG Maximus V Formula/ThunderFX-hez is! Természetesen a Bluechipnél a következő termékek mind kaphatóak, és a továbbiakban olvashattok róluk bővebben.

A speciális, 28 nanométeres GPU gyártástechnológia, az egyedi ASUS DirectCU II hűtés, a GPU Tweak tuningalkalmazás és a Super Alloy Power alkatrészek együttesével a HD 7870 DirectCU II TOP még felejthetetlenebb Diablo III élményt kínál a megszállott játékosok számára.

A még hűvösebb grafika erejével, a nyár forrósága remek alkalom, hogy elmerüljünk a Diablo III világában: Sanctuary hatalmas birodalma bár értékes kincsekkel teli, a gonosz is munkálkodik benne. Az ASUS hiszi, hogy minden egyes Diablo III játékos megérdemli a lehető legjobb és legmegbízhatóbb grafikát – ez nem csak abban segít, hogy igazán elmerülhessen az élményben, hanem az is jó érzéssel töltheti el őket, hogy milyen remek hardvert vásároltak. Akár a gonosz lények hordáival, akár a hatalmas vezérlényekkel csatázzunk is, az DirectCU hűtéses ASUS grafikus kártyák a győzelem erejét és a Full HD 1080p felbontás szépségét hordozzák. Hűvösebben és csendesebben működnek, mint a referenciakártyák, és a GPU Tweak – a jelenleg elérhető legsokoldalúbb túlhajtási szoftvercsomag – segítségével azonnal megemelhető a teljesítmény, ha szükséges. A jobb és gyorsabb kimenet és a grafika finomhangálására szolgáló frissítés segít győzedelmeskedni a gonosz erőin.

A legjobb kincs: ASUS HD 7870 DirectCU II TOP exkluzív Diablo III egéralátéttel
A kincsvadászat első nagy kincse a HD 7870 DirectCU II TOP, amely most ráadásul egy exkluzív, gyűjtőknek szánt Diablo III egéralátéttel együtt érkezik. Az egéralátét még teljesebb Diablo III élményt kínál, kiegészítve a HD 7870 DirectCU II TOP ütős, hatékony, 28 nanométeres AMD GPU technológiáját, a 2 GB GDDR5 videomemóriát és a Super Alloy Power alkatrészeket. Mindezekhez a DirectCU hűtés társul, hogy akármilyen forró is legyen a küzdelem a gonosz erőivel, a hardver hűvös és stabil maradjon, így a játékban tényleg csak a szintek leküzdésére kelljen koncentrálni.

Diablo III témájú ASUS-termékek egész arzenálja A HD 7870 DirectCU II TOP-on kívül exkluzív egéralátét jár a ROG Maximus V Formula/ThunderFX-hez, az extra funkciók garmadáját kínáló, játékhoz szánt, Intel® Z77 alapú alaplaphoz is, amely a ThunderFX nevű külső, multiplatformos hangeszközzel együtt érkezik.

Számos előre összeállított ASUS asztali PC is betársul az ördögi erők elleni harchoz, és szintén a gyűjtőknek szánt egéralátéttel együtt érkezik. A paletta a multimédia-orientált asztali gépektől egészen a hatalmas erejű ROG TYTAN CG8890-ig, az ASUS által valaha épített legerősebb, előre összeállított asztali gépig terjed.

Gizmologia.hu

 

 
Morzan
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
Eddig 1 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
 

_Berci_

nov. 20., 04:05
Már várható volt valamelyik gyártótól...
 
 
 
Hozzászólások betöltése...
 

Diablo videók

 

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Szavazás

Diablo képekben

 
 

Diablo a facebookon

 

A Diablo hírei

 

5 éves a Diablo és a Diablo Hungary

Bár mi tegnap lettünk hivatalosan 5 évesek, a Diablo III viszont ma! Szóval Boldog születésnapot mind a kettőnknek!
június 21. - diablohungary.hu

Betekintés: Challenge Rift

Mi az a Challenge Rift és milyen kihívásokat állít felénk? A Blizzard betekintőjének következő részét ezen kérdések feltárásának szánta.
június 21. - diablohungary.hu

Necromancer kampány animáció

Percekkel ezelőtt gurult ki a hivatalos facebook oldalra az alábbi videó, amely az új karakter kampányához tartozik. Sötétnek sötét, erősnek erős, mi kell még?
június 21. - diablohungary.hu

Minden amit a Season -ről tudni kell

Számos cikkben írtunk már arról, hogy mit is tartogat számunkra a 2.1 -es patch; volt már szó a season-röl is hírmorzsák keretében. Most azonban egy csokorba foglalva részletesen megnézzük miről is szól valójában és mi mindent tartogat számunkra.
január 30. - diablohungary.hu

Crusader Karakterbemutató

Üdvözöllek Kalandor! Ebben a bemutatóban megismerkedhetsz a Crusaderrel! Teljes leírást olvashatsz a Reaper of Souls új kasztjáról, amibe beletartozik története és összes eddigi skillje. Mindez teljesen magyarul. Frissítve a 2.1 -es javításnak megfelelően
január 30. - diablohungary.hu