Chat
Online
Chat now
489 látogató
 
vissza az oldal tetejére

Diablo hírek

 

Partnereink

 

 

 

 

Diablo fórumok

 
Diablo 2
502 hozzászólás
Elsősegély
197 hozzászólás
Az utolsó remény
170 hozzászólás
Diablo Hungary
215 hozzászólás
Diablo 1
18 hozzászólás
Három szavas történet
249 hozzászólás
Magyar Diablo III Klánok
92 hozzászólás
Diablo 3
1959 hozzászólás

Új Diablo játékosok

 

Kedvelt Diablo cikkek

 
Diablo III - Demon Hunter
96337 megtekintés
 
Diablo III - Barbár
95006 megtekintés
 
Diablo III - Wizard
94822 megtekintés
 
Diablo III - Monk
86181 megtekintés
 
Diablo III - Crusader
74941 megtekintés
 
Diablo III - Witch Doctor
73866 megtekintés
 
 
Mi az a Diablo?
43802 megtekintés
 
Minden a Legendary Gemekről
43530 megtekintés
 
 

Beszéd téma

 
Minden a Legendary Gemekről
114 hozzászólás
 
Patch 2.1.1 - Magyarul
91 hozzászólás
 
Minden a Kanai’s Cube -ról
72 hozzászólás
 
 
Indul a Lottó!
57 hozzászólás
 
 

drkbl hozzászólt a(z) Véres Aratás /Act III./ című cikkhez. 11 órája
 
 

Friss Diablo hírek

 
Diablo II 2012. március 06. 0 hozzászólás
 

Ezen oldalon a paladinnal ismerkedhetsz meg. A Fény lovagjával, ki szent küldetésének tekinti a sötétség, és ezen belül is elsősorban a három testvér, Diablo, Baal és Mephisto elleni harcot.

A Fény lovagja fegyverrel és mágiával egyaránt harcol a sötétség erői ellen. Némely varázslatát még a varázslónők is megirigyelhetnék, azonban ha elfogy a manája, közelharcban is meg tudja védeni magát. A paplovag fegyverzetét célszerű a lovagi harcmodornak megfelelően alakítani: nehéz vértezeteket, és mellé hatalmas pajzsokat célszerű vennie, melyekkel a paplovag behozhatja lemaradását például egy barbár mögött, kinek ezt passzív képzettségei biztosítják, viszont pajzsot nem hord. A pajzsok igazán a paplovag kezében hatékonyak, ő ugyanis még támadni is megtanulhat velük! Egy másik tárgycsoport, melyet szintén csak ő tud teljes egészében kihasználni, a scepterek, vagyis jogarok családja. Ezek különlegessége, hogy a fegyvereknél már megszokott mágikus tulajdonságok mellett a paplovag képzettségének szintjét is növelhetik. Ezáltal ezek a fegyverek hatékonyabbak a lovag kezében, mint bármilyen más fegyver. Ezek a paplovagok kedvencei, az élőholtak ellen ráadásul másfélszeresen sebeznek, akárcsak a többi zúzófegyver. 

Képzettségeinek első csoportjába a harci képzettségek tartoznak. Ezekkel hatékonyabbá teheti saját támadásait, vagy akár varázslóhoz hasonlóan támadhat is velük, mint a Holy Bolttal. Ezen aktív képzettségek használata nem igényel sok manát, így a hagyományos ütés helyett akár egyik képzettségét is használhatja támadásra, például a Zeal-t.
A másik két képzettségcsoport sokkal érdekesebb. Ezek a támadó és a védő aurák. Ezek használata (a Prayer kivételével) nem igényel manát, aktiválásukhoz mindössze az adott aura ikonjának kell a jobb oldali akcióikonnak lenni. Ebből már arra is rá lehetett jönni, hogy egyszerre csak egy aura fejtheti ki hatását, tehát érdemes néhányat kiválasztani közülük, és csak azokat fejleszteni, mivel sokat úgysem lehet használni.

Az aurákban közös, hogy csapattagjaid is hasznot húzhatnak abból, ha aktiválod némelyiket. Két fajtájuk van, az egyik rád, és csapattagjaidra, a másik pedig ellenfeleidre hat, persze mindkettő csak egy adott hatósugáron belül. Az első fajta a társaidat (és téged) erősíti meg, a második pedig ellenfeleiteket gyengíti, tehát ez mindenkinek jó. Persze lehet, hogy egy társad a saját képzettségeivel is elég erős, a te aurád pedig így sokkal erősebbé teszi, mint te vagy, de ne aggódj, mert ha már olyan helyen van, hogy az aurád hasson rá, akkor bizony a szörnyekért kapott pontokon is osztoztok, tehát segítségedért megkapod jutalmad.
A paplovag auráinak köszönhetően igazi csapatjátékos karakter, habár egyedüli játékban is nagyszerűen lehet vele boldogulni. A két játéktípus mindenesetre más-más taktikákat, és más aurákat is igényel. Mivel egyedüli játékban közelről kell elintéznie ellenfeleit, ezért gyakran kell taktikáznia, hogy egyszerre csak néhány ellenféllel kelljen harcolnia, ugyanis ha körbefogják, és nem tudja egyedül kiverekedni magát, akkor még a legerősebb aura ellenére is komoly bajba kerülhet. Csapatban ezzel szemben lehet, hogy éppen az lesz a feladata, hogy az ellenfél közé vágtasson, hogy az amazonok és/vagy a varázslónők biztos távolságból írthassák az őt körülvevő tömeget vagy éppen ellenkezőleg, hátulról auráival erősíthet például néhány barbárt vagy vérfarkast. Célszerű tehát eldöntened, hogy milyen irányba akarod fejleszteni a lovagod, de akár olyat is csinálhatsz, aki mind single, mind multiplayerben megállja a helyét. Javaslom, hogy először vidd végig normálon a játékot egy paplovaggal, majd azután csinálj egy újat, hogy már tudod, hogy melyik képzettség mennyire használható, illetve, hogy te mennyire szeretnéd használni. Ha bármi kérdésed van a Fény lovagjaival kapcsolatban, vagy csak szeretnél a hozzád hasonló érdeklődésűekkel beszélni, keresd fel a Tanácsteremben a Paplovagok Fellegvárát, ahol a Páholy Lovagjai pihennek meg két csata között.

 

 
Morzan
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 

Diablo videók

 

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Szavazás

Diablo képekben

 
 
 
 
kép 32
 

Diablo a facebookon

 

A Diablo hírei

 

5 éves a Diablo és a Diablo Hungary

Bár mi tegnap lettünk hivatalosan 5 évesek, a Diablo III viszont ma! Szóval Boldog születésnapot mind a kettőnknek!
június 21. - diablohungary.hu

Betekintés: Challenge Rift

Mi az a Challenge Rift és milyen kihívásokat állít felénk? A Blizzard betekintőjének következő részét ezen kérdések feltárásának szánta.
június 21. - diablohungary.hu

Necromancer kampány animáció

Percekkel ezelőtt gurult ki a hivatalos facebook oldalra az alábbi videó, amely az új karakter kampányához tartozik. Sötétnek sötét, erősnek erős, mi kell még?
június 21. - diablohungary.hu

Minden amit a Season -ről tudni kell

Számos cikkben írtunk már arról, hogy mit is tartogat számunkra a 2.1 -es patch; volt már szó a season-röl is hírmorzsák keretében. Most azonban egy csokorba foglalva részletesen megnézzük miről is szól valójában és mi mindent tartogat számunkra.
január 30. - diablohungary.hu

Crusader Karakterbemutató

Üdvözöllek Kalandor! Ebben a bemutatóban megismerkedhetsz a Crusaderrel! Teljes leírást olvashatsz a Reaper of Souls új kasztjáról, amibe beletartozik története és összes eddigi skillje. Mindez teljesen magyarul. Frissítve a 2.1 -es javításnak megfelelően
január 30. - diablohungary.hu