Chat
Online
Chat now
7 látogató
 
vissza az oldal tetejére

Diablo hírek

 

Partnereink

 

 

 

 

Diablo fórumok

 
Diablo 2
506 hozzászólás
Az utolsó remény
173 hozzászólás
Magyar Diablo III Klánok
94 hozzászólás
Elsősegély
197 hozzászólás
Diablo Hungary
215 hozzászólás
Diablo 1
18 hozzászólás
Három szavas történet
249 hozzászólás
Diablo 3
1959 hozzászólás

Új Diablo játékosok

 

Kedvelt Diablo cikkek

 
Diablo III - Demon Hunter
100276 megtekintés
 
Diablo III - Barbár
98704 megtekintés
 
Diablo III - Wizard
98700 megtekintés
 
Diablo III - Monk
88519 megtekintés
 
Diablo III - Crusader
78792 megtekintés
 
Diablo III - Witch Doctor
76544 megtekintés
 
 
Mi az a Diablo?
45779 megtekintés
 
Minden a Legendary Gemekről
45161 megtekintés
 
 

Beszéd téma

 
Minden a Legendary Gemekről
114 hozzászólás
 
Patch 2.1.1 - Magyarul
91 hozzászólás
 
Minden a Kanai’s Cube -ról
72 hozzászólás
 
 
Indul a Lottó!
57 hozzászólás
 
 

Johnson hozzászólt a(z) Diablo 2 témájú fórumban. április 27.
 
 

Friss Diablo hírek

 
Szavazás 2015. október 27. 25 hozzászólás
 

Időről időre feltesszük a kérdést nektek, hogy szerintetek mi a játék legnagyobb hibája. Ez a pillanat most is eljött és már lehet is szavazni!

Természetesen, aki nem találja meg a megfelelő opciót, annak ajánljuk a komment szekciót, hiszen ott bővebben is leírhatja a probléma forrását.

Szóval, szerinted jelenleg, mi a Diablo III legnagyobb problémája?

 

 
Morzan
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
Eddig 24 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
 
noavatar

pityputy

nov. 06., 12:17


Sziasztok!

A legnagyobb bajom nekem is a laggal van.Én sem értem,hogy miért köti meg a blizzard ilyen szinten a kezünket az állókép miatt,néha úgy érzem magam ,mint eg diavetítésen.Úgy gondolom,hogy anno amikor  megvettük a játékot az utolsó fillérig kifizettem a vételárat és joggal várom el,hogy legalább!!" élvezhető szinten" tartsa a játékot. Értem én hogy nem fizetünk a játékért,de sokkal többet bukna ,ha nem is játszanánk vele.Személy szerint ha bármelyik  kaszttal játszhatnék lagmentesen,már boldog lennék.El kell fogadnunk azt,hogy aki többet és jó csapattal játszik,annak hamarabb meglesz mindene(para,cuccok,gemek stb..) Nekem sincs időm szinte semmit játszani(kb napi 1 óra),igenis fontosabb a család!! ,de nem is síránkozok miatta.Persze szeretnék énis mindent ,ami a nagyoknak van de nem lehet.Nekem fontosabb a társaság és szerintem is legfőképp a jó társaság és az esti marhulások miatt játszok még énis.Idővel elkopnak a haverok , barátok és jóesetben mindenkinek családja lesz egyszer.Az ember végigdolgozza a napot ,hazamegy a családjához és este feljön egy két órára és ez a kis idő sokkal többet számít majd ,mint 10-12 óra public alakoskodó,önajnározó... gyökerekkel teli Gr riftek és méltó zárása lesz a napnak és boldog mosollyal fekszünk le,hogy másnap újra kezdjük a napot. Átlátom a problémáját mindazoknak,akiknek nem sok idejük van és sokkal kevesebb mindent tudnak felmutatni.Bizonyos kereteken belül én bizony visszahoznám az aukcios házat,persze normális kereteken belül(valódi pénz kilőve),vagy a legjobb lenne,hogy annak-akkor adhatnék cuccot akinek én akarok. Már nálam is nagyon várós az Új kieg és énis egy Necrot látnék szívesen benne. A klánokon belül is mindig meglesznek a klikkek,akik együtt játszanak,ezzel nem tud senki mit csinálni,még bizonyos szinten meg is értem.

Csináljunk egy " Partitlanok " nevű klánt én benne vok.Néha publicon is fél órákat kell várni,hogy vki visszaírjon és a 62222222222222 community chaten kell azt is hirdetni.

 

 
 
 
 

realfalcon

nov. 04., 22:05
Nekem általában hétvégén van 2-3 órám játszani...A Klánunkban mindig van fenn valaki, és ha játszani akarok, akkor jönnek, és együtt toljuk, hiába 5-600 paragonosok. Szerintem ez a lényeg, hogy CSAPAT-ként játszunk. Közbe persze TS, és megy a dilizés is

(és a kibontott sörök szisszenő hangja :))   )

Kihívás kell? Diablo 1 battle.net-en :))))  Akármilyen erős is vagy , mindíg meg lehet halni :))))

 
 
 
 

LordLuigi

nov. 03., 17:14
Látom dúl a komment háború és a sok személyes érdek hangoztatása között elvész a lényeg. :) 


Szerintem nem árt, ha mindenki tisztában van vele, hogy ez csak 1 játék, aminek a feladata a kikapcsolódás és örömszerzés kellene, hogy legyen. Csak a Blizzard igyekszik ügyeskedni és azt elérni, hogy minél több időt fordítsunk a játékra, a több xp-ért, a jó gearekést és a jó eredményekért (magasabb GR-ek), így függőséget generálva. Úgy tapasztalom, hogy sokan ezért már nem is szórakozásból játszanak, hanem az eredményekért és a magasabb xp-t farmolják. Ebből van ez az "idő körüli problémakör". Mivel vannak, akik "kockák" és egyfolytában tolják és vannak azok, akiknek különböző élethelyzetekből adódóan kevesebb a szabadidejük és azt is be kell osztani, családra, barátnőre, hobbira, házimunkára, stb... Tehát nem is lehet egy szemszögből tekinteni a játékra. 


Mi lehetne a megoldás? Pl jelenleg szerintem borzalmasan működnek a clan-ok. Az kellene, hogy legyen az értelmük, hogy a hasonló játékosokat gyűjtsék 1 helyre, így a kb ugyanannyi idővel rendelkező és hasonló hozzáállású játékosok tudnának együtt játszani, ami növelné a játékélményt és nem az lenne, ami most itt is, hogy egymás torkának ugranak, mert az egyik 500 para a másik 1200 para és mást tartanak szem előtt. Így azok is élveznék, akik minél magasabb paragont akarnak, meg azok is, akik csak kedvtelésből játszanak, napi 1 max 2 órát. De az, hogy jelenleg egy közel 150 fős clan-ban ne lehessen összehozni normális 4fős partyt, siralmas! És ezt már sok játékostól hallottam.


Másik észrevétel, amit már mások is írtak. Valóban elfogyott a tartalom, monoton lett a játék és ezt a season-ökkel és pár új cuccal nem is lehet orvosolni. Egy bizonyos idő elteltével egyszerűen az emberek többsége igényel valami újat, ami tényleg érezhetően más és nem csak kozmetikailag. El kell ismernem, hogy rengeteget fejlődött a játék, de már elkélne 1 új kieg!


Ami engem nagyon zavar, az pl a játszhatóság. Mert az felháborító, hogy a Blizzard nem tudja orvosolni az utóbbi időben (hetek óta) 4 fős partykban, magas GR-eken jelenlévő laggot. Ki kell venni a gear-ből bizonyos leg gemeket, le kell nullázni a life/hitet és az area dmg-t, stb. csak, hogy játszható legyen a játék! :S Ez egy szolgáltatás és a szolgáltatónak kell biztosítania, hogy a felhasználók (vásárlók) igénybe vehessék a megfelelő módon! 
 
 
 

Wasmaccs

nov. 03., 11:31
Több, mint 2 éve játszok a Dio-val, de meguntam. Amikor folyamatosan ugyanazt a pályát, ellenségeket látja az ember, egy idő után ez lesz a vége. A RoS jó volt és vérfrissítőleg hatott, de ennyi. Hiányolom, hogy végre valami újdonság legyen, új pály, új ellenfelekkel, stb... Most a legutolsó frissítéssel bejött a Canai's kocka és lett egy pályarész, ami számomra kissé vicces. Egy síkra épül a pálya és pár perc alatt végigszalad rajta az ember. Már nálam is le van téve egy ideje.
Még egy dolog a paragonnal kapcsolatban. Anno a D2-ben 99-es szint volt a plafon. Heuréka, volt egy cél a játékos előtt. Szerintem. Ezzel szemben most semmilyen felső limit nincs, így számomra a cél is megszűnt, mert így belekeveredik az ember egy véget nem érő dologba és nem motivál, persze más, másképpen van ezzel. Aztán a D2-ben a képességek választásánál pontokat pakoltunk. Az egyik képesség erősebb lett a másik gyengébb. Persze, megannyiszor újra kellett kezdeni a karaktert, de akkor megint másképpen fejlesztettünk. Most mi van?! Nesze, ezek a képességeid és csókolom. A Canai's kocka valahol próbálja az embert kompenzálni, de össze kellett volna gyúrni a régi Horadric képességeivel. Na mindegy, ez csak az én véleményem.
 
 
 
 

xjj

nov. 01., 00:42
Na, elmondom röviden a Diablo3 filozófiáját. "Two there should be; no more, no less. One to embody power, the other to crave it." ―Darth Bane" A Blizzard a Sith Lord, a játékos meg a nyomorult kis tanonc, amely vágyja a hatalmat, de soha nem kaphatja meg. Csak kis morzsákat belőle. Ha meg már erősnek érzi magát, jön a memóriatörlés: az új szezon. Ennyi. Az összes ilyen SZINTE KIZÁRÓLAG loot/xp-re építő játékot abbahagynák az emberek 1 éven belül, ha nem tennének azért fejlesztők h a játékosok maradjanak éhesek. Jómagam májusban leálltam, és nem is hiányzik. Ez nem dicsőség, vagy valami, csak egy tény.
 
 
 
 
C55.1mm0rt4l  Csak a casual playerek vélekednek így mint ti...
1. Elfogyott a tratalom?: Minden season új tartalamat lehetőséget hoz,kissé csekély,de mindig van újítás,amit el sem várhatnánk,hisz a játékot csak megvettük,és kész,nincs havidíj,örüljünk h fejlesztik,nem kötelességük,ehhez képest mindig van új tartalom...
2. Nem elég jutalmazó a solo a játék?: Milyen solo játék? Rift? vagy Grift 50+? ha jutalmazóbb lenne,2 hét alatt megunná mindenki,és nem játszanának,alapanyaghoz rengeteget kell farmolni valóban,sok legendary esik,aminek 99,9%-a csak alapanyag lesz,de ne legyen már meg 2hét alatt minden... Jutalom,solo gr 80,leaderboard első hely,ismétlem,nem casual playereknek van kitalálva,nem elég jutalom h nincs nálad jobb,itemekben nem érzek hiányt,meg attól nem leszek nagyobb player h jobb itemem van ha nem tudok vele mit kezdeni/játszani... Riftetktől meg ne várjunk csodát...
3. Ne elég egyelőek a karakterek?: Tény... de ezért leírni egy játékot,vicc,minndenki azzal játszik amivel szeretne,lehetősége van több kasztot is kipróbálni,soloban meg édes mind1 épp mivel játszol,de a játék nagyban multiplayerre van kitalálva,emelett solo eredményeket is elérhet akárki...
4. Magasak az elvárások seasonben? : :D:D:D:D Casual... Ha nem lenne magas,2hét után senki nem játszana... De sztem megfelelő,elérhető....
5. Van 1-2 OP gear?: még szerencse hogy van,és még szerencse h ezzel feljebb lehet jutni,castonként változó,dehát,örüljünk h van...
6. Nincs semmi próbléma?: azért ezt nem mondanám,nekem is vannak a játékkal problémáim.
7. Talán a craftolás,forgatások kockában,nah az nem elég jutalmazó,nehéz,és ritkán kapni valami jót,persze az is itemtől függ...A trash és elite arány nagyon zavaró greater rifteken...dehát nem casual playereknek való a játék...

Klánelvárások,igenis legyenek,a célkitüzések nem casual playereknek vannak kitalálva,ha 1000paragon a limit alja,annak megvan az oka,nem gondoljátok?

exp és greater,munka és család mellett is napi nagyon maximum 6óra játékkal bőven meg lehet csinálni 1200-1400 paragont egy season alatt,és aki solozni szeretne,annak meg nem tök mind1? :D tényleg,miért az ilyen emberek sírnak,mert ő solozni szeret,hát akkor solozz,de a lényeg nem ez,igenis én is ezt csinálnám,greater non stop season elejétől a végiég,legyen sok használható itemem,sok paragonom,és végén durrantani nagyot és a leaderboardon jó helyezést elérni...

hát support mindenképp kell a játékba,nem tudom ezzel mi a probléma? de nem csak az az 5 létezik amit felsoroltál,ott a static monk,support crusader,csak hát tudni kell velük játszani,és kifarmolni hozzájuk dolgokat.És így is mindenki annyi paragont szerez,amennyi időt ráfordít a játékra,a ráérős embereknek találták ki,igen,belőlük van pénze a blizzardnak,inkább nekik csinálják a játékot mint az itt síránkozó solo casual playereknek...

A játék nagyban nem solo játék,farmolni KELL,igen,partyban még az is könnyebb,nagyobb a jutalmazó rendszer is... az meg h a top geareket copyzod,igazából nincs más lehetőséged,hisz mindig a set adja a bonust,arra tudsz építeni,kis variációval akár teljesen más irányba elviheted a geart,de örülj h ennyi lehetőséged is van...

2 hét alatt összeraksz 1wizardot? :D:D:D Casual... 1nap alatt összerakok bármilyen karit amivel aztán már nem akadály egy magasabb gr sem,valóban unalmas...

Játszani kell vele,nem sírni,örülnék h ezt is kaptuk a helyetekbe,hisz maradhatott volna olyan is játék,mint RoS kezdetén volt,semmi nem kötelezte őket arra,h egyre jobb,és valóban jobb legyen a játék,ahhoz képest,amilyen volt...
 

Hot10tott@

okt. 31., 22:02
Csak, hogy értsd, a problémám nem az a játékkal, hogy nincs elég időm rá vagy nem fejlődök elég gyorsan. Ellenekzőleg. Ripsz-ropsz össze lehet rakni bármit ha van elég idő rá, partyban meg pláne! Aztán a Fosbúkon lengetheti bárki a répát a minél magasabb GR prinscreen-ekkel, amit mondjuk vastagon leszarok! A D2 felhigított változata, amit minden patch-el könnyebbé tesznek a profit érdekében. 1 év után az élvezeti értéke számomra elég csekély az elődéhez képest. Többet vártam tőle. Ennyi. 

Szép estét!

 
 
 
 
C55.1mm0rt4l  Csak a casual playerek vélekednek így mint ti...
1. Elfogyott a tratalom?: Minden season új tartalamat lehetőséget hoz,kissé csekély,de mindig van újítás,amit el sem várhatnánk,hisz a játékot csak megvettük,és kész,nincs havidíj,örüljünk h fejlesztik,nem kötelességük,ehhez képest mindig van új tartalom...
2. Nem elég jutalmazó a solo a játék?: Milyen solo játék? Rift? vagy Grift 50+? ha jutalmazóbb lenne,2 hét alatt megunná mindenki,és nem játszanának,alapanyaghoz rengeteget kell farmolni valóban,sok legendary esik,aminek 99,9%-a csak alapanyag lesz,de ne legyen már meg 2hét alatt minden... Jutalom,solo gr 80,leaderboard első hely,ismétlem,nem casual playereknek van kitalálva,nem elég jutalom h nincs nálad jobb,itemekben nem érzek hiányt,meg attól nem leszek nagyobb player h jobb itemem van ha nem tudok vele mit kezdeni/játszani... Riftetktől meg ne várjunk csodát...
3. Ne elég egyelőek a karakterek?: Tény... de ezért leírni egy játékot,vicc,minndenki azzal játszik amivel szeretne,lehetősége van több kasztot is kipróbálni,soloban meg édes mind1 épp mivel játszol,de a játék nagyban multiplayerre van kitalálva,emelett solo eredményeket is elérhet akárki...
4. Magasak az elvárások seasonben? : :D:D:D:D Casual... Ha nem lenne magas,2hét után senki nem játszana... De sztem megfelelő,elérhető....
5. Van 1-2 OP gear?: még szerencse hogy van,és még szerencse h ezzel feljebb lehet jutni,castonként változó,dehát,örüljünk h van...
6. Nincs semmi próbléma?: azért ezt nem mondanám,nekem is vannak a játékkal problémáim.
7. Talán a craftolás,forgatások kockában,nah az nem elég jutalmazó,nehéz,és ritkán kapni valami jót,persze az is itemtől függ...A trash és elite arány nagyon zavaró greater rifteken...dehát nem casual playereknek való a játék...

Klánelvárások,igenis legyenek,a célkitüzések nem casual playereknek vannak kitalálva,ha 1000paragon a limit alja,annak megvan az oka,nem gondoljátok?

exp és greater,munka és család mellett is napi nagyon maximum 6óra játékkal bőven meg lehet csinálni 1200-1400 paragont egy season alatt,és aki solozni szeretne,annak meg nem tök mind1? :D tényleg,miért az ilyen emberek sírnak,mert ő solozni szeret,hát akkor solozz,de a lényeg nem ez,igenis én is ezt csinálnám,greater non stop season elejétől a végiég,legyen sok használható itemem,sok paragonom,és végén durrantani nagyot és a leaderboardon jó helyezést elérni...

hát support mindenképp kell a játékba,nem tudom ezzel mi a probléma? de nem csak az az 5 létezik amit felsoroltál,ott a static monk,support crusader,csak hát tudni kell velük játszani,és kifarmolni hozzájuk dolgokat.És így is mindenki annyi paragont szerez,amennyi időt ráfordít a játékra,a ráérős embereknek találták ki,igen,belőlük van pénze a blizzardnak,inkább nekik csinálják a játékot mint az itt síránkozó solo casual playereknek...

A játék nagyban nem solo játék,farmolni KELL,igen,partyban még az is könnyebb,nagyobb a jutalmazó rendszer is... az meg h a top geareket copyzod,igazából nincs más lehetőséged,hisz mindig a set adja a bonust,arra tudsz építeni,kis variációval akár teljesen más irányba elviheted a geart,de örülj h ennyi lehetőséged is van...

2 hét alatt összeraksz 1wizardot? :D:D:D Casual... 1nap alatt összerakok bármilyen karit amivel aztán már nem akadály egy magasabb gr sem,valóban unalmas...

Játszani kell vele,nem sírni,örülnék h ezt is kaptuk a helyetekbe,hisz maradhatott volna olyan is játék,mint RoS kezdetén volt,semmi nem kötelezte őket arra,h egyre jobb,és valóban jobb legyen a játék,ahhoz képest,amilyen volt...
 

Hot10tott@

okt. 31., 21:46
Én nem siránkozásnak szántam a hozzászólásom a félreértések elkerülése végett. Említést sem tettem a játékra fordítható időmről, családi és anyagi helyzetemről. Ez a 2 kijelentésed sem igazán értem, hogy hogyan egyeztethető össze: " Nem elég jutalmazó a solo a játék?: Milyen solo játék? Rift? vagy Grift 50+? ha jutalmazóbb lenne,2 hét alatt megunná mindenki,és nem játszanának,alapanyaghoz rengeteget kell farmolni valóban,sok legendary esik,aminek 99,9%-a csak alapanyag lesz,de ne legyen már meg 2hét alatt minden...                                                                                                                                                                           2 hét alatt összeraksz 1wizardot? :D:D:D Casual... 1nap alatt összerakok bármilyen karit amivel aztán már nem akadály egy magasabb gr sem,valóban unalmas...                                                                                                                                                                                                        Milyen jogon kritizálsz bárkit a játékról alkotott véleményéért ilyen lekezelő arrogáns módon?                                                                                                                                       
 
 
 
 
noavatar
C55.1mm0rt4l  Tudhatnád,hogy a twitchből is van pénze a blizzardnak,nem is kevés,és az itt felsorolt problémák valójában siránkozások... a játék alapvető problémái nem ezek,és hogy valaki nem tud 0-24ben játszani,senki le sem sza*ja,valójában a 6óra is kevés ebben a játékban,igen,de azzal már eredményeket lehet elérni.Senkit nem nézek,csak tele sírjátok az ilyen oldalakat,mert nektek munkátok és családotok van...Mindenkinek van,aki nem ezzel játszik 0-24ben.Ha jól értettem itt a játékról van szó,és senki nem kíváncsi rá mennyi problémátok van amelett,és hogy ti nem tudtok ezzel annyit játszani,és hogy másoktól is vegyék el a paragon,a játékot,stb...mi ez ha nem siránkozás?Soha nem sajnáltam mástól,h több ideje van játszani mint nekem,hozzám mérten,elérem amit szeretnék,és a játékban való haladással,jutalmazással,eredményekkel,teljesíthető kihívásokkal semmi problémám.Casual vagyok igen,de nem is akarok olyan lenni aki 0-24ben játszik,és olyan sem akinek 2hétig tart egy season,és olyan sem,aki feljön ide és a saját élethelyzetéről sír másoknak,mert nem tud játszani a körülményei miatt,és ezért másoktól vegyünk el minden paragont,minden lehetőséget,variáljuk át az egész játékot,ez megy egyből,és akkor ez nem siránkozás?Nem értem...Akinek kevesebb ideje van,megszívja,igen,de ez minden játékban így van,ezen nem kell csodálkozni.No mind1... Ez csak az én véleményem volt,igazából nem huztam fel magam azon amit itt írnak egyesek,csak sztem fele nem ide való lenne,és senkinek semmi köze hozzá,és a játék meg végképp nem tehet egyesek problémáiról.Mindenki úgy játszik,ahogy tud,és ahogy ideje van.Jó volt olvasni mások véleményét,dehát igen,az kell hogy elérj valamit ebben a játékban sajnos,hogy 0-24ben játsz...
 

UzsonyikT

okt. 31., 12:16
Én közel nem erről beszéltem, hogy kinek mennyi ideje van, hanem arról, hogy ha felmegyek játszani, akkor ne azon függjön már a fejlődésem, hogy találok magamnak normális GR partyt vagy nem. Mert az esetek 90%-ban ez van. Hiába van fent 30-40 online a klánból (mindenhol), mindenki a megszokott csapataival játszik és ennyi. Generalba se lehet találni semmit. Ilyenkor jönne szóba a solo csak épp azért nem kap az ember semmi xp-t. Így gyakorlatilag az online töltött időnek semmi értelme, mert nem haladsz. Így jelenleg annak van értelme ezzel játszani, aki egész nap a ts-en lóg és ott a haverjaival tolja a gr-eket folyamat. Sose vágytam top1-re, mert tudom, hogy sose lesz annyi időm rá és nem is érdekel. Mindig "csak" a top1000 (de voltam top100-ba is) volt a cél, amit mindig el is értem. El lehet bohóckodni t10-en, meg solozgatni GR-eket csak az nem visz semerre. Így lehet megunni rövid idő alatt a játékot és ezzel szerintem nem vagyok egyedül.
 
 
 
 

Razielzed

okt. 31., 09:34
Itt olvasva a hozzászólásokat néhányon mosolyogtam egy ideig. Szerintem van igazság mindegyik hozzászólásban és mindenki a saját helyzetéből tud csak kiindulni,de ne fogjuk fel siránkozásnak,mert nem tudod a másikról,h mennyit szeretne játszani xy háttérrel és idővel.Sokaknak családja van,ami azért belátható,h fontosabb a játéknál,de ettől függetlenül szeret játszani is,ezért igyekszik minél sűrűbbre fogni a dolgot(rövid idő alatt érezhető fejlődés). És ez az ami a probléma,mert ez is egyfajta farmolós game(alapanyagok,paragon,stb...).

Személy szerint nekem,ami a legnagyobb probléma az az,h tényleg van 1-2 gear amitől nincs tovább és az a plafon aztán ehhez jönnek a buildek,ami azért eléggé kötöttek,mivel egy adott setre vagy több keverékére épülnek. Én elképzelhetőnek tartanék több setet is egy kaszton belül,mint 1-2. Lehet,h telhetetlen vagyok,de szerintem full reális,mert magamról tudom,h ha pl a helikopteres barbival megyek,akkor 3-4 rift vagy gr után már kezdek bólogatni nagyokat,főleg meló után,mert unalmassá válik.

A másik a solo jutalmazás. Azokat is lehetne támogatni,akik szeretik a játékot,de nem vágynak társasága,mert a saját tempójukban szeretnek haladni és a saját stílusában. Szeretek soloban is menni,de a partys játékot se hagynám el,mert egy jó közösséggel más a hangulata az egésznek. Az megint más dolog,h van akinek nincs megszokott közösség,mások pedig csak adott partyban hajlandóak játszani. Ez ilyen,nem vagyunk egyformák,de abban mindannyian egyet érthetünk,h itt most azt akarják megtudni,h általánosságban melyik probléma a leginkább kiemelkedő,nem pedig azt,h most akkor ki mennyire faszagyerek vagy looser.

Van egy klánom és akik benne vannak azoknak nincs sok idejük játszani velem együtt. De amikor fellépünk,akkor jó hangulatban lenyomjuk,amit szeretnénk,aztán mindenki megy a dolgára,ha esetleg több időnk van,akkor meg kitöltjük azt is. Fizettünk a játékért és élvezzük;adott körülményeken belül(idő,karakterek,a játék adta lehetőségek,stb...)kihozzuk belőle azt,ami minket szórakoztat.

Szerintem ebbe is bele lehet gondolni,mikor csak arról beszél vki,h hol áll ranglétrán és,h mekkora gr-t tol ki. Más szempontok alapján is lehet élvezni a játékot,nem csak az adott opciókkal,amik le vannak írva. 

Nincsenek nagy ambícióink a játékkal kapcsoltban,csak annyi,h elérjük,amit el tudunk saját berkeken belül és addig csináljuk,amég jól esik és ehhez is lehetne szerintem csatolni egy pontot,ami esetleg az "alternatív" játékot erősíteni,mert biztosan nem csak mi csináljuk ezt.

 
 
 
 

Morzan

okt. 30., 23:51
Nem teljesen értek veled egyet Immortal. Az tény, hogy sokan tényleg azért panaszkodnak, mert másnak X ezer paragonja van, neki meg csak 250 és irigykedik, hogy mások az X ezer paragonnal milyen szinteken tudnak menni. 


De! Azért a játéknak vannak tényleges problémái. Ha szavaznom kellene én a tartalom hiányra tennék. Írtad, hogy új Seasonök új (csekély) tartalmat nyújtanak. Na most azt nem nevezném tartalomnak, csupán sima jutalmak, amiket meg lehet szerezni. Jópofa meg minden, de engem pl. már a 2. -nál hidegen hagyott hogy mit nyerhetek vele. 


Az rendben van, hogy a Diablo a kaszabolásról szól meg minden - de csak egy szintig. Mikor már teljesen kivitted a játékot és már a kezdetek kezdete óta játszol vele akkor már nem igen tud lekötni. És valahogy az is hidegen hagy, hogy hányas GR -t tudok kivinni. 

Ami kellene (nekem) a játékba, az új területek, új bossok, új és olyan lehetőségek amellyel még változatosabbá tudják tenni azt. És persze, nem havidíjas, egyszer fizettem érte, de ez más játékoknál is így van - vegyük pl. a Battlefield 4 -et - ott most egy javítócsomaggal egy komplett pálya érkezett. Szóval a mai világban elvárhatjuk, hogy egy ekkora kiadó, egy ekkora közösségű játéknak karbantartja rendesen a közösségét. Én nagyot csalódtam mikor megtudtam, hogy az idei BlizzCon -on sem lesz semmi Diablo szinte. Persze, mondhatod ezek után, hogy nem csak Diablo létezik a piacon, de mégis valahogy többet várok / vártam tőle még ennél is. 


 
 
 
 
noavatar
UzsonyikT  Hát bakker, te egy igazi kisiskolás vagy, akinek életébe nem volt még munkahelye se nője és itt méregeted az e-penised....tudod te mit jelet a casual? Mert elismételted legalább 50*...Ha valaki nem erre hokizik 0-24-be, akkor az már az szerinted. Ezzel csak ezt bizonyítod....Amúgy oltári nagy baromságokat hordasz itt össze és a legszánalmasabb, hogy lenézel másokat akinek munkája, családja van. És a siránkozást kicsit félreértelmezed. Szerintem itt valódi problémák voltak leírva nem siránkozás.
"a ráérős embereknek találták ki,igen,belőlük van pénze a blizzardnak,inkább nekik csinálják a játékot mint az itt síránkozó solo casual playereknek..." - ha valaki 1* megvette utána már nem fizet senki, akkor most mégis mivan?
 

C55.1mm0rt4l

okt. 30., 21:42
Tudhatnád,hogy a twitchből is van pénze a blizzardnak,nem is kevés,és az itt felsorolt problémák valójában siránkozások... a játék alapvető problémái nem ezek,és hogy valaki nem tud 0-24ben játszani,senki le sem sza*ja,valójában a 6óra is kevés ebben a játékban,igen,de azzal már eredményeket lehet elérni.Senkit nem nézek,csak tele sírjátok az ilyen oldalakat,mert nektek munkátok és családotok van...Mindenkinek van,aki nem ezzel játszik 0-24ben.Ha jól értettem itt a játékról van szó,és senki nem kíváncsi rá mennyi problémátok van amelett,és hogy ti nem tudtok ezzel annyit játszani,és hogy másoktól is vegyék el a paragon,a játékot,stb...mi ez ha nem siránkozás?Soha nem sajnáltam mástól,h több ideje van játszani mint nekem,hozzám mérten,elérem amit szeretnék,és a játékban való haladással,jutalmazással,eredményekkel,teljesíthető kihívásokkal semmi problémám.Casual vagyok igen,de nem is akarok olyan lenni aki 0-24ben játszik,és olyan sem akinek 2hétig tart egy season,és olyan sem,aki feljön ide és a saját élethelyzetéről sír másoknak,mert nem tud játszani a körülményei miatt,és ezért másoktól vegyünk el minden paragont,minden lehetőséget,variáljuk át az egész játékot,ez megy egyből,és akkor ez nem siránkozás?Nem értem...Akinek kevesebb ideje van,megszívja,igen,de ez minden játékban így van,ezen nem kell csodálkozni.No mind1... Ez csak az én véleményem volt,igazából nem huztam fel magam azon amit itt írnak egyesek,csak sztem fele nem ide való lenne,és senkinek semmi köze hozzá,és a játék meg végképp nem tehet egyesek problémáiról.Mindenki úgy játszik,ahogy tud,és ahogy ideje van.Jó volt olvasni mások véleményét,dehát igen,az kell hogy elérj valamit ebben a játékban sajnos,hogy 0-24ben játsz...
 
 
 
 
C55.1mm0rt4l  Csak a casual playerek vélekednek így mint ti...
1. Elfogyott a tratalom?: Minden season új tartalamat lehetőséget hoz,kissé csekély,de mindig van újítás,amit el sem várhatnánk,hisz a játékot csak megvettük,és kész,nincs havidíj,örüljünk h fejlesztik,nem kötelességük,ehhez képest mindig van új tartalom...
2. Nem elég jutalmazó a solo a játék?: Milyen solo játék? Rift? vagy Grift 50+? ha jutalmazóbb lenne,2 hét alatt megunná mindenki,és nem játszanának,alapanyaghoz rengeteget kell farmolni valóban,sok legendary esik,aminek 99,9%-a csak alapanyag lesz,de ne legyen már meg 2hét alatt minden... Jutalom,solo gr 80,leaderboard első hely,ismétlem,nem casual playereknek van kitalálva,nem elég jutalom h nincs nálad jobb,itemekben nem érzek hiányt,meg attól nem leszek nagyobb player h jobb itemem van ha nem tudok vele mit kezdeni/játszani... Riftetktől meg ne várjunk csodát...
3. Ne elég egyelőek a karakterek?: Tény... de ezért leírni egy játékot,vicc,minndenki azzal játszik amivel szeretne,lehetősége van több kasztot is kipróbálni,soloban meg édes mind1 épp mivel játszol,de a játék nagyban multiplayerre van kitalálva,emelett solo eredményeket is elérhet akárki...
4. Magasak az elvárások seasonben? : :D:D:D:D Casual... Ha nem lenne magas,2hét után senki nem játszana... De sztem megfelelő,elérhető....
5. Van 1-2 OP gear?: még szerencse hogy van,és még szerencse h ezzel feljebb lehet jutni,castonként változó,dehát,örüljünk h van...
6. Nincs semmi próbléma?: azért ezt nem mondanám,nekem is vannak a játékkal problémáim.
7. Talán a craftolás,forgatások kockában,nah az nem elég jutalmazó,nehéz,és ritkán kapni valami jót,persze az is itemtől függ...A trash és elite arány nagyon zavaró greater rifteken...dehát nem casual playereknek való a játék...

Klánelvárások,igenis legyenek,a célkitüzések nem casual playereknek vannak kitalálva,ha 1000paragon a limit alja,annak megvan az oka,nem gondoljátok?

exp és greater,munka és család mellett is napi nagyon maximum 6óra játékkal bőven meg lehet csinálni 1200-1400 paragont egy season alatt,és aki solozni szeretne,annak meg nem tök mind1? :D tényleg,miért az ilyen emberek sírnak,mert ő solozni szeret,hát akkor solozz,de a lényeg nem ez,igenis én is ezt csinálnám,greater non stop season elejétől a végiég,legyen sok használható itemem,sok paragonom,és végén durrantani nagyot és a leaderboardon jó helyezést elérni...

hát support mindenképp kell a játékba,nem tudom ezzel mi a probléma? de nem csak az az 5 létezik amit felsoroltál,ott a static monk,support crusader,csak hát tudni kell velük játszani,és kifarmolni hozzájuk dolgokat.És így is mindenki annyi paragont szerez,amennyi időt ráfordít a játékra,a ráérős embereknek találták ki,igen,belőlük van pénze a blizzardnak,inkább nekik csinálják a játékot mint az itt síránkozó solo casual playereknek...

A játék nagyban nem solo játék,farmolni KELL,igen,partyban még az is könnyebb,nagyobb a jutalmazó rendszer is... az meg h a top geareket copyzod,igazából nincs más lehetőséged,hisz mindig a set adja a bonust,arra tudsz építeni,kis variációval akár teljesen más irányba elviheted a geart,de örülj h ennyi lehetőséged is van...

2 hét alatt összeraksz 1wizardot? :D:D:D Casual... 1nap alatt összerakok bármilyen karit amivel aztán már nem akadály egy magasabb gr sem,valóban unalmas...

Játszani kell vele,nem sírni,örülnék h ezt is kaptuk a helyetekbe,hisz maradhatott volna olyan is játék,mint RoS kezdetén volt,semmi nem kötelezte őket arra,h egyre jobb,és valóban jobb legyen a játék,ahhoz képest,amilyen volt...
 

cscs4b4

okt. 30., 21:00
Ne haragudj, de ennyi sületlenséget még egy fórumon sem olvastam. Úgy használod a "casual" kifejezést mint valami szitokszót, miközben te is az vagy a napi 6 óráddal (ami egyébként még mindig kb a tízszerese az enyémnek). Majd ha neked is ennyi időd lesz játszani, akkor megérted a "casualokat" :)
 
 
 
 

xjj

okt. 30., 18:52
Napi 5-6 óra játék munka és család mellett? Ezt sztem nem gondoltad át, Immortal.
 
 
 
 
noavatar

UzsonyikT

okt. 30., 13:46
Hát bakker, te egy igazi kisiskolás vagy, akinek életébe nem volt még munkahelye se nője és itt méregeted az e-penised....tudod te mit jelet a casual? Mert elismételted legalább 50*...Ha valaki nem erre hokizik 0-24-be, akkor az már az szerinted. Ezzel csak ezt bizonyítod....Amúgy oltári nagy baromságokat hordasz itt össze és a legszánalmasabb, hogy lenézel másokat akinek munkája, családja van. És a siránkozást kicsit félreértelmezed. Szerintem itt valódi problémák voltak leírva nem siránkozás.
"a ráérős embereknek találták ki,igen,belőlük van pénze a blizzardnak,inkább nekik csinálják a játékot mint az itt síránkozó solo casual playereknek..." - ha valaki 1* megvette utána már nem fizet senki, akkor most mégis mivan?
 
 
 
 
noavatar

C55.1mm0rt4l

okt. 30., 00:19
Csak a casual playerek vélekednek így mint ti...
1. Elfogyott a tratalom?: Minden season új tartalamat lehetőséget hoz,kissé csekély,de mindig van újítás,amit el sem várhatnánk,hisz a játékot csak megvettük,és kész,nincs havidíj,örüljünk h fejlesztik,nem kötelességük,ehhez képest mindig van új tartalom...
2. Nem elég jutalmazó a solo a játék?: Milyen solo játék? Rift? vagy Grift 50+? ha jutalmazóbb lenne,2 hét alatt megunná mindenki,és nem játszanának,alapanyaghoz rengeteget kell farmolni valóban,sok legendary esik,aminek 99,9%-a csak alapanyag lesz,de ne legyen már meg 2hét alatt minden... Jutalom,solo gr 80,leaderboard első hely,ismétlem,nem casual playereknek van kitalálva,nem elég jutalom h nincs nálad jobb,itemekben nem érzek hiányt,meg attól nem leszek nagyobb player h jobb itemem van ha nem tudok vele mit kezdeni/játszani... Riftetktől meg ne várjunk csodát...
3. Ne elég egyelőek a karakterek?: Tény... de ezért leírni egy játékot,vicc,minndenki azzal játszik amivel szeretne,lehetősége van több kasztot is kipróbálni,soloban meg édes mind1 épp mivel játszol,de a játék nagyban multiplayerre van kitalálva,emelett solo eredményeket is elérhet akárki...
4. Magasak az elvárások seasonben? : :D:D:D:D Casual... Ha nem lenne magas,2hét után senki nem játszana... De sztem megfelelő,elérhető....
5. Van 1-2 OP gear?: még szerencse hogy van,és még szerencse h ezzel feljebb lehet jutni,castonként változó,dehát,örüljünk h van...
6. Nincs semmi próbléma?: azért ezt nem mondanám,nekem is vannak a játékkal problémáim.
7. Talán a craftolás,forgatások kockában,nah az nem elég jutalmazó,nehéz,és ritkán kapni valami jót,persze az is itemtől függ...A trash és elite arány nagyon zavaró greater rifteken...dehát nem casual playereknek való a játék...

Klánelvárások,igenis legyenek,a célkitüzések nem casual playereknek vannak kitalálva,ha 1000paragon a limit alja,annak megvan az oka,nem gondoljátok?

exp és greater,munka és család mellett is napi nagyon maximum 6óra játékkal bőven meg lehet csinálni 1200-1400 paragont egy season alatt,és aki solozni szeretne,annak meg nem tök mind1? :D tényleg,miért az ilyen emberek sírnak,mert ő solozni szeret,hát akkor solozz,de a lényeg nem ez,igenis én is ezt csinálnám,greater non stop season elejétől a végiég,legyen sok használható itemem,sok paragonom,és végén durrantani nagyot és a leaderboardon jó helyezést elérni...

hát support mindenképp kell a játékba,nem tudom ezzel mi a probléma? de nem csak az az 5 létezik amit felsoroltál,ott a static monk,support crusader,csak hát tudni kell velük játszani,és kifarmolni hozzájuk dolgokat.És így is mindenki annyi paragont szerez,amennyi időt ráfordít a játékra,a ráérős embereknek találták ki,igen,belőlük van pénze a blizzardnak,inkább nekik csinálják a játékot mint az itt síránkozó solo casual playereknek...

A játék nagyban nem solo játék,farmolni KELL,igen,partyban még az is könnyebb,nagyobb a jutalmazó rendszer is... az meg h a top geareket copyzod,igazából nincs más lehetőséged,hisz mindig a set adja a bonust,arra tudsz építeni,kis variációval akár teljesen más irányba elviheted a geart,de örülj h ennyi lehetőséged is van...

2 hét alatt összeraksz 1wizardot? :D:D:D Casual... 1nap alatt összerakok bármilyen karit amivel aztán már nem akadály egy magasabb gr sem,valóban unalmas...

Játszani kell vele,nem sírni,örülnék h ezt is kaptuk a helyetekbe,hisz maradhatott volna olyan is játék,mint RoS kezdetén volt,semmi nem kötelezte őket arra,h egyre jobb,és valóban jobb legyen a játék,ahhoz képest,amilyen volt...
 
 
 
 
noavatar
cscs4b4  Én is több választ be tudtam volna jelölni:
- Nem elég jutalmazó solo játék
- Nem elég egyenlőek a karakterek, néhány mindig erősebb
- Mindig van 1-2 OP gear és ezek nélkül nem tudsz feljebb menni

Amúgy a legnagyobb baj szerintem azzal van, hogy a sok ráérős nolife kocka 0-24 órában lvl 60-70-80 gr-ezik. Engem nem igazán érdekel senkinek az e-penise, de onnan kezdve, hogy sokszoros xp-t lehet így kifarmolni én is így mennék ha nem lenne családom és munkám. Egyszerűen az történik, hogy akinek esetleg kevesebb ideje van sokszorosan hátrányba kerül (hiszen olyan geart és csapatot nem tud összeszedni magának, hogy nagyon nagy gr-t tudjon menni).

Szerintem egyszerű a megoldás: a gr-eken legyen nagyobb a loot a végén, xp-t pedig nem lehessen farmolni. Így mindenki annyi paragont szerez majd, amennyi időt ráfordít a játékra.
 

UzsonyikT

okt. 29., 16:41
A szívemből szóltál :) Az embernek azaz érzése, hogy már csak ezeknek a nolife embereknek fejlesztik a játékot, mert nyugodtan mondhatjuk, hogy a partyban lévő emberek cuccain lévő xpboost is összeadódik így hatványozottan nekik emelkedik a paragonjunk. Pont ez miatt tettem le a játékot megint. Felmegyek órákig tart találni egy normális gr-re való embert, mert úgye ami most is van és amitől halad is a csík az a swkmonk, healmonk, suppbarb, dartwd vagy hota. Más szóba se jöhet, mert legalább 5 szinttel kisebben kell tolni akkor ugyanolyan sebességen. És már egy 60 és 65 között is óriási xpkülönbségek vannak. Public meg bohóckodásra jó max meg t10 riftelni.
 
 
 
 

cscs4b4

okt. 29., 13:39
Én is több választ be tudtam volna jelölni:
- Nem elég jutalmazó solo játék
- Nem elég egyenlőek a karakterek, néhány mindig erősebb
- Mindig van 1-2 OP gear és ezek nélkül nem tudsz feljebb menni

Amúgy a legnagyobb baj szerintem azzal van, hogy a sok ráérős nolife kocka 0-24 órában lvl 60-70-80 gr-ezik. Engem nem igazán érdekel senkinek az e-penise, de onnan kezdve, hogy sokszoros xp-t lehet így kifarmolni én is így mennék ha nem lenne családom és munkám. Egyszerűen az történik, hogy akinek esetleg kevesebb ideje van sokszorosan hátrányba kerül (hiszen olyan geart és csapatot nem tud összeszedni magának, hogy nagyon nagy gr-t tudjon menni).

Szerintem egyszerű a megoldás: a gr-eken legyen nagyobb a loot a végén, xp-t pedig nem lehessen farmolni. Így mindenki annyi paragont szerez majd, amennyi időt ráfordít a játékra.
 
 
 
 

Envo

okt. 29., 02:12
EXP farm a Paragon után... Amikor az emberek csak exp-t farmolnak, hogy 1300 paragonon tudjanak 500 pont extrát tenni a main statra, mert a nélkül nem tudsz eredményt elérni.
 
 
 
 
lived  Én több pontot is betudnék jelölni.
Okés hogy a frissítésekkel mindig hoznak újabb és újabb tartalmakat, de valami még így is hiányzik nekem. Valamiért hiányérzetem van. Minden frissítés után nyomom a játékot 1-2 hétig, de aztán megint ráunok. Egyszerűen nem köt le. Komolyan mondom én az alap játékkal anno többet játszottam mint most.
A jutalmazó rendszer és ide értve az op gear-eket is fájó pontnak tekintem. Én nem szeretek másokat copyzni. Szeretek egyedi geart felépíteni a magam stílusa szerinte, csak az a baj hogy azokkal egyszerűen nem lehet semmit se kezdeni. Az ember még el-el bohóckodik kisebb szinteken velük, de ha magasabb szintekre akar menni, akkor sajnos muszály elnézni a nagyok buildjeit és gearjeit. Sajnos itt jön az hogy nagyon nem esnek azok a dolgok (legalább is nekem) amik kellenének.
Egy jó pár hete nem játszok a játékkal, de igazából meguntam a farmolást. Én leginkább egyedül szeretek játszani, de minden ismerősöm hangoztatja, hogy csak multiban lehet haladni. Néha én is így érzem. Egyedül semmit nem haladok. A karakterem se fejlődik és  a cuccok se esnek amik kellenének. Kövezetek megint ,de nekem így van.
 

Hot10tott@

okt. 28., 21:11
Valahogy így érzek én is a játékkal kapcsolatban. Kb 1 éve vettem meg de kezdek ráunni. Alapvetően solo játékos vagyok; bár régen D2-t nyomtuk a haverokkal otthon LAN-on és annak nagyobb feelingje volt mint most bármilyen online partynak. Az újabb patch-ekkel csak tolják feljebb a végelen határt, de ettől a teljesítményhajszától nem lesz jobb a játék.  Nem azt mondom, hogy rossz csak merőben más mint az előd. A rohadt sok farmolás a könyökömön jön ki, de muszáj mert eszi az anyagot a karaktertápolás. Amúgy nálam sok Legendary és Set cucc esik, van mit bezúzni de hamar el is fogy. Hiányzó Set itemeket javaslom Cube-ban Upgrade Rare-el próbáld megszerezni, könnyebb mint orrvérzésig tartó Rifteléssel. Egy felhúzott Wizardot 2 hét alatt felszereltem Delsere - Tal Rasha Settel.
 
 
 
 

Arasil

okt. 28., 13:10
En is jobban szeretek soloban bohockodni de ugy annyira nem tortenik semmi es nem esik semmi ( nagyon ritkan ), hogy neha kenytelen vagyok felmenni random idegenekkel jatszani, hogy eselyt adjak arra, hogy esik valami jo cucc. De amugy egyedul teljesen jol el vagyok. Anno csinaltam egy klant de mostanra mar csak en vagyok benne de nekem ez tokeletesen megfelel :D Maganyos farkasnak jobb lenni szerintem. De ertelem szeruen hianyzik egy uj kiegeszito vagy egy tok uj resz is. Azert meg jatszom vele mert ha mar beleoltem ennyi idot nem hagyom csak ugy kihulni a DH-mat :)
 
 
 
 

lived

okt. 28., 09:33
Én több pontot is betudnék jelölni.
Okés hogy a frissítésekkel mindig hoznak újabb és újabb tartalmakat, de valami még így is hiányzik nekem. Valamiért hiányérzetem van. Minden frissítés után nyomom a játékot 1-2 hétig, de aztán megint ráunok. Egyszerűen nem köt le. Komolyan mondom én az alap játékkal anno többet játszottam mint most.
A jutalmazó rendszer és ide értve az op gear-eket is fájó pontnak tekintem. Én nem szeretek másokat copyzni. Szeretek egyedi geart felépíteni a magam stílusa szerinte, csak az a baj hogy azokkal egyszerűen nem lehet semmit se kezdeni. Az ember még el-el bohóckodik kisebb szinteken velük, de ha magasabb szintekre akar menni, akkor sajnos muszály elnézni a nagyok buildjeit és gearjeit. Sajnos itt jön az hogy nagyon nem esnek azok a dolgok (legalább is nekem) amik kellenének.
Egy jó pár hete nem játszok a játékkal, de igazából meguntam a farmolást. Én leginkább egyedül szeretek játszani, de minden ismerősöm hangoztatja, hogy csak multiban lehet haladni. Néha én is így érzem. Egyedül semmit nem haladok. A karakterem se fejlődik és  a cuccok se esnek amik kellenének. Kövezetek megint ,de nekem így van.
 
 
 
 
noavatar

csokasl

okt. 28., 09:04
Halika!
Csak ismételni tudnám az előző hozzászólót.Mindegyikben van igazság, egyiket se tudnám kiemelni mert még tolom én is.
 
 
 
 
noavatar

Eredis

okt. 27., 22:50
Sziasztok!
Én csak azért írok kommentbe, mert nincs olyan lehetőség, hogy"a felsoroltak mindegyike" :)
Nagyon jól megfogalmaztátok a problémákat, mindegyikben van igazság.
 
 
 
 
noavatar

UzsonyikT

okt. 27., 21:50
Én a nem elég jutalmazó a solo játékra szavaztam. Gyakorlatilag csak próbálgatni jó, DB farmra meg solo GR rekordra van értelme, pedig szerintem sokan szeretnek soloban játszani. Eltudnék képzelni egy olyan seasont, amibe lenne olyan, hogy csak soloba lehetne játszani. Persze ilyen úgyse lesz, mert akkor mi lesz a klánokkal, ha mindenki egyedül játszik. Megjegyzem a klánoknak személy szerint semmi értelme sincs. Mindenki a megszokott brigádjával megy, ha 1 héten 2* lehet menni klános GR-re az már csoda. Nem egy para 1k fölötti embert látok akiket 1* sem látok kláncseten invitálni. A legjobb az mikor egy officer a generalba hirdet para 1k fölött, mert ő már 1050....kláncseten meg se kérdezi, mert épp nem volt fölötte senki, de elvárja, hogy legyél x paragon fölött, különben kirúg. És ez az összes magyar klánba így van kb. A klánfunkciókkal is lehetne talán kezdeni valamit, mert ez így tragédia vagy a solot jobban jutalmazni persze :)
 
 
 
Hozzászólások betöltése...
 

Diablo videók

 

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Szavazás

Diablo képekben

 
 

Diablo a facebookon

 

A Diablo hírei

 

5 éves a Diablo és a Diablo Hungary

Bár mi tegnap lettünk hivatalosan 5 évesek, a Diablo III viszont ma! Szóval Boldog születésnapot mind a kettőnknek!
június 21. - diablohungary.hu

Betekintés: Challenge Rift

Mi az a Challenge Rift és milyen kihívásokat állít felénk? A Blizzard betekintőjének következő részét ezen kérdések feltárásának szánta.
június 21. - diablohungary.hu

Necromancer kampány animáció

Percekkel ezelőtt gurult ki a hivatalos facebook oldalra az alábbi videó, amely az új karakter kampányához tartozik. Sötétnek sötét, erősnek erős, mi kell még?
június 21. - diablohungary.hu

Minden amit a Season -ről tudni kell

Számos cikkben írtunk már arról, hogy mit is tartogat számunkra a 2.1 -es patch; volt már szó a season-röl is hírmorzsák keretében. Most azonban egy csokorba foglalva részletesen megnézzük miről is szól valójában és mi mindent tartogat számunkra.
január 30. - diablohungary.hu

Crusader Karakterbemutató

Üdvözöllek Kalandor! Ebben a bemutatóban megismerkedhetsz a Crusaderrel! Teljes leírást olvashatsz a Reaper of Souls új kasztjáról, amibe beletartozik története és összes eddigi skillje. Mindez teljesen magyarul. Frissítve a 2.1 -es javításnak megfelelően
január 30. - diablohungary.hu