Chat
Online
Chat now
534 látogató
 
vissza az oldal tetejére

Diablo hírek

 

Partnereink

 

 

 

 

Diablo fórumok

 
Diablo 2
502 hozzászólás
Elsősegély
197 hozzászólás
Az utolsó remény
170 hozzászólás
Diablo Hungary
215 hozzászólás
Diablo 1
18 hozzászólás
Három szavas történet
249 hozzászólás
Magyar Diablo III Klánok
92 hozzászólás
Diablo 3
1959 hozzászólás

Új Diablo játékosok

 

Kedvelt Diablo cikkek

 
Diablo III - Demon Hunter
96337 megtekintés
 
Diablo III - Barbár
95007 megtekintés
 
Diablo III - Wizard
94823 megtekintés
 
Diablo III - Monk
86183 megtekintés
 
Diablo III - Crusader
74941 megtekintés
 
Diablo III - Witch Doctor
73867 megtekintés
 
 
Mi az a Diablo?
43802 megtekintés
 
Minden a Legendary Gemekről
43530 megtekintés
 
 

Beszéd téma

 
Minden a Legendary Gemekről
114 hozzászólás
 
Patch 2.1.1 - Magyarul
91 hozzászólás
 
Minden a Kanai’s Cube -ról
72 hozzászólás
 
 
Indul a Lottó!
57 hozzászólás
 
 

drkbl hozzászólt a(z) Véres Aratás /Act III./ című cikkhez. 12 órája
 
 

Friss Diablo hírek

 
Guideok 2015. május 11. 0 hozzászólás
 

Sok játékos nem is sejti, hogy a Templarunkat valójában hányféleképpen ki tudjuk építeni. Név szerint MHM, most tippeket ad nekünk, hogyan szereljük fel a követőnket megfelelően, hogy az tényleg a hasznunkra váljon.

A legtöbbet használt és egyben a leghasznosabb Templar Relic, az Enchanting Favor, ami halhatatlanságot kölcsönöz a Templarnak.  Kombinálva egy dupla-Unityvel (1-1 a karakterünkre és követőnkre), minden sebzést amit a karakterünk elszenvedne, annak a felét a Templar nyeli el. Ez a build elengedhetetlen 40 feletti Greater Rifteknél.

A szerintem leghasznosabb geart állítom most Nektek lentebb össze.

 

 • Templar Relichez én csak az Enchanting Favort tudom elképzelni. (Pörgessünk bele minél nagyobb esélyt támadás blokkolására.)
 •  

 • Fegyvernek talán az Eun-Jang-Do a legjobb, ugyanis azokat az ellenségeket, amiknek az életük 17-20% alá esik, 4 másodpercre fagyasztja.  Rift Guardianok ellen is hatásos. (Lighting damage-t pörgessünk bele, ha nem az van alapból.)
 •  

 • Amulettnek a The Ess of Johan bizonyult a legeffektívebbnek, ugyanis amikor harcolsz, esély van arra, hogy összehúzd (pull) az ellenfeleket egy pontba, és ez 60-80%-al lassítja őket. Ez is egy nagyon jó defensive képesség.
 •  

 • Pajzs. Ha pajzsról van szó akkor csak a Freeze of Deflection jöhet szóba. Hogy miért? Mert amikor blokkolod az ellenfél támadását, van esély arra, hogy megfagyaszd (freeze) az ellenséget 0,5-1,5 másodpercre. Életmentő lehet. Szintén.
 •  

 • Gyűrűk. Nem véletlen fontos a fegyverbe lighting damage. Az egyik kiválasztott gyűrűm, a Wyrdward, lighting sebzés alapján 1.5 másodpercre 25-35% eséllyel stunnolja az ellenséget.  A másik pedig az Unity. A poszt elején leírtam a működését.

  Abban az esetben, ha még nem esett Unity, használhatunk Oculus ringet (Egy szörny megölésénél esély van arra, hogy létrehoz egy területet, amibe ha beleállunk, sebzésünk 35-40%-kal megnövekszik.), vagy egy Bul-Kathos's Wedding Bandet. (A téged körülvevő ellenségektől életerőt szívsz el.)

 •  

 • Utoljára következzenek a skillek. Elsőnek a Healt ajánlom. Majdnem csak 200.000 HP-t tölt nekünk vissza 30 másodpercenként. Másodiknak az Intimidate. Azok az ellenségek, akik eltalálják a Templart, vagy sebzést kapnak tőle, 3 másodpercre 80%-kal lelassulnak. Rift Guardianokra is hatásos. Utolsó két képesség kiválasztásánál nem tévedhetünk egyikkel sem.

Jó öltöztetgetést!

Az angol videó:

 

 
limiteD
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 

Diablo videók

 

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Szavazás

Diablo képekben

 
 
kép 15
 
 
 

Diablo a facebookon

 

A Diablo hírei

 

5 éves a Diablo és a Diablo Hungary

Bár mi tegnap lettünk hivatalosan 5 évesek, a Diablo III viszont ma! Szóval Boldog születésnapot mind a kettőnknek!
június 21. - diablohungary.hu

Betekintés: Challenge Rift

Mi az a Challenge Rift és milyen kihívásokat állít felénk? A Blizzard betekintőjének következő részét ezen kérdések feltárásának szánta.
június 21. - diablohungary.hu

Necromancer kampány animáció

Percekkel ezelőtt gurult ki a hivatalos facebook oldalra az alábbi videó, amely az új karakter kampányához tartozik. Sötétnek sötét, erősnek erős, mi kell még?
június 21. - diablohungary.hu

Minden amit a Season -ről tudni kell

Számos cikkben írtunk már arról, hogy mit is tartogat számunkra a 2.1 -es patch; volt már szó a season-röl is hírmorzsák keretében. Most azonban egy csokorba foglalva részletesen megnézzük miről is szól valójában és mi mindent tartogat számunkra.
január 30. - diablohungary.hu

Crusader Karakterbemutató

Üdvözöllek Kalandor! Ebben a bemutatóban megismerkedhetsz a Crusaderrel! Teljes leírást olvashatsz a Reaper of Souls új kasztjáról, amibe beletartozik története és összes eddigi skillje. Mindez teljesen magyarul. Frissítve a 2.1 -es javításnak megfelelően
január 30. - diablohungary.hu