Chat
Online
Chat now
10 látogató
 
vissza az oldal tetejére

Diablo hírek

 

Partnereink

 

 

 

 

Diablo fórumok

 
Diablo 2
506 hozzászólás
Az utolsó remény
173 hozzászólás
Magyar Diablo III Klánok
94 hozzászólás
Elsősegély
197 hozzászólás
Diablo Hungary
215 hozzászólás
Diablo 1
18 hozzászólás
Három szavas történet
249 hozzászólás
Diablo 3
1959 hozzászólás

Új Diablo játékosok

 

Kedvelt Diablo cikkek

 
Diablo III - Demon Hunter
100316 megtekintés
 
Diablo III - Barbár
98735 megtekintés
 
Diablo III - Wizard
98731 megtekintés
 
Diablo III - Monk
88536 megtekintés
 
Diablo III - Crusader
78836 megtekintés
 
Diablo III - Witch Doctor
76571 megtekintés
 
 
Mi az a Diablo?
45788 megtekintés
 
Minden a Legendary Gemekről
45178 megtekintés
 
 

Beszéd téma

 
Minden a Legendary Gemekről
114 hozzászólás
 
Patch 2.1.1 - Magyarul
91 hozzászólás
 
Minden a Kanai’s Cube -ról
72 hozzászólás
 
 
Indul a Lottó!
57 hozzászólás
 
 

Johnson hozzászólt a(z) Diablo 2 témájú fórumban. április 27.
 
 

Friss Diablo hírek

 
Nyereményjátékok 2014. július 09. 4 hozzászólás
 

Új játékunkban a DiabloHungary.hu tagjai és prémium tagjai Ficz "Fitomi" Tamás -t hívhatják ki egy megmérettetésre, ahol live streamben derül ki, kinek nagyobb a szerencséje. A legszerencsésebb egy Reaper of Souls példánnyal gazdagodhat.

A nyertes: Reggeli Szél - A játék véget ért!

Ebben a hónapban minden héten a stream nézői egy sorsoláson vehetnek részt, ahol a nyertes Ficz "Fitomi" Tamás -al fog játszani, miközben streamen bárki követheti az eseményeket. A lényeg, hogy 1 óra alatt ki talál több legendary/set itemet. Ebbe minden beleszámít, a rendes itemeken át egészen a legendary receptekig, minden ami narancssárga vagy zöld. Az item milyensége, típusa, fajtája nem lényeges a verseny szempontjából, csakis a darabszám számít. Hogy hogyan tudjuk ellenőrizni mikor esett a versenyzőnek az item? Egyszerű, a játékosnak a drop után amint tudja, ki kell bontania az itemet (ha ki lehet bontani, értelem szerűen recept, potion esetében nem kell), és be kell linkelnie party chatbe. Nyilván egy elit/boss fight közben nem kell azonnal, csak amint lehetősége nyílik rá. Mivel 4 órán át az egy partiban játszó játékosok között átadhatók a legendaryk, így ami átadható streamerünknek, az bizonyosan a közös játék során esett. Így minden kétséget kizáróan meggyőződhet mindenki arról, hogy a versenyző nem egy, már korábban esett tárggyal szeretné növelni az esélyeit.

https://www.twitch.tv/diablohungarytv

Egy hónapon át minden héten meg lesz rendezve ez a kis verseny (szombatonként), így összesen 4 különböző játékos mérheti össze a szerencséjét Tamásunkkal. Ha valakinek az egy órás közös játék során több narancssárga/zöld csillag jelenik meg a minimapon, mint streamerünknek, akkor máris esélyes a nyereményre, ami jelen esetben egy Reaper of Souls PC példány . Ha a 4 versenyző közül többeknek is sikerült felülmúlniuk legendary drop-ban FiTomit, akkor köztük sorsolással fog eldőlni, hogy ki kaphatja kézhez a Reaper of Souls PC példányt. A sorsolásokat szintén élőben fogjuk közvetíteni.

A 4 hétből

A játékban 2 mezei játékos/olvasó és 2 Prémium tag vesz majd részt (tehát a 4 hét alatt 2-2) - a prémium tagok között péntekenként sorsolunk és aznap fel is vesszük a szerencsés taggal a kapcsolatot itt az oldalon. Szóval érdemes figyelni! A többi játékosnak pedig csak követnie kell a közvetítést és jelen kell legyen a Twitch.tv chaten - amit egy regisztrált fiókkal tehetnek meg (de ezt el fogjuk mondani a közvetítésen). Mivel a Prémium tagok kevesebben vannak, így ebből kiindulva nagyobb az esély bekerülni, mint Prémium tag! Szóval válts te is! - Ennek mikéntjéről ide kattintva olvashatsz bővebben.

(Sima Héttel kezdünk! Hogy milyen hét jön utána? Prémium vagy Sima? Ez teljesen random. Lehet: 1 sima 1 prémium 1 sima 1 prémium vagy akármilyen más felállás 4 héte osztva.)

Tehát összefoglalva:

  • A játék időtartama: 2014.07.12 - 2014.08.12.
  • Az első játékos sorsolása: 2014.07.12. 19:00
  • A verseny lényege: Egy óra alatt ki talál több legendary itemet live streamben
  • Több nyertes esetén a nyeremény sorsolásának ideje: Ha többen is szerencsésebbek voltak streamerünknél, akkor az utolsó verseny után közvetlenül még az élő stream alatt sorsoljuk ki a nyereményt
  • Nyeremény: Reaper of Souls PC

Ha valakinek esetleg van kérdése, azt nyugodtan tegye fel itt kommentben, vagy üzenetben a szerkesztőkenk. Sok szerencsét mindenkinek!

 

 
Morzan
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
Eddig 4 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
 

Morzan

júl. 10., 08:03
Nem, csak SC! :)
 
 
 
 
noavatar

<HUD>MarciKING

júl. 10., 00:17
HC is mehet?? :)
 
 
 
 

Predator

júl. 09., 22:50
Az a kép xD Már csak azért megéri rákattintani a hírre xD
 
 
 
 

Rexol

júl. 09., 20:17
Call of Duty.... Gyerünk skacok :P
 
 
 
Hozzászólások betöltése...
 

Diablo videók

 

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Szavazás

Diablo képekben

 
 

Diablo a facebookon

 

A Diablo hírei

 

5 éves a Diablo és a Diablo Hungary

Bár mi tegnap lettünk hivatalosan 5 évesek, a Diablo III viszont ma! Szóval Boldog születésnapot mind a kettőnknek!
június 21. - diablohungary.hu

Betekintés: Challenge Rift

Mi az a Challenge Rift és milyen kihívásokat állít felénk? A Blizzard betekintőjének következő részét ezen kérdések feltárásának szánta.
június 21. - diablohungary.hu

Necromancer kampány animáció

Percekkel ezelőtt gurult ki a hivatalos facebook oldalra az alábbi videó, amely az új karakter kampányához tartozik. Sötétnek sötét, erősnek erős, mi kell még?
június 21. - diablohungary.hu

Minden amit a Season -ről tudni kell

Számos cikkben írtunk már arról, hogy mit is tartogat számunkra a 2.1 -es patch; volt már szó a season-röl is hírmorzsák keretében. Most azonban egy csokorba foglalva részletesen megnézzük miről is szól valójában és mi mindent tartogat számunkra.
január 30. - diablohungary.hu

Crusader Karakterbemutató

Üdvözöllek Kalandor! Ebben a bemutatóban megismerkedhetsz a Crusaderrel! Teljes leírást olvashatsz a Reaper of Souls új kasztjáról, amibe beletartozik története és összes eddigi skillje. Mindez teljesen magyarul. Frissítve a 2.1 -es javításnak megfelelően
január 30. - diablohungary.hu