Chat
Online
Chat now
12 látogató
 
vissza az oldal tetejére

Diablo hírek

 

Partnereink

 

 

 

 

Diablo fórumok

 
Diablo 2
506 hozzászólás
Az utolsó remény
173 hozzászólás
Magyar Diablo III Klánok
94 hozzászólás
Elsősegély
197 hozzászólás
Diablo Hungary
215 hozzászólás
Diablo 1
18 hozzászólás
Három szavas történet
249 hozzászólás
Diablo 3
1959 hozzászólás

Új Diablo játékosok

 

Kedvelt Diablo cikkek

 
Diablo III - Demon Hunter
100321 megtekintés
 
Diablo III - Barbár
98735 megtekintés
 
Diablo III - Wizard
98734 megtekintés
 
Diablo III - Monk
88536 megtekintés
 
Diablo III - Crusader
78837 megtekintés
 
Diablo III - Witch Doctor
76571 megtekintés
 
 
Mi az a Diablo?
45793 megtekintés
 
Minden a Legendary Gemekről
45182 megtekintés
 
 

Beszéd téma

 
Minden a Legendary Gemekről
114 hozzászólás
 
Patch 2.1.1 - Magyarul
91 hozzászólás
 
Minden a Kanai’s Cube -ról
72 hozzászólás
 
 
Indul a Lottó!
57 hozzászólás
 
 

Johnson hozzászólt a(z) Diablo 2 témájú fórumban. április 27.
 
 

Friss Diablo hírek

 
Szavazás 2012. december 13. 24 hozzászólás
 

A Blizzard kirakott egy szavazást, amiben kíváncsiak, hogy neked melyik Infernal Machine boss páros a kedvenced. A tovább után szavazz!

Ugye az 1.0.5 -ös patch hozta magával az Infernal Machine bossokat - amik egy kicsit felturbózott példányuk az eredetieknek. Most téged kérdezünk, ha már volt szerencséd, és már harcoltál ellenük, hogy melyik csatát tartottad a legizgalmasabbnak?

Szavazz lent!

 

 

 

 

 

 

 

 
Morzan
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
Eddig 22 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
 

Morzan

dec. 29., 10:16
Arról már tényleg ne vitázzunk, hogy ki ért hozzá és ki nem. Emlékezz vissza. Mikor először kezdtél ide írni - nagyjából ugyan ezen a véleményen voltál. Próbáltunk segíteni, hogy behívunk farmolni - de ezekre nem is válaszoltál. Akkor az volt az ideálod, hogy Infernot nem lehet végigvinni - lehetetlen. 


Azt ajánlanám neked, hogy dobd el ezt a hihetetlenül nagy pesszimizmust, és ne azon fáradozz, hogy a Blizzard ellen különféle - alaptalan - összeesküvés elméleteket gyártasz. Két dolgot kell megjegyezni - ez a Blizzard játéka - és, hogy minden az övé (a játékban).  Szóval ha dobja, akkor legyél boldog, de ha nem, akkor felesleges ezen rágódni. Hasznod úgy se lesz belőle, és veszteség se ér. Ez csak egy játék. De ezt a Blizzard is ugyan így leírta. Többek között ezért nem állítják vissza az RMAH -ban elveszett itemeket (még mikor volt ilyen probléma).


Nekem is dobott zöldet is és legendaryt is, de ezek nem voltak nagyon használhatóak. Kb. 10 millio volt a maximum amit kaptam értük. Nekem dobta - és mit értem velük? - semmit. Egyszer neked is dobni fogja, csak légy türelemmel. Játssz többet, próbálj ki más farmolási helyet. Fogadd meg a tanácsokat - és dobni fogja. 
 
 
Lewyy  Vándor ...... pár hónapja lehetett követni élőben ahogy Dworen és csapata játszott, és LIVE adás alatt is jópár zöld item esett, és nagyon sok legendary. A másik... ki az a marha aki 2hónapig arra gyűjt aranyat, hogy ah-ban vegyen cuccot amit ingyen szétosztogat:D gondolkozz ember. Hol farmolsz? Mármint Act? Paragonlvl? Milyen karakterrel? 1 run-t kb mennyi idő alatt tolsz le, teljes act run-t tolsz vagy szakaszokat, ha szakaszokat mettöl meddig mész és mennyi idő alatt?
 

dec. 29., 09:49
Végre az első normális hozzászólás és nem engem fikázó kategória, meg cheatelt botos vagy kamu videó példának ! Nos DH-val megyek Act4 (általában machines of war-tól act végig) para20 MonsterLev2 és állandó valor5 természetesen. (mentem máshol is de ugyanez volt az eredmény, tehát : 0 ! ) Még a Lev3-at is bírom (de nehezen), úgy ahogy kivéve a reflectes bossokat, mert az lehetetlen gyakorlatilag. Rásebzek 160-180K-t és visszadob rám annyit hogy nincs menekvés, hiába nem talál e ő maga egyszer sem, gyakorlatilag magamat ölöm meg. Fél éve játszom, napi 4-5 óra játék kb. mindezen idő alatt mentem barbárral varázslóval és DH-val, ugyanazon eredményekkel. Egyre tudok még gondolni, hogy aki nem vásárolt még egyáltalán a pénzes AH-ból annak, beállítja Blizz hogy ennyire szarul dobjon. Valami oka kell hogy legyen a fél év/nulla zöld itemnek. D2-ben messze nem volt ilyen problémám. Volt már olyan is, aki hülyének nézett, feljött hozzám hogy na ő majd megmutatja, hogy ennek dobnia kell, és ugyanúgy járt mint én :D Minden összegyűjtött goldomat az AH-ban költöm el, cuccaim 90%-a AH-ból kényszerből vásároltam, olyan szinten nem dob használhatót. Ha nem haragszol, magamnak jobban hiszek a dobási aránnyal kapcsolatban, mint a youtube-os videóknak. Többet mondok, még a kőcsiszolót se tudtam teljesen felfejleszteni, mert ahhoz sem dobta be az összes könyvet ami kell !!! Most pl. a zöld kővel jártam így.  Ennyit a blizz kitűnő 10 évig fejlesztett, fél évig patchelt dobási arányáról. Lehet besértődni beírásaimon, lehet fákkolni, de az hogy senki egyetlen használható normális ötlettel nem tudott eddig előállni erről valahogy úgy érzem nem én tehetek, nyilván vannak akik mégsem annyira értenek itt hozzá mint ahogy azt előadják. Hozzáértésüket használható (működő) javaslattal tudnák bizonyítani, nem hülyézéssel, szitkozódással, mert ezzel mást bizonyítanak, erre most nem térek ki.
 
 
 
 
noavatar

Lewyy

dec. 28., 18:15
Vándor ...... pár hónapja lehetett követni élőben ahogy Dworen és csapata játszott, és LIVE adás alatt is jópár zöld item esett, és nagyon sok legendary. A másik... ki az a marha aki 2hónapig arra gyűjt aranyat, hogy ah-ban vegyen cuccot amit ingyen szétosztogat:D gondolkozz ember. Hol farmolsz? Mármint Act? Paragonlvl? Milyen karakterrel? 1 run-t kb mennyi idő alatt tolsz le, teljes act run-t tolsz vagy szakaszokat, ha szakaszokat mettöl meddig mész és mennyi idő alatt?
 
 
 
 
  :D Ja, na ez aztán bizonyíték, pf..... Kár is volt belinkelned, bevásárolok AH-ban 2 havi gold gyűjtögetés után, azután leteszem a földre a cuccokat, ez megy nekem is, én nem erről beszéltem. A sóvárgásról annyit hogy fél év játék után ne mond már jónak a dobási arány nulla szett tárgyra !
 

Boromic

dec. 28., 14:35
Egyetértek Dworennal, te semmit se értesz a diablohoz már bocs. Én Plvl 98 vagyok és siman xp-t farmolok 1-2-s szinten és napi 7-8 órába és az eredmény kb 2-3-4 set, és kb 10-15 legend. Dimitrius, Kodiak, és szerintem Morzan is tudja ezt tanusítani! Számít a paragon level természetesen, de nem feltétlen meghatározó jellegű. PL: eshet kis paragon szinten több legend/set attól függ hogy a rendszer épp mit rollol és kidobja!
 
 
 
 
  :D Ja, na ez aztán bizonyíték, pf..... Kár is volt belinkelned, bevásárolok AH-ban 2 havi gold gyűjtögetés után, azután leteszem a földre a cuccokat, ez megy nekem is, én nem erről beszéltem. A sóvárgásról annyit hogy fél év játék után ne mond már jónak a dobási arány nulla szett tárgyra !
 

saxxo

dec. 28., 12:02
Nekem legutóbb tegnap, maximum 30 perc játék alatt dobott egy set mojot, ráadásul egy kis földbuckából vagy miből esett ki. Gyakorlatilag nem ér semmit, de akkor is set item, amit te hiányolsz. Én július óta játszom és alig esett olyan cucc, amit több millióért lehetett volna eladni (mondjuk az igazság az, hogy ami ilyen cucc, azt én rmah-ban adom el).
Egyébként nem tudom mi a baj azzal, ha az ah-ban vásárolsz cuccot, nekem gyakorlatilag csak olyanom van. Már csak azért is, mert eleve kicsi az esélye, hogy egy értékes cucc essen, annak meg még kisebb, hogy az pont jó legyen. Az egyéni rekordom egy 150€-s gyűrű volt, de monknak volt jó, egy barbárnak értéktelen lett volna. De ez goldra ugyanígy igaz, eladok egy jó cuccot pár millióért, ami jó mondjuk egy wizardnak és abból a pénzből veszek a barbáromnak vmit. Sztem ez teljesen rendben van.
 
 
 
 

dworen

dec. 28., 11:50
Jolvan én ebből itt kiszálltam... Te annyit értesz a diablohoz kb. mint disznó a zsebórához.
Bevásároltam? kár, hogy az itemek nagy része az emberek szeme láttára esett de nem fogok neked mentegetőzni aki követte az adásokat tudja.
Szerinted miről szól a diablo? Illetve miről kéne szóljon? Na erröl pl halvány fogalmad sincs mert ha így sírsz a legendary-ért akkor pl kettővel egy percet nem játszottál!
A diabloba nincs end game pve tartalom,  a diablo egy farmolós game aminek a végcélja, hogy a lehető legjobb itemekbe öltözz fel! Nyilván nem fog egy nap alatt kiesni minden! Diablo kettőbe hónapokat farmoltál runa szavakat mire egy olyan esett amiből talán tudtál magadnak uppolni valamit! A dobási arányra meg azt mondom, hogy neked nem esett az egy dolog de néz be ah-ra és látod, hogy tele van olcsó itemekkel. Ha két patchel hamarabb benéztél akkor jóval kevesebb volt és sokkal többet értek (bár akkor még a legendaryk és settek szinte mind szarok voltak)!

Te is az a játékos vagy aki azért nyavalyog mert nem esik zöld meg legendary holott annyi fáradtságot nem veszel, hogy körbenézz ah-n alaposan és megtudd, hogy a milliárdos itemek 90%-a sárga...

Összegezve sajnáld magad nyugodtan, hogy nem esik és gyártsd az összeesküvés elméleteket. De ne állítsd azt, hogy hazudok ha azt mondom nekem esett. Bár vannak itt jó páran akik max kinevetnek ezért téged mert akármilyen meglepő nekik is esett már set item vagy ép látták, hogy nekem esik :) 
 
 
 
dworen  Vándor azért mert neked nem esik item nem biztos, hogy mindenki hazudik... Példának magam tudom felhozni. Amíg streameltem volt hogy 2 óra alatt 10db legendary esett volt hogy 4 volt hogy 1se. Set item is elég sok esett és bizony voltak szép eladható darabok is! Ja és, hogy bizonyítsam nem hazudok mert szerinted biztos. Az oldalon regelt felhasználók közül legalább 20-an vannak akik rendszeresen követték az élő adásokat tehát ők ezt mind látták! Vagy ez a videó is bizonyíték https://www.diablohungary.hu/videok/dworen---legendary---set-free-loot.

Azért mert paragon 19 vagy nem kell fixen legendarynak esnie és ha két patchel hamarabb kezdtél volna el játszani még annyit se látnál mint most! Az ilyen legendary sóvárgás miatt emelték meg a droppot és emiatt lett hazavágva az ah! Megjegyzem a legnagyobb pénzeket rare itemekből csináltam. A legendary utáni sóvárgás egy totál szükségtelen dolog... A jó drop a lényeg!
 

dec. 28., 11:24
:D Ja, na ez aztán bizonyíték, pf..... Kár is volt belinkelned, bevásárolok AH-ban 2 havi gold gyűjtögetés után, azután leteszem a földre a cuccokat, ez megy nekem is, én nem erről beszéltem. A sóvárgásról annyit hogy fél év játék után ne mond már jónak a dobási arány nulla szett tárgyra !
 
 
 
 
  Morzannak válaszolva : Igen így van ahogy írtad, ebben egyet értünk, szerintem a sok zöld tárgyat találó emberek jó túlnyomó többsége hazudik, akár tetszik akár nem. Mi mással magyarázod hogy Inferno3-on rohangászok naphosszat valor5-el paragon 19-el és híre hamva sincs nem hogy zöldnek, de még egyetlen eladható legendnek sem (kb. másfél-két naponta 1db rém vacak, kukás legend esik)?  Minden egyes állítólagos dobási arány beállítási próbálkozása a Blizzardnak, pusztán parasztvakítás. Egyet nem értek csak, hogy mire jó telehazudozni a fórumokat nem létező "ritka jó dobásokról" ? A tárgyaim kb. 80%-a AH-ban vásárolt, így goldom is alig van rendszeresen. 3-4 tárgy naponta, ez jó vicc volt, ismerve az én fél év / nulla darabomat. Most már az kezd érdekelni, hogy lesz-e olyan hogy az emberkék abbahagyják egyszer az értelmetlen hazudozást a nulla haszonért, mert ugye nyilvánvaló hogy konkrétan semmi hasznuk belőle hacsak  nem vesszük annak a saját maguk jobb színben való feltüntetését.
 

dworen

dec. 28., 10:52
Vándor azért mert neked nem esik item nem biztos, hogy mindenki hazudik... Példának magam tudom felhozni. Amíg streameltem volt hogy 2 óra alatt 10db legendary esett volt hogy 4 volt hogy 1se. Set item is elég sok esett és bizony voltak szép eladható darabok is! Ja és, hogy bizonyítsam nem hazudok mert szerinted biztos. Az oldalon regelt felhasználók közül legalább 20-an vannak akik rendszeresen követték az élő adásokat tehát ők ezt mind látták! Vagy ez a videó is bizonyíték https://www.diablohungary.hu/videok/dworen---legendary---set-free-loot.

Azért mert paragon 19 vagy nem kell fixen legendarynak esnie és ha két patchel hamarabb kezdtél volna el játszani még annyit se látnál mint most! Az ilyen legendary sóvárgás miatt emelték meg a droppot és emiatt lett hazavágva az ah! Megjegyzem a legnagyobb pénzeket rare itemekből csináltam. A legendary utáni sóvárgás egy totál szükségtelen dolog... A jó drop a lényeg!
 
 
 

dec. 28., 10:41
Morzannak válaszolva : Igen így van ahogy írtad, ebben egyet értünk, szerintem a sok zöld tárgyat találó emberek jó túlnyomó többsége hazudik, akár tetszik akár nem. Mi mással magyarázod hogy Inferno3-on rohangászok naphosszat valor5-el paragon 19-el és híre hamva sincs nem hogy zöldnek, de még egyetlen eladható legendnek sem (kb. másfél-két naponta 1db rém vacak, kukás legend esik)?  Minden egyes állítólagos dobási arány beállítási próbálkozása a Blizzardnak, pusztán parasztvakítás. Egyet nem értek csak, hogy mire jó telehazudozni a fórumokat nem létező "ritka jó dobásokról" ? A tárgyaim kb. 80%-a AH-ban vásárolt, így goldom is alig van rendszeresen. 3-4 tárgy naponta, ez jó vicc volt, ismerve az én fél év / nulla darabomat. Most már az kezd érdekelni, hogy lesz-e olyan hogy az emberkék abbahagyják egyszer az értelmetlen hazudozást a nulla haszonért, mert ugye nyilvánvaló hogy konkrétan semmi hasznuk belőle hacsak  nem vesszük annak a saját maguk jobb színben való feltüntetését.
 
 
 
 
  Nos emberek ez a dolog a Blizzard botosoknak készült fejlesztése, (akik paragon 100-akkal rohangásznak) úgy hogy ne is írjatok  ha ez vagy az nem megy, nehéz stb. Ugyanis minden híreszteléssel ellentétesen, a farmerek, botosok, az AH jutalékon keresztül nagyobb pénzhez juttatják a céget mint a  becsületes játékosok, pont ezért tényleges "banhammerek" soha nem lesznek, csakis kizárólag a parasztvakító kategória.  Mire összeszedi az ember az alkotóelemeket stb. addig az egésznek a relatív értéke amúgy is nullával egyenlő kb. Fél éve játszom a játékkal, és a mai napig egyetlen darab szett tárgyat nem dobott, amit ugye nem lehet arányszámmal kifejezni hanem csak nullával ! Ez világos hogy nem szerencse kérdése, hanem Blizzard a kezdetektől ő maga tette be az AH-ba ezeket a cuccokat és így természetesen nem 15% a jutaléka, hanem 100%. Nyilván a nagy számok törvénye alapján őrült ritkán bedobhat valakinek 1 db zöldet nem vitatom, de ezek száma elenyésző. Akik meg olyanokról számolnak be hogy 3-4-5 tárgyat is kaptak zöldet, nyilvánvalóan hazudnak, a történet kb. ennyi. Hogy olyan a dobási arány amilyen, annak egyetlen oka van, hogy AH-ra terelje az embereket, mégpedig lehetőleg a pénzesre. Blizznek ugyanis nem elég a játék eladásokból bejött nem kis jövedelem, hanem ki akarta képezni az aktív sms matyik és bankkártyás költekezők rétegét, ami további busás haszonhoz juttatja őket. Ez az állandó online varázsa ! :D
 

dworen

dec. 27., 09:09
Nem linkelek ide botos oldalt de ha már ennyire tényként kezelsz egy totálisan gáz elméletet akkor egy kis utána járás elférne mellé! A diabloban használt legelterjedtebb BOT a Demonbuddy volt. Egészen az utolsó bannhammerig! Néz fel a fórumára (google a barátod) és meglátod, hogy akik használták fel vannak háborodva és egyszerre lettek kibannolva. Ha mélyebre ásod magad a fórumon meglátod, hogy volt aki 5-10 accounton tolta egyszerre ezzel a bottal. A blizzard közel egy hónapja figyelte a demonbuddyt használó accokat és lesúlytott aki ezalatt az idő alatt egyszer is belogolt bottal az megkapta jutalmát!

És végül egy egyszerű elmélet ami miatt nem jó a sok bot. Ha telítve van az ah (mint ugye jelenleg). Nagyon nagy százalék csak eladni akar ezért botozik, nem lesz aki vásároljon. Nem egy-két dolgot adtam már el rmahn és nem kevés goldot viszont a helyzet az, hogy áron jóval alul se mentek el az itemek ergo ha nincs miéprt gearelni és itemet venni tök8, hogy bot vagy player teszi be.

Egy példa a végére The witching hour öv esett olyan magas statokkal amilyen se rmahn se goldahn nem volt bent. 1 hétig szenvedtem vele rmahn 250eurorl indítva (sokkal gyengébbek voltak 200 körül)
a kutya se nézett rá, aztán a  végén már 50 euroért se kellet senkinek. A végeredmény hosszas szenvedés után 80millió gold volt, amit aztán eladtam 0,25 euro / milláért... Összegezve bot ide vagy oda, ah árak lent vagy fent tök mind1 addig amíg a játékban nincs miért gearelni, továbbhaladni. Amíg nincs vásárlóerő mind1, hogy 1millió vagy 10millió item van ah-n a blizz se keres semmit.
 
 
 
 
  Nos emberek ez a dolog a Blizzard botosoknak készült fejlesztése, (akik paragon 100-akkal rohangásznak) úgy hogy ne is írjatok  ha ez vagy az nem megy, nehéz stb. Ugyanis minden híreszteléssel ellentétesen, a farmerek, botosok, az AH jutalékon keresztül nagyobb pénzhez juttatják a céget mint a  becsületes játékosok, pont ezért tényleges "banhammerek" soha nem lesznek, csakis kizárólag a parasztvakító kategória.  Mire összeszedi az ember az alkotóelemeket stb. addig az egésznek a relatív értéke amúgy is nullával egyenlő kb. Fél éve játszom a játékkal, és a mai napig egyetlen darab szett tárgyat nem dobott, amit ugye nem lehet arányszámmal kifejezni hanem csak nullával ! Ez világos hogy nem szerencse kérdése, hanem Blizzard a kezdetektől ő maga tette be az AH-ba ezeket a cuccokat és így természetesen nem 15% a jutaléka, hanem 100%. Nyilván a nagy számok törvénye alapján őrült ritkán bedobhat valakinek 1 db zöldet nem vitatom, de ezek száma elenyésző. Akik meg olyanokról számolnak be hogy 3-4-5 tárgyat is kaptak zöldet, nyilvánvalóan hazudnak, a történet kb. ennyi. Hogy olyan a dobási arány amilyen, annak egyetlen oka van, hogy AH-ra terelje az embereket, mégpedig lehetőleg a pénzesre. Blizznek ugyanis nem elég a játék eladásokból bejött nem kis jövedelem, hanem ki akarta képezni az aktív sms matyik és bankkártyás költekezők rétegét, ami további busás haszonhoz juttatja őket. Ez az állandó online varázsa ! :D
 

saxxo

dec. 26., 20:10
Van igazság is abban amit mondasz, de az h neked nem dobott még set-et nem azt jelenti, hogy ez a tendencia. Nem játszok túl sokat, de nekem viszonylag már sokat dobott, illetve sima legendary-t meg átlagosan 1/1 run.
Abban van igazság, hogy a botokat nem nagyon éri meg blizznek banolni, mert sok pénz jön be nekik tőlük, de lássuk be, ebből mi átlagos játékosok is élvezünk egy kis hasznot. Ugyanis lenyomja az árakat ah-ban. Igaz, hogy nehezebben tudunk eladni dolgokat, de szerintem arányában jobban megéri, mert a jó cuccoknak lemegy az áruk, amit magamnak veszek.
 
 
 
 
  Nos emberek ez a dolog a Blizzard botosoknak készült fejlesztése, (akik paragon 100-akkal rohangásznak) úgy hogy ne is írjatok  ha ez vagy az nem megy, nehéz stb. Ugyanis minden híreszteléssel ellentétesen, a farmerek, botosok, az AH jutalékon keresztül nagyobb pénzhez juttatják a céget mint a  becsületes játékosok, pont ezért tényleges "banhammerek" soha nem lesznek, csakis kizárólag a parasztvakító kategória.  Mire összeszedi az ember az alkotóelemeket stb. addig az egésznek a relatív értéke amúgy is nullával egyenlő kb. Fél éve játszom a játékkal, és a mai napig egyetlen darab szett tárgyat nem dobott, amit ugye nem lehet arányszámmal kifejezni hanem csak nullával ! Ez világos hogy nem szerencse kérdése, hanem Blizzard a kezdetektől ő maga tette be az AH-ba ezeket a cuccokat és így természetesen nem 15% a jutaléka, hanem 100%. Nyilván a nagy számok törvénye alapján őrült ritkán bedobhat valakinek 1 db zöldet nem vitatom, de ezek száma elenyésző. Akik meg olyanokról számolnak be hogy 3-4-5 tárgyat is kaptak zöldet, nyilvánvalóan hazudnak, a történet kb. ennyi. Hogy olyan a dobási arány amilyen, annak egyetlen oka van, hogy AH-ra terelje az embereket, mégpedig lehetőleg a pénzesre. Blizznek ugyanis nem elég a játék eladásokból bejött nem kis jövedelem, hanem ki akarta képezni az aktív sms matyik és bankkártyás költekezők rétegét, ami további busás haszonhoz juttatja őket. Ez az állandó online varázsa ! :D
 

Morzan

dec. 26., 19:02

Már megint ezek az összeesküvés elméletek. Régebben sem kértünk belőle, és ez most sincs másképp. 

"Akik meg olyanokról számolnak be hogy 3-4-5 tárgyat is kaptak zöldet, nyilvánvalóan hazudnak, a történet kb. ennyi."

És ha én az illetővel játszok és ott mondja, hogy ezt és ezt dobta (a kibontatlan tárgyat linkeli chatre) akkor ő is valószínűleg hazudik?  Volt már rá példa, hogy 2-3 is volt egy run alatt. :)

 
 
 

dec. 26., 18:26
Nos emberek ez a dolog a Blizzard botosoknak készült fejlesztése, (akik paragon 100-akkal rohangásznak) úgy hogy ne is írjatok  ha ez vagy az nem megy, nehéz stb. Ugyanis minden híreszteléssel ellentétesen, a farmerek, botosok, az AH jutalékon keresztül nagyobb pénzhez juttatják a céget mint a  becsületes játékosok, pont ezért tényleges "banhammerek" soha nem lesznek, csakis kizárólag a parasztvakító kategória.  Mire összeszedi az ember az alkotóelemeket stb. addig az egésznek a relatív értéke amúgy is nullával egyenlő kb. Fél éve játszom a játékkal, és a mai napig egyetlen darab szett tárgyat nem dobott, amit ugye nem lehet arányszámmal kifejezni hanem csak nullával ! Ez világos hogy nem szerencse kérdése, hanem Blizzard a kezdetektől ő maga tette be az AH-ba ezeket a cuccokat és így természetesen nem 15% a jutaléka, hanem 100%. Nyilván a nagy számok törvénye alapján őrült ritkán bedobhat valakinek 1 db zöldet nem vitatom, de ezek száma elenyésző. Akik meg olyanokról számolnak be hogy 3-4-5 tárgyat is kaptak zöldet, nyilvánvalóan hazudnak, a történet kb. ennyi. Hogy olyan a dobási arány amilyen, annak egyetlen oka van, hogy AH-ra terelje az embereket, mégpedig lehetőleg a pénzesre. Blizznek ugyanis nem elég a játék eladásokból bejött nem kis jövedelem, hanem ki akarta képezni az aktív sms matyik és bankkártyás költekezők rétegét, ami további busás haszonhoz juttatja őket. Ez az állandó online varázsa ! :D
 
 
 
 

kolli01

dec. 17., 17:11
Nem tudja valaki hogy lehet ezt az ACT 2 achievements-et: Judge of Character - Orders from Maghda befejezni? Hol található? Neten sem találok róla semmit!
 
 
 
 
SlipKnoTiaN666  úgy h vannak emberek akiknek meglepő módon van valós élete is -.-
 

Dr_MARduke

dec. 17., 08:48
Na ja :) Pontosan, ahogy az úr mondja:))))
 
 
 
 
noavatar

takeit007

dec. 15., 10:10
nekem az amelyik set-et dob :D
 
 
 
 

SlipKnoTiaN666

dec. 15., 00:32
úgy h vannak emberek akiknek meglepő módon van valós élete is -.-
 
 
 
 

adamox

dec. 14., 18:46
lol hogy lehet hogy még nem infernáloztatok ?! :D 
 
 
 
 

Phoenx

dec. 14., 10:40
Omg én meg vagy 10+ ringet is összefarmoltam már :D És nem igazán játszok sokat mostanában:D Csak jönne már a pvp:S:S:S:)
 
 
 
 

Dr_MARduke

dec. 14., 06:29
Őszintén szólva, még a közelükbe se jutottam:) Farmoltam 2 kulcsot és viszlát:)
 
 
 
 

SlipKnoTiaN666

dec. 13., 22:21
még én se sajna.:/
de ha 1x rájuk szabadulok.:D
 
 
 
 

kolli01

dec. 13., 21:41
még egyikkel sem találkoztam! :)
 
 
 
Hozzászólások betöltése...
 

Diablo videók

 

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Szavazás

Diablo képekben

 
 

Diablo a facebookon

 

A Diablo hírei

 

5 éves a Diablo és a Diablo Hungary

Bár mi tegnap lettünk hivatalosan 5 évesek, a Diablo III viszont ma! Szóval Boldog születésnapot mind a kettőnknek!
június 21. - diablohungary.hu

Betekintés: Challenge Rift

Mi az a Challenge Rift és milyen kihívásokat állít felénk? A Blizzard betekintőjének következő részét ezen kérdések feltárásának szánta.
június 21. - diablohungary.hu

Necromancer kampány animáció

Percekkel ezelőtt gurult ki a hivatalos facebook oldalra az alábbi videó, amely az új karakter kampányához tartozik. Sötétnek sötét, erősnek erős, mi kell még?
június 21. - diablohungary.hu

Minden amit a Season -ről tudni kell

Számos cikkben írtunk már arról, hogy mit is tartogat számunkra a 2.1 -es patch; volt már szó a season-röl is hírmorzsák keretében. Most azonban egy csokorba foglalva részletesen megnézzük miről is szól valójában és mi mindent tartogat számunkra.
január 30. - diablohungary.hu

Crusader Karakterbemutató

Üdvözöllek Kalandor! Ebben a bemutatóban megismerkedhetsz a Crusaderrel! Teljes leírást olvashatsz a Reaper of Souls új kasztjáról, amibe beletartozik története és összes eddigi skillje. Mindez teljesen magyarul. Frissítve a 2.1 -es javításnak megfelelően
január 30. - diablohungary.hu