Chat
Online
Chat now
1087 látogató
 
vissza az oldal tetejére

Diablo hírek

 

Partnereink

 

 

 

 

Diablo fórumok

 
Diablo 2
506 hozzászólás
Az utolsó remény
173 hozzászólás
Magyar Diablo III Klánok
94 hozzászólás
Elsősegély
197 hozzászólás
Diablo Hungary
215 hozzászólás
Diablo 1
18 hozzászólás
Három szavas történet
249 hozzászólás
Diablo 3
1959 hozzászólás

Új Diablo játékosok

 

Kedvelt Diablo cikkek

 
Diablo III - Demon Hunter
99425 megtekintés
 
Diablo III - Barbár
97911 megtekintés
 
Diablo III - Wizard
97829 megtekintés
 
Diablo III - Monk
87987 megtekintés
 
Diablo III - Crusader
77910 megtekintés
 
Diablo III - Witch Doctor
75975 megtekintés
 
 
Mi az a Diablo?
45431 megtekintés
 
Minden a Legendary Gemekről
44845 megtekintés
 
 

Beszéd téma

 
Minden a Legendary Gemekről
114 hozzászólás
 
Patch 2.1.1 - Magyarul
91 hozzászólás
 
Minden a Kanai’s Cube -ról
72 hozzászólás
 
 
Indul a Lottó!
57 hozzászólás
 
 

Johnson hozzászólt a(z) Diablo 2 témájú fórumban. április 27.
 
 

Friss Diablo hírek

 
Érdekességek 2012. június 29. 4 hozzászólás
 

Korábban már számoltunk be egy ilyen esetről, mégpedig Június 11 -én. Sajnos újra megtörtént és játékosok tömegei vesztették el HC karaktereiket a lag miatt.

Sajnos tegnap éjszaka, úgy mint Június 11 -én is, egy nagy erejű lag kényszeríttette térdre a Hardcore játékosokat. Ilyen már történt korábban, de a Blizzard akkor sem tett a történtek után semmit, nem állított vissza egyetlen egy Hardcore karaktert sem. Úgy látszik, most ugyan ez a helyzet. Egy nagy lag folytán, ami a Blizzard hibája - játékosok ezrei vesztették HC karakterüket ismét és azon kívül, hogy panaszkodnak a hivatalos fórumban nem tudnak mást tenni. Reméljük, hogy a Blizzard végre tesz már valamit ez ügyben, mert a harmadik ilyen esetnél már elfajulhatnak a dolgok. A hivatalos fórum kommentjeit itt olvashatjátok.

 

 
Morzan
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
Eddig 4 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
 

Morzan

jún. 30., 17:22
Persze, ők is szeretnének valami pénzt is látni belőle. :D Az online játék viszont lehetővé teszi a folyamatos javítását a játéknak, kiszűrik az otthon kreált hiper szuper karaktereket, amiket anno a D2 battle.net -ről nem szűrtek, és már el is lepték azt. Manapság már minden internethez van kötve, csomó kényelmi funkciója is van, ezen már nem kellene meglepődni. :) - bár ki hogy látja. Lehet egy játékkal 10 -en játszani, de nem sok értelme van. Meg szerinted a Blizzardot meghatja, hogy bukott pár ezer forintot ? :D A sok millió mellett szerintem igencsak eltörpül. 
 
 
 
Morzan  Viszont a folyamatos online kapcsolattal csomó csalót kiszűrnek.


 

jún. 30., 16:27
Semmit nem értesz az egészből, itt óriási pénzekről van szó, (authenticator eladások, telefonszolgáltatás, szerződés választott bankkal, RMAH eladások ) nem pedig csaló szűrésről, konkrétan egyetlen csalóval sem tudnak többet szűrni azért mert online. Lásd tele van a net online játékokkal is, meg hozzájuk tartozó botosokkal, és csalókkal. A másik, hogy őszintén, ki a túrót érdekel, ha már valaki megvette a játékot, kifizette, hazavitte, hogy otthon offline-ban csal-e, vagy sem ?! A csalók szűrését szerver oldalról kell megoldani, nem pedig a ránk kényszerített online-al, aminek látjuk jelenleg a következményeit. Ha offline játszon one playerben, vagy lanban a haverokkal, akkor hol jön a képbe egyetlen csaló is ??? Ott miféle csalók szűréséről beszélsz ? D2-ben egyetlen egy ilyen problémával sem kellett szembesülni, mint amitől most hemzseg D3, pedig azt is pár havonta patchelni kellett, meg ott is volt battlenet, ami ugye online, de nem volt kényszerítve...
 
 
 
 

Morzan

jún. 30., 13:33
Viszont a folyamatos online kapcsolattal csomó csalót kiszűrnek.


 
 
 

jún. 30., 09:01
Blizzard nem fog tenni semmi végleges megoldást a problémára, mert ahhoz nyilvánvalóan lehetővé kellene tenni a választható offline-t. Ez az egyetlen, ami kiiktatná végérvényesen a laggot, szerverrel kapcsolatos csatlakozási, karbantartási feltörési és egyéb mizériákat. Mi konkrétan a teljes ismeretségi körömmel meg sem vesszük a játékot, egy példány jár körbe, mert nem választható az offline mód. Blizz azt hiszi ezzel kényszerítheti az embereket további költekezéssel (gondolok a pénzes AH-ra meg egyebek) a játékkal kapcsolatban, de rajtunk máris bukott pár tízezret... :D Amúgy naponta többször van nálam is lagg meg egyéb ami lehet a szerver hibája, net lassulás, vagy bármi a két gép közötti hálózatrészen. A Hardcore karakter indítása teljesen értelmét vesztette.
 
 
 
Hozzászólások betöltése...
 

Diablo videók

 

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Szavazás

Diablo képekben

 
 

Diablo a facebookon

 

A Diablo hírei

 

5 éves a Diablo és a Diablo Hungary

Bár mi tegnap lettünk hivatalosan 5 évesek, a Diablo III viszont ma! Szóval Boldog születésnapot mind a kettőnknek!
június 21. - diablohungary.hu

Betekintés: Challenge Rift

Mi az a Challenge Rift és milyen kihívásokat állít felénk? A Blizzard betekintőjének következő részét ezen kérdések feltárásának szánta.
június 21. - diablohungary.hu

Necromancer kampány animáció

Percekkel ezelőtt gurult ki a hivatalos facebook oldalra az alábbi videó, amely az új karakter kampányához tartozik. Sötétnek sötét, erősnek erős, mi kell még?
június 21. - diablohungary.hu

Minden amit a Season -ről tudni kell

Számos cikkben írtunk már arról, hogy mit is tartogat számunkra a 2.1 -es patch; volt már szó a season-röl is hírmorzsák keretében. Most azonban egy csokorba foglalva részletesen megnézzük miről is szól valójában és mi mindent tartogat számunkra.
január 30. - diablohungary.hu

Crusader Karakterbemutató

Üdvözöllek Kalandor! Ebben a bemutatóban megismerkedhetsz a Crusaderrel! Teljes leírást olvashatsz a Reaper of Souls új kasztjáról, amibe beletartozik története és összes eddigi skillje. Mindez teljesen magyarul. Frissítve a 2.1 -es javításnak megfelelően
január 30. - diablohungary.hu