Chat
Online
Chat now
18 látogató
 
vissza az oldal tetejére

Diablo hírek

 

Partnereink

 

 

 

 

Diablo fórumok

 
Diablo 2
506 hozzászólás
Az utolsó remény
173 hozzászólás
Magyar Diablo III Klánok
94 hozzászólás
Elsősegély
197 hozzászólás
Diablo Hungary
215 hozzászólás
Diablo 1
18 hozzászólás
Három szavas történet
249 hozzászólás
Diablo 3
1959 hozzászólás

Új Diablo játékosok

 

Kedvelt Diablo cikkek

 
Diablo III - Demon Hunter
100274 megtekintés
 
Diablo III - Barbár
98704 megtekintés
 
Diablo III - Wizard
98699 megtekintés
 
Diablo III - Monk
88519 megtekintés
 
Diablo III - Crusader
78789 megtekintés
 
Diablo III - Witch Doctor
76544 megtekintés
 
 
Mi az a Diablo?
45777 megtekintés
 
Minden a Legendary Gemekről
45161 megtekintés
 
 

Beszéd téma

 
Minden a Legendary Gemekről
114 hozzászólás
 
Patch 2.1.1 - Magyarul
91 hozzászólás
 
Minden a Kanai’s Cube -ról
72 hozzászólás
 
 
Indul a Lottó!
57 hozzászólás
 
 

Johnson hozzászólt a(z) Diablo 2 témájú fórumban. április 27.
 
 

Friss Diablo hírek

 
Érdekességek 2016. október 17. 19 hozzászólás
 

Rengeteg pletykát és utalásokat hallhattunk már az elmúlt hetekben. Egyesek szerint Diablo 2 Remastered, mások szerint Diablo 4... de minek van a legnagyobb esélye? Nézzük meg mit tudunk eddig.

Azt már tudjuk, hogy Josh Mosqueira otthagyta a Blizzardot és Chris Metzen is visszavonult. Azonban azt is tudjuk, hogy a Blizzard egy nem bejelentett, a Diablo világában játszódó projekthez keresett embereket, köztük Game Director -t is, amit az utolsóként vettek le az oldalról. Tehát abban biztosak lehetünk, hogy valami készül. A kérdés már csak az, hogy mi és mikor? Vajon bejelentik -e az idei BlizzCon -on? Erre is kaptunk már nem csak egy utalást.

Az egyik legnépszerűbb egy kocka. Sok Youtuber kapott promóciós csomagot a Blizzardtól, amelyben többek között helyet kapott egy különleges, négyoldalú dobókocka, amit szerepjátékos körökben ugye D4-nek hívnak (mivel ez egy 4 oldalú kocka). Ez önmagában talán nem lenne több egy jópofa érdekességnél, azonban a kocka egyik oldalán rosszul szerepelnek a számok és kiadnak egy dátumot, 11-4-et, vagyis november 4-et, a BlizzCon napját.

Magyarázat: Mikor egy 4 oldalú kockával dobunk, akkor a kocka ugye az egyik lapjára esik rá. Igy a maradék 3 oldalát láthatjuk. Mint ahogy alul látható a képen, egy oldalán 3 szám szerepel. Onnan tudjuk, hogy hányast dobtunk, hogy megnézzük, melyik szám helyezkedik alul. Na most, ha 2 -est dobtunk, akkor az alsó sorban mind a 3 oldalán 2 -esnek kell legyen. Azonban a Blizzardos kockán ha 1 -es dobunk, akkor 2 oldalon meg is egyezik a szám, viszont a 3. oldalon az egyes helyett egy 4 -es van. Így jön ki a 11-4, azaz a BlizzCon dátuma. A kocka ebben a formában ha úgy vesszük használhatatlan igazi játékra, mert az a szám nem jól szerepel rajta. De elég valószínűtlen, hogy egy ekkora nyomtatási hiba nem direkt volt.

Vannak további pletykák is, amelyek eltávolított Közösségi managerekig vezethető vissza. A napokban hallhattunk egy D2 remastered pletykát is (ami idő közben megdőlt). Na de mi történhet valójában?

 

 
Morzan
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
Eddig 19 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
 
Morzan  A COD4 -nek sem a grafika volt a legnagyobb problémája, mégis kiadtak belőle egy remastered editiont. Az embereknek az kell ,hogy új legyen és persze az se egy utolsó ha szebb. Viszont a lényeg tényleg az újdonságon van. Szóval egy Diablo 2 esetében sem azért vennék meg az emberek, vagyis inkább azért is, mert szebb, mert végre HD, és mert új és mert kell! :D 
 

xjj

okt. 21., 18:35
Ha tudnám szerkeszteni... 2. sor: "Sajnos kisebbségben..."
 
 
 
 
Morzan  A COD4 -nek sem a grafika volt a legnagyobb problémája, mégis kiadtak belőle egy remastered editiont. Az embereknek az kell ,hogy új legyen és persze az se egy utolsó ha szebb. Viszont a lényeg tényleg az újdonságon van. Szóval egy Diablo 2 esetében sem azért vennék meg az emberek, vagyis inkább azért is, mert szebb, mert végre HD, és mert új és mert kell! :D 
 

xjj

okt. 21., 18:34
Pontosan ez az az energiatakarékos fejlesztői szemlélet, amit utálok a mai fejlesztőkben/kiadókban. "Ehh, pár új textúra meg hasonló baromságok, aszt' jó lesz az a parasztnak!" Sajnos kisebbségek vannak azok a játékosok, akik az összhatásért, az élményért veszik meg a játékot. A D2-vel a mai napig szívesen leülök játszani, mert jó játék. És a grafikája meg úgy jó, ahogy van. Más grafikával más lenne a fíling, az már nem D2 lenne. Látta vki pl. a Heroes 3 újrát? Egy kalap fos az egész. Tökéletesen értelmetlen grafikai "fejlesztések", mindezt azért h még egy bőrt le lehessen húzni róla. Én ezt nem kívánom a D2-nek. Ezért írtam azt h tegyék szépen rendbe a bnetet, állítsanak meg értelmes droprate-et (ne kelljen botot futtatni hr-ek leléséhez), igazítsák meg a rúnaszó-rare cucc-unique erőegyensúlyt, és csak simán állítsák akkor HD-ra, ahogy kell a népeknek, meg tegyék kompatibilissé maximálisan a mai cuccokkal. Semmi más grafikai izébigyó nem kell ennek a játéknak, úgy szép, ahogy van. Tökéletesen átlátható, még akkor is, ha frozen orbbal tolja az ember. (Társadalompszichológiai megjegyzés: ne higgyük azért azt, hogy az embereknek télleg az kell h csak csicsa, meg satöbbi! Vegyük észre h ez a tendencia az utóbbi 10-15 évben erősödött meg! Korábban az átlag játékosnak egy leheletnyit jobb volt az ízlése, mert a kiadók nem álltak bele ebbe a halivúdi stílusú egykaptafa biztonsági játékba...)
 
 
 
 
Morzan  A COD4 -nek sem a grafika volt a legnagyobb problémája, mégis kiadtak belőle egy remastered editiont. Az embereknek az kell ,hogy új legyen és persze az se egy utolsó ha szebb. Viszont a lényeg tényleg az újdonságon van. Szóval egy Diablo 2 esetében sem azért vennék meg az emberek, vagyis inkább azért is, mert szebb, mert végre HD, és mert új és mert kell! :D 
 

LordLuigi

okt. 20., 22:39
Ha piacra dobna a Blizz egy "felturbózott" D2-őt, amit nagyon jól eltalálnának, tehát ugyanaz a feeling lenne, mint anno mikor kiadták a D2-őt meg a kieget hozzá, csak mai "modern köntösben", akkor biztos sokan rákapnának, főleg, aki szerette/szereti D2-őt. :) De őszintén megvallva én azért ennél nagyobb durranást várnék el, persze ez sem lenne rossz, valszeg meg is venném, csak ne legyen túl drága. :D 
 
 
 
 
xjj  De most őszintén, egy D2 HD remake miért szólna nagyot? Nem az a D2 legnagyobb problémája h HD v. sem, hanem az h tele van csíterekkel, botterekkel stb. A rohadt dropchance-eket kéne beállítani értelmesre, kihajítani az összes csalót, bezáratni a pénzért tárgyakat árusító oldalakat és kész....
 

Morzan

okt. 20., 14:02
A COD4 -nek sem a grafika volt a legnagyobb problémája, mégis kiadtak belőle egy remastered editiont. Az embereknek az kell ,hogy új legyen és persze az se egy utolsó ha szebb. Viszont a lényeg tényleg az újdonságon van. Szóval egy Diablo 2 esetében sem azért vennék meg az emberek, vagyis inkább azért is, mert szebb, mert végre HD, és mert új és mert kell! :D 
 
 
 
 

Puffinmarmalade

okt. 20., 12:01
Őszintén szólva már nem tudom, hogy pontosan hol találkoztam az MMORPG-re utalással, de biztos, hogy valamelyik ilyen elméleteket boncolgató videóban elhangzott. Mégpedig olyan aspektusban, hogy ez lehetne a korábban elkaszált Titan örököse. Ha ez igaz, akkor az valóban a WoW konkurenciája lenne, de ha belegondolunk, a pénz ugyanúgy a Blizzard zsebébe vándorol, csak egyik egy másik helyről. :) Ráadásul habár a Legion most elég sok embert vonzott vissza a WoW-hoz, azért azt már ők is érzik, hogy a végtelenségig nem fog úgy menni, mint régen, tehát lehet, hogy tényleg érdemes lenne valami újat mutatni ebben a témában.
Nyilván nem a grafika a D2 legnagyobb problémája, ennek ellenére úgy hiszem, hogy egy ilyen remake igenis sok embert vonzana vissza ahhoz is. Ahány ex Diablo-s barátommal beszéltem erről, mindegyik azt mondta, hogy ebben az esetben még ők is visszanéznének a játékhoz, amúgy más nem nagyon érdekli őket. A csalók témája sem érint mindenkit, mert nagyon sokan (én is) a sima kampányt szeretik csak végigvinni D2-ben, így nem számít, hogy a battle.net-en milyen állapotok vannak.
Ezek után viszont, hogy tényleg ennyi ember beszél már erről a témáról, a Blizzard-nak valamit nagyon villantania kell november 4-én. Vagy egy óriási pofára esés lesz. :)
 
 
 
 

Morzan

okt. 19., 21:51
Mondjuk ha jól emlékszem, mikor elkezdték kiadni a patchet a DIO 2 -höz, akkor irták, hogy lesznek még meglepetések. Lehet épitenek hozzá egy faszább Battle.net -et, ahol már szűrik a botokat.
 
 
 
 

xjj

okt. 19., 21:24
De most őszintén, egy D2 HD remake miért szólna nagyot? Nem az a D2 legnagyobb problémája h HD v. sem, hanem az h tele van csíterekkel, botterekkel stb. A rohadt dropchance-eket kéne beállítani értelmesre, kihajítani az összes csalót, bezáratni a pénzért tárgyakat árusító oldalakat és kész....
 
 
 
 

Morzan

okt. 19., 21:16
Igy konkrétan nem lett kimondva, hogy MMORPG szerintem sehol. De ahova most vesznek fel embereket, szerintem még messze van a bejelentéstől. Amit már bejelenthetnek szerintem már legalább félkész állapotba van. Én is egy MMORPG -nek örülnék a legjobban, de kérdés, hogy a WoW miatt meglépig e. Ugyanis a Blizzard mindig is nagyon figyelt arra hogy ne vágja maga alatt a fát sosem.
 
 
 
 

Puffinmarmalade

okt. 19., 12:13
Sziasztok, üdv mindenkinek!
A pletykák emlegetnek még egy, a Diablo világában játszódó MMORPG lehetőséget is. Őszintén szólva ez és a D2 HD remake lenne a legkreatívabb megoldás, mert egy újabb kiegészítőből és egy 4. részből nem feltétlenül lehetne most a legtöbb ötletet kihozni. Én is e kettőnek örülnék a legjobban, de persze jöhet bármi. Sőt, ha a Blizzard meglépi azt, hogy nem jelentenek be semmi nagyot, akkor sok embert fognak magukra haragítani. Akkor is, ha most bejelentenek valamit, amire még 3 évet kell várni, persze ők nem szívbajosak ilyen témában. :)
 
 
 
 
xjj  Ne feledjük el h a Blizz azért nagy troll. A D3 is úgy lett bejelentve h nagyon SC2-es volt a felvezetés (ami akkor már be volt jelentve, de akkor is).
 

Morzan

okt. 19., 10:46
Azért elég sok utalás van már. Szerintem legalább egy trailert fogunk látni valamiről, hogy majd jön... egyszer... valamikor.... talán... Soon™
 
 
 
 

xjj

okt. 18., 23:29
Ne feledjük el h a Blizz azért nagy troll. A D3 is úgy lett bejelentve h nagyon SC2-es volt a felvezetés (ami akkor már be volt jelentve, de akkor is).
 
 
 
 

Morzan

okt. 18., 20:37
Valami biztos lesz . :D
 
 
 
 

LordLuigi

okt. 18., 20:14
Ha BlizzConon bejelentik a D4-et, annak nagyon örülni fogok, csak igényesen legyen megcsinálva és térjenek vissza a D1 és D2 hangulatvilágához. De ha be is jelentik, akkor is szerintem legalább 3 év, mire játszhatunk is vele.


Ha netán "csak" D2 remastered lesz vagy D3 új kieg, az is jó hír számomra, a lényeg, hogy igényes és élvezhető legyen! :) 

 
 
 
 

Wasmaccs

okt. 18., 19:27
Kiegészítőre tippelek, bár egy D2 remasterednek jobban örülnék :) Amikor anno belevágtam a D3-ba, hatalmas élmény volt, főleg a kép világ és a történet miatt, idővel szépen lecsengett és rendkívül monotonná vált, illetve hiányzott (hiányzik) egy pár dolog, amit a 2-ben megszerettem.
 
 
 
 

Predator

okt. 18., 16:23
Illuminati confirmed :)
 
 
 
 
noavatar
Morzan  Igen, tudunk a pólóról is, de ha megnézzük a játék jelenlegi állását - akkor egy kiegészitő szerintem már túl késő volna. A Diablo 4 pedig túl korai. Szóval egyre inkább D2 Remastered -re gondolok, de akkor meg mért volt 4 -es a kockán? Szimplán csak azért lett volna, hogy egy Diablo related cucc fog jönni és azért jött ki a BlizzCon dátuma?
 

C55.1mm0rt4l

okt. 18., 12:33
Kockához nem tudok hozzászólni,nem tudom mi az...
 
 
 
 
C55.1mm0rt4l  Én nem akarok ünneprontó lenni,de a legutóbbi patch valami nagyobb volumenű dologra készítette elő a játékot,és ha már a következtetéseknél tartunk,blizzard kiadott egy polót,amit blizzconon árulnak majd,vagy már árulnak is,amin a Diablo 3 - Realm of Evil felirat van,így én csak egy kiegészítőre számítok,főleg h 10évnek vagy nem is tudom mennyinek kellett eltelni d2 és d3 között,de ne legyen igazam,bár én jelenleg egy minőségi kiegészítőnek jobban örülnék,mint egy vadonatúj kiforratlan játéknak,aminek évek kellenek hogy gatyába rázzák... d3-ban jelenleg lehet csinálni valamit,egy vadonatúj játékban,oké érdekes lenne meg minden,meg biztos engem is érdekelne,de mire átesne a ráncfelvarrásokon stb,elején kb játszhatatlan lenne,én várnék még d4-el...
 

Morzan

okt. 18., 11:51
Igen, tudunk a pólóról is, de ha megnézzük a játék jelenlegi állását - akkor egy kiegészitő szerintem már túl késő volna. A Diablo 4 pedig túl korai. Szóval egyre inkább D2 Remastered -re gondolok, de akkor meg mért volt 4 -es a kockán? Szimplán csak azért lett volna, hogy egy Diablo related cucc fog jönni és azért jött ki a BlizzCon dátuma?
 
 
 
 
noavatar

C55.1mm0rt4l

okt. 18., 10:42
Én nem akarok ünneprontó lenni,de a legutóbbi patch valami nagyobb volumenű dologra készítette elő a játékot,és ha már a következtetéseknél tartunk,blizzard kiadott egy polót,amit blizzconon árulnak majd,vagy már árulnak is,amin a Diablo 3 - Realm of Evil felirat van,így én csak egy kiegészítőre számítok,főleg h 10évnek vagy nem is tudom mennyinek kellett eltelni d2 és d3 között,de ne legyen igazam,bár én jelenleg egy minőségi kiegészítőnek jobban örülnék,mint egy vadonatúj kiforratlan játéknak,aminek évek kellenek hogy gatyába rázzák... d3-ban jelenleg lehet csinálni valamit,egy vadonatúj játékban,oké érdekes lenne meg minden,meg biztos engem is érdekelne,de mire átesne a ráncfelvarrásokon stb,elején kb játszhatatlan lenne,én várnék még d4-el...
 
 
 
 

xjj

okt. 17., 22:56
A BlizzConon végre ünnepélyesen kukoricára térdepeltetik a D3 alkotóit. Vagy ezekre a d4-es kockákra. :D
 
 
 
Hozzászólások betöltése...
 

Diablo videók

 

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Szavazás

Diablo képekben

 
 
 
 

Diablo a facebookon

 

A Diablo hírei

 

5 éves a Diablo és a Diablo Hungary

Bár mi tegnap lettünk hivatalosan 5 évesek, a Diablo III viszont ma! Szóval Boldog születésnapot mind a kettőnknek!
június 21. - diablohungary.hu

Betekintés: Challenge Rift

Mi az a Challenge Rift és milyen kihívásokat állít felénk? A Blizzard betekintőjének következő részét ezen kérdések feltárásának szánta.
június 21. - diablohungary.hu

Necromancer kampány animáció

Percekkel ezelőtt gurult ki a hivatalos facebook oldalra az alábbi videó, amely az új karakter kampányához tartozik. Sötétnek sötét, erősnek erős, mi kell még?
június 21. - diablohungary.hu

Minden amit a Season -ről tudni kell

Számos cikkben írtunk már arról, hogy mit is tartogat számunkra a 2.1 -es patch; volt már szó a season-röl is hírmorzsák keretében. Most azonban egy csokorba foglalva részletesen megnézzük miről is szól valójában és mi mindent tartogat számunkra.
január 30. - diablohungary.hu

Crusader Karakterbemutató

Üdvözöllek Kalandor! Ebben a bemutatóban megismerkedhetsz a Crusaderrel! Teljes leírást olvashatsz a Reaper of Souls új kasztjáról, amibe beletartozik története és összes eddigi skillje. Mindez teljesen magyarul. Frissítve a 2.1 -es javításnak megfelelően
január 30. - diablohungary.hu