Chat
Online
Chat now
1152 látogató
 
vissza az oldal tetejére

Diablo hírek

 

Partnereink

 

 

 

 

Diablo fórumok

 
Diablo 2
506 hozzászólás
Az utolsó remény
173 hozzászólás
Magyar Diablo III Klánok
94 hozzászólás
Elsősegély
197 hozzászólás
Diablo Hungary
215 hozzászólás
Diablo 1
18 hozzászólás
Három szavas történet
249 hozzászólás
Diablo 3
1959 hozzászólás

Új Diablo játékosok

 

Kedvelt Diablo cikkek

 
Diablo III - Demon Hunter
99514 megtekintés
 
Diablo III - Barbár
98008 megtekintés
 
Diablo III - Wizard
97922 megtekintés
 
Diablo III - Monk
88048 megtekintés
 
Diablo III - Crusader
78010 megtekintés
 
Diablo III - Witch Doctor
76028 megtekintés
 
 
Mi az a Diablo?
45463 megtekintés
 
Minden a Legendary Gemekről
44888 megtekintés
 
 

Beszéd téma

 
Minden a Legendary Gemekről
114 hozzászólás
 
Patch 2.1.1 - Magyarul
91 hozzászólás
 
Minden a Kanai’s Cube -ról
72 hozzászólás
 
 
Indul a Lottó!
57 hozzászólás
 
 

Johnson hozzászólt a(z) Diablo 2 témájú fórumban. április 27.
 
 

Friss Diablo hírek

 
Érdekességek 2015. november 30. 3 hozzászólás
 

Mint azt tudjátok, a Diablo Hungary sikeresen kijutott a most lezajlott Budapest PlayIT -ra. A standunk körül rengetegen megfordultak, de összegezzünk, hogy milyen is volt.

A mostani, Budapest PlayIT a Hungexpon kapott helyet, mivel a rendezvény már akkora, hogy nem fért volna be a Syma csarnokba. Így 32.000 m2 -en lehetett bóklászni a standok körül. A Diablo Hungary standja az "A" jelzésű ASUS ROG Arénában kapott helyet. A lehetőséget a JátékosLét Kutatóközpontnak kell megköszönjük, hiszen nélkülük ez nem jöhetett volna létre.

Már csütörtökön kivonultunk, hogy megnézzük, mégis melyik sátrat kapjuk meg, hány székünk, asztalunk van és persze az internet elérhetőségét is intézni kellett. Pénteken már kora délután a helyszínen voltunk és elkezdtünk építkezni. Mondanom se kell, hogy mekkora meló volt - egészen este 20:00 óráig meg sem álltunk. Ekkorra lett készen teljesen a stand. Másnap már tárt karokkal vártuk az érdeklődőket, és meglepődésünkre rengetegen rohamoztak meg minket. A gépeknél sosem volt üres hely, ahogy valaki felállt, már jött egy más valaki, aki már bele is vetette magát a Diablo világába. Amennyiben számításaink helyesek kb. a két nap alatt megközelítőleg több mint 300 -an próbálták ki a játékot.

Ezen a videón, nagyjából látszik a teljes stand: LINK


A teljes szerkesztői gárda jelen volt, és rengetegen jöttek oda hozzánk kérdezni a játékról. Sokan még nem játszottak vele, de akadt közöttük egy-két Diablo veterán is. Amit viszont teljesen nem értettünk és nagyon sokszor hallottuk: "Jaa ez a LOL (league of legends) ez szar". illetve " Ez olyan mint a LOL". Leginkább ezektől dobtunk hátast, és nem a 12 órán át tartó figyeléstől és mászkálástól.

Az első nap még a zárás után fél órával is minden gép foglalt volt, és már a szervezők szóltak ránk, hogy ki kellene terelni az embereket. Illetve a második napon is pont ugyan ez történt. Osztogattunk posztereket és további kisebb ajándékokat is, amelyeknek nagyon örültek a látogatók.

Volt pár izgalmas perc is, hiszen kivittünk két nagy Diablo -s megállító táblát. Na most az utolsó nap, utolsó 20 percében az egyik kisgyerek egyszer csak felkapta a sima, piros, Diablos táblánkat és elszaladt vele. Szerencsére vissza tudtuk szerezni, de mégis meglepődtünk. Főleg én, mivel ott ültem mellette fél méterre.

Végezetül pedig szeretném megköszönni a Diablo Hungary szerkesztőinek, akik segítettek az új játékosoknak mind a két nap reggel 9 -től este 7 -ig és, hogy bírták a hosszan tartó ácsorgást, pakolást, építést és bontást. Szeretném kiemelni, hogy ezt a lehetőséget ingyen kaptuk, saját cuccokkal vonultunk ki, saját költségre. Mindezt a srácok pedig, ahogy az oldal működtetését is a szabadidejüket feláldozva vállalták.

Nagyon köszönöm ezt a két napot a JátékosLét Kutatóközpontnak még egyszer, és remélem, hogy jövőre is megkapjuk a lehetőséget.

 

 
Morzan
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
Eddig 3 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
 
chaoslord3  Ez a LOL -hoz hasonlítás eléggé idegesítő lehetett. :P
Legközelebb lehet el kéne nézni nekem is... szabit veszek ki és elmegyek Budapestre :) (vagy ahol éppen lesz)

Amúgy milyen battle.net-es accounttal tolták az érdeklődök? Mivel gondolom nem a saját accotokat dobtátok be a "közösbe"... ( ha szabad megkérdezni )
 

Morzan

dec. 01., 18:22
Saját fiókokkal, viszont a PTR szerverre logoltunk be.
 
 
 
 
noavatar

chaoslord3

dec. 01., 14:22
Ez a LOL -hoz hasonlítás eléggé idegesítő lehetett. :P
Legközelebb lehet el kéne nézni nekem is... szabit veszek ki és elmegyek Budapestre :) (vagy ahol éppen lesz)

Amúgy milyen battle.net-es accounttal tolták az érdeklődök? Mivel gondolom nem a saját accotokat dobtátok be a "közösbe"... ( ha szabad megkérdezni )
 
 
 
 

Envo

nov. 30., 23:23
A lol-os kérdések közt volt még az: "ez olyan mint a lol, ugye?" is :D és tényleg eléggé meglepő volt számomra is, hogy rengetegen ezt a kérdést tették fel elsőnek, sose hallottam még hogy ehhez hasonlították volna.


Sajnálom, hogy csak egy nap lehettem kint, nagyon sok jó beszélgetés lezajlott, jó volt a hangulat. Köszönjük.

 
 
 
Hozzászólások betöltése...
 

Diablo videók

 

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Szavazás

Diablo képekben

 
 
 
kép 59
 
 
kép 88
 

Diablo a facebookon

 

A Diablo hírei

 

5 éves a Diablo és a Diablo Hungary

Bár mi tegnap lettünk hivatalosan 5 évesek, a Diablo III viszont ma! Szóval Boldog születésnapot mind a kettőnknek!
június 21. - diablohungary.hu

Betekintés: Challenge Rift

Mi az a Challenge Rift és milyen kihívásokat állít felénk? A Blizzard betekintőjének következő részét ezen kérdések feltárásának szánta.
június 21. - diablohungary.hu

Necromancer kampány animáció

Percekkel ezelőtt gurult ki a hivatalos facebook oldalra az alábbi videó, amely az új karakter kampányához tartozik. Sötétnek sötét, erősnek erős, mi kell még?
június 21. - diablohungary.hu

Minden amit a Season -ről tudni kell

Számos cikkben írtunk már arról, hogy mit is tartogat számunkra a 2.1 -es patch; volt már szó a season-röl is hírmorzsák keretében. Most azonban egy csokorba foglalva részletesen megnézzük miről is szól valójában és mi mindent tartogat számunkra.
január 30. - diablohungary.hu

Crusader Karakterbemutató

Üdvözöllek Kalandor! Ebben a bemutatóban megismerkedhetsz a Crusaderrel! Teljes leírást olvashatsz a Reaper of Souls új kasztjáról, amibe beletartozik története és összes eddigi skillje. Mindez teljesen magyarul. Frissítve a 2.1 -es javításnak megfelelően
január 30. - diablohungary.hu