Chat
Online
Chat now
531 látogató
 
vissza az oldal tetejére

Diablo hírek

 

Partnereink

 

 

 

 

Diablo fórumok

 
Diablo 2
502 hozzászólás
Elsősegély
197 hozzászólás
Az utolsó remény
170 hozzászólás
Diablo Hungary
215 hozzászólás
Diablo 1
18 hozzászólás
Három szavas történet
249 hozzászólás
Magyar Diablo III Klánok
92 hozzászólás
Diablo 3
1959 hozzászólás

Új Diablo játékosok

 

Kedvelt Diablo cikkek

 
Diablo III - Demon Hunter
96450 megtekintés
 
Diablo III - Barbár
95115 megtekintés
 
Diablo III - Wizard
94942 megtekintés
 
Diablo III - Monk
86243 megtekintés
 
Diablo III - Crusader
75083 megtekintés
 
Diablo III - Witch Doctor
73968 megtekintés
 
 
Mi az a Diablo?
43878 megtekintés
 
Minden a Legendary Gemekről
43585 megtekintés
 
 

Beszéd téma

 
Minden a Legendary Gemekről
114 hozzászólás
 
Patch 2.1.1 - Magyarul
91 hozzászólás
 
Minden a Kanai’s Cube -ról
72 hozzászólás
 
 
Indul a Lottó!
57 hozzászólás
 
 

drkbl hozzászólt a(z) Véres Aratás /Act III./ című cikkhez. 6 napja
 
 

Friss Diablo hírek

 
Javítások 2015. november 10. 21 hozzászólás
 

Közeleg a 2.4.0-ás patch, ezért hamarosan megnyitja kapuit a PTR szerver. Lássuk mit tartogat a Blizzard számunkra ebben a patchben.

Új Terület - Greyhollow Island

Fedezd fel a Sanctuary új területét a Greyhollow Island-et! Az a rejtélyes erdőség cselszövésekkel átitatott és pletykákban bővelkedik miszerint akik meglátogatják az erdőt elátkozottak lettek és soha többé nem tértek vissza. Elég bátor vagy ahhoz, hogy legyőzd az itt tanyázó fenevadakat és természetfeletti lényeket? Old meg az itteni tragédiák hátterében lévő rejtélyeket. Ez a zóna csak Adventure Modeban érhető el.

Kiterjesztett Területek: The Eternal Woods és Royal Quarters

A meglévő teljesen új terület mellé az Adventure Mode még nagyobb lesz. Megnöveljük a Sancruary két területét, hogy a rendíthetetlen kalandorok még több bountyt tudjanak megcsinálni.

Már tudjuk mi történt ruins of Sescheron kapui mögött, de milyen volt a terület azelőtt? Járd be Eternal Woodsot, egy élőholtak által megfertőzött erdőséget új eventekkel és bountykkal.

Elgondolkodtál már azon mi van a Leorics's Manor kőtörmelékein túl? A 2.4.0-ás patchnek köszönhetően nem kell többet találgatnod, a blokád el lett takarítva melynek köszönhetően a Royal Quarters megnyílt a felfedezők számára. Tudj meg többet a Skeleton King hétköznapjairól, fedezd fel az itt rejtező titkokat, amik még több kalandhoz vezetnek majd.

Set Itemek átgondolva

A hosszú távú céljaink közé tartozik, hogy a különböző klasszok set tárgyai egyenlő értékűek legyenek. A 2.4.0-ás patch mérföldkőnek számít e tekintetben. Átalakítottuk, újra átgondoltuk, átnéztük majdnem az összes jelenlegi 24 klasszok szet tárgyait. Van, ami nagy átalakításon ment keresztül, mint a thorns of the Invoker, vagy a Shadow's Mantle. Mások csak kis változást kaptak, mint az Inna's Mantra vagy a Firebird's Finery.

Teljesen átalakítottuk a meglévő két ékszer szettet, valamint hozzáadtunk két darabos Flail-Crusader Shield szettet.

Új fíícsőőr: Set Dungeon

A felújított szettek nagyobb erőt képviselnek és az új funkciónak köszönhetően még nagyobb kihívás elé állít minket. Lehetőséget akarunk adni a játékosoknak, hogy tanulják meg használni az új szet tárgyaikat és ismerjék meg minden lehetőségét. Hogy ezt megtehessék, bevezetünk egy teljesen új szetthez tartozó kihívást, a Set Dungeon-t. Amint megvan egy szettből mind a 6 darab, kapni fogunk egy nyomot, amit ha követünk egy ősi helyre kerülünk, ami csak és kizárólag a mi szettünkhöz van tervezve.

Ezek a területek nem véletlenszerűek, csak rajtunk áll, hogyan használjuk képességeinket, hogy teljesítsük a kihívást. Ha sikerül teljesítenünk a kihívást jutalmunk egy kis kozmetikai tuning, ami a szettünkhöz tartozik, de még több jutalom csapja a markunkat, ha megcsináljuk kedvenc kasztunk összes szettjéhez kihívást vagy még nagyobb, ha megcsináljuk mind a 24 szetthez tartozót!

Új fíícsőőr: Empowered Rifts

Nem mindenki virtuál milliárdos, azonban a játékosok arra panaszkodtak, hogy kevés olyan lehetőség van, ahol elkölthetnék a begyűjtött goldot. Ez így igaz, szóval a következő feature, ami az Empowered Rift névre hallgat, ezt célozza meg.

Mikor belépünk majd egy Greater Riftbe, meg lesz a lehetőségünk rá, hogy elköltsünk pár goldot, amellyel növelhetjük majd az esélyünket a Legendary Gemek fejlesztésénél. (max 4). A gold mennyiség a GR tirertől függ, szóval csak óvatosan költekezzünk!

Új Legendaryk

Nem lenne igazi content patch a content patch itemek nélkül. Szóval a 2.4 -ben több, mint 40 új legendary powert fogunk kapni. A setteket is finomítgattuk, illetve meglévő legendarykhoz adtunk hozzá új legendary erőket.

Buff UI

Töröltünk néhány statikus buffot a buff bar részből. Fejlesztettük a skill bart, ami most már mutatja, hogy ha egy skill aktív, és ha aktív, akkor meddig az.

Több hely..

Több hely! Hozzáadtunk egy új fület, ahol a Reaper of Souls felhasználók + 5 tatyó helyet tudnak kiváltani. Konzolon +350 itemet tudunk majd tárolni összesen - ott kicsit máshogy működik a PC -hez képest.

Season Journey

Nem lesznek többé (a Season 5 -től kezdődően), Season Legendary itemek. A 2.4 -el elérhetőek lesznek mindenkinek egyszerre - Season -től függetlenül az új itemek. Azonban szerettük volna, hogy a Season -nél legyen tárgy jutalom, ezért bemutatjuk a Haedrig’s Gift -et, amely egy speciális Set item pakk, amelyet akkor kapunk, ha teljesítjük a Season Journey egyes részeit. Amennyiben az első 4 fejezetet sikeresen teljesíted, egy full settet fogsz kapni, amely egy 6 darabból álló class set lesz. Lesznek továbbá kozmetikai jutalmak is.

Season Rebirth

Néha úgy érezhetjük, hogy mikor befejeztünk egy Seasont, nincs türelmünk várni, rögtön bele akarjuk vetni magunkat egy újabb kalandba. Egy funkció kerül bejelentésre, amely lehetőséget ad a játékosoknak, hogy egy meglévő karakterüket elindítsák a Seasonbe. Ez azt jelenti, hogy a karakter level 1 -re redukálódik, a rajta lévő gear és cuccok pedig átkerülnek non-Season- be. Ezzel a lehetőséggel megtarthatjuk karakter nevünket és a játszott órákat is.

Action Combat

Az Action Combat rendszer ismerős lehet azok számára, akik konzolon is megütköztek a gonosszal. Ez a funkció most PC -re és MAC -re is érkezik. Ismerősek a Massacre és Destruction bonuszok a játékból? A Massacre bonuszt akkor kapjuk, ha legalább 50 ellenséget öltünk meg egyhuzamban, egy bizonyos időn belül. Ekkor megkapjuk a bonuszt, ami XP boost és minél több démont ölünk meg, annál nagyobb. A Destruction bonusz, mikor törünk és zúzunk a pályán, mindenféle ajtót, cserepet törünk össze. Ezzel speed boostot nyerhetünk. Minél tovább tartjuk a bonuszt, annál tovább tart. És végül pedig a Trap Mastery buff, amely azután ad dupla resource generation buffot, miután becsapdáztunk néhány ellenfelet.

És még több...

A 2.4 -es patch egy igen nagy javítócsomag lesz. A terv az, hogy a BlizzCon utáni hetekben induljon majd a PTR teszt! Rengeteg új tartalom lesz még, amelyek még kerültek publikálásra.

Battle.net

 

 
draquon
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
Eddig 19 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
 
Hellreaper #22424  Igen valami ilyesmire gondoltam  =D .   Köszi.
 

Morzan

jan. 11., 20:51
Ennyi idő után jó érzés valami meglepetést is találni a játékban. :D Nem?
 
 
 
 
cscs4b4  Ha már össze tudtál kockulni 1000 paragon pontot, akkor igazán meg fogod tudni találni a "Shiftet" is :)
 

Hellreaper #22424

jan. 11., 20:12
Igen valami ilyesmire gondoltam  =D .   Köszi.
 
 
 
 
Hellreaper #22424  Valamit csinálhatnának a paragon pontok elosztásánál, mert 1000 körüli pontot elpötyögni kicsit uncsi.Még el se kezdek játszani egy új karival és az egerem már főtengelyes lesz a sok kattogtatástól :) .
 

cscs4b4

jan. 11., 20:02
Ha már össze tudtál kockulni 1000 paragon pontot, akkor igazán meg fogod tudni találni a "Shiftet" is :)
 
 
 
 

Hellreaper #22424

jan. 11., 19:00
Nekem PTR-en a Marauder szettes DH jött be legjobban.Csak az alap szettel(nem Ancient) vitte a GR60-at.Biztos ,hogy ez lesz az első karim season 5-ben.
 
 
 
 

Hellreaper #22424

jan. 11., 18:56
Valamit csinálhatnának a paragon pontok elosztásánál, mert 1000 körüli pontot elpötyögni kicsit uncsi.Még el se kezdek játszani egy új karival és az egerem már főtengelyes lesz a sok kattogtatástól :) .
 
 
 
 

Jagi01

nov. 28., 04:42
PTR-en nem játszottam még, én is csak az eddig kilökött dolgokat látom. Sok mindenre kíváncsi vagyok és nagyon várom a 2.4-et. PS4-en nyomom, de tényleg ráfér már a gamere a vérfrisítés, mert egy bizonyos szinten már elég monoton. 

Csak a Hammer maradjon olyannak amilyen. Nálam valami hiányozna... az elején csak kíváncsi voltam vajon milyen D3-ban Hammerdinnek (vagyis crusadernek) lenni. Nem csak én gondolom így, hogy erősen nosztalgikus. D2 Baal runra emlékeztető a riftek 80%-a :). A condemn buildet sem szivesen bontanám meg egy új miatt. amilyen idegen volt az elején, kezdek egyre jobban ráérezni, hogyan is működik , hogyan kellene haladni vele.

A barbárig még nem jutottam el, bár a WW alvósnak látszik. A többi nem is igen izgatott, de mint modtam, még nem :)

A wizardnál van pár build amit kipróbálnék. Egyenlőre firebird - meteor hydra blackhole. Elég szép. Vyr archonját nézegettem még, de nem sokan használják. Felejtős?

Wave of light monk mellé kéne valami, hátha 2.4.0 ad majd

A DH-mal meg az  van hogy semmi. Gyenge, nem haladok T2-n is szenved. Maraudert néztem ki(tetszik a sok pet + elég táposnak néz ki a Manticore-ral), a Yang-féle build gearjét farmolnám ki neki, de ezen a szinten dögunalom+esélytelen, hogy használható cucc essen. Pedig szerettem, de nem mondtam le róla.

WD-t meg az életben nem indítok szerintem mert az elejétől fogva unszimpatikus.

A sok új cuccos meg elég kíváncsivá tesz. Az új területeket várom nagyon, remélem nagyobb lesz, több lesz, mint az előző, bár úgy ahogy visszadta a D2act5 hangulatot.

Egy Kurast Docks - Flayer Jungle kombót még elbírnék mondjuk. Számítottam rá pedig, mikor hallottam, hogy jönnek új mapok, de mindegy :)


 
 
 
 

LordLuigi

nov. 19., 15:34
Nem próbáltam a 2.4 PTR-t csak videókat néztem róla meg fórumokat olvastam. Eddig úgy néz ki, hogy Crusader (Thorn vagy Heaven's fury)  és DH (Shadow melee) elég OP lesz, meg a WD-ben (Carnevil darts) és  Wizardban (Firebird) is van lehetőség. Ellenben a barbár elég soványra sikeredett. Pl új Earth set-tel max 60akárhányas GR-eket mennek szólóban és Reakor se nagy durr! Így megint nem sikerül színesíteni a játékot, ismét lesz 3 max 4 karakter típus, amiket lehet vinni magasabb GR-ekre a többi meg felejtős. Másnak valami vélemény?
 
 
 
 
Alfaszu  Hát ez elég unalmas...én a régit fogom tolni a magas GR-ek nem izgatnak, a fun faktor fontosabb. A thorn build is brutál, de full unalamsnak tűnik. Viszont az jó a Crusader végre sebez szépen.
 

LordLuigi

nov. 17., 11:02
Nyilván fontos, hogy élvezetes legyen a játék, de nekem pl a 45GR már túl kevés. Főleg partyban játszom, azon belül is 4 fősben. Azokon pedig törekszünk a minél magasabb speed GR-ekre és rekordokat is próbálunk menni. Így az utóbbi hetekben 65-72 között voltak a legsűrűbben GR-ek. 


Ezért szerintem az is fontos, hogy olyan játékostársakat találjunk, akikkel hasonló célokat tűzünk ki a játékban, már ha valaki partyban gondolkodik és nem szólóban. :) 

 
 
 
 
LordLuigi  Én úgy vettem észre nem a régi shotgun buildet csinálják, hanem inkább ezt a fajtát. 


https://www.youtube.com/watch?v=HHN4iSrYJH4 

 

Alfaszu

nov. 16., 23:38
https://www.youtube.com/watch?v=Xf17jivOViM


van ez is, és ja ez GR45, és szépen fogy a HP, de nem rossz.

 
 
 
 
LordLuigi  Én úgy vettem észre nem a régi shotgun buildet csinálják, hanem inkább ezt a fajtát. 


https://www.youtube.com/watch?v=HHN4iSrYJH4 

 

Alfaszu

nov. 16., 23:32
Hát ez elég unalmas...én a régit fogom tolni a magas GR-ek nem izgatnak, a fun faktor fontosabb. A thorn build is brutál, de full unalamsnak tűnik. Viszont az jó a Crusader végre sebez szépen.
 
 
 
 

LordLuigi

nov. 16., 13:51
Én úgy vettem észre nem a régi shotgun buildet csinálják, hanem inkább ezt a fajtát. 


https://www.youtube.com/watch?v=HHN4iSrYJH4 

 
 
 
 

Alfaszu

nov. 15., 16:35
Még mindig nem látok crusader holy shotgun buildet PTR videokban, pedig ahogy a peccset olvastam több tárgy és skill is felújításra került h nagyot csapjon. Tudtok erről valamit? 
 
 
 
 
Morzan  Igen, elvileg ez a lényege. 
 

LordLuigi

nov. 11., 19:27
Köszi a választ. :) Ebben az esetben igen hasznos funkció lesz a rebirth. 
 
 
 
 
LordLuigi  Kicsit csalódott vagyok, hogy még nem jön az új kieg, de azért lesznek itt jó dolgok. 

Bízom benne, hogy az új set és leg itemek által színesedik a játék, és minél több fajta gear-build lehetőség lesz magas GR-re is.

A gold költése is jó dolog.

A plusz tárhelyeknek kimondottan örülök! :)


A rebirth számomra nem teljesen tiszta. Tehát akkor a következő seasonben nem kell új karit csinálnom, hanem a meglévők közül fogok tudni 1-et vagy akár többet átvinni seasonbe? És akkaor így nem is kell törölnöm nonseasonben lévő karaktereket, hanem egyszerűen 1es szinten átvihetők cuccok nélkül, és megmaradnak az óraszámok és megölt mob számok nála? Jól értelmeztem? 

 

Morzan

nov. 11., 15:07
Igen, elvileg ez a lényege. 
 
 
 
 

LordLuigi

nov. 11., 10:02
Kicsit csalódott vagyok, hogy még nem jön az új kieg, de azért lesznek itt jó dolgok. 

Bízom benne, hogy az új set és leg itemek által színesedik a játék, és minél több fajta gear-build lehetőség lesz magas GR-re is.

A gold költése is jó dolog.

A plusz tárhelyeknek kimondottan örülök! :)


A rebirth számomra nem teljesen tiszta. Tehát akkor a következő seasonben nem kell új karit csinálnom, hanem a meglévők közül fogok tudni 1-et vagy akár többet átvinni seasonbe? És akkaor így nem is kell törölnöm nonseasonben lévő karaktereket, hanem egyszerűen 1es szinten átvihetők cuccok nélkül, és megmaradnak az óraszámok és megölt mob számok nála? Jól értelmeztem? 

 
 
 
 

Alfaszu

nov. 10., 22:32
Egyébként nem rossz ez, de egy új karaktert akkor is hozzácsaphatnának....greyhollow tetszik.

S4-nek mikor lesz vége?

 
 
 
 

Razielzed

nov. 10., 21:00
Akkor kb ebben a hónapban majd vmikor :D

És ez a legpontosabb időpont :D

 
 
 
 

Morzan

nov. 10., 20:53
Csak annyi infó van, hogy a BlizzCon után pár héttel indítják a PTR -t.
 
 
 
 

Razielzed

nov. 10., 20:48
Van esetleg már vmi pontos dátum,h kb mikor várható ptr-en az új patch?
 
 
 
Hozzászólások betöltése...
 

Diablo videók

 

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Szavazás

Diablo képekben

 
 
 
 

Diablo a facebookon

 

A Diablo hírei

 

5 éves a Diablo és a Diablo Hungary

Bár mi tegnap lettünk hivatalosan 5 évesek, a Diablo III viszont ma! Szóval Boldog születésnapot mind a kettőnknek!
június 21. - diablohungary.hu

Betekintés: Challenge Rift

Mi az a Challenge Rift és milyen kihívásokat állít felénk? A Blizzard betekintőjének következő részét ezen kérdések feltárásának szánta.
június 21. - diablohungary.hu

Necromancer kampány animáció

Percekkel ezelőtt gurult ki a hivatalos facebook oldalra az alábbi videó, amely az új karakter kampányához tartozik. Sötétnek sötét, erősnek erős, mi kell még?
június 21. - diablohungary.hu

Minden amit a Season -ről tudni kell

Számos cikkben írtunk már arról, hogy mit is tartogat számunkra a 2.1 -es patch; volt már szó a season-röl is hírmorzsák keretében. Most azonban egy csokorba foglalva részletesen megnézzük miről is szól valójában és mi mindent tartogat számunkra.
január 30. - diablohungary.hu

Crusader Karakterbemutató

Üdvözöllek Kalandor! Ebben a bemutatóban megismerkedhetsz a Crusaderrel! Teljes leírást olvashatsz a Reaper of Souls új kasztjáról, amibe beletartozik története és összes eddigi skillje. Mindez teljesen magyarul. Frissítve a 2.1 -es javításnak megfelelően
január 30. - diablohungary.hu