Chat
Online
Chat now
15 látogató
 
vissza az oldal tetejére

Diablo hírek

 

Partnereink

 

 

 

 

Diablo fórumok

 
Diablo 2
506 hozzászólás
Az utolsó remény
173 hozzászólás
Magyar Diablo III Klánok
94 hozzászólás
Elsősegély
197 hozzászólás
Diablo Hungary
215 hozzászólás
Diablo 1
18 hozzászólás
Három szavas történet
249 hozzászólás
Diablo 3
1959 hozzászólás

Új Diablo játékosok

 

Kedvelt Diablo cikkek

 
Diablo III - Demon Hunter
100952 megtekintés
 
Diablo III - Barbár
99316 megtekintés
 
Diablo III - Wizard
99290 megtekintés
 
Diablo III - Monk
88972 megtekintés
 
Diablo III - Crusader
79638 megtekintés
 
Diablo III - Witch Doctor
76987 megtekintés
 
 
Mi az a Diablo?
46047 megtekintés
 
Minden a Legendary Gemekről
45443 megtekintés
 
 

Beszéd téma

 
Minden a Legendary Gemekről
114 hozzászólás
 
Patch 2.1.1 - Magyarul
91 hozzászólás
 
Minden a Kanai’s Cube -ról
72 hozzászólás
 
 
Indul a Lottó!
57 hozzászólás
 
 

FALCON és realfalcon mostantól ismerősök. július 18.
 
 

Friss Diablo hírek

 
Guideok 2017. augusztus 15. 2 hozzászólás
 

Sziasztok, én Shadereaper vagyok, ez pedig az első build és guide, amit készítek, de remélhetőleg nem az utolsó. Ez az a build, amit jelenleg én is használok, kifejezetten kevés odafigyelést igényel és minimális tárgyakkal, valamint paragon szinttel is ütőképes.

Csak hogy példát hozzak fel, nagyjából 200 paragon körül voltam, amikor sikeresen teljesítettem vele a 70-es GR-t. Legendary gem-jeim szinte nem is voltak 25. szinten, és egy darab augmentelt itemem sem volt. Még a mellvért és a nadrág foglalataiba tett Topaz-ok sem voltak a legjobbak. Mindemellett jelenleg az is a build mellett áll, hogy a 11. Seasonben a Rathma set a Necromancerek ingyen megszerezhető 6-os setje. Végül pedig személy szerint mindig nagy rajongója voltam a Diablo 2 egyik legikonikusabb buildjének, a Skelemancer-nek. További szócséplést megelőzendő, neki is kezdek a build részletezésének:

Szükséges páncélzat darabok:

Sisak (Helm):

 

Vállvédő (Shoulder):

 

Mellvért (Chest):

 

Kesztyű (Gloves):

 

Csukló védő (Bracer):

 • Reaper’s Wraps
 • (Intelligence, Critical Hit Chance, Physical Damage, Vitality)

 

Öv (Waist):

 

Nadrág (Legs):

 

Csizma (Feet):

 

Gyűrűk:

 

Amulet:

 • Wisdom of Kalan
 • (Socket, Critical Hit Damage, Critical Hit Chance, Physical Damage, Intelligence)

 

Fegyver(ek):

 • Jesseth Skullscythe
 • (Intelligence, Socket, Attack Speed, +% Weapon Damage, Másodlagos tulajdonságba Maximum Essence)
 • Jesseth Skullshield
 • (Intelligence, Critical Hit Chance, Vitality, Increased Damage vs. Elites)

Kanai’s Cube :

Fegyver:

Páncélzat:

Ékszer:

 

Follower:

Templar

Relic:

Gyűrű:

Legendary Gem-ek:

Normál gemek:

Mellvért, nadrág:

 • Topaz

Sisak:

 • Amethyst

A képességek:

Aktív:

Passzív:

Paragon pontok:

Core:

 • Movement Speed
 • Maximum Essence
 • Intelligence
 • Vitality

Offense:

 • Critical Hit Chance
 • Critical Hit Damage
 • Attack Speed
 • Cooldown Reduction

Defense:

 • Armor
 • Life
 • Resist All
 • Life Regeneration

Utility:

 • Area Damage
 • Life on Hit
 • Resource Cost Reduction
 • Gold Find

Miért pont így?

Kezdjük a Rathma set bónuszaival:

Ha rajtad van belőle két darab, akkor a minionjaidnak esélye van rá, hogy minden támadásukkor 1 másodperccek csökkentsék a Land of the Dead képességetek hátralévő Cooldownját. Mivel ez a build nem használja a Land of the Dead-et ezért ezt most nem részletezném.

Ha rajtad van a Rathma setből négy darab, minden alkalommal, amikor a minionjaid támadnak, kapsz 1% Damage Reduction-t 15 másodpercre. Ez az effekt 50-szer stackelődhet. A minionjaid elég gyorsan támadnak, szóval folyamatosan fele damage-et kapsz be mindentől.

Ha rajtad van mind a hat darab, akkor minden egyes életben lévő Skeletal Mage-ed megnöveli a minionjaid és az Army of the Dead képességed sebzését 625 százalékkal. A bónusz sebzés teteje 2500%, ennek eléréséhez négy Skeletal Mage-nek kell életben lennie. A build az Army of the Dead képességet szintén nem használja, szóval ezt szintén nem részletezem.

Reaper’s Wraps

Amikor felveszel egy Health Globe-ot, élet mellett elsődleges erőforrást, Necromancer esetében az essence-et is kapsz. Az itemtől függően a meximális Essence-ed 25-30%-át kapod meg Globe-onként.

The Witching Hour

Ez az egyetlen öv, amin Critical Hit Damage és Attack Speed stat van. Mivel Decrepify-t sem használ a build, így nincs értelme a Dayntee's Binding övet használni. Mást is lehet használni helyette, de a dps növekedés, amit kapsz tőle, tagadhatatlan.

Circle Nailuj's Evol

Ahogy feljebb leírtam, ahhoz, hogy a Rathma 6-os Set maximális sebzés bónuszát megkapd, 4 Skeletal Mage-ednek kell életben lennie. Mivel a mágusok csak bizonyos ideig vannak életben ez néha bonyolult lehet, főleg, hogy optimális helyzetben mindig akkor akarsz Mágust idézni, amikor az Essence-ed tele van.(Hogy miért, azt kicsit lejjebb fogom tisztázni.) Ez a gyűrű abban segít, hogy könnyebben megidézhesd a 4 mágust, mégpedig úgy, hogy minden idézéskor a gyűrű megidéz egy második mágust. Továbbá a gyűrű megnöveli a mágusok élettartamát 2-4 másodperccel. Nem tűnik soknak, de higyjétek el, rengeteget számít.

Unity

Alapvető tűlélő tárgy szóló riftezéshez. A gyűrű hatása annyit tesz, hogy ha egy csapatban 2 tagon is van ilyen gyűrű, minden sebzés, amit kapnak, fele-fele arányban eloszlik kettejük között. Egy Unity a karakteredre, egy másik a Followeredre. Ha a Followerednek megszerzed azt a különleges itemet, amitől sebezhetetlen lesz, azonnal minden sebzés, amit kapsz, feleződik. Fontos megjegyezni, hogy a Rathma set 4-es bónuszából kapott 50%-os sebzéscsökkentés és a Unity 50%-a nem jelenti, hogy sebezhetetlen leszel. Nem akarok belemenni a matek részébe, de a lényeg, hogy a kettővel együtt is megkapjátok az összes bejövő sebzés 25%-át.

Wisdom of Kalan

Megint csak egy túléléshez szükséges item. A nyakas Legendary tulajdonsága megnöveli a Bone Armor Stack-jeinek számát legfeljebb 5-tel. Minden Bone Armor stack csökkenti a bejövő sebzét 3%-kal. A nyaklánccal ez a csökkentés maximum 30%-ről 45%-ra nő.

Jesseth Skullscythe és Jesseth Skullshield

A Necromancerek fegyver set-je. A set effekt megnöveli minden minionod (csontvázak és csontváz mágusok) sebzését 400%-ra, amíg a csontvázaidat támadásra utasítod a Command Skeleton képességed aktív részével. Továbbá, ha az ellenfél, aminek a megtámadására utasítottad a csontvázaidat, meghal, a csontvázak autómatikusan megtámadnak egy másik, a közelben lévő ellenséget. Gyakorlatilag annyi a dolgod, hogy minden harc előtt használod a Command Skeleton képességedet, a csontijaid pedig oda-vissza fognak rohangálni körülötted ellenségtől ellenségig, amíg van célpont. Mindezalatt persze 4-szeres sebzést is fognak bevinni a csont mágusokkal együtt.

Reilena’s Shadowhook

Minden egyes pontnyi maximum Essence megnöveli minden sebzésedet 0.5%-kal. Ezzel a builddel 310 lesz a maximális Essence-ed, ami 155%-kal növeli meg a sebzésedet.

Tasker And Theo

A petjeid 50%-kal gyorsabban támadnak. Így gyorsabban gyűlik össze a Rathma 4-es set bónusz 50 stack-je és a sebzésed is szépen megugrik.

Krysbin’s Sentence

Az egyik legnagyobb sebzés növelésed. Alapvetően minden ellenfél ellen, aki lassítva van, 2-szeres sebzést viszel be. ez a bónusz tovább duplázódik, ha az ellenfél Stun-olva, vagy fagyasztva van. Mivel a képességeid között van 2 stun, és egy freeze, így ez a 4szeres sebzés bónusz szinte folyamatosan élni fog.

Bane of  the Trapped

Ezt sem kell túlzottan sokáig magyarázni. A legtöbb játékos szerint ez a legjobb legendary gem. Minden szörny, ami le van lassítva, stun-olva van, vagy ehhez hasonló negatív hatás alatt áll, bónusz sebzést szenved el minden támadásodtól. Ha 25-ös szintig felfejlesztitek, a kő ad egy aurát, ami a hatókörön belül(15 yard) mindent lelassít 30%-kal, tehát innentől kezdve, ami 15 yardnál közelebb van hozzád, azonnal kapja a bónusz sebzést a kö elsődleges bónuszából, anélkül, hogy bármit is tenned kellene érte. Ezen felül a lassító aura a Krysbin’s Sentence 2x-es sebzés bónuszát is aktiválja. Ahogy korábban leírtam, most már minden ilyes sebzés növelő hatás önálló szorzót jelent a sebzés számolásában, szóval hatalmas számok is összejöhetnek.

Enforcer

Ismét egy egyszerű item. A megidézett lényeid sebzése x%-kal nagyobb lesz. 25. szinten a lényeid 90%-kal kisebb sebzést szenvednek el.

Esoteric Alteration

Az egyetlen védelmi természetű legendary gem a 3 közül, X%-kal csökkenti a nem fizikai sebzést. 25. szinten, ha az életpontjaid 50% alá esnek, 75%-kal megnőnek a nem fizikai ellenállásaid.(Cold Resistance, Fire Resistance, stb.)

És akkor most ezt hogyan kellene használni?

Sokat elárulhat rólam a tény, hogy nagyon szeretem ezt a buildet. Mert hiszen hogyan kell ezzel játszani? Egy a lényeg, hogy mindent a csontvázaid csináljanak. Amikor meglátsz egy szörnyet, azonnal használod a Command Skeleton-t. Ekkor kis csontvázak megtámadják a célpontot,(Aktiválódik a Jesseth set 400%-os bónusza) befagyasztják a Freezing Grasp rúna miatt,(Ez aktiválja Bane of the Trapped és a Krysbin’s Sentence bónuszait) és a Jesseth set miatt, amíg van a közeledben másik ellenfél, a csontik autómatikusan támadják meg a következő célpontot, anélkül, hogy bármit tenned kellene.

A következő lépés, hogy elkezdd leidézni a Skeletal Mage-eidet. Ahhoz hogy a Rathma set teljes sebzés bónuszát elérd, 4 mágusnak kell élnie. A Circle of Nailuj’s Evol gyűrű miatt ehhez csak kétszer kell használnod a képességedet, hiszen a gyűrű minden használatnál duplán idézi meg a mágusokat. Ajánlatos mindig akkor mágust megidézni, amikor az Essence-ed tele van, hiszen a Singularity rúna miatt az idézés a teljes Essence-edet felemészti és minden egyes Essence pontért 3%-kal erősebb lesz a megidézett mágus. Korábban már összeszámoltuk, hogy jelenleg a maximum essence-ünk 310, ezt felszorozva 3-mal, már láthatjuk is, hogy ez eredetihez képest több mint 9-szer erősebb csont mágust idézünk meg. Ez még tovább fokozható, hogyha az idézés előtt használjuk a Simulacrum képességünket. Ennek hatására nem csak újra megduplázzuk a megidézett mágusaink számát,(a karakterünk és a Simulacrum klónunk is megidéz 2 mágust minden jobb egérgomb kattintásra, így egyetlen idézéssel elérhetitek a Rathma set teljes sebzés bónuszát.) de a Reservoir rúna miatt a maximális Essence-ünk is megnő a duplájára. Még több elhasznált Essence, még erősebb mágusok. Fontos megjegyezni, hogy akkor kell a Simulacrum képességet használni, amikor az Essence-ünk tele van, mert a képesség nem tölti tele az Essence-et, csak az éppen meglévőt duplázza meg. Ezt főleg nagy ellenfeleknél érdemes használni, mivel elég hosszú az idő, amíg újratöltődik.

Honnan lesz erre Essence-ed? Nos elsőként ott van a bal klikken a Bone Spikes – Sudden Impact, ami alapból 24 Essence-et tölt vissza, a Reilena’s Shadowhook bónuszával együtt pedig minden eltalált ellenfél után további 5-öt. Bár ezt a képességet inkább a Stun miatt fogjuk használni ezzel is működésbe hozva a Krysbin’s Sentence-et. Igazán sok Essence-et egy 3-as kombó fog hozni, mégpedig a Devour – Devouring Aura képesség, a Life from Death passzív és a Reaper’s Wraps item. A Devour lényege annyi, hogyha a közeledben van egy hulla, azt felfalod, és Essence-et termelsz belőle. A távolság 60 yard és minden hulla 10 Essence-et tölt vissza neked. A Life from Death miatt minden felfalt hullának van 20% esélye arra, hogy egy Health Globe-ot dobjon. Végül a Reaper’s Wraps hatására minden Health Globe felvétele 30% Essence-et is visszatölt az életpontok mellett. Ennek a 3 dolognak az együttes használatával gyakorlatilag, amíg harcolsz, mindig lesz körülötted legalább 10 hulla és legalább 2 Health Globe, amitől azonnal tele is lesz az Essence-ed.

Az utolsó aktív képesség a Bone Armor – Dislocation. Tisztán csak a túlélésedet szolgálja. Amikor használod, minden, a közeledben lévő ellenfélből csontokat szakítasz ki és ebből formálsz a testedre páncélt. Minden eltalált ellenfél után kapsz 1 számlálót. Alapból maximum 10 ilyen számlálód lehet, de a Wisodm of Kalan Nyaklánc miatt ez a szám feljebb megy 15-re. Minden számláló 3% sebzés csökkenést ad neked, tehát maximum 45%-al csökkentheti a képesség az elszenvedett sérüléseket. A stack-ek sokáig megmaradnak, elég csak időről időre frissíteni őket. Továbbá az eltalált ellenfeleket Stun-olod is, ami szintén aktiválja a Krysbin’s Sentence gyűrű hatását.

Már csak a 3 megmaradt passzív maradt hátra. Extended Servitude, egyszerű, mint a szög, meghosszabbítja a csont mágusok élettartamát. Overwhelming Essence, újabb könnyű dolog, 40-nel megnöveli a maxumális Essence-edet. A Reilena’s Shadowhook és a Csontmágusok Singularity rúnája miatt is hasznos rúna. Végül a Final Service maradt, ez pedig olyan mintha lenne egy bónusz életed percenként 1-szer. Ahelyett, hogy meghalnál, 4 másodpercig immunis leszel minden sebzésre, valamint feláldozod az összes csontvázadat és mágusodat hogy darabjáért 10% életpontot visszanyerj.

Zárszóként szeretném megköszönni, hogy végigolvastad a Guide-ot, remélem segítségedre lesz a jövőben. Sok sikert és a drop legyen veletek.

 

 
Shadereaper
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
Eddig 2 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
 

Mofarguru

aug. 16., 19:34
Helló!


Nagyon szuper, és részletes leírás. 


Köszönjük!

 
 
 
 
noavatar

Ekhion

aug. 15., 21:56
Nagyon jó kis leírás, igazán köszönjük.
 
 
 
Hozzászólások betöltése...
 

Diablo videók

 

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Szavazás

Diablo képekben

 
 
 
kép 24
 
 

Diablo a facebookon

 

A Diablo hírei

 

5 éves a Diablo és a Diablo Hungary

Bár mi tegnap lettünk hivatalosan 5 évesek, a Diablo III viszont ma! Szóval Boldog születésnapot mind a kettőnknek!
június 21. - diablohungary.hu

Betekintés: Challenge Rift

Mi az a Challenge Rift és milyen kihívásokat állít felénk? A Blizzard betekintőjének következő részét ezen kérdések feltárásának szánta.
június 21. - diablohungary.hu

Necromancer kampány animáció

Percekkel ezelőtt gurult ki a hivatalos facebook oldalra az alábbi videó, amely az új karakter kampányához tartozik. Sötétnek sötét, erősnek erős, mi kell még?
június 21. - diablohungary.hu

Minden amit a Season -ről tudni kell

Számos cikkben írtunk már arról, hogy mit is tartogat számunkra a 2.1 -es patch; volt már szó a season-röl is hírmorzsák keretében. Most azonban egy csokorba foglalva részletesen megnézzük miről is szól valójában és mi mindent tartogat számunkra.
január 30. - diablohungary.hu

Crusader Karakterbemutató

Üdvözöllek Kalandor! Ebben a bemutatóban megismerkedhetsz a Crusaderrel! Teljes leírást olvashatsz a Reaper of Souls új kasztjáról, amibe beletartozik története és összes eddigi skillje. Mindez teljesen magyarul. Frissítve a 2.1 -es javításnak megfelelően
január 30. - diablohungary.hu