Chat
Online
Chat now
15 látogató
 
vissza az oldal tetejére

Diablo hírek

 

Partnereink

 

 

 

 

Diablo fórumok

 
Diablo 2
506 hozzászólás
Az utolsó remény
173 hozzászólás
Magyar Diablo III Klánok
94 hozzászólás
Elsősegély
197 hozzászólás
Diablo Hungary
215 hozzászólás
Diablo 1
18 hozzászólás
Három szavas történet
249 hozzászólás
Diablo 3
1959 hozzászólás

Új Diablo játékosok

 

Kedvelt Diablo cikkek

 
Diablo III - Demon Hunter
100274 megtekintés
 
Diablo III - Barbár
98704 megtekintés
 
Diablo III - Wizard
98699 megtekintés
 
Diablo III - Monk
88519 megtekintés
 
Diablo III - Crusader
78789 megtekintés
 
Diablo III - Witch Doctor
76544 megtekintés
 
 
Mi az a Diablo?
45777 megtekintés
 
Minden a Legendary Gemekről
45161 megtekintés
 
 

Beszéd téma

 
Minden a Legendary Gemekről
114 hozzászólás
 
Patch 2.1.1 - Magyarul
91 hozzászólás
 
Minden a Kanai’s Cube -ról
72 hozzászólás
 
 
Indul a Lottó!
57 hozzászólás
 
 

Johnson hozzászólt a(z) Diablo 2 témájú fórumban. április 27.
 
 

Friss Diablo hírek

 
Közvetítések 2013. augusztus 20. 1 hozzászólás
 

Ez is megvolt, bevégeztetett. Tegnap éjjel háromkor véget ért a 12 órás közvetítés. Nem kis munka volt mögötte, nem kis örömet okozott nekünk és reméljük másoknak is.

Mi is történt ebben a 12 órában? Rengeteg. Az első 6 óra hardcore karakterekről készült. Mindenki indított egy-egy karaktert, és nekiestünk a világnak. Külön köszönet jár itt Czpitti-nek aki rezignáltan bírta a rengeteg marhaságot, amit rá ontottunk, és nem akarta ránk borítani az asztalt. Ekkor esett szó a konzolokról, a kiegészítőről, mit is szeretnénk, mi is lenne jó avagy mi lesz. Kis technikai csuklás után (Fitomi netszakadás kb 20 percre), újra folytatódott a mese. Továbbra is a harcore karaktereknél maradva, szépen, stabilan meneteltünk végig a pályákon, a felvonásokon. Mire véget ért az első része a maratonnak, nem maradt időnk az utolsó felvonásra, ezért mit csináltunk? Csaltunk! Igen. Na nem nagyot, csak hogy Diablo-t öljük meg. Reszkető gatyával mentünk Diablo elé ugyancsak Pittinek köszönhetően, aki belénk verte a frászt, hogy "á lehet kevesek leszünk neki". Nem voltunk kevesek. Eldőlt a mocsok is a végére.

A videókat nagyobb felbontásban is megtudjátok tekinteni úgy, hogy itt elindítjátok és a bal felső sarokban található Twitch.tv logóra kattintotok. A videók a hírben sorban vann, hiszen 2x is megszakadt a közvetítés.

Következett a "Legendary vadászat". Itt két részre oszlott a banda. Pittiék a saját közvetítésükben saját csapatban kergették a legendásakat, mi pedig ugyanezt tettük a DiablohungaryTV csatornáján. Ez a rész már keményebb volt, részben a fáradtság miatt, részben a versenyszellem elkapott minket is. Igaz, hogy legendás alig esett, de azért hajtottuk azt a szekeret rendesen. Végül megtört a jég, elkezdtek esni a Legendary-k. A csapat öröme nem tartott sokáig, mivel megtudtuk az addigi állást. Igen, amint az várható volt, a másik csapat már fényévekkel előttünk járt. Ez a tény nem szegte szárnyunk. Nagyon... Minden esetre a végére úgy kikaptunk mint a csuda. Viszont azok, akik nyerték a sorsoláson a cuccokat, örülhettek, nem kevés jó legendás esett a két csapatnak (pl. Ice Climbers). Összesen Pittiéknek - 36 körül, nekünk 26 körül esett - ezt 3 ember nyerte meg. Itt is történt egy netszakadás, amit sikeresen átvészeltünk, és Morzan megoldotta a problémákat.

A szerverleállás fenyegetett ezért a versenyt rövidebbre fogtuk, majd az utolsó részben kis beszélgetés alatt visszatértünk a HC karakterekhez. Ekkorra már mindenki kitombolta magát, elhangzott annyi marhaság, amennyit csak ember ép ésszel és kevésbé ép ésszel ki tud magából okádni. A banda fáradt volt, a közönség kevésbé. Volt vagy két halál közeli élmény, ami felébresztett egy pillanatra mindenkit. A végső hajrát, mintha a Blizzard adta volna a kezünkbe, alig pár perc maradt elérni az első felvonás végére, de egy jól hangolt rohanással és izgalommal beléptünk Butcher-hez, és kivégeztük azt annak rendje, módja szerint. Szép "finish" sikerült azt kell mondanom.

Természetesen minden felvétel megtalálható úgy a Pittiék twitch oldalán, mint a miénken. Külön köszönet nekik, szuper csapat, szuper emberek, nem lehet elég jót mondani róluk! Köszönet azoknak is akik néztek bennünket, élvezet volt látni a kevés trollkodást, a civilizált nézőközönséget. Köszönet Mafi-nak a hozzájárulásért.

Amikor lecsendesedett minden éjjel háromkor elhangoztt egy pár szó: "alkottunk valamit". Ez igaz. Úgy érzem, hogy alkottunk valamit, és hogy mindez értünk, értetek és a játékos közönségért volt. Lesz még ilyen, fogunk még alkotni. A közvetítés (DiabloHungaryTV) szabadságra vonul, köszönjük, hogy néztetek minket, és ott voltatok.

Találkozunk Októberben!

 

 
Fitomi
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
Eddig 1 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
 

SlipKnoTiaN666

aug. 20., 13:52

Jó kis este volt, jól sikerült ez a 12 óra sztem.:)

Grat.! :)

 
 
 
Hozzászólások betöltése...
 

Diablo videók

 

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Szavazás

Diablo képekben

 
 
 
 

Diablo a facebookon

 

A Diablo hírei

 

5 éves a Diablo és a Diablo Hungary

Bár mi tegnap lettünk hivatalosan 5 évesek, a Diablo III viszont ma! Szóval Boldog születésnapot mind a kettőnknek!
június 21. - diablohungary.hu

Betekintés: Challenge Rift

Mi az a Challenge Rift és milyen kihívásokat állít felénk? A Blizzard betekintőjének következő részét ezen kérdések feltárásának szánta.
június 21. - diablohungary.hu

Necromancer kampány animáció

Percekkel ezelőtt gurult ki a hivatalos facebook oldalra az alábbi videó, amely az új karakter kampányához tartozik. Sötétnek sötét, erősnek erős, mi kell még?
június 21. - diablohungary.hu

Minden amit a Season -ről tudni kell

Számos cikkben írtunk már arról, hogy mit is tartogat számunkra a 2.1 -es patch; volt már szó a season-röl is hírmorzsák keretében. Most azonban egy csokorba foglalva részletesen megnézzük miről is szól valójában és mi mindent tartogat számunkra.
január 30. - diablohungary.hu

Crusader Karakterbemutató

Üdvözöllek Kalandor! Ebben a bemutatóban megismerkedhetsz a Crusaderrel! Teljes leírást olvashatsz a Reaper of Souls új kasztjáról, amibe beletartozik története és összes eddigi skillje. Mindez teljesen magyarul. Frissítve a 2.1 -es javításnak megfelelően
január 30. - diablohungary.hu