Chat
Online
Chat now
18 látogató
 
vissza az oldal tetejére

Diablo hírek

 

Partnereink

 

 

 

 

Diablo fórumok

 
Diablo 2
506 hozzászólás
Az utolsó remény
173 hozzászólás
Magyar Diablo III Klánok
94 hozzászólás
Elsősegély
197 hozzászólás
Diablo Hungary
215 hozzászólás
Diablo 1
18 hozzászólás
Három szavas történet
249 hozzászólás
Diablo 3
1959 hozzászólás

Új Diablo játékosok

 

Kedvelt Diablo cikkek

 
Diablo III - Demon Hunter
100276 megtekintés
 
Diablo III - Barbár
98704 megtekintés
 
Diablo III - Wizard
98700 megtekintés
 
Diablo III - Monk
88519 megtekintés
 
Diablo III - Crusader
78792 megtekintés
 
Diablo III - Witch Doctor
76544 megtekintés
 
 
Mi az a Diablo?
45779 megtekintés
 
Minden a Legendary Gemekről
45163 megtekintés
 
 

Beszéd téma

 
Minden a Legendary Gemekről
114 hozzászólás
 
Patch 2.1.1 - Magyarul
91 hozzászólás
 
Minden a Kanai’s Cube -ról
72 hozzászólás
 
 
Indul a Lottó!
57 hozzászólás
 
 

Johnson hozzászólt a(z) Diablo 2 témájú fórumban. április 27.
 
 

Friss Diablo hírek

 
Érdekességek 2015. augusztus 06. 37 hozzászólás
 

A BlizzPro egyik olvasója lett figyelmes az álláshirdetésre, miszerint a Blizzard, a Diablo teambe keres egy Art Directort. Azonban ott van még az is mellette, hogy egy nem bejelentett címhez. Diablo team + még nem bejelentett = Diablo 4?

Mondhatnánk, hogy persze, a következő kiegészítőhöz kell az ember, azonban az okosok azt mondják, hogy a "rajzolgatós" része már készen van és a BlizzCon -on láthatunk majd belőle részleteket. Várhatóan pedig jövőre fog megjelenni. De akkor minek kell pont egy Art Director?

Lehetséges, hogy már most keresnek hozzá potenciális csapattagokat és máris elkezdenék fejleszteni? Minden játéknál először is egy Art Director kell. Chris Lichtner volt az előző a Diablo 3 -nál, de ő még 2014 -ben ment el a Blizzardtól. Eddig, mivel nem kellett, nem is töltötték be ezt a pozíciót. A következő kiegészítő valószínűleg már készen van Lichtner által (és utána ment el). De akkor jön a kérdés, hogy lesz egy 3. kiegészítő, vagy már a Diablo 4 -et kezdenék el?

A Diablo 3 már több mint 3 éves, szóval nem számít mai darabnak. Azonban még mindig olyan javítások érkeznek hozzá, hogy a kezdeti játékkal már nem lehet összehasonlítani. Teljesen más lett. De még mindig rengeteg pénzt hoz a Blizzardnak. Épp most jelentették be, hogy 30.000.000 példányt adtak már el, szóval dollármilliókról beszélhetünk.

A Blizzard még most is sok erőfeszítést tesz a Diablo 3 érdekében, szóval mi arra gondolunk (és a BlizzPro is), hogy a 3. kiegészítőhöz keresnek embert. Erről egyébként régen is szó volt, hogy 3 kiegészítőt szeretnének. Szerintünk még túl korai lenne egy Diablo 4, de nem kizárt, hogy egyszer majd lesz.

Mindenesetre ne türelmetlenkedjetek, hiszen sokan azt mondják, hogy a BlizzCon lesz a Diablo játékosok gamescom -ja.

BlizzPro

 

 
Címkék: diablo4
vissza
Morzan
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
Eddig 35 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
 

Alucard

aug. 15., 19:33
Nem, van egy vállalkozásom azt irányítom. :)
 
 
 
 

xjj

aug. 11., 21:38
Infotanár vagy? :D
 
 
 
 

Alucard

aug. 11., 19:40
Szerencsés vagyok, mert időnként a munkahelyen is játszhatom. :) Na jó, viszonylag sűrűn. :P
 
 
 
 
xjj  Azért ez nem gyenge. Család nem reklamál? :D
 

Alucard

aug. 11., 19:37
Dehogy, ők is játszanak :D

csak vicc volt!
 
 
 
 

Envo

aug. 09., 20:44
Pont azért amit mondasz, hogy a fegyó és a pajzs a lényege, szóval a rajtuk lévő legfontosabb leg affixok kiestek volna a számításból, de ez csak az én meglátásom.
 
 
 
 

Inarius

aug. 09., 20:10
Tisztelt Envo! Miért nem volt értelme eddig a crusadernek, hogy a többi karatkerrel ellentétben nincs set off hand és fegyver? A többi karakter royal gyűrű nélkül felpakolhatja a 6-os setteket csak a crusi nem és még egy másik setből 2 darabot ami előnyt jelent nekik. pl: wizard full tal rasha+firebird-ből 2. és mellé vígan használhatja a reistant és focus gyűrű párost. Vagy más egyéb leg cuccot. Szerény véleményem szerint igenis igazságtalan.  Akkor a wizardnak nem kell off hand tal rasha,stb, vagy nem úgy lenne igazságos, hogy a crusinak ha már nem kell set pajzs vagy fegyó, akkor a setben legyen öv, vagy amulett. A lényeg a crusira  a 6-os settből 6 kell.  
 
 
 
 

LordLuigi

aug. 09., 19:15
Alapjáték óta játszom a D3-al. Nem mondom, hogy tökéletes, de rengeteget fejlődött azóta. Minden patch pozitív irányba mozdította kisebb-nagyobb mértékben. Akik nagy Diablo fanok, azok persze, hogy az elődjeivel hasonlítják össze. D2 nekem is nagy kedvencem volt és főleg a hangulatvilága miatt, de persze idővel mindenre rá lehet unni. Azt is vegyétek figyelembe milyen választék volt játékok terén anno és milyen most. Így most sokkal nagyobb a verseny. A Blizzard pedig, mint minden más cég pénzből él, így arra törekednek, hogy minél többen vásárolják a játékaikat.


De "Hero" ha neked ennyire sok problémád van D3-al, mert ennyit panaszkodni még senkit sem hallottam, akkor miért játszol vele?! Ha pedig segítség kell valamiben, linkeld be a profilod és tegyél fel konkrét kérdéseket. ;) 
 
 
 
Inarius  Heroval egyetértve a crusader az egyetlen kari aminek nincs set fegyvere illetve set off handje!! diszkriminatív! Jó lenne ezt észrevennék és alkotnának egy olyan setet amelyiknek részét képezné legalább egy pajzs. ( lásd, d2-ben a griswold legacy)
 

xjj

aug. 09., 17:22
Igen, a crusi ahhoz képest h az expansion nagy érdekessége lett volna kicsit elhanyagoltra sikerült. Az uccsó peccs kicsit javított ezen, de még messze nem tökéletes a helyzet.
 
 
 
 

Envo

aug. 09., 16:45
Eddig nem volt értelme, majd csak a kockával lesz.
 
 
 
 

Inarius

aug. 09., 15:06
Heroval egyetértve a crusader az egyetlen kari aminek nincs set fegyvere illetve set off handje!! diszkriminatív! Jó lenne ezt észrevennék és alkotnának egy olyan setet amelyiknek részét képezné legalább egy pajzs. ( lásd, d2-ben a griswold legacy)
 
 
 
 

xjj

aug. 09., 13:38
Azért ez nem gyenge. Család nem reklamál? :D
 
 
 
 
Hero  Készül a 4 ? :D Jó vicc, a 3 sincs kész. GR nem működik 40-45-ös szintnél beáll a "lehetetlen küldetés" esete (soloban 28-32-nél), a játék napi többször kifagy online-on keresztül, nincs a trade-nek semmi módja gyakorlatilag, public mód kész káosz. Drop a béka s@gge alatt, egyjátékos módban gyakorlatilag zéró. Loot 2.0, paragonok stb. csak parasztvakítás volt stb. stb. Na ezeken kellene hegeszteni, nem a 4-esen. Crusaderhez amit évekig rajzoltak, nincs is szett fegyver ha jól látom, de tökmindegy, ha lenne sem dobná ki. Rohangásznak a mágusok kétkezes baltákkal, kardokkal, mert nincs használható wand, ami ki is esne. Hihetetlen hogy lefektetett alapok nélkül fejlesztenek össze vissza. D1-ben akkora STR kellett a baltákhoz, hogy csak barbár bírt menni vele, és akkora INT a varázs bothoz hogy csak mágusnak volt jó. Volt logikája az egésznek, még D2-ben is. Itt mi van ? Teljes online káosz. Már olyan a grafika hogy lefolyik a kép a monitorról, de logikai felépítmény, drop nulla. Kinyírták ezt a játékot a hozzá nem értésükkel és kapzsiságukkal.
 

Alucard

aug. 09., 10:33
Nos nem tudom, én kitartottam és látszólag megérte, mert bár eleinte hozzád hasonlóan én is elsírtam itt magam párszor a fórum de idővel rájöttem (ahogy azt már korábban írták is páran): Játszani kell és meglesz a gyümölcse.

Jelenleg Para 702 vagyok és a barbárral 50+ GR-eket tolok.

Család mellett ennyire volt időm az utóbbi félévben...

Szóval kitartás :)
 
 
 
 

xjj

aug. 08., 21:39
Igen, a D2 egyik erőssége volt a változó térkép, bár single playerben rögzített volt, ha nem váltottál nehézséget, ami fontos volt a runoláshoz. A jó térképekre nagyon vigyázott az ember. :D Száznegyvenharmadik végigjátszásra természetesen a D2 is monoton. Hm, meg kéne számolni h hány single karival toltam végig a játékot. :D
 
 
 
 

Envo

aug. 08., 17:02
Engem csak egy dolog zavar, hogy minden map ugyanúgy néz ki minden újraindításnál, ha ezt meg tudnák visszamenőleg csinálni, ami nem lenne sok munka, ha már a act5-nek is meg van csinálva...
Amúgy nekem a 2 is unalmas mostanában, pedig még el sem jutottam Act5 végéig Hellen (hiába a játékmenet meg minden az a konstans 1!!! skill spammelése elég rossz), rúnából megcsináltam az über tárgyakat és csak arra megyek hogy a végtelenített ládába begyűjtsem az összes Set-et, 1-2 már meg is van :D
 
 
 
 
xjj  Amúgy számomra az sokat mondó h anno D2-vel még 10. végigjátszásra sem volt dögunalom a játék, itt viszont már az 1. közben is unatkoztam sokszor. Nyilván Jay bácsi hatása itt lelhető fel. Meg sztem ott h szokatlanul sok a DAGADT szörny a játékban. :D A peccsek meg valóban nagyon sokat dobtak a játékon.
 

Morzan

aug. 08., 15:21
Nekem olyan érzésem van mindig, hogy mintha ilyen csőben kellene szaladgáljak. D2 -ben elég szélesek voltak a mapok és el is lehetett veszni bennük. Főleg a dzsungelbe kavarodtam el mindig. Valahogy a szörnyek gyilkolászása sem okoz már élvezetet. Monoton és unalmassá vált számomra. Jöhet hozzá akármilyen patch. Egy új kiegészítő viszont feldobná eléggé, hogy újra elkezdjem aktívan játszani. 
 
 
 
 

xjj

aug. 08., 15:11
Amúgy számomra az sokat mondó h anno D2-vel még 10. végigjátszásra sem volt dögunalom a játék, itt viszont már az 1. közben is unatkoztam sokszor. Nyilván Jay bácsi hatása itt lelhető fel. Meg sztem ott h szokatlanul sok a DAGADT szörny a játékban. :D A peccsek meg valóban nagyon sokat dobtak a játékon.
 
 
 
 

Envo

aug. 08., 14:29

Ez mind amit mondtál, csakis Jay "duplatoka" Wilson főtervező hülyesége volt, amióta elment, és Josh van az élen (RoS), azóta ez is egy Játék lett. Nem tudom hol voltatok az elmúlt 3 hétben is, mert konkrétan felrobbant a D3 a 2.3 miatt (pozitívan) :D :D

Csak hát a berögződés nagy úr, és az emberek több mint fele nem tud elszakadni a véleményétől, attól függetlenül, hogy ez minden patch-csel egy új játék (nem rád gondolok, csak úgy kitértem)

 
 
 
 

xjj

aug. 08., 14:17
Azt azért el kell ismerni, abban Heronak teljesen igaza van h a D3 az alapoktól kezdve rozoga, mert elismerten csak arra mennek rá h pörgesd magad a dopamin miatt. Ilyen alap indíttatással nem lehet olyan klasszikust az asztalra tenni, mint amilyen az első volt. Sajna elmúltak azok az idők, amikor az volt a cél h vki egy Játékot csináljon, manapság az a fontos h a játékos addikt legyen, ahhoz pedig elég egyszerű trükköket alkalmazni. Másik oldalról megközelítve a dolgot nagyon pozitív h a Blizzard ennyit foglalkozik a játékkal a kiadás óta, de gondolom azt mindenki látja h ezt nem emberbaráti szeretetből teszik. Hatalmas eladásokról van szó, hatalmas presztízsről. Én azt gondolom h annyira túlpörgették már ezt a cuccéhséget, ezt a rohadt Skinner-doboz effektust h a játékosok kezdenek igazi Tartalomra vágyni, ezért jó h lesz új terület. Hero, egyébként redditen nagyon jó leírásokat lehet találni - amiket aztán kiegészíthetsz a saját meglátásaiddal. Lehet h gr-ben csak azért szóltak be, mert úgy gondolták h más skillekkel jobban tudnál segíteni a partinak. Én meg ezzel úgy vagyok h ha a karim nem használ segítő skilleket, de brutál erős, azzal tud a legtöbbet segíteni a partinak. :D
 
 
 
 

Envo

aug. 08., 12:57
Ami tény és nem kell rajta gondolkozni azt 2 perc alatt megírom, és nekem nem kell hülyeségeket kitaláljak :D
 
 
 
 

Morzan

aug. 08., 12:45
Pedig Envo milyen szépen tagolta és pontokba szedte a dolgokat. Jó sokat dolgozhatott vele. :D
 
 
 
 
noavatar

Huntalan

aug. 08., 12:37
Szerintem ne erölködjetek srácok a magyarázattal úgysem érti meg! Olyanez mint elmagyarázni vak embernek a színeket vagy süketnek a hangokat! :/
 
 
 
 

Envo

aug. 07., 21:44

1.) Nem a kiegből fogyott el kevesebb, hanem az alap játékból fogyott el több (10 éves hype stb stb a kieg jól szerepelt, őst a játék megítélése jobb, mint valaha)


2.) A skillek CSAK tárgyakkal együtt működnek. Nincs olyan hogy beteszem a skilleket, és fasza, ez nem így működik... Csakhogy egy meme-et is hozzak hozzá: https://i.lvme.me/v8ccqht.jpg Ha pedig eleve meg voltak a legjobb buildhez a cuccaid, akkor nem értem miért sírsz a drop miatt, és miért tudsz csak GR30-at menni GR50-es builddel. Ha pedig nem voltak meg a buildhez a tárgyak, akkor nyilván szarul jön ki minden, mert nem követted a játék logikáját.


3.) "Nem nyúlnak a fejlesztők hozzá érdemben" minden patch-csel a helyzet csakis a pozitív irányba mozdult el, ezt nyugodtan beláthatja mindenki, és egy szoftverfejlesztési folyamat pontosan így zajlik, mint ahogy ők csinálják (csak megjegyzem hogy más gyártók csak bug fixeket adnak ki patchben contentet NULLÁT, szóval csakis dicséret érheti a Blizz-t)


4.) "Jól látom hogy az új seasonban gyakorlatilag semmi jutalom nem lesz" - Megválaszoltad magadnak: nem látod, ugyanannyi érdemi jutalom lesz, mint eddig, egyéb jutalmakból pedig 10x annyi, plusz normál progresszivitás jutalmazás lesz, nem úgy, mint eddig (achi pontok)


5.) Az emberek azért keresnek más játékot, mert már mindenki belevert 500+ órát minimum. Mutass egy másik (nem klasszikus 15 éves, hanem mostani) játékot, ami ugyanezt nyújtja a vásárlóknak. Egy kézen meg lehet számolni ezeket. Ezzel semmi baj nincs, minden játéknak van egy lejárati ideje játékórákban mérve, és a legtöbb embernek ebben a játékban 500-1000 óra közt van, ami csakis pozitívum. (Más játékoknál ez 50-150 közé rakható)


6.) Pár száz játékos hétvégente? :D Te most a T6 public emberekre gondolsz a Game Settings menü alatt? Mert én ott szoktam találkozni ezekkel a számokkal, nyugi, az emberek 90%-ának van ismerőse akivel tolhatja, vagy csak egyedül megy, nem fog publicba menni (mert az egy moslék). Mégegyszer, az emberek többsége már több száz órát !!! belevert, egy PvE játékba... Látod a számokat, csak mögé kéne nézni párszor.

 
 
 
 
noavatar

Hero

aug. 07., 20:50
A helyzet az hogy nem a profilomban fellelhető dolgokkal van gond, hanem a játékkal. Nem véletlen hogy a kiegből lényegesen kevesebbet sikerült eladniuk, a rengeteg csalódott játékos miatt, akiknek egyszerűen elege lett a nulla jutalmazási rendszerből és a játék teljesen hozzá nem értő módon felépített rendszeréből a pénzükért. Megkerestem a neten a legjobb skill összeállítást ( mit használ a top 5 vagy ilyesmi ) + leggyakrabban használt, legjobb tárgyakat, betettem íjásznak, GR-en mindjárt be is írtak hogy szarok a skilljeim :D:D:D Nem véletlenül írtam amiket írtam, ha beismeritek, ha nem, a játék hemzseg a fatális hibáktól, teljes a káosz a hatvankettedik patchelés után is, és hozzá nem nyúlnak a fejlesztők érdemben. ( Jól látom hogy az új seasonban gyakorlatilag semmi jutalom nem lesz :::? ) Inkább keresnek más játékot az emberek, de nem írnak róla, mert nagy ívben tesznek rá, egyszerűen elegük lett. Hogy igazam van, nézzetek rá, hány aktív játékos van EU szerveren pl. hétvége délután-este csúcs időben ! Bármely módot nézem, pár százról beszélünk, ezt ha megszorozzuk akár 5-el, mert sokan egyedül játszanak és így nem látszanak, vagy barátokkal klánnal csoportban, akkor is pár ezer emberről beszélünk. Mennyit is adtak el, hány milliót ??? És maradt pár ezer játékosuk, ez azért mondhattok bármit, de mindent elárul legyen akármilyen az én hozzáértésem, hozzá állásom vagy karakterlapom vagy bármim... 
 
 
 
 

Envo

aug. 07., 18:16
Hero ebben csak az a szomorú, hogy én sárga tárgyakkal nyomok 30 GR-eket paragon 100-zal, sajnos azt kell hogy mondjam ROSZZUL játszol a játékkal, de ha belinkelnéd a profilodat, talán (inkább biztosan) tudnánk segíteni, és talán még sikerélményed is lenne.
 
 
 
 
Alfaszu  https://www.gamestar.hu/gamescom-2015-a-blizzard-is-eloadast-tart.html


Itt az oldalon pedig a 2.3 patch alatt kezdtük el kivesézni a címet, mire utalhat.

 

Morzan

aug. 07., 17:30
Sok helyen az van, hogy fake.
 
 
 
 

Morzan

aug. 07., 17:04
Ez egy jó kérdés. Hero, akkor mért kínzod magad ezzel a "szarral"? :D
 
 
 
 

Alfaszu

aug. 07., 16:23
Hero: Akkor minek játszol vele?? Minek irogatsz ide? Persze ez egy fórum...de te már nagyon unalmas vagy. Dobd ki a játékot és kezdj magaddal most már valamit. Ki kényszerít h jàtsz vele?
 
 
 
 
noavatar

Hero

aug. 07., 16:18
Készül a 4 ? :D Jó vicc, a 3 sincs kész. GR nem működik 40-45-ös szintnél beáll a "lehetetlen küldetés" esete (soloban 28-32-nél), a játék napi többször kifagy online-on keresztül, nincs a trade-nek semmi módja gyakorlatilag, public mód kész káosz. Drop a béka s@gge alatt, egyjátékos módban gyakorlatilag zéró. Loot 2.0, paragonok stb. csak parasztvakítás volt stb. stb. Na ezeken kellene hegeszteni, nem a 4-esen. Crusaderhez amit évekig rajzoltak, nincs is szett fegyver ha jól látom, de tökmindegy, ha lenne sem dobná ki. Rohangásznak a mágusok kétkezes baltákkal, kardokkal, mert nincs használható wand, ami ki is esne. Hihetetlen hogy lefektetett alapok nélkül fejlesztenek össze vissza. D1-ben akkora STR kellett a baltákhoz, hogy csak barbár bírt menni vele, és akkora INT a varázs bothoz hogy csak mágusnak volt jó. Volt logikája az egésznek, még D2-ben is. Itt mi van ? Teljes online káosz. Már olyan a grafika hogy lefolyik a kép a monitorról, de logikai felépítmény, drop nulla. Kinyírták ezt a játékot a hozzá nem értésükkel és kapzsiságukkal.
 
 
 
 
Morzan  Ez el is kerülte a figyelmem. Van valami forrás róla?
 

Alfaszu

aug. 07., 15:35
https://www.gamestar.hu/gamescom-2015-a-blizzard-is-eloadast-tart.html


Itt az oldalon pedig a 2.3 patch alatt kezdtük el kivesézni a címet, mire utalhat.

 
 
 
 
chaoslord3  WoW kieg bejelentve Legion néven így a Council of Glades (bár ez 99%ig biztos volt hogy diablo3-hoz lesz köze) lesz a Diablo 3 következő kiegjének a címe, amit nem rég védettek le. :) Legalább ennyi jó volt a WoW kieg. bejelentésénél :)
 

Morzan

aug. 07., 14:02
Ez el is kerülte a figyelmem. Van valami forrás róla?
 
 
 
 

Alucard

aug. 07., 07:35
"RoSnál egy kis textura tuning"

Igen, ennek szerintem sokan örülnének.
 
 
 
 
noavatar

chaoslord3

aug. 06., 21:32
WoW kieg bejelentve Legion néven így a Council of Glades (bár ez 99%ig biztos volt hogy diablo3-hoz lesz köze) lesz a Diablo 3 következő kiegjének a címe, amit nem rég védettek le. :) Legalább ennyi jó volt a WoW kieg. bejelentésénél :)
 
 
 
 

Predator

aug. 06., 19:31
Szerintem itt az ideje egy Diablo MMO-nak ^^ ..
 
 
 
 

Alfaszu

aug. 06., 15:42
Így van, jöhetnek a kiegek, esetleg úgy mint a RoSnál egy kis textura tuning, nem kell külön új játék, szerintem 6-8 év a minimum szavatossága a DIO3-nak.
 
 
 
 

lived

aug. 06., 15:40
diablo 4? szerintem még várhatnak vele BŐVEN.
Inkább dobálják a 3-hoz a kiegeket.
 
 
 
Hozzászólások betöltése...
 

Diablo videók

 

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Szavazás

Diablo képekben

 
 

Diablo a facebookon

 

A Diablo hírei

 

5 éves a Diablo és a Diablo Hungary

Bár mi tegnap lettünk hivatalosan 5 évesek, a Diablo III viszont ma! Szóval Boldog születésnapot mind a kettőnknek!
június 21. - diablohungary.hu

Betekintés: Challenge Rift

Mi az a Challenge Rift és milyen kihívásokat állít felénk? A Blizzard betekintőjének következő részét ezen kérdések feltárásának szánta.
június 21. - diablohungary.hu

Necromancer kampány animáció

Percekkel ezelőtt gurult ki a hivatalos facebook oldalra az alábbi videó, amely az új karakter kampányához tartozik. Sötétnek sötét, erősnek erős, mi kell még?
június 21. - diablohungary.hu

Minden amit a Season -ről tudni kell

Számos cikkben írtunk már arról, hogy mit is tartogat számunkra a 2.1 -es patch; volt már szó a season-röl is hírmorzsák keretében. Most azonban egy csokorba foglalva részletesen megnézzük miről is szól valójában és mi mindent tartogat számunkra.
január 30. - diablohungary.hu

Crusader Karakterbemutató

Üdvözöllek Kalandor! Ebben a bemutatóban megismerkedhetsz a Crusaderrel! Teljes leírást olvashatsz a Reaper of Souls új kasztjáról, amibe beletartozik története és összes eddigi skillje. Mindez teljesen magyarul. Frissítve a 2.1 -es javításnak megfelelően
január 30. - diablohungary.hu