Chat
Online
Chat now
972 látogató
 
vissza az oldal tetejére

Diablo hírek

 

Partnereink

 

 

 

 

Diablo fórumok

 
Diablo 2
506 hozzászólás
Az utolsó remény
173 hozzászólás
Magyar Diablo III Klánok
94 hozzászólás
Elsősegély
197 hozzászólás
Diablo Hungary
215 hozzászólás
Diablo 1
18 hozzászólás
Három szavas történet
249 hozzászólás
Diablo 3
1959 hozzászólás

Új Diablo játékosok

 

Kedvelt Diablo cikkek

 
Diablo III - Demon Hunter
99425 megtekintés
 
Diablo III - Barbár
97911 megtekintés
 
Diablo III - Wizard
97829 megtekintés
 
Diablo III - Monk
87987 megtekintés
 
Diablo III - Crusader
77910 megtekintés
 
Diablo III - Witch Doctor
75975 megtekintés
 
 
Mi az a Diablo?
45431 megtekintés
 
Minden a Legendary Gemekről
44845 megtekintés
 
 

Beszéd téma

 
Minden a Legendary Gemekről
114 hozzászólás
 
Patch 2.1.1 - Magyarul
91 hozzászólás
 
Minden a Kanai’s Cube -ról
72 hozzászólás
 
 
Indul a Lottó!
57 hozzászólás
 
 

Johnson hozzászólt a(z) Diablo 2 témájú fórumban. április 27.
 
 

Friss Diablo hírek

 
Guideok 2013. június 01. 3 hozzászólás
 

A legutóbbi patch-ben sokak örömére játszhatóvá tették a többi Act-et számunkra, méghozzá úgy, hogy megnövelték a mobok sűrűségét. A kérdés azonban az, hogy megéri-e elhagyni a járt utat, vagyis Act3-mat a járatlanért.

Ha röviden akarnék válaszolni, akkor egyszerűen annyit írnék, hogy igen. Amellett, hogy egy év után kitörhetünk a monotonitás rabságából, hogy aztán a többi Act-be is beleunjunk, más előnyöket is élvezhetünk, ha elhagyjuk a jól megszokott Act3-mat.

Ebben a cikkben a legelterjedtebb Act1-es útvonalat írom le nektek, mivel sokak tesztelése után ez bizonyult a leghatékonyabb helynek a farmolásra. Hogy ez pontosan mit takar, az a cikk végén kiderül.


Az útvonal:

The Festering Woods: Elég egyértelmű, miért érdemes itt kezdeni. Arányosan a legkisebb területen a legtöbb elitet itt találjuk, vagyis a leggyorsabban itt tudjuk megszerezni akár mind az 5 stack-et. Két lejárat mindig van, amik mindig ugyanúgy néznek ki, mindig nagyon kicsik és mindig találhatunk lent 1-1 elitet. Ezen kívül legalább 1 elit és/vagy 1 event van még az alap területen, tehát legrosszabb esetben is 3 stackkel hagyhatjuk el az erdőt. Nem ritka azonban, hogy 4 vagy akár 5 stacket is szerezhetünk itt, szerencse függvénye.
Fileds of Misery: Nagy, egybefüggő terület 0-2 két szintes lejárattal, adhat aranyládát és eventet is. Patch után rengeteg mobot találhatunk itt, tehát mindenképp érdemes kitisztítani ezt a területet. Érdemes először a széleken haladni felfelé, majd cikk-cakkban lefelé. Ezzel a módszerrel úgy takaríthatjuk ki az egész területet, hogy a lent található kijáraton hagyhatjuk el a helyszínt, így időt spórolva mehetünk a következő helyszínre.
Cemetery of the Forsaken: Én személy szerint itt csak átrohanok, ha szerencsém van, akkor belefutok egy elit packba, de ez elég ritka. Viszont itt mindig nyitva van legalább 3 kripta, ahova érdemes lehet lemenni. Ha végeztünk, szintén nem kell hazateleportálni, vagy a Waypointot használni, elég ha futunk visszafelé.
The Weeping Hollow: Ennek a területnek nincs is külön Waypointja, így mindenképp a temetőből érdemes megközelíteni. A legtöbben a patch előtt nem is tudták mekkora terület ez, hiszen csak a kijelölt utat követték, hogy minél hamarabb eljussanak a cselekmény által kijelölt pontra. A patch azonban nyilvánvalóvá tette, hogy megéri kitisztítani az egész területet, hiszen hasonlóan Fields of Misery-hez, nagy és egybefüggő terület, vagyis nem lehet „eltévedni”, nem kell helyes útvonalat keresgélni, amivel sok időt spórolhatunk. Néha van egy lejárat is, ide is érdemes lemenni.

Ha kevés időnk van, vagy nincs kedvünk sokat farmolni, akkor itt abba is lehet hagyni, ezt a három területet bejárva már mérvadó eredményt is láthatunk az xp csíkunkon, illetve ha szerencsénk van, akkor az inventoryba is. Ha azonban a hosszabb körre szavazunk, akkor itt a folytatás:

Halls of Agony Level 2: Érdemes az egész területet kitakarítani, majd megkeresni az ajtót és felmenni Highlands Passage-ra.
Highlands Passage: rövid rész, kevés szörnnyel, de mégis érdemesebb itt végigfutni, mint hazateleportálni és visszafelé futni. Elég csak követni az útvonalat.
The Cursed Hold: Itt ugye már nincsenek felszabadításra váró lelkek, de mobok annál inkább. Szintén viszonylag kis terület, megfigyeléseim alapján 1-3 elit szokott itt lenni. Ha bejártuk az egészet, mehetünk is tovább.
Halls of Agony Level 3: Hasonlóan level 2-höz, itt is érdemes bejárni az egész területet. Ez után a történet, illetve az útvonal szerint Butcher következne. Én nem szoktam megölni, de kedv függő. Általában Butcher bejárata előtt hazateleportálok és folytatom utamat.
Leoric’s Manor: Visszafelé indulok el a Waypointról. Egy boszorkányokból álló mob tömeg biztosan vár itt ránk, de ha szerencsések vagyunk, akkor még a kijárat előtt találunk egy elitet, ha nem akkor viszont a kijárat után biztosan van egy (Leoric’s Manor Courtyard-on).

Én itt szoktam befejezni a kört, de persze innen visszafelé futva még sok terület van, amit szintén érdemes lehet kitisztítani. Ha Leoric’s Manor Courtyard-tól visszafelé nézzük, akkor következik Leoric’s Hunting Grounds, Northern Highlands, Souther Highlands, majd Highlands Crossing. Ezek mind aránylag nagy területek, esetenként több, két szintes lejáratokkal és a patchnek köszönhetően rengeteg mobbal.
Persze ezeken kívül is akadnak még területek Act1-ben, mindenki válogasson a kedvencei közül, de az útvonal elejét érdemes úgy kezdeni, ahogy leírtam.

Végül pedig lássuk miért is éri meg váltani Act3-ról. Én első sorban az xp/órát figyeltem, mert ha az magas, akkor a többi értéknek (legendary,set/óra, item/óra) is jónak kell lennie. Az xp/óra pedig magas, magasabb mint Act3-ban. Megközelítőleg annyi xp-t lehet szerezni egy óra alatt, mint régen a leghatékonyabb MP10-es „skorpiófarmmal”, teszem hozzá, mindezt MP6-on és úgy, hogy ez nem csak monoton xp farm, hanem rendes körök, ahol nagyobb eséllyel esnek értékes itemek.

Remélem tudtam segíteni ezzel a leírással valakinek. Sok sikert és szerencsét mindenkinek!

 

 
saxxo
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
Eddig 1 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
 

Inarius

jún. 02., 08:41
Maximálisan egyetértek:-)
 
 
 
Hozzászólások betöltése...
 

Diablo videók

 

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Szavazás

Diablo képekben

 
 

Diablo a facebookon

 

A Diablo hírei

 

5 éves a Diablo és a Diablo Hungary

Bár mi tegnap lettünk hivatalosan 5 évesek, a Diablo III viszont ma! Szóval Boldog születésnapot mind a kettőnknek!
június 21. - diablohungary.hu

Betekintés: Challenge Rift

Mi az a Challenge Rift és milyen kihívásokat állít felénk? A Blizzard betekintőjének következő részét ezen kérdések feltárásának szánta.
június 21. - diablohungary.hu

Necromancer kampány animáció

Percekkel ezelőtt gurult ki a hivatalos facebook oldalra az alábbi videó, amely az új karakter kampányához tartozik. Sötétnek sötét, erősnek erős, mi kell még?
június 21. - diablohungary.hu

Minden amit a Season -ről tudni kell

Számos cikkben írtunk már arról, hogy mit is tartogat számunkra a 2.1 -es patch; volt már szó a season-röl is hírmorzsák keretében. Most azonban egy csokorba foglalva részletesen megnézzük miről is szól valójában és mi mindent tartogat számunkra.
január 30. - diablohungary.hu

Crusader Karakterbemutató

Üdvözöllek Kalandor! Ebben a bemutatóban megismerkedhetsz a Crusaderrel! Teljes leírást olvashatsz a Reaper of Souls új kasztjáról, amibe beletartozik története és összes eddigi skillje. Mindez teljesen magyarul. Frissítve a 2.1 -es javításnak megfelelően
január 30. - diablohungary.hu