Chat
Online
Chat now
1183 látogató
 
vissza az oldal tetejére

Diablo hírek

 

Partnereink

 

 

 

 

Diablo fórumok

 
Diablo 2
506 hozzászólás
Az utolsó remény
173 hozzászólás
Magyar Diablo III Klánok
94 hozzászólás
Elsősegély
197 hozzászólás
Diablo Hungary
215 hozzászólás
Diablo 1
18 hozzászólás
Három szavas történet
249 hozzászólás
Diablo 3
1959 hozzászólás

Új Diablo játékosok

 

Kedvelt Diablo cikkek

 
Diablo III - Demon Hunter
99514 megtekintés
 
Diablo III - Barbár
98008 megtekintés
 
Diablo III - Wizard
97922 megtekintés
 
Diablo III - Monk
88048 megtekintés
 
Diablo III - Crusader
78010 megtekintés
 
Diablo III - Witch Doctor
76028 megtekintés
 
 
Mi az a Diablo?
45463 megtekintés
 
Minden a Legendary Gemekről
44888 megtekintés
 
 

Beszéd téma

 
Minden a Legendary Gemekről
114 hozzászólás
 
Patch 2.1.1 - Magyarul
91 hozzászólás
 
Minden a Kanai’s Cube -ról
72 hozzászólás
 
 
Indul a Lottó!
57 hozzászólás
 
 

Johnson hozzászólt a(z) Diablo 2 témájú fórumban. április 27.
 
 

Friss Diablo hírek

 
Villám hírek 2013. március 13. 15 hozzászólás
 

A mai nap sem múlt el fejlesztői reakciók nélkül, úgy látszik, hogy Blizzard-éknál tényleg új szelek fújnak, és kezdenek valóban az igazi ügyfeleikkel, a játékosokkal törődni! Kérdések-válaszok...

Egy Darius nevezetű játékos szóvá teszi, hogy egy 23-as paragon szintű Monk-ot húz, és már több mint 200+ órája van a karakterében. Ez idő alatt összesen 7 legendary itemet talált, amelyből 5-öt be kellett törnie, mert semmire sem volt jó. Állítása szerint MP5-ön, 5-ös NV stack-el farmolja az összes Act-et, és sajnálja, hogy a karakterébe ölt időt nem jutalmazza a rendszer, mert szinte semmi használhatót sem talál.

Azt is nehezményezi, hogy magasabb MP szinten egyes bossok-at nagyon nehéz megölni, és ezért a nehézségért egyáltalán nem kap semmit. Számára Butcher farmolása jelenti a legnagyobb problémát, és 269% Magic- és Gold Find-al nem esett belőle csak 2 teljesen átlagos rare item hatszor is egymás után. Megoldásnak látja, hogy a bossok garantált droppokat adjanak, és hogy a legendary itemek valóban „legendásak” legyenek.

Szeretné a legjobb módon gear-elni a karakterét, de számára a játék ebben a formában már nem élvezetes és idegesítő. Kiemeli, hogy az RMAH-t soha nem fogja használni, mert a játék nem erről szól, az RMAH szerinte nem ad mindenkinek egyenlő esélyt és lehetőséget. Arra kér mindenkit, hogy aki hasonlóképpen gondolkodik, ossza meg a véleményét, és akkor talán a Blizzard majd odafigyel ezekre a dolgokra.

Darius felvetéseire és véleményére Vaneras válaszolt:

I can promise you that we do not hold a personal grudge against you, or anyone else for that matter.

Legendary drops are rare and random, and although things like Paragon levels and Magic Find gear increases your chances of getting legendary drops, you are never fully guaranteed to see a certain ratio of drops. Since drops are random in this game, it is unwise to try and rely on a system that goes something along the lines of X hours played = Y number of legendary drops.

Sometimes you can be lucky and get many legendary drops within a short amount of time, and at other times it can take a long while before you get any. Such is the nature of RNG... It does seem like you are having a streak of bad luck though, which understandably can be annoying when farming for legendaries.

Először is biztosítja Darius-t, hogy a problémák, amiket felvetett, nem személyesen neki szólnak, vagy bárki másnak, nem neheztelnek rá a felvetései miatt. A Legendary droppok nagyon ritkák és véletlenszerűek, és habár a Paragon szintek és a Magic Find értékek hatással vannak rá, de sohasem garantálják a biztos sikert. Mivel a droppok teljesen véletlenszerűek, nem lehet olyan formulát felállítani, hogy x óra játék után biztosan fog valamennyi Legendary tárgy hullani. Néha szerencsés vagy, és kevesebb idő alatt is találsz Legendary-t, máskor pedig ez több időbe telik. Megérti Darius-t, hogy ez idegesítő számára, de biztosítja arról, hogy ez csak a rossz szerencse miatt van.

 

Boycottblizz egy véleményét osztotta meg a Blizzard-al, amely szerint az „Itemizáció” ötlete nagyon jó újítás lesz a játékban, de szerinte ezzel már elkéstek.

Vaneras válasza szerint jelenleg minden erejükkel az „Itemizáció”-ra összpontosítanak, és reménykednek benne, hogy nagyon népszerű lesz ez az újítás, és szeretnék mihamarabb a játékba illeszteni.

We are most definitely looking into improving itemization in Diablo III, but although these improvements might not happen over night, we are fairly optimistic that they will still be quite popular once implemented. :-)

Forrás: Battle.net

Összességében számomra nagyon szimpatikus, hogy a Blizzard végre elkezdett „velünk” is kommunikálni, és szeretne olyan dolgokat alkotni, amelyekbe – még ha csak alap szinten is – beleszólhatunk… Kíváncsi vagyok mi fog ebből kisülni! Nektek mi a véleményetek?

 

 
lutyo99
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
Eddig 15 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
 
noavatar

kobold

márc. 16., 20:30
Az az 1 gáz ,hogy már korábban leírtam a véleményem demonic eseencéről ami az volt , hogy újabb lehúzás. Lentebb írtam a fegyver témáról met hát arra várni lehetetlen, ha nem veszel nem mész nagyobb mp-re. Írtam még ,hogy fizess be. Ezzel is blizz hozzáállását minősítettem. Az , hogy megyek ütök 1 mempot 1 vicc, nem is kicsi. Ezek után most én nem értem miért van az essence a játékban stb. stb. féle vagyok.


 
 
 
 

Skyler

márc. 16., 10:50
Srácok! Ne marjátok itt egymást. Először is mert semmi értelme, másodszor meg még elveszitek annak a kedvét is a játéktól, akinek eddig volt. Lehet szépen normálisan beszélgetni, de én személy szerint nem bírom az ilyen "fikázzuk egymást" típusú megmozdulásokat. Ez az oldal tudtommal egy közösség összefogására készült, nem pedig arra, hogy TROLLOK bomlasszák a népet. Akinek nincs építő jellegű mondanivaló, tartsa magában... szerintem....
 
 
 
 
kobold  T- bobglad!

Magamról annyit , hogy nem rmah-zok, 886 órám van 1 karakterben és nemhinném ,hogy minősítened kellene.

A demonic essence ha rare lenne, érne kb. 2000 goldot 1 darab. Ennyi minuszom már biztos van ha játszom./új blizz tré/ Matekozd ki ha már ennyire nagy matekos vagy! Én rare itemet és a goldot szedem.

Gratulálok, hogy neked esett már 2 ilyen cucc is , nekem még nem, biztos keveset játszom.

Ui.: nem esett mempo:) és nem várom az újabb Gyűrűk Ura hosszúságú trollkodásod

 

bobglad

márc. 16., 03:15
Qtya qq /bye
 
 
 
 
noavatar

kobold

márc. 15., 18:51
T- bobglad!

Magamról annyit , hogy nem rmah-zok, 886 órám van 1 karakterben és nemhinném ,hogy minősítened kellene.

A demonic essence ha rare lenne, érne kb. 2000 goldot 1 darab. Ennyi minuszom már biztos van ha játszom./új blizz tré/ Matekozd ki ha már ennyire nagy matekos vagy! Én rare itemet és a goldot szedem.

Gratulálok, hogy neked esett már 2 ilyen cucc is , nekem még nem, biztos keveset játszom.

Ui.: nem esett mempo:) és nem várom az újabb Gyűrűk Ura hosszúságú trollkodásod

 
 
 
 

bobglad

márc. 14., 21:45
Még annyit hozzáfűznék ehhez az egészhez ami mondjuk egy másik cikkben volt itt az oldalon, hogy paragon 30 körül van az egyén és 7 legendary-t talált, és számára értelmelten a farmolás. Ez kb akkora hazugság, mint hogy amit a Hc játékosok kitaláltak, hogy meghaltak, és állítsák vissza a karakterüket, mert lagg volt. Kobold már ne is haragudj de kb te is ez a kategória vagy.

Fogalmad sincs régen a legendary drop duplázása előtt mi lehetett. Örültél ha esik valami, figyelmesen lootoltad a szar sárga itemeket , mert areat craterben a pálya színe miatt könnyen figyelmen kívül lehetett hagyni a legendary itemet. Örültél ha esik valami, hátha upgrade, esetleg jó pénzt lehet belőle üzletelni. Kiesett egy ik chest? Hú de jó 100 vita körül már 100 millió felett van! És most mi van? Ik chest esett? Jaj menjen rá a sok vita str....Jaj nem, hát akkor 2m. Vagy kiesik egy bracer, lacuni? Nem strongarm akkor tutti brimstone. Ezek régen nem így műkötek, még a pénzes ah-ba is bőszen pakolhattál, mert vásároltak az emberek. 

Tegnap éjjel is vettem egy trifecta upgrade kezest 4k goldért. 4k érted, senki sem biddelt rá, mert senkit sem érdekel az egész. Pedig egy olyan hasonló 50m. Nem játszottam volna ennyit a játékkal, ha nem élvezem nem látok benne motivációt. 

Számomra idáig az nyert értelmet, ha felgearelek egy karaktert, és megcélzom, hogy én pedig mp3-on fogok menni mert idáig egyhitel minden, és elérem. Ez az a jól eső érzés, hogy igen elértem ezt is. Utána csinálom tovább, én szeretnék magasabb mp-re is menni publicba, és elérem.

Nekem nem az ad boldogságot, hogy MPmindegy hanyason 5 sec helyett 3 sec alatt ölök egy packot. 

Szóval ez az itemizáció jó ötletnek tartom, de ezzel körülbelül egy évet késtek mert a játékosbázis nagy része már nem is játszik mert nincs miért.

Itt van a demon hunter például. Manticore vagy Calamity kb ez a két választás van és doszta. Nagy a fegyver diverzitás. És mi lesz ha a nyomorult hellrack is használható lesz? Az, ha kiesik végre a manticore két sockettel 1250 dps-el már nem fog érni 50 milliót sem, ez garantáltan így lesz. 

Most itt van ez a demonic essence is, bedobták a népnek mint kutyának a csontot, de ez is a gazdagok játéka, hogy tudd mire elkötleni a pénzért megvásárolt goldodat kb. Mert a szegény játékos akinek van 10m goldja nem áll neki 400 amulettet craftolni mert utána totál lenullázza magát és kezdhet újra mindent.

Szóval lehet ezekről órákat naphosszakat beszélni, de hogy egy farmjáték, amit évekig fejlesztettek ilyen félkészen kerül a játékosok kezébe ez nem Blizzard minőség.

 
 
 
 

bobglad

márc. 14., 20:57
Hi!

Először is ezek az agyon hypeolt celebek akiket te említesz, szerinted hogyan tettek szert a gearjükre???Talán ők találták úgy gonodlod??:D Abban bizony nagy matek van, hogy a kapott pénzből, amit ugye a sok hülye adományoz nekik goldra váltják és kiszámolják mi az a stat ami nagyon király. Húha ha lenne 10 milliárd goldom szerinted problémát okozna egy top karakter felgearelése, majd twitchen megmutatni a nagyközönségnek, milyen fasza vagyok hogy farmolok mp10-en? Ez számodra a mutatvány?? Hogy kiszámolja, a milliárdos gearjében mp10-en hogy tudja gyorsan farmolni a de-t ?  Kripp nagy hc mutatványos, de szerinted, ha nincs donation nem hal le egy szar gearben hc diablo killen??? Ugyanmár, hol élsz :D 

Felesleges veled bármiről beszélgetni, értetlen vagy, és megmagyarázod a nagy semmit. Igen kiragadtál két sort és egymás alá raktad, mintha ez volna a tartalma amit írtam, és se előtte magyarázat se utána. 

A két item amit írtam, hogy 1000 óra alatt esett szerinted olyan nagy csodák???  A 100 óra játékidődet ne hasonítsd az 1000-hez. Én a játékidő honorálást arra értettem, hogy bizony ennyi idő után már lehetne egy valamire való item is, amit találok.  Szerinted ez olyan nagy dolog, hogy én szorgalmasan farmolok, kitartóan körözök mint a bolond és a gear fejlődésem pedig nagyon lassú? 

Két lehetőség van: az egyik, hogy a geart megveszed pénzért, a másik meg kifarmolod. Az első esetben megveszel mindent sok pénzért , utána mi a motiváció?? Jó eléred a paragon 100-at, a geared meg már 10 milliárdokból tudod fejleszteni egy egy itemmel, utána hogyan tovább, minek farmolsz ha az egyik legjobb geared van??? ÉRtelmetlen!

A másik, ha farmolsz mint az ökör, időt szánsz rá, de elérhetetlennek látod még ennyi idő után is azt az itemet amit nagyon szeretnél. Ez a normális? Nem kell időintervallumot meghatározni, de én úgy képzelem el egy játékban, aki foglalkozik vele akkor annak látszata és eredménye is van, itt pedig nagyon halovány ez a mutató sőt szánalmas.

Kobold, érthetetlen miket írsz... mi az , hogy az rare lenne mennyi gold minusz??

Nem érted meg, hogy ha esik egy óra alatt 1000 demonic essence az nem változtat semmin?? Mi a fenéből craftolod le?? Eladni se tudod....Gondolkozz már....Kit érdekel a de droppja.....Egy pénztemető a craftolás úgy is. Kérlek, ha építő jellegű kritikád van akkor kommentelj nekem. Pont az ilyen makkok miatt van ez a sok patch nerf mint ami te vagy, hogy bis itemet vesz agyatlanul és meghal mp0-án és megy a qq a Blizzardnak, mert 0 resivel megy 10k hp-val.

Amúgy nem tudom feltűnt-e Szalontai és Kobold, de Ti ketten vagytok ilyen értetlenek és nagy trollok akik nem értették meg a mondandómat, másnak sikerült. Bizonyos érettség is szükséges, hogy a sorok közt is tudjál olvasni.

 
 
 
 
noavatar

kobold

márc. 14., 15:41
1 a lényeg fizess be és legyen minnél kevesebb goldod , ha nem veszel.

ja igen "undorító a demonic essence"-idézem magam. Csak 15-20 esik egy óra alatt?

Akkor az ha rare lenne mennyi gold minusz?

Egyébként játszik valaki olyan fegyverrel amit ő talált?Esetleg azzal csapat mp9-10en? :)

Bocs, hogy trollkodtam, megyek ütök 1 mempot frankó stattal.

 
 
 
 

szalontai

márc. 14., 15:26
Kiragadtam 2 sort, aminek ugye semmi köze nincs egymáshoz, pláne nem ok-okozati...


"MEg már ne is haragudj, de 1000 óra alatt nem várhatja el az ember, hogy legyen valami top iteme??? Mennyi játékidő kell szerinted ahhoz????"

az echoing fury, meg a trifecta ring az ugye fittyfiritty.


Nem mellesleg ha lenne honorálva a játékidő akkor annak ugye semmi hatása nem lenne a piacra, mert nincsenek botok.


Lehet neked úgy tűnik,h csak azért írtam be, mert hejj de imádok trollkodni, de hidd el nem. Azért írtam be, mert logikátlan voltál. Értem én,h igazságtalannak tartod,h ennyit játszottál és még sincs annyi. De akármennyire agyatlan a játék mégis vannak akik jók benne. Nem hiszem,h kripp/moldran/stb. azért lett milliárdos, mert óriás nagy mákjuk volt és esett nekik nagyon sok csilliárdos item. Hanem mert gondolkoztak, matekoztak.

 
 
 
 
szalontai  no offense, de olvasd már el mit írsz:

"

Én pl 1000 óra alatt sem találtam witching hourt"

"Ez azért problémás, mert ha az ember végre örülne egy jó lootnak, legjobb esetben is 3m-t kaphat érte, ami azért nagyon kevés. "


1. nem kell mindenki fején 6%-áos mempo legyen

2. azt szeretnéd, hogy essenek jobb cuccok, de közben probléma, hogy elértéktelenedik a wh. az nyilván eszedbe se jutott, hogyha esne mindenkinek tényleg jó legendery, olyan számosságban, mint ahogy most esik a narancs, akkor a 6%-os mempo 10m alatt lenne elég gyorsan?


Szóval lehet szidni a játékot (én is szoktam, mert megint (még mindig) majometetés van, ahelyett,h pvp lenne), de azért olyat írj már le, amiről nem egyből az "Az a baj" c. nagysikerű Belga sláger jut az ember eszébe.


 

bobglad

márc. 14., 14:07
Szia!

Nagyon szomorú, hogy ez jön át neked. "Don't feed the trolls" de most mégis kivételt teszek. Kimásolsz az irományomból két sort és rábököd , hogy hülyeséget írok?? Ugyan olvasd már el a többit is......

Az, hogy 1000 óra alatt sem találtam wh-t ezt arra írtam, hogy ennyi idő sem volt elég ahhoz, hogy találjak egyet....

A második amit kiemeltél pedig arra értendő, hogy amikor változások történtek a játékban, mlyen hatással volt az ah gazdaságra......Ezt csak úgy szemléltettem, mivel régebben nem esett ennyi legendary, most meg potyog boldog boldogtalannak az új patchek miatt.

MEg már ne is haragudj, de 1000 óra alatt nem várhatja el az ember, hogy legyen valami top iteme??? Mennyi játékidő kell szerinted ahhoz????

Nem tudod értelmezni az összetett mondatokat, és csak kivágod ide, amit felfogtál.

Nem minden játékos vásárol RMAH-ban, nem csak feltétlen azért mert nem teheti meg, hanem mert elveszíti teljesen az élvezetét a játéknak. 

És kérlek, kis süni, értelmezd először mit írok, utána reagálj.

 
 
 
 
bobglad  Meg ugye ha az ember talál legendary itemet, 99,9%-ban instant brimstone mert elképesztő statok mennek rá. Az meg a másik, hogy a legendás itemek kb 30-40%-a eladható és használható persze jó rollal, ami nagyon ritka. 

Én pl 1000 óra alatt sem találtam witching hourt, meg van olyan item, amit maximum ha egyszer találtam ami persze rossz is lett. Nincs honorálva a játékidő, semmi sem. A legdrágább eladásom is egy 350m echoing és egy trifecta ring 200 ért , ezt mutatom fel 1000 óra játékból. Hogy vegyen így az ember mondjuk egy mempo-t crittel? Pedig én szorgalmasan farmoltam, de az istenért se tudok 2 milliárdot összekaparni.

Meg ugye abba már az ember bele se gondol, hogy a mostani top itemek meg elveszíítik az értéküket ha bekerülnek újak, vagy új statok. 

Egy jó példa arra, hogy legendary drop növelése előtt egy witching hour 15-22m volt a legolcsóbb ah-ban. Na most ha benézünk 3m a legolcsóbb. Ez azért problémás, mert ha az ember végre örülne egy jó lootnak, legjobb esetben is 3m-t kaphat érte, ami azért nagyon kevés. 

Az egész monoton lett nagyon céltalanul körbe körbe, és legfőképp a mobok denzitása miatt non-stop act3. 

Ha nem lesz változás valami érdemleges, ez a játék is lehúzhatja a rolót.

Azt meg már nem is mondom, hogy pvp-vel hirdették ezt a játékot, és kaptunk egy balancetalan valamit, ahol se eredmény nincs, se izgalma mert mindenki egyhitelli a másikat. Hab a tortán , hogy ehhez 1 év kellett és több hónapnyi ptr. 

 

szalontai

márc. 14., 11:07
no offense, de olvasd már el mit írsz:

"

Én pl 1000 óra alatt sem találtam witching hourt"

"Ez azért problémás, mert ha az ember végre örülne egy jó lootnak, legjobb esetben is 3m-t kaphat érte, ami azért nagyon kevés. "


1. nem kell mindenki fején 6%-áos mempo legyen

2. azt szeretnéd, hogy essenek jobb cuccok, de közben probléma, hogy elértéktelenedik a wh. az nyilván eszedbe se jutott, hogyha esne mindenkinek tényleg jó legendery, olyan számosságban, mint ahogy most esik a narancs, akkor a 6%-os mempo 10m alatt lenne elég gyorsan?


Szóval lehet szidni a játékot (én is szoktam, mert megint (még mindig) majometetés van, ahelyett,h pvp lenne), de azért olyat írj már le, amiről nem egyből az "Az a baj" c. nagysikerű Belga sláger jut az ember eszébe.


 
 
 
 

lutyo99

márc. 14., 09:19
Hát nem tudom... Szerintem rájöttek, hogy a mostani rendszer tarthatatlan, és valami újat akarnak a játékmenetbe illeszteni, de ezt egyik pillanatról a másikra nem tudják... Nemhiába van így hirtelen ez a nagy "beszéljük meg"! :D
 
 
 
 

666Mafi999

márc. 14., 00:58

"szerintem csak gamer tesztelők a pc felhasználói csoport  mivel minden vissza jelzéssel a ps4 kiadását bővítik és mire kijön a ps4 addigra pc hibáikból tanulva 1 tökéletes alapjáték lesz elkérhető ps4 verzióba"

 
 
 
 

bobglad

márc. 13., 21:38
Meg ugye ha az ember talál legendary itemet, 99,9%-ban instant brimstone mert elképesztő statok mennek rá. Az meg a másik, hogy a legendás itemek kb 30-40%-a eladható és használható persze jó rollal, ami nagyon ritka. 

Én pl 1000 óra alatt sem találtam witching hourt, meg van olyan item, amit maximum ha egyszer találtam ami persze rossz is lett. Nincs honorálva a játékidő, semmi sem. A legdrágább eladásom is egy 350m echoing és egy trifecta ring 200 ért , ezt mutatom fel 1000 óra játékból. Hogy vegyen így az ember mondjuk egy mempo-t crittel? Pedig én szorgalmasan farmoltam, de az istenért se tudok 2 milliárdot összekaparni.

Meg ugye abba már az ember bele se gondol, hogy a mostani top itemek meg elveszíítik az értéküket ha bekerülnek újak, vagy új statok. 

Egy jó példa arra, hogy legendary drop növelése előtt egy witching hour 15-22m volt a legolcsóbb ah-ban. Na most ha benézünk 3m a legolcsóbb. Ez azért problémás, mert ha az ember végre örülne egy jó lootnak, legjobb esetben is 3m-t kaphat érte, ami azért nagyon kevés. 

Az egész monoton lett nagyon céltalanul körbe körbe, és legfőképp a mobok denzitása miatt non-stop act3. 

Ha nem lesz változás valami érdemleges, ez a játék is lehúzhatja a rolót.

Azt meg már nem is mondom, hogy pvp-vel hirdették ezt a játékot, és kaptunk egy balancetalan valamit, ahol se eredmény nincs, se izgalma mert mindenki egyhitelli a másikat. Hab a tortán , hogy ehhez 1 év kellett és több hónapnyi ptr. 

 
 
 
 

lutyo99

márc. 13., 20:33
Ezt a problémát próbálják majd megoldani az "Itemizáció"-val, ahol elméletileg a Legendary valóban ütős item lesz...
 
 
 
 

Skyler

márc. 13., 20:25
Legendary drop: Belépek játékba, első pack fehér mob (nem kék, nem sárga, csak úgy natúr) 2 legendaryt dob. Na mondom ez most mi? Hát két szemétdomb, amit be is törtem gyorsan. Nem avval van baj h nem esik legendary, hanem azzal, h betörésen kívül semmire nem jó. Én meg nem teszem be 50 000 goldért az ah-ba. 
 
 
 
Hozzászólások betöltése...
 

Diablo videók

 

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Szavazás

Diablo képekben

 
 

Diablo a facebookon

 

A Diablo hírei

 

5 éves a Diablo és a Diablo Hungary

Bár mi tegnap lettünk hivatalosan 5 évesek, a Diablo III viszont ma! Szóval Boldog születésnapot mind a kettőnknek!
június 21. - diablohungary.hu

Betekintés: Challenge Rift

Mi az a Challenge Rift és milyen kihívásokat állít felénk? A Blizzard betekintőjének következő részét ezen kérdések feltárásának szánta.
június 21. - diablohungary.hu

Necromancer kampány animáció

Percekkel ezelőtt gurult ki a hivatalos facebook oldalra az alábbi videó, amely az új karakter kampányához tartozik. Sötétnek sötét, erősnek erős, mi kell még?
június 21. - diablohungary.hu

Minden amit a Season -ről tudni kell

Számos cikkben írtunk már arról, hogy mit is tartogat számunkra a 2.1 -es patch; volt már szó a season-röl is hírmorzsák keretében. Most azonban egy csokorba foglalva részletesen megnézzük miről is szól valójában és mi mindent tartogat számunkra.
január 30. - diablohungary.hu

Crusader Karakterbemutató

Üdvözöllek Kalandor! Ebben a bemutatóban megismerkedhetsz a Crusaderrel! Teljes leírást olvashatsz a Reaper of Souls új kasztjáról, amibe beletartozik története és összes eddigi skillje. Mindez teljesen magyarul. Frissítve a 2.1 -es javításnak megfelelően
január 30. - diablohungary.hu