Chat
Online
Chat now
15 látogató
 
vissza az oldal tetejére

Diablo hírek

 

Partnereink

 

 

 

 

Diablo fórumok

 
Diablo 2
506 hozzászólás
Az utolsó remény
173 hozzászólás
Magyar Diablo III Klánok
94 hozzászólás
Elsősegély
197 hozzászólás
Diablo Hungary
215 hozzászólás
Diablo 1
18 hozzászólás
Három szavas történet
249 hozzászólás
Diablo 3
1959 hozzászólás

Új Diablo játékosok

 

Kedvelt Diablo cikkek

 
Diablo III - Demon Hunter
100276 megtekintés
 
Diablo III - Barbár
98704 megtekintés
 
Diablo III - Wizard
98700 megtekintés
 
Diablo III - Monk
88519 megtekintés
 
Diablo III - Crusader
78790 megtekintés
 
Diablo III - Witch Doctor
76544 megtekintés
 
 
Mi az a Diablo?
45779 megtekintés
 
Minden a Legendary Gemekről
45161 megtekintés
 
 

Beszéd téma

 
Minden a Legendary Gemekről
114 hozzászólás
 
Patch 2.1.1 - Magyarul
91 hozzászólás
 
Minden a Kanai’s Cube -ról
72 hozzászólás
 
 
Indul a Lottó!
57 hozzászólás
 
 

Johnson hozzászólt a(z) Diablo 2 témájú fórumban. április 27.
 
 

Friss Diablo hírek

 
Érdekességek 2015. június 01. 12 hozzászólás
 

Lelkes rajongók dolgoznak egy Diablo II folytatáson. A játékot  egy "kis" Starcraft II moddinggal készítik, melynek az első 5 perce megtalálható a hírben.

A kaland ott folytatódik, ahol a Diabló II - Lord of Destruction véget ért, azaz Tyrael éppen elpusztította a Soulstone-t.  Aki nem emlékezne rá, annak itt egy kis emlékeztető. A kezelőfelület egészen jóra sikerült. A hangok is jók, a grafikára sem lehet panasz SC mod lévén. A játék persze közel sem tökéletes, a karakter mozgásán azért van még mit csiszolni, de ígéretesnek tűnik.

A játék hivatalos Facebook oldala itt található.

Íme a video:

 

 
draquon
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
Eddig 12 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
 

The Dark Side

jún. 09., 20:18
Hűha lehet hogy nagy teknikai baki amit ki kéne javítani.
 
 
 
 
noavatar

mzoli05

jún. 09., 19:00
Gyerekek! Nektek nem szemétkedik a D3? Már 5. alkalommal kell a jelszavamat beirni ( mindig jelszóemlékeztetövel játszom ) de nem fogadja el. Mindig be kell mennem a Bettlanet oldalra és végigkinlódni az egész sz..rt ujra meg ujra.
 
 
 
 

LordLuigi

jún. 04., 09:15
A Diablo 3-mal nincsen bajom, szórakoztató és kellőképpen leköt. Eltekintve pár idegesítő dologtól, mint pl loot, egyes mobok, bossok és pályák magas grifteken, valamint net és server problémák miatti problémák. Hangulatvilága egyértelműen teljesen más a D3-nak, mint D2-nek, ami a kinézetnek, zenének és persze a történetnek is köszönhető. D3-mat rossznak nem mondanám, nyilván szükség volt valami újra, de ugyanakkor építeniük is kellett az előzményekre. Lássuk be nagyok voltak az elvárások és mindenki igényeit nem is lehet kielégíteni.
 
 
 
 

xjj

jún. 03., 21:08
Ne felejtsétek el h ez egy "házi termék", nem nagyipari. Az UI-t még diablosabbá kéne tenni, kiszórni ezeket a képbe nem illő SC-s dolgokat. A szörny AI-n se ártana gyúrni egy kicsit. Amúgy hangulatos, nem meglepő módon hozz a D2-fílinget (a zene biza nagyon sokat számít). Envo! Hangulatban a D2 nagyságrendekkel közelebb van a D1-hez, mint a D3-hoz... A 3. rész történetileg egyszerűen megerőszakolja a Diablo-mítoszt.
 
 
 
 

The Dark Side

jún. 03., 19:54
Hát a helyzet nem olyan szörnyű,de majdnem mindenkinek igaza van hogy jaj de szar avagy milyen jó.
Azért nem várhatunk csúcs kategóriás játékot mert ő vagy ők abból dolgoztak ami épen otthon fellelhető pl.:a diablo 2-nek a hangja stb.  (és ha valakinek ez a hozászolás megsértő attól előre is elnézést kérek, de ami a szívemen az a számon)
 
 
 
 
LordLuigi  Anno a Diablo 2 nagy kedvencem volt, rengeteget játszottam vele és kellemes emlékeim vannak róla. A kezdeményezés szép gondolat, de be kell látni, hogy a videóban látott játék finoman szólva is gyenge. Talán 10 évvel korábban megállta volna a helyét, na de most, amikor olyan szintű játékok vannak, amik 1000-szerte több élményt nyújtanak... kb olyan, mintha valaki lovaskocsival akarna indulni a Forma1-ben... :)
 

Morzan

jún. 02., 20:01
Egyedül az animáció az, ami nem tetszik, de ez javítható. Ettől még lehet izgalmas. 

De nyilván, nem egy Blizzard termék. Nem kell csodákat várni tőle. 

 
 
 
 
LordLuigi  Anno a Diablo 2 nagy kedvencem volt, rengeteget játszottam vele és kellemes emlékeim vannak róla. A kezdeményezés szép gondolat, de be kell látni, hogy a videóban látott játék finoman szólva is gyenge. Talán 10 évvel korábban megállta volna a helyét, na de most, amikor olyan szintű játékok vannak, amik 1000-szerte több élményt nyújtanak... kb olyan, mintha valaki lovaskocsival akarna indulni a Forma1-ben... :)
 

Razielzed

jún. 02., 19:28
Szerintem itt nem feltétlen a grafikai élmény dominálna,hanem a d2 hangulat,hiszen ezért csinálták.
 
 
 
 

LordLuigi

jún. 02., 16:37
Anno a Diablo 2 nagy kedvencem volt, rengeteget játszottam vele és kellemes emlékeim vannak róla. A kezdeményezés szép gondolat, de be kell látni, hogy a videóban látott játék finoman szólva is gyenge. Talán 10 évvel korábban megállta volna a helyét, na de most, amikor olyan szintű játékok vannak, amik 1000-szerte több élményt nyújtanak... kb olyan, mintha valaki lovaskocsival akarna indulni a Forma1-ben... :)
 
 
 
 

Morzan

jún. 02., 15:57
Szerintem egy réteg biztos rajong az ilyen kezdeményezésért. De szerintem se lehet vele akkora tömegeket megmozgatni. Az hogy időpocsékolás -e? Nem mondanám annak, mindenki azzal foglalkozik szabadidejében, amivel szeretne - az ilyen kezdeményezésnek mindig örül valaki. :)
 
 
 
 

Envo

jún. 02., 00:42
nem az a lényeg h "rosszul néz ki" de ez csak múltban ragadás, és nosztalgia. Szimplán a 2-t csinálják reboottal (nekem ez jön le a videóból), szerintem abszolút időpocséklás. Mindenki elfelejti hogy a 2 is annyira hasonlított az 1-re mint a 3 a 2-re.
 
 
 
 

Norbert Fodor

jún. 02., 00:24
Szerintem jó ez, nem a grafika a lényeg. Én a GTA V-t is lowon játszom 800*600-ban, mert csak így bírja a gép, mégis ugyanolyan jó, mintha HD-ban tolnám, engem nem érdekkel a grafika ha a játék jó akkor jó.
 
 
 
 

Alfaszu

jún. 01., 23:41
Húha, ez még telora is überfos, nem h pc-n,  oké h rajongás meg minden, de ez...
 
 
 
Hozzászólások betöltése...
 

Diablo videók

 

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Szavazás

Diablo képekben

 
 
 
 

Diablo a facebookon

 

A Diablo hírei

 

5 éves a Diablo és a Diablo Hungary

Bár mi tegnap lettünk hivatalosan 5 évesek, a Diablo III viszont ma! Szóval Boldog születésnapot mind a kettőnknek!
június 21. - diablohungary.hu

Betekintés: Challenge Rift

Mi az a Challenge Rift és milyen kihívásokat állít felénk? A Blizzard betekintőjének következő részét ezen kérdések feltárásának szánta.
június 21. - diablohungary.hu

Necromancer kampány animáció

Percekkel ezelőtt gurult ki a hivatalos facebook oldalra az alábbi videó, amely az új karakter kampányához tartozik. Sötétnek sötét, erősnek erős, mi kell még?
június 21. - diablohungary.hu

Minden amit a Season -ről tudni kell

Számos cikkben írtunk már arról, hogy mit is tartogat számunkra a 2.1 -es patch; volt már szó a season-röl is hírmorzsák keretében. Most azonban egy csokorba foglalva részletesen megnézzük miről is szól valójában és mi mindent tartogat számunkra.
január 30. - diablohungary.hu

Crusader Karakterbemutató

Üdvözöllek Kalandor! Ebben a bemutatóban megismerkedhetsz a Crusaderrel! Teljes leírást olvashatsz a Reaper of Souls új kasztjáról, amibe beletartozik története és összes eddigi skillje. Mindez teljesen magyarul. Frissítve a 2.1 -es javításnak megfelelően
január 30. - diablohungary.hu