Chat
Online
Chat now
349 látogató
 
vissza az oldal tetejére

Diablo hírek

 

Partnereink

 

 

 

 

Diablo fórumok

 
Magyar Diablo III Klánok
94 hozzászólás
Diablo 2
504 hozzászólás
Az utolsó remény
171 hozzászólás
Elsősegély
197 hozzászólás
Diablo Hungary
215 hozzászólás
Diablo 1
18 hozzászólás
Három szavas történet
249 hozzászólás
Diablo 3
1959 hozzászólás

Új Diablo játékosok

 

Kedvelt Diablo cikkek

 
Diablo III - Demon Hunter
97495 megtekintés
 
Diablo III - Barbár
96088 megtekintés
 
Diablo III - Wizard
95945 megtekintés
 
Diablo III - Monk
86829 megtekintés
 
Diablo III - Crusader
76084 megtekintés
 
Diablo III - Witch Doctor
74659 megtekintés
 
 
Mi az a Diablo?
44460 megtekintés
 
Minden a Legendary Gemekről
44065 megtekintés
 
 

Beszéd téma

 
Minden a Legendary Gemekről
114 hozzászólás
 
Patch 2.1.1 - Magyarul
91 hozzászólás
 
Minden a Kanai’s Cube -ról
72 hozzászólás
 
 
Indul a Lottó!
57 hozzászólás
 
 

cszcsaba hozzászólt a(z) Magyar Diablo III Klánok témájú fórumban. január 09.
 
 

Friss Diablo hírek

 
Guideok 2012. július 13. 15 hozzászólás
 

Sokféle leírást, videót, tippeket és miegymást találhattok az interneten az Act1 farmolási tippekről. Most mi is összefoglaltunk Nektek egyet. Lássuk, hogyan gazdagodhatunk meg.

Inferno Act 1 MF run guide

Bevezetés

Sokan közülünk is még csak Act1-ben vagyunk képesek farmolni Inferno nehézségi szinten gond nélkül. Azonban ez nem gond, semmiről nem maradunk le. A megemelt drop százalékoknak köszönhetően Act1-ben is kiváló drop rating van és itt is találhatunk olyan dolgokat, amiket vagy kemény goldokért (esetleg pénzért) el tudunk adni vagy be tudunk építeni a későbbi gearjeinkbe. A következő pár sorban Act1 farmolásának a technikájáról fogok írni. Most külön nem fogok kitérni arra, hogy mennyivel vagyunk előrébb ha MF gear-t használunk. Tehát itt most csak egy alap leírást kaptok arról, hogy hol és mit érdemes tenni. Legtöbben már használjátok ezt a módszert, de biztosan lesznek olyanok, akiknek ez új lesz, illetve próbálok pár olyan infót is belecsempészni a leírásba, amivel a „régi rókáknak” is tudok újat mondani.

Az útvonal

Minden esetben „The Imprisoned Angel - The Cursed Hold” Quest kiválasztásával kezdünk. Legyen ez a 0. lépés, mert ez alap. Most jöjjön a többi:

  1. Teleportáljunk el Northern Highlands-be a WP segítségével, itt induljunk el nyugatra a térképen. Itt spawnol a Watch Tower nevezetű hely. Ennek kb. 60-70% esélye van. Amennyiben nem találjuk készítsünk új játékot. Ez a hely azért fontos, mert lent van több elite pack, szokott itt spawnolni resplendent chest és megtalálható itt még Treasure Goblin is kb. 50% eséllyel. Tehát ez egy fontos farm spot. Fontos: ha spawnolt  Watch Tower ne itt kezdjünk, hanem lépjünk a második lépéshez. Watch Tower spot
  2. Teleportáljuk Festering Woods-ba. Itt biztosan lesz a két dungeon-ben 1-1 elite, ebből már lesz két NV stackünk. Ha ezeket kitisztítottuk nézzünk még szét a területen, mert itt is felbukkanhat még 2-3 Elite pack vagy Champion amiből szintén kapunk stacket és ezen a területen találunk még Eventet is, sőt nem ritka a Goblinok feltűnése sem. Innen gyakran az ember már 5 stackkel jön el.
  3. Ha ezzel megvagyunk irány a Cemetary, a temető. Itt 3 lejáratot biztosan találunk, melyekben biztosan lesz még legalább 3 Elite Pack és egy Event. Ha szerencsénk van Goblinnal is találkozunk lent. A Cemetary WP mellett gyakran bukkan fel egy Champion is, ennek nagyon jó dropjai szoktak lenni, érdemes elkapni. Nekem ebből esett Tal Rasha amulett. Akinek még nincs meg a Development Hell achievement, annak elárulom, ha négy lejáró van itt az egyik ez a spot lesz, ahol ha megöljük a „gonosz” Jay Wilsont, kapunk érte egy plecsnit.
  4. Innen Leoric’s Manor-ba vesszük az irányt. Ahol szintén spwanolhat Elite vagy Champion pack, illetve előtte az udvaron (Courtyard) biztosan találunk egy Elite packet.
  5. Most térjünk vissza NH-ban hagyott Watch Towerhez. Ez két szintes, első szinten semmit nem találunk. Viszont a második szinten vannak az Elite és Champion csomagok, Goblin és a resplendent chest is. Ezt farmoljuk le és reménykedjünk, hogy értékes dolgok esnek. Ez a spot egy kifejezetten sikeres és jó droppal megáldott hely. Sokan jártak már itt jól a dropokkal és kerestek milliókat vele AH-ban. Ide mindig érdemes lejönni (illetve el sem kezdeni farmolni, ha ez nincs).

Ez idáig egy gyors run. Akinek ennyi elég ideje és nincs kedve a szokásos Warden + Butcher killt megcsinálnia, itt nyugodtan kiléphet és kezdheti előlről.  Akinek van kedve és ideje jöjjön a többi lépés:

  1. Butcher run. Ami a küldetésünk lényege végigcsináljuk. WP Halls of Agony Level 2-re és innen végigcsinálni teljesen Butcherig a játékot.  Itt is találhatunk még 4-5 csomagot, illetve a két Boss (Warden és Butcher) leölése is plusz dropokkal jutalmaz meg minket.
  2. Teljesen opcionális lépés. Végigmegyünk minden WP-on és a közeli Elite és Champion packeket leöljük, ezzel is további drophoz jutva, illetve sokszor a WP-k közelében Goblint is találhatunk.
  3. WP The Old Ruins és innen a szokásos Dank Cellar-t megkeresve (ha spawnolt), „fosszuk” ki a helyet. Ez 1 perc alatt 10-20 ezer goldot is jelent, plusz drop.
  4. Kész is vagyunk, kezdjük újra az egészet.

Hogyan haladjunk, mit vegyünk fel.

Többen többféleképpen csinálják. Van aki csak a stacket és nagyobb dropot biztosító Elite és Champion packeket keresik és ölik meg és minden mást ignorálnak. Ez gyorsabb run-t eredményez, azonban kevesebb goldot. Vannak, akik mindent megölnek, ami az útjukba esik ezzel több goldhoz juthatunk és esélyt adunk magunknak a jobb dropokra, cserébe lassabban haladunk. Ezt mindenki magának dönti el, hogy mennyire van kedve és ideje szószerint kitisztítani a pályát. A másik csoportot képviselik a mit vegyek fel és mit ne. Vannak akik csak az ilvl61+ kék és sárga itemeket veszik fel (egyszerű megnézni anélkül is, hogy felvennénk a táskánkba, ctrl + bal klikk és megmutatja mi hever a földön), illetve van aki mindent felszed és elad vagy így vagy úgy. Mint azt tudjuk AH-ba nem érdemes mindent betenni, erről már írtunk egy hosszabb leírást (aki még nem olvasta itt találja, illetve létezik egy oldal is, ahol a tárgy statjainak megadásával kapunk egy képet, hogy érdemes betenni AH-ba vagy sem. Ezt az oldalt itt érhetitek el.

Végszó

Nagyjából ennyi, amit Act1 farmolásáról tudni kell. Minden olyan spot szerepel a leírásban, amit én is (és rajtam kívül több millióan) használunk. Mindig érdemes mérlegelni, hogy hol a legjobb és leggyorsabb a farmolás. Mert igaz, hogy a későbbi Actokban magasabb a drop rating (például már Act2-ben is duplája az ilvl63 drop esélye, mint Act1-ben), de ha fele olyan gyorsan haladunk vagy még lassabb, mint Act1-ben, esetlég még az elhalálozásunknak is nagyobb esélye van, már jobban megéri Act1-ben farmolni, mint máshol. Természetesen ez csak addig igaz, amíg nem lesz olyan gear a tulajdonunkban, amivel a későbbi Actokban is gyorsan tudunk haladni. Akkor már azt érdemes farmolni. Ezekről a részekről később fogok többet és részletesebben írni.

 

 
Címkék: inferno, act1, MF, guide
vissza
mucsesz
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
Eddig 14 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
 
noavatar

Denes

nov. 06., 08:05
Berci ugyan úgy lehet act 1-ben farmolni mert működik én egy runnal kb 200-300k goldot tudok kifarmolni
 
 
 
 

_Berci_

nov. 06., 05:18
Így jártam... Sebaj akkor lassabban, de farmolok ACTIII-ban
 
 
 
 
_Berci_  Nekem kb 30-40 run alatt 1×se volt watch tower...
 

Morzan

nov. 04., 15:03
Ez a guid régi már. Az 1.0.5 sőt még az 1.0.4 előtt készült. Azóta gondolom változott sok minden. 
 
 
 
 

_Berci_

nov. 04., 14:33
Nekem kb 30-40 run alatt 1×se volt watch tower...
 
 
 
 
noavatar

Denes

okt. 28., 08:48
Köszi
 
 
 
 
noavatar

Huha

okt. 28., 05:56
Ugyanúgy a nyugati oldalon, mint régen Northern highlands-en.
Viszont nekem sokkal ritkábban spawn-ol, mint 1.05 előtt
 
 
 
 
noavatar

Denes

okt. 27., 21:04
merre spawnol most a watch tower south highlands-ben?
 
 
 
 
noavatar

PlayR

júl. 28., 22:27
Kipróbáltam és tényleg jó hely. Kb 10-15x csináltam végig, de megérte. Dobott egy skull grasp legendary gyűrűt amit sikerült eladni 25€-ért. Kaptam még kisebb-nagyobb dolgokat aminek értékük 10-30k között van ah-n. ezekt ki is pakoltam, és a felét egy órán belül elvitték. Ajánlom mindenkinek nagyon jó kis hely :)
 
 
 

júl. 16., 18:40
Nem fogok beszarni, mert addig megjelenik remélem a torchlight2 vagy valami más, ha bármi játék nem örömet hanem szenvedést vagy beszarást jelent akkor hagyom inkább a búsba, nem pedig szenvedtetem saját magamat, vagy még pénzt is tolok bele. Kb. 350 óra játékidő alatt miután dobott a játék összesen 2db legendás tárgyat (mindkettő szar volt) és nulla szett tárgyat, ezért rövidesen felejtőssé válik az egész, ahogy a többi ismerősömnek is. 10 év munkáját a játékosok tömegeinek várakozását tette semmivé blizz vezetőségének mérhetetlen kapzsisága és hozzá nem értése. Rohangászhatunk a varázslóval baltával a kézben, egyszerűen, mert sokkal nagyobbat sebez mint a varázspálca :D:D:D Nagyobb villámot csap a nagyobb balta...logikus :D Vígan tenyésznek a botosok és tízmilliós tárgyakkal rohangásznak 1 másodperc alatt ölve az infernós bossokat. Most nem akarok ide bot progis oldalakat linkelni hogy mire gondolok, mit honnét lehet letölteni de van pár... És ezért kényszerítették "állítólag" ránk az állandó online-t hogy ez ne legyen. Hát ez sem jött be !
 
 
 
 

CorruptSouls

júl. 16., 17:07
bastion keep larderben be fogsz szarni szeretnélek, figyelmeztetni előre! :D GLHF!
 
 
 

júl. 16., 16:55
Végre eljutottam Inferno act3-ig. Visszamegyek act1-re farmolni ugyanazzal a cuccal amivel lenyomtam act2 belialt. Erre beleszaladtam ma kb. 5 olyan elit csapatba, hogy simán haltam act1-en. Bármi legyek, ha már megint nem nehezítettek valamit ! Egyre jobb pedig a cuccom, de nem azért mert találok bármi használhatót... ! Ne siessen senki act2-re, ott pont ugyanúgy semmit nem dob blizz híreszteléseivel ellentétben ! Fél napi játék InfAct2 egyenlege 40k gold !!!  :D:D:D (Jól farmolható, megéri !) Gondolom Diablo is infernón ha nincs 5-ös valorom dob 2 kéket... 5 valorral pedig 1 sárga 2 kék 55 és 60-as szintűeket, értékeik pedig megfelelnek majd 40-esnek. Public game felejtős, mindenki rohangászik össze vissza mint a mérgezett egér.
 
 
 
 

CorruptSouls

júl. 15., 12:24
jó kis guide lett, hisz ha egyedül vagyok vagy nincs időm/kedvem másokkal menni akkor act1et farmolom én is. dank cellart eddig mindig kihagytam (nem is tudtam, hogy van olyan :D . én weeping hollowssal szoktam kezdeni 2-3 pack, aztan cemetary onnan már siman megvan az 5ös stack. festering woods valóban jó hely. a watch towert is ezek utan gyakrabban fogom kutatni!
alapból 212 az MFem valor nélkül, de eddig 2-3 set/legendaryt kaptam össz visz :S
 
 
 
 

Deidora

júl. 14., 02:10
Majd kipróbáljuk :) Egyenlőre elég nyögve nyelősen megy inferno :/ Néhány jobb cucc és akkor talán még élvezni is fogom :)
 
 
 

júl. 13., 20:12
Ami a legjobban bejött nekem eddig, az Inf.Act1 temetőben kezdve, - ahol gyorsan felugranak a valorok - megyek butcherig, megölök, kinyitok, szétcsapok mindent amit érek, de csak kékkel kezdődően gyűjtöm be a tárgyakat. Pillanatnyilag nem érdekel az item level, mert nincs tartalmi értéke, csak az számít jobb-e a talált tárgy mint amim van jelenleg vagy sem. Felszerelésem pedig a max erejű és a max GF/MF-es közötti értéken van összeválogatva, amivel még épp hogy tudom normál tempóban osztani az ellent. Barbárral tolom, varázsló a segítőm egy jó erős fegyverrel, a többi cucca mind MF/GF-es, ha meghal meghal ezt dobta neki a gép... AH-ba olcsóért teszek mindent fix összegre 6-25K között csak vigyék el, de arra figyelek hogy a 10db mindig ott legyen. Ja meg figyelem az összes talált tárgyat nehogy olyat adjak el pár száz goldért a kereskedőnek ami egy másik karimra jó lett volna. :)
 
 
 
Hozzászólások betöltése...
 

Diablo videók

 

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Szavazás

Diablo képekben

 
 

Diablo a facebookon

 

A Diablo hírei

 

5 éves a Diablo és a Diablo Hungary

Bár mi tegnap lettünk hivatalosan 5 évesek, a Diablo III viszont ma! Szóval Boldog születésnapot mind a kettőnknek!
június 21. - diablohungary.hu

Betekintés: Challenge Rift

Mi az a Challenge Rift és milyen kihívásokat állít felénk? A Blizzard betekintőjének következő részét ezen kérdések feltárásának szánta.
június 21. - diablohungary.hu

Necromancer kampány animáció

Percekkel ezelőtt gurult ki a hivatalos facebook oldalra az alábbi videó, amely az új karakter kampányához tartozik. Sötétnek sötét, erősnek erős, mi kell még?
június 21. - diablohungary.hu

Minden amit a Season -ről tudni kell

Számos cikkben írtunk már arról, hogy mit is tartogat számunkra a 2.1 -es patch; volt már szó a season-röl is hírmorzsák keretében. Most azonban egy csokorba foglalva részletesen megnézzük miről is szól valójában és mi mindent tartogat számunkra.
január 30. - diablohungary.hu

Crusader Karakterbemutató

Üdvözöllek Kalandor! Ebben a bemutatóban megismerkedhetsz a Crusaderrel! Teljes leírást olvashatsz a Reaper of Souls új kasztjáról, amibe beletartozik története és összes eddigi skillje. Mindez teljesen magyarul. Frissítve a 2.1 -es javításnak megfelelően
január 30. - diablohungary.hu