Chat
Online
Chat now
969 látogató
 
vissza az oldal tetejére

Diablo hírek

 

Partnereink

 

 

 

 

Diablo fórumok

 
Diablo 2
506 hozzászólás
Az utolsó remény
173 hozzászólás
Magyar Diablo III Klánok
94 hozzászólás
Elsősegély
197 hozzászólás
Diablo Hungary
215 hozzászólás
Diablo 1
18 hozzászólás
Három szavas történet
249 hozzászólás
Diablo 3
1959 hozzászólás

Új Diablo játékosok

 

Kedvelt Diablo cikkek

 
Diablo III - Demon Hunter
99425 megtekintés
 
Diablo III - Barbár
97911 megtekintés
 
Diablo III - Wizard
97829 megtekintés
 
Diablo III - Monk
87987 megtekintés
 
Diablo III - Crusader
77910 megtekintés
 
Diablo III - Witch Doctor
75975 megtekintés
 
 
Mi az a Diablo?
45431 megtekintés
 
Minden a Legendary Gemekről
44845 megtekintés
 
 

Beszéd téma

 
Minden a Legendary Gemekről
114 hozzászólás
 
Patch 2.1.1 - Magyarul
91 hozzászólás
 
Minden a Kanai’s Cube -ról
72 hozzászólás
 
 
Indul a Lottó!
57 hozzászólás
 
 

Johnson hozzászólt a(z) Diablo 2 témájú fórumban. április 27.
 
 

Friss Diablo hírek

 
Guideok 2013. május 23. 0 hozzászólás
 

Bizonyára sokan ismeritek már a Moldran féle Demonic Essence farm metódust, ami mind közül a leghatékonyabb. Akik ezt esetleg mégse ismernék, azoknak éri meg igazán tovább olvasni a cikket.

Aki figyelemmel szokta követni Moldran streamjét, az valószínűleg tudja, hogy sokszor foglalkozik a játék hátterével és sok hasznos dolgot tesztel, melyekről statisztikákat készít és így pontos eredményeket tud megosztani a játékosokkal. Ebben a cikkben a leghatékonyabb Demonic Essence farmról olvashattok, mellyel Moldran a legjobb Essence/órát érte el. Nagyjából a lentebb látható videóban elhangzottakat foglalom össze írásban.

A metódus lényege:
Egy elit packot minél hatékonyabban megölni, minél hamarabb, így maximálva az Essence mennyiségét azonos idő alatt. Ezt úgy lehet elérni, ha szerzünk egy Checkpoint-ot, ami mindig közel van egy elite packhoz.

Az útvonal:
A legelső körben a „The broken blade – Talk to Alaric” questet kell megnyitni, majd beszélni kell Alaric-kal és a Festering Woods-ban megkeresni a Warrior’s Rest lejáratot. A két lejárat közül ez mindig bal oldalon (vagy fölül, kinek mi) van. Amint beléptünk ide, kapunk egy Checkpoint-ot, így a továbbiakban minden játékból való kilépés, majd visszalépés után itt lesz a teleportunk, vagyis azonnal ide tudunk jönni. Ezt a lejáratot gondolom senkinek sem kell bemutatni. Nagyon kicsi maga a hely, viszont garantáltan van egy elite pack. Más dolgunk nincs is, minthogy a gearünk által megengedett legnagyobb MP szinten (nyilván 10-es a legjobb, de ha ezt nem bírjuk, akkor arányosan a kisebb MP szintek is sokkal hatékonyabbak más Essence farm köröknél) megölni itt az elitet, majd leave game, utána resume (és mivel checkpointunk van, ezért a teleporttal rögtön ebbe a lejáratba tudunk menni), bemenni a teleportba, ismét megölni az elitet, megint leave game és így tovább.

A hatékonyság kulcsa:
Minden kasztnál a legnagyobb elérhető DPS-re kell törekedni, hogy minél hamarabb meg tudjuk ölni ezt az egy elite packot, hiszen így lesz igazán hatékony ez a módszer. Minden kasztnak léteznek átlagos farm buildjei, ám ezeket jelen esetben úgy kell átformálni, hogy a maximális DPS-t érjük el. Elég ha csak egy elite pack megölését kibírjuk, nem kell másra figyelni. Moldran egy Barbár buildet mutat be, de a Stone of Jordan gyűrű mindenkinek hasznos lehet.

Moldran féle Barbár Demonic Essence farm build – Skillek:
Passzívok: Bloodthirst, Weapons Master, Ruthless
Aktív skillek:
Bash – Instigation (legjobb fury generáló)
Hammer of the Ancients – Smash (legnagyobb sebzést okoz)
War Cry – Impunity (furyt generál és resistencet ad)
Battle Rage – Into the fray (Damage-et növel és harc közben furyt termel)
Wrath of the Berserker – Insanity (Ezzel a rúnával a damage-et is növeli és mivel csak egy elitet kell megölnünk, ezért elég ha csak 15 másodpercig tudunk Berserker formában maradni)
Earthquake – The Mountain’s Call (szintén hatalmas damage-e van, a rúnával pedig „ingyenes”)

Gear:
Tulajdonképpen két alap változtatás szükséges a legtöbb sima farm gearhez képest (persze van aki alapból így farmol). A két egykezes fegyvert le kell cserélni egy Skorn-ra, minél nagyobb DPS-sel és strength-el. Ezen kívül tegyünk be egy Stone of Jordan gyűrűt, ami lehetőség szerint a HOTA skillköltségét csökkentse és minél nagyobb bónusz damage-et adjon az elitek ellen.

Javaslat:
Ha elég resistence és/vagy life stealje van karakterünknek, akkor a War cry helyett lehet a Rend skillt használni (ez a Skorn-al kiegészítve nagyon erős, mivel a fegyver DPS-e alapján sebez). Ennek rúnája szintén a resistence-től és a life stealtől függ. Ha ezekből elég van, akkor lehet a Lacerate rúnát használni, ami a sebzését növeli, ha nincs elég, akkor érdemes a Blood Lust rúnával használni, ami segít visszatölteni az életünket.

Végül pedig itt a videó, amiben Moldran mutatja be a fentebb leírtakat:

 

 
saxxo
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 

Diablo videók

 

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Szavazás

Diablo képekben

 
 

Diablo a facebookon

 

A Diablo hírei

 

5 éves a Diablo és a Diablo Hungary

Bár mi tegnap lettünk hivatalosan 5 évesek, a Diablo III viszont ma! Szóval Boldog születésnapot mind a kettőnknek!
június 21. - diablohungary.hu

Betekintés: Challenge Rift

Mi az a Challenge Rift és milyen kihívásokat állít felénk? A Blizzard betekintőjének következő részét ezen kérdések feltárásának szánta.
június 21. - diablohungary.hu

Necromancer kampány animáció

Percekkel ezelőtt gurult ki a hivatalos facebook oldalra az alábbi videó, amely az új karakter kampányához tartozik. Sötétnek sötét, erősnek erős, mi kell még?
június 21. - diablohungary.hu

Minden amit a Season -ről tudni kell

Számos cikkben írtunk már arról, hogy mit is tartogat számunkra a 2.1 -es patch; volt már szó a season-röl is hírmorzsák keretében. Most azonban egy csokorba foglalva részletesen megnézzük miről is szól valójában és mi mindent tartogat számunkra.
január 30. - diablohungary.hu

Crusader Karakterbemutató

Üdvözöllek Kalandor! Ebben a bemutatóban megismerkedhetsz a Crusaderrel! Teljes leírást olvashatsz a Reaper of Souls új kasztjáról, amibe beletartozik története és összes eddigi skillje. Mindez teljesen magyarul. Frissítve a 2.1 -es javításnak megfelelően
január 30. - diablohungary.hu