Chat
Online
Chat now
6 látogató
 
vissza az oldal tetejére

Diablo hírek

 

Partnereink

 

 

 

 

Diablo fórumok

 
Diablo 2
506 hozzászólás
Az utolsó remény
173 hozzászólás
Magyar Diablo III Klánok
94 hozzászólás
Elsősegély
197 hozzászólás
Diablo Hungary
215 hozzászólás
Diablo 1
18 hozzászólás
Három szavas történet
249 hozzászólás
Diablo 3
1959 hozzászólás

Új Diablo játékosok

 

Kedvelt Diablo cikkek

 
Diablo III - Demon Hunter
100319 megtekintés
 
Diablo III - Barbár
98735 megtekintés
 
Diablo III - Wizard
98734 megtekintés
 
Diablo III - Monk
88536 megtekintés
 
Diablo III - Crusader
78836 megtekintés
 
Diablo III - Witch Doctor
76571 megtekintés
 
 
Mi az a Diablo?
45789 megtekintés
 
Minden a Legendary Gemekről
45179 megtekintés
 
 

Beszéd téma

 
Minden a Legendary Gemekről
114 hozzászólás
 
Patch 2.1.1 - Magyarul
91 hozzászólás
 
Minden a Kanai’s Cube -ról
72 hozzászólás
 
 
Indul a Lottó!
57 hozzászólás
 
 

Johnson hozzászólt a(z) Diablo 2 témájú fórumban. április 27.
 
 

Friss Diablo hírek

 
Szavazás 2013. február 16. 22 hozzászólás
 

Az 1.0.7-es patch 5 új receptet hozott nekünk. Ezek az Archon nevet viselik. Te melyiket készítenéd el legelőször?

Ezek az itemek egytől egyik ilvl 63 szintűek, 6 affixal rendelkeznek, beleértve egy fixált fő stat, ami bizonyos értékek között mozog. Ha szerencséd van, akkor a legmagasabb stat jön ki a kraftolás alatt. Ezek az itemek account-bound tulajdonsággal rendelkeznek, ami azt jelenti, hogy a fiókodhoz vannak kötve. Nem lehet eladni, illetve tradelni őket. Továbbá te is csak a játékban tudod megszerezni / elkészíteni az adott Archon armort.

Fogsz kraftolni Archon felszereléseket? Ha igen, milyet? Melyik lesz az első, amit mindenképpen magadévá akarsz tudni? Szavazz a hír végén!

Archon Armor of [DexterityIntelligenceStrengthVitality]

Archon Gauntlets of [DexterityIntelligenceStrengthVitality]

Archon Spaulders of [DexterityIntelligenceStrengthVitality]

 

Továbbá még:

 

 
Morzan
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
Eddig 19 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
 

TheDon

febr. 23., 16:23
51 vállas craftolás :D

Videó ITT

 
 
 
 
chosa91  Fuhh... ~6m gold, relative "sok" farm és 1 jó item, ilyenkor lehet mérlegelni ^^
 

TheDon

febr. 21., 12:03
Hát igen:) Viszont rákerestem a pendire ami kijött legjobbnak ,alsóhangon 90mill+al indul Ahban :) de azért bizom benne lesz jobb is :D holnapra megvan egy újabb 50es packra való anyag szerintem :D
 
 
 
 
TheDon  50 amulet craft,azért 1 elég jó lett :)


videó ITT

 

chosa91

febr. 21., 11:56
Fuhh... ~6m gold, relative "sok" farm és 1 jó item, ilyenkor lehet mérlegelni ^^
 
 
 
 

TheDon

febr. 20., 23:57
50 amulet craft,azért 1 elég jó lett :)


videó ITT

 
 
 
 
zetor  

a witch doctor akivel játszom tal rasha ruha van, és készítettem egy Archon Armor of Intelligence ruhát és baromi gyenge

 

mkd

febr. 17., 18:45
A random statok már csak ilyenek, olyan mint a lottó, ha szerencséd van jó lesz az item, ha nem akkor gyenge és bukta... craftolgass szorgalmasan, úgy több esélyed van valami jóra, de persze senki nem ígér semmit :)

Ahogy lentebb olvashatod: ez egy pénznyelő :)
 
 
 
 

zetor

febr. 17., 07:44

a witch doctor akivel játszom tal rasha ruha van, és készítettem egy Archon Armor of Intelligence ruhát és baromi gyenge

 
 
 
 

CorruptSouls

febr. 17., 07:02
mar craftoltam vagy 30-40 amulet of dexterityt eddig 1 volt nem szar, de az is levitte a dpsemet szóval kuka :D
valami olyasmiról álmodnék hoogy 200+dex
attack speed 7+%
cc 8%+
c damage 90%+
vit
all/phis res az mar mind1 :D
szóval még egy darabig kraftolgathatok ugy erzem!
 
 
 
 
TheDon  Mondjuk a másik része a craftolásnak amin gondolkodtam,az a hirtelen elértéktelenedés lesz ,ami megint oda vezet,hogy hiába van kevesebb gold a játékos kezébe,ha az árak is töredékét képezik mondjuk az egy hónappal ezelőttieknek. Persze,lesznek olyan dolgok amik maradnak jó árban gondolok itt chc Mempo, ms IceClimbers és társaira,de a Vilewardoknak például szerintem leáldozott a craftolható vállasokkal, bracikból is elég keményeket láttam már most(!),persze nem lacuni-k,de ha a 24% ms megvan másból,akkor szerintem az a 9% as hanyagolható ha egy duplastatos,allresis,vites,6%chc-s bracit craftolunk ki .
 

saxxo

febr. 16., 20:55
Igen, ezt fejtettem én is ki az első hozzászólásban:)
 
 
 
 
saxxo  Nem a rendes játékosokra kell itt gondolni. 25-30 milliárd aprópénz ahhoz képest, ami a botterek kezében van. És amíg el van árasztva a piac, addig nem fog megmoccanni az arany ára felfelé és az összes elcraftolt, kvázi játékból kivont arany semmi a felhalmozotthoz képest.
 

TheDon

febr. 16., 19:48
Mondjuk a másik része a craftolásnak amin gondolkodtam,az a hirtelen elértéktelenedés lesz ,ami megint oda vezet,hogy hiába van kevesebb gold a játékos kezébe,ha az árak is töredékét képezik mondjuk az egy hónappal ezelőttieknek. Persze,lesznek olyan dolgok amik maradnak jó árban gondolok itt chc Mempo, ms IceClimbers és társaira,de a Vilewardoknak például szerintem leáldozott a craftolható vállasokkal, bracikból is elég keményeket láttam már most(!),persze nem lacuni-k,de ha a 24% ms megvan másból,akkor szerintem az a 9% as hanyagolható ha egy duplastatos,allresis,vites,6%chc-s bracit craftolunk ki .
 
 
 
 
TheDon  Igen,végülis akik tényleg óriási összegeken ülnek( pl.: King Kongor ,ha jól értesültem egy nem régi stream közvetítésében kb 27-28 milliárd golddal járkált),őket nem fogja megviselni a craft költség,tehát ahol sok volt eddig is,ezután is lesz bőségesen :)
 

saxxo

febr. 16., 19:22
Nem a rendes játékosokra kell itt gondolni. 25-30 milliárd aprópénz ahhoz képest, ami a botterek kezében van. És amíg el van árasztva a piac, addig nem fog megmoccanni az arany ára felfelé és az összes elcraftolt, kvázi játékból kivont arany semmi a felhalmozotthoz képest.
 
 
 
 
saxxo  Igen, de sajnos nem elég. Több ezer milliárdot halmoztak fel a koreai, kínai goldfarmerek várva a patch-re. Lehetett is látni, hogy amint levitték a minimum árát megzuhant az arany ára amennyire csak lehetett és még mindig iszonyú mennyiségű "túltermelés" folyik arany szempontjából. Ezt ezzel a kis craftolgatással nem lehet kivonni, ez nagyjából csepp a tengerbe, jobban mondva csepp a tengerből:)
 

TheDon

febr. 16., 19:03
Igen,végülis akik tényleg óriási összegeken ülnek( pl.: King Kongor ,ha jól értesültem egy nem régi stream közvetítésében kb 27-28 milliárd golddal járkált),őket nem fogja megviselni a craft költség,tehát ahol sok volt eddig is,ezután is lesz bőségesen :)
 
 
 
 

saxxo

febr. 16., 18:59
Igen, de sajnos nem elég. Több ezer milliárdot halmoztak fel a koreai, kínai goldfarmerek várva a patch-re. Lehetett is látni, hogy amint levitték a minimum árát megzuhant az arany ára amennyire csak lehetett és még mindig iszonyú mennyiségű "túltermelés" folyik arany szempontjából. Ezt ezzel a kis craftolgatással nem lehet kivonni, ez nagyjából csepp a tengerbe, jobban mondva csepp a tengerből:)
 
 
 
 
kobold  Kellene olyan szavazati lehetesőg , hogy új Blizz pénzlehúzás!

Nem kicsit sunyi.

 

TheDon

febr. 16., 18:06
Igen,úgygondolom a Blizznek nem titkolt célja volt a játékból nagy mennyiségben a gold kivonása,és össze is jön nekik szerintem :)

Pillanatok alatt el lehet craftolni 5-10 milliót ,tegnap nekem is sikerült :D:D

 
 
 
 
noavatar

kobold

febr. 16., 17:20
Kellene olyan szavazati lehetesőg , hogy új Blizz pénzlehúzás!

Nem kicsit sunyi.

 
 
 
 

SlipKnoTiaN666

febr. 16., 14:24
Amulett.:)
 
 
 
 

Morzan

febr. 16., 13:35
Ha ráveszem magam a farmolásra, akkor legelőször egy amulettet fogok kreálni, aztán jöhet a többi. 
 
 
 
 

TheDon

febr. 16., 11:42

Ha esetleg valaki nagyobb MP-n való összetevő farmoláson gondolkodik,és esetleg egyedül nem megy,természetesen ebben is állunk rendelkezésetekre :)

Bővebben:


                  Diablo3AllStarz

 
 
 
 

TheDon

febr. 16., 11:33
Craftolgattam már bőségesen amuletet,és vállast is,a vállas merőben egyszerübb hiszen abból tényleg könnyebben jön ki jó ( main stat +vit + allres) amin a main stat garantált,és ráadásul nem is keveseket dob rá,amuletben eddigy egy volt  amiről csak a chc hiányzott,az túl szép lett volna úgy,ha jól rémlik ezek a statjai voltak 320+str 92%!!! cmd,attacksped talán 5-6%,és vit,sirni tudtam volna hogy pont a chc maradt le egy ilyen amuletről,dehát csak jön majd ki egyszer jó ( jobb ) is :D
 
 
 
 

saxxo

febr. 16., 11:01
Leginkább vállast éri meg craftolni. Eljött az idő, amikor a vile wardok a kukába kerülnek kb, mert tized annyi pénzért jobbakat lehet craftolni.
Megjegyzem leginkább a dex/int-et használó castok örülhetnek ennek, mert eddig csak a vile ward adhatott 300 körüli értéket a fő statjukból vita meg allres mellett, de most már ezek is adhatnak, sőt még többet is.
Amulettből ritkább a jó, de aránylag könnyen bele lehet nyúlni anno milliárdokat érő amulettbe.
A lacuni prowlers is biztosan veszíteni fog értékéből, mert elég nagy statokkal rendelkező bracereket lehet gyártani. Talán nem fog úgy megzuhanni az áruk, mint a vile wardnak, mert az attack speed az attack speed, plusz a movement speedet is könnyebb vele összeszedni.
Kesztyűből szintén könnyű trifectásat gyártani és e mellé jön ugye a main stat, szóval ezt is megéri craftolni.
Chest armorból a legtöbben már set itemet használnak, amik elég jók, úgyhogy az lesz a legkevésbé népszerű az újonnan craftolható itemek közül szerintem.
 
 
 
Hozzászólások betöltése...
 

Diablo videók

 

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Szavazás

Diablo képekben

 
 
 
 

Diablo a facebookon

 

A Diablo hírei

 

5 éves a Diablo és a Diablo Hungary

Bár mi tegnap lettünk hivatalosan 5 évesek, a Diablo III viszont ma! Szóval Boldog születésnapot mind a kettőnknek!
június 21. - diablohungary.hu

Betekintés: Challenge Rift

Mi az a Challenge Rift és milyen kihívásokat állít felénk? A Blizzard betekintőjének következő részét ezen kérdések feltárásának szánta.
június 21. - diablohungary.hu

Necromancer kampány animáció

Percekkel ezelőtt gurult ki a hivatalos facebook oldalra az alábbi videó, amely az új karakter kampányához tartozik. Sötétnek sötét, erősnek erős, mi kell még?
június 21. - diablohungary.hu

Minden amit a Season -ről tudni kell

Számos cikkben írtunk már arról, hogy mit is tartogat számunkra a 2.1 -es patch; volt már szó a season-röl is hírmorzsák keretében. Most azonban egy csokorba foglalva részletesen megnézzük miről is szól valójában és mi mindent tartogat számunkra.
január 30. - diablohungary.hu

Crusader Karakterbemutató

Üdvözöllek Kalandor! Ebben a bemutatóban megismerkedhetsz a Crusaderrel! Teljes leírást olvashatsz a Reaper of Souls új kasztjáról, amibe beletartozik története és összes eddigi skillje. Mindez teljesen magyarul. Frissítve a 2.1 -es javításnak megfelelően
január 30. - diablohungary.hu