Chat
Online
Chat now
14 látogató
 
vissza az oldal tetejére

Diablo hírek

 

Partnereink

 

 

 

 

Diablo fórumok

 
Diablo 2
506 hozzászólás
Az utolsó remény
173 hozzászólás
Magyar Diablo III Klánok
94 hozzászólás
Elsősegély
197 hozzászólás
Diablo Hungary
215 hozzászólás
Diablo 1
18 hozzászólás
Három szavas történet
249 hozzászólás
Diablo 3
1959 hozzászólás

Új Diablo játékosok

 

Kedvelt Diablo cikkek

 
Diablo III - Demon Hunter
100276 megtekintés
 
Diablo III - Barbár
98704 megtekintés
 
Diablo III - Wizard
98700 megtekintés
 
Diablo III - Monk
88519 megtekintés
 
Diablo III - Crusader
78790 megtekintés
 
Diablo III - Witch Doctor
76544 megtekintés
 
 
Mi az a Diablo?
45779 megtekintés
 
Minden a Legendary Gemekről
45161 megtekintés
 
 

Beszéd téma

 
Minden a Legendary Gemekről
114 hozzászólás
 
Patch 2.1.1 - Magyarul
91 hozzászólás
 
Minden a Kanai’s Cube -ról
72 hozzászólás
 
 
Indul a Lottó!
57 hozzászólás
 
 

Johnson hozzászólt a(z) Diablo 2 témájú fórumban. április 27.
 
 

Friss Diablo hírek

 
D3: Reaper of Souls 2014. március 18. 20 hozzászólás
 

Üdvözöllek Kalandor! Ebben a bemutatóban megismerkedhetsz a Crusaderrel! Teljes leírást olvashatsz a Reaper of Souls új kasztjáról, amibe beletartozik története és összes eddigi skillje. Mindez teljesen magyarul. Frissítve a 2.6.1 -es javításnak megfelelően!

[Történet]

"A hit erejével felvértezve,engedelmességük által hajtva, kötelesek arra, hogy elpusztítsák a Zakarum ellenségeit."

- A Templomos kötetek (részlet)

A Crusaderek

Crusaderek Szent harcosok leszármazottjai, kiket arra képeztek ki, hogy Mennyei erejükkel küzdjenek, mint soha senki más előttük, a képességeik miatt kitűnnek a csatamezőkön. A fanatizmust egy új szintre emelik, azzal, hogy biztonságot és erőt merítenek megrendíthetetlen hitükből. Az egyetlen céljuk, hogy megtalálják az utat, mellyel megmenthetik hitük fennmaradását, minden más feladat háttérbe szorul e cél mellett. A többi Paladin rendtől eltérően a Crusaderek soha nem estek az erkölcstelenség medrébe. A Crusaderek rendje olyan férfiakból és nőkből áll, kik nem csak azért lettek kiválasztottak, mert a csatamezőn vitézségük és jártasságuk elrettentő, hanem mert makacsul és rendíthetetlenül a Fény szolgálatának szentelték életüket.

Minden Crusader nomád életet él, a távoli földeken élnek és sohasem táboroznak le hosszabb időre, mint amennyi szükséges. Titkos szimbólumokat és mozdulatokat találtak ki, mellyel a többi Crusaderrel kommunikálhatnak. Ritka esemény, hogy két Crusader szóba elegyedjen nyilvánosan, ezért maradt rendjük kiléte titkos oly sokáig. A Crusaderek nem rejtegetik kilétüket, és szívesen mesélnek mindenkinek, ki van oly bátor, hogy megkérdezze őket küldetésükről.

A Crusaderek küldetése örök. A céljuk nem csupán az, hogy megszabadítsák Zakarumot Mephisto átkától, hanem, hogy megtisztítsák Sanctuary földjét minden gonosztól. Tehát, míg a Pokol erői munkálkodnak a halandók földjén, a Crusaderek szüntelenül fogják folytatni hadjáratukat. Abban a hitben élnek, hogy fegyelmezett életmódjuk nemessé teszi létezésüket, melynek célja, hogy végrehajtsák Szent feladatukat. Minden Crusader megesküdött, hogy egyként élnek és halnak.

 

A rend eredete

https://image.hotdog.hu/user/BeYoUrOwNpEt/letter-a.jpg Rend eredete abból az időből származik, mikor Rakkis Király hadjáratot indított a Nyugati Királyságok ellen, ez volt a hadjárat, mely Westmarch megalapításával ért véget. Mialatt Rakkis Paladin seregei nyugatra vonultak Akkhan a pap megérezte Mephisto fertőzését a Zakarum hitben és ezért titokban megalapította a Crusader Rendet. Akkhan nagy figyelmet fordított arra, hogy a Crusader Rend elkülönüljön a paladinoktól, mivel a paladinokat egy korrupt egyház termékeiként látta, ezért nem is nevezte újoncait Paladinoknak.

Akkhan olyan harcosokat toborzott, kikben látta, hogy ég bennük a Fény. Alapos előkészületek után a Crusaderek Akkhan vezetésével elhagyták Travincalt és Kelet felé vonultak. A Crusaderek első generációja X lovagból állt. Minden lovag egy tanítványt vitt magával, aki, ha mestere elesett, felvette annak páncélját, pajzsát, fegyverét, nevét és elfoglalta a helyét a Rendben, hogy tovább folytassa mestere küldetését. A beavatottakat a helyi közösségekből választják ki, minden lovagnak egy tanítványa van, akit felkészít a harcra és arra, hogy helyébe lépjen. A jelenlegi aktív Crusaderek száma X (azok, akik visszatértek Nyugatra).

A Crusaderek mára már megjelenésükben sokban különböznek elődeiktől, -Abd al-Hazir úgy írta le őket, hogy "magas szőke harcosok", kik már nem hasonlítanak Kehjistani őseikre. Bár még mindíg az őseik nevét viselik és szent küldetésük útját járják, a mai Crusaderek mind Sanctuary távol keleti részéről származnak, nem pedig Kehjistanból.

[Játékmenet]

A Crusader egy közepes távolságú hibrid varázsló/közelharcos kaszt, aki karddal, vagy buzogánnyal küzd és pajzsot visel. A kaszt a Diablo II-ből származó Paladin alapján készült. A Crusader közepes hatótávolságú varázslatokkal rendelkezik, Wrath-ot használ energiaforrásként és harci mágiát használ társai megerősítésére és ellenfelei legyengítésére.

[Aktív Képességek]

[Elsődleges Képességek]

Icon-crusader-punish.jpg

Punish: Sújts le ellenségedre a fegyvered sebzésének 335%-val és szerezz Megerősödött Érzékeket, ami felerősíti a Kivédés esélyét 15%-kal 5sodpercig.

 • 5 Wrath-ot generál támadásonként
 • Pajzs szükséges a használatához
 • 1. szinttől választható

Rúnái:

 • Szint 6 Roar: Mikor aktív Hardened Senses képesség mellett blokkolsz, robbanás tör elő belőled, mely 75%-os Tűz sebzést okoz 15 yard körzetben.
 • Szint 17 Celerity: Mikor aktív Hardened Senses képesség mellett blokkolsz, 15% Támadósebesség bónuszt kapsz 3 másodpercig.
 • Szint 26 Rebirth: Mikor aktív Hardened Senses képesség mellett blokkolsz, 12 874 Életerő regenerációt kapsz 2 másodpercig.
 • Szint 45 Retaliate: Mikor aktív Hardened Senses képesség mellett blokkolsz, 140%-os sebzést okozol a támadódnak.
 • Szint 52 Fury: Mikor aktív Hardened Senses képesség mellett blokkolsz, +15% Kritikus találati esélyt kapsz a következő támadásnál.

Icon-crusader-slash.jpg

Slash: Égesd fel a levegőt magad előtt fegyvered sebzésének 230%-át tűzsebzésként felhasználva.

 • 5 Wrath-ot generál támadásonként
 • 3. szinttől választható

Rúnái:

 • Szint 9 Electrify: A vágás tiszta villámmá változik és 25% eséllyel megbénítja ellenfeleidet 2 másodpercre.
 • Szint 18 Carve: Szélesebb hasadást vágsz a levegőbe, több ellenfelet eltalálva.
 • Szint 34 Crush: A Slash +20% Kritikus találati esélyt kap.
 • Szint 47 Zeal: 1% Támadósebesség bónuszt kapsz minden eltalált ellenfél után 3 másodpercig. Ez a hatás 10 alkalommal halmozódhat.
 • Szint 54 Guard: 5%-kal megerősödött páncélzatot kapsz minden eltalált ellenfélért. Ez a hatás 5 alkalommal halmozódhat.

 

Icon-crusader-scourge.jpg

Smite: Mérj csapást ellenfeleidre szent láncokkal, melyek fegyveres sebzésed 175%-át szent sebzésként mérik rájuk akár 30 yard távolságig. A láncok le tudnak szakadni és le tudnak sújtani 3 további ellenfelet 20 yard távolságon belül fegyversebzésed 150%-át Holy sebzésként használva.

 • 5 Wrath-ot generál támadásonként
 • 11. szinttől választható

Rúnái:

 • Szint 14 Shatter: A szent láncok felrobbannak 60% Szent sebzést okozva 3 yardon belül.
 • Szint 20 Shackle: Az eltalált ellenfelek 20%-os eséllyel Mozgásképtelenné válnak 1 ásodpercre.
 • Szint 37 Surge: A láncok által eltalált további ellenfelek számát 5-re növeli.
 • Szint 51 Reaping: 6437-tel nő az Életerő Regenerációd 2 másodpercig minden eltalált ellenfél után. Ez a hatás 4 alkalommal halmozódhat.
 • Szint 57 Shared Fate: A láncok összekötik az ellenfeleid, arra ítélve őket, hogy közös legyen sorsuk. Minden ellenfél, akit megláncolsz 2 másodpercre megbénul, ha 15 yardnál távolabb megy a többiektől.

 

Icon-crusader-justice.jpg

Justice: Hajítsd az igazság kalapácsát ellenfeleidre 245%-os sebzéssel.

 • 5 Wrath-ot generál támadásonként
 • 15. szinttől választható

Rúnái:

 • Szint 22 Burst: A kalapácsod villámokkal töltődik fel és ütközéskor felrobban 60% Villámsebzést okozva 10 yardos körzetben. Az ellenfelek, kiket ér a robbanás 20%-os eséllyel elájulnak 1 másodpercre.
 • Szint 31 Crack: Mikor a kalapács eltalál egy ellenfelet 100%-os eséllyel kettészakad két kisebb kalapácsokká, melyek 245% Holy sebzést okoznak röptük során.
 • Szint 40 Hammer of Pursuit: A kalapács megkeresi közeli ellenfeleid és 335%-os fegyversebzéssel súlyt le rájuk.
 • Szint 48 Sword of Justice: Lendítsd az igazság kardját ellenfeleid felé. Mikor a kard eltalál egy ellenfelet +5% mozgási sebességet kapsz 3 másodpercre. Ez a hatás 3 alkalommal halmozódhat.
 • Szint 60 Holy Bolt: Vess egy szent erőből formált villámot, mely 2146 - 3219 Életerőpontot gyógyít rajtad és barátaidon, mikor eltalál egy ellenséget.

[Másodlagos képességek]

Icon-crusader-shield-bash.jpg

Shield Bash: Támadd le ellenfeled, lecsapva őt és a környező ellenségeid. A fegyvered sebzésének 700%-át sebzed és plusz a pajzsod Védési esélyének 300%-át Holy sebzésként.

 • 30 Wrath-ba kerül
 • Pajzs szükséges a használatához
 • 2. szinttől választható

Rúnái:

 • Szint 7 Shattered Shield: A pajzs szilánkokra robban 740%-os fegyversebzést okozva, plusz a pajzsod védekezési esélyének 335%-át sebzésként használva.
 • Szint 15 One on One: A megcélzott szörny 1,5 másodpercig mozgásképtelen lesz, az összes többit hátralököd.
 • Szint 27 Shield Cross: További pajzsok jelennek meg körülötted kereszt alakzatban. Akit eltalál az egyik pajzs 155%-os sebzést szenved, plusz a pajzsod blokkolási esélyének 100%-át sebzéspontként.
 • Szint 39 Crumble: A megölt ellenfeleid felrobbannak, 660%-os fegyversebzést okozva a hátuk mögött állókat pedig hátrataszítja.
 • Szint 53 Pound: A Shield Bash képesség 1320%-os fegyversebzést okoz, valamint a pajzsod Védekezési esélyének 500%-át. A távolság 8 yardra csökken.

Icon-crusader-sweep-attack.jpg

Sweep Attack: Söpörd el ellenfeleid egy misztikus buzogánnyal, mely 480%-át sebzi fegyvered sebzésének 18 yard távolságig magad előtt. Fegyver szükséges hozzá.

 • Ár: 20 Wrath
 • Level 5 -től

Rúnái:

 • Szint 11 Blazing Sweep: A támadás által eltalált ellenfelek kigyulladnak és 120%-os sebzést szenvednek 2 másodpercen át.
 • Szint 19 Trip Attack: A támadás által eltalált ellenfeleidnek 50%-os esélye van, hogy felbukjanak és 2 másodpercig elájuljanak.
 • Szint 33 Holy Shock: 5364 Életerőpontot kapsz minden eltalált ellenfeledért.
 • Szint 45 Gathering Sweep: A söprés által elkapott ellenfeleket magad felé húzod.
 • Szint 55 Frozen Sweep: Buzogányod megfagy és az ellenfeleidet megfagyasztva (100% -os esély) lelassítod őket 3 másodpercig.

Icon-crusader-blessed-hammer.jpg

Blessed Hammer: Idézz meg megszentelt kalapácsokat, melyek körülötted forogva 320%-os Holy sebzést mérnek minden eltalált ellenfélre.

 • Ár: 10 Wrath
 • Level 12 -től

Rúnái:

 • Szint 18 Burning Wrath: A kalapácsot lángok veszik körül és 25% eséllyel megperzseli a földet ami felett elhalad. Az ellenfelek, akik erre a földre lépnek 330%-os tűzsebzést szenvednek el.
 • Szint 22 Thunderstruck: Kalapácsod villámok veszik körül, melyek ívet húznak a kalapács és közted. 60%-os villám sebzést okozva annak akit eltalálnak.
 • Szint 35 Limitless: Megnöveli a Blessed Hammer sebzését 640% fegyversebzésre Holy  típusként, hatótávolságát pedig 20 yardra.
 • Szint 48 Brute Force: A kalapács lassítja az ellenfeleket, áthatol rajtuk és 35% esély van rá, hogy találatkor robbanjon, okozva ezzel a fegyvered sebzésének 460%-os értékét fizikális sebzésként és sokkolja az ellenfeleket 6 yard távolságon belül 1mp-ig.
 • Szint 57 Dominion: A kalapácsok keringenek körülötted mozgás közben.

Icon-crusader-blessed-shield.jpg

Blessed Shield: Hajítsd el pajzsod, mely 430%-os sebzést okoz, ráadásképp a Védekezési esélyed 250%-át is sebzésként okozza. A pajzs 3 ellenfélre is átpattanhat. Pajzs szükséges hozzá

 • Ár: 20 Wrath
 • Level 20 -tól

Rúnái:

 • Szint 24 Staggering Shield: Pajzsod a villám erejével töltődik fel, találatkor 25% eséllyel ájultatva ellenfeleid 2 másodpercig, ez az esély 5%-al csökken minden becsapódás után.
 • Szint 29 Combust: A pajzs kigyullad és 33%-os eséllyel felrobban ütközéskor, 310%-os Tűz sebzést okozva 10 yardon belül.
 • Szint 38 Divine Aegis: Mikor a Pajzs eltalál egy ellenfelet 5%-nő a Páncélzatot és az Életerő Regenerációd 5% -al 4 másodpercig.
 • Szint 44 Shattering Throw: Mikor a Pajzs eltalál egy ellenfelet, három darabra szakad, melyek a közeli ellenfelek között pattognak 170%-os sebzést okozva.
 • Szint 59 Piercing Shield: A Pajzs nem pattan át többé, de minden ellenfélen átüt és 50%-os eséllyel oldalra taszítja őket.

Icon-crusader-fist-of-heavens.jpg

Fist of the Heavens: Hívj le egy villámokból formált oszlopot a mennyekből, mely felrobbanva 545%-os Villám sebzéssel sújtja le ellenfeleid egy 8 yardos körben. A robbanás 6 villámot hoz létre, melyek kifelé ívelve 255%-os Villámsebzést okoznak.

 • Ár: 30 Wrath
 • Level 26 -tól

Rúnái:

 • Szint 32 Divine Well: A szent villámcsapások útjuk 18 yardos körzetében megcsapják az ellenfeleid 40%-os sebzést okozva.
 • Szint 36 Heaven’s Tempest: Idézz meg egy Vihart, mely 5 másodpercig lefed egy 8 yardos területet 100%-os sebzést okozva másodpercenként az alatta áthaladóknak.
 • Szint 42 Fissure: Egy Villámból készült energiahasadékot teremtesz, mely 410%-os sebzést okoz 5 másodpercig a környező ellenfeleknek. Ha egy mások hasadék is van a közelben, villámok fognak csapkodni köztük 135%-os bónuszsebzést okozva minden egyes csapással.
 • Szint 47 Reverberation: A villámcsapás egy lökéshullámot kelt a becsapódáskor, minden ellenfelet arrébb lökve és lelassítva 80%-al 4 másodpercig.
 • Szint 54 Retribution: Hajíts egy Villámokból és Tűzből formálódott öklöt ellenfeleiden keresztül 270%-os Villám sebzést okozva. Mikor az ököl eléri a célpontját, felrobban 435%-os szent okozva 8 yardon belül. A robbanás 6 páncélon áthatoló villámot kelt, melyek szerteszét ágazva haladnak 185% sebzést okozva annak, kit eltalálnak.

[Defenzív Képességek]

Icon-crusader-shield-glare.jpg

Shield Glare: Fény tör ki a pajzsodból, mely megvakítja előtted álló ellenfeleid 30 yard távolságig 4 másodpercre. Pajzs szükséges hozzá.

 • Újratöltési idő: 12 másodperc
 • Level 4 -től

Rúnái:

 • Szint 12 Divine Verdict: A megvakított ellenfelek 20%-kal több sebesülést szereznek 4 másodpercig.
 • Szint 18 Uncertainty: A ragyogásban elkapott ellenfeleket 50%-os eséllyel elbűvölöd, hogy érted harcoljanak 8 másodpercig.
 • Szint 28 Zealous Glare: 9 Wrath-ot kapsz minden megvakult ellenfélért.
 • Szint 41 Emblazoned Shield: Azok az ellenfelek, kiknek Életerejük 25% alatt van 50%-os eséllyel fognak felrobbanni, mikor megvakulnak, 60%-os sebzést okozva egy 8 yardos körben.
 • Szint 51 Subdue: A ragyogás által eltalált ellenfelek 80%-al Lelassulnak 6 másodpercig.

Icon-stand-your-ground.jpg

Iron Skin: A bőröd vassá változik, mely elnyeli minden téged érő sebzés 50%-át 4 másodpercen át.

 • Újratöltési idő: 30 másodperc
 • Level 8 -tól

Rúnái:

 • Szint 14 Reflective Skin: Thorn sebzés 300%-al meg lett növelve
 • Szint 21 Steel Skin: Megnő a hatás időtartama 7 másodperccel.
 • Szint 32 Explosive Skin: Mikor lejár az Iron Skin hatása, a fémes bőrréteg lerobban rólad 1400%-os sebzést okozva mindenkinek 12 yardos távolságig.
 • Szint 44 Charged Up: Fémes bőröd elektromosság hatja át, 20%-esélyt adva arra, hogy elájultasd ellenfeleid 10 yardnyi körzetben 2 másodpercig.
 • Szint 56 Flash: Ha sebesülést szerzel, míg a hatás aktív 60% extra mozgási sebességet kapsz 5 másodpercig, és áthaladhatsz ellenfeleiden akadályozatlanul.

Icon-crusader-consecration.jpg

Consecration: Szenteld meg a földet 20 yardos körben 10 másodpercig. Te és a bajtársaid 32185 Életerőpontot gyógyultok másodpercenként, míg e megszentelt földön álltok.

 • Újratöltési idő: 30 másodperc
 • Level 16 -tól

Rúnái:

 • Szint 23 Bathed in Light: A megszentelt föld hatásköre 24 yard sugarúra nő, és a gyógyítás 48278 Életerőpontra nő másodpercenként.
 • Szint 29 Bed of Nails: Ellenfelek a területen sebzést kapnak minden egyes másodpercben, ami a Thorn-od 100%-ával felel meg.
 • Szint 39 Aegis Purgatory: A megszentelt terület határát egy mennyei pajzs veszi körül, melyen ellenfeleid nem haladhatnak át. A Consecration ideje 5 másodpercre csökken.
 • Szint 46 Shattered Ground: Az ellenfelek, kik a megszentelt földön állnak 155%-os Tűzsebzést szenvednek el másodpercenként.
 • Szint 53 Fearful: A megszentelt területen álló ellenfeleid 100%-os eséllyel Elriadnak 3 másodpercig.

Icon-crusader-judgement.jpg

Judgment: Hirdess ítéletet ellenfeleid felett, mozgásképtelenné téve őket 6 másodpercig, a célterület 20 yardos körzetében.

 • Újratöltési idő: 20 másodperc
 • Level 22 -től

Rúnái:

 • Szint 27 Penitence: Minden elítélt ellenfeledért 2682 Életerőpontot Regenerálsz másodpercenként 6 másodpercig.
 • Szint 31 Mass Verdict: Minden elítélt ellenfeledet először berántasz a varázslat területének középpontjába.
 • Szint 37 Deliberation: A mozgásképtelenség ideje 10 másodpercre nő.
 • Szint 43 Resolved: Az elítélt ellenfeleidre mért csapások 8%-os eséllyel Kritikus Találatok lesznek.
 • Szint 59 Conversion: Az elítélt körben lévő ellenfelek 40% -al kevesebbet sebeznek 6 másodpercig.

[Támogató képességek]

Icon-crusader-provoke.jpg

Provoke: Gúnyold ki ellenfeleid és rögtön szerezz 5 Wrath-ot mindegyik magadra haragított ellenfeledért. A kigúnyolt ellenfelek rád fognak fókuszálni 4 másodpercig.

 • Generál: 30 Wrath
 • Level 9 -től
 • Cooldown: 20 sec

Rúnái:

 • Szint 15 Cleanse: Minden egyes kigúnyolt ellenfeledért 1073 Életerőt kapsz csapásonként, 5 másodpercig.
 • Szint 23 Flee Fool: A Provoke-kal többé nem magadra haragítod ellenfeleid, hanem Elijeszted őket 8 másodpercig.
 • Szint 32 Too Scared to Run: A provokált ellenfeleid Támadósebessége 50%-al, a Mozgási sebességük, pedig 80%-al csökken 4 másodpercig.
 • Szint 40 Charged Up: 4 másodpercig minden sebzés, amit a varázslat ideje alatt ejtesz, extra 50% Villámsebzést is okoz.
 • Szint 50 Hit Me: 50%-al nő a Védekezési esélyed 4 másodpercig.

 

Icon-crusader-steed-charge.jpg

Steed Charge: Ugorj egy mennyei csataló nyergébe, mely lehetővé teszi neked, hogy akadály nélkül átvágtathass ellenfeleiden 2 másodpercig.

 • Újratöltési idő: 16 másodperc
 • Level 13 -tól

Rúnái:

 • Szint 19 Spiked Barding: A Thornod 500%-os sebzését okozod minden egyes másodpercben, amíg tart az effekt.
 • Szint 25 Nightmare: A Csatalovad az Igazság Tüze borítja be, mely megperzsel mindenkit, akin átvágtat 550%-os Tűzsebzést okozva.
 • Szint 36 Rejuvenation: Mikor a ló nyergébe pattansz, Életerőd 15%-át visszakapod.
 • Szint 42 Edurance: Az időtartam 3 másodperccel nő.
 • Szint 52 Draw and Quarter: Köss 5 szörnyet a lovad mögé és okozz nekik 185%-os sebzést másodpercenként, mialatt magad után rántod őket.

 

Icon-crusader-indestructible.jpg

Condemn: Idézz meg egy hatalmas robbanást, melyet 3 másodperc után ereszthetsz szabadjára, 1160%-os Holy sebzést okozva minden ellenfelednek, aki 15 yardnál közelebb merészkedett.

 • Újratöltési idő: 15 másodperc
 • Level 21- től

Rúnái:

 • Szint 26 Vacuum: Míg a robbanás feltöltődik, ellenfeleid magadhoz húzod, minél közelebb vagy a robbanásponthoz, annál több ellenfelet húzol magadhoz.
 • Szint 33 Unleashed: A robbanás mostantól rögtön elszabadul.
 • Szint 38 Eternal Retaliation: Csökkentsd az újratöltési időt 1 másodperccel minden robbanás által eltalált ellenfélért.
 • Szint 47 Shattering Explosion: A sebzés hatótávolsága 20 yarddal megnő.
 • Szint 56 Reciprocate: Míg a robbanás töltődik az elszenvedett sebzések 50%-a a robbanás erejéhez adódik.

 

Icon-crusader-against-all-odds.jpg

Phalanx: Idézd meg hősök inkarnációját, melyek rohamot indítanak a célterület felé. Az ellenfelek, kik útjukba kerülnek 490%-os sebzést szenvednek el.

 • Ár: 30 Wrath
 • Level 27 -től

Rúnái:

 • Szint 30 Bowmen: A megidézett hősök, többé nem előre menetelnek, hanem Íjat ragadnak, melyekkel 185%-os sebzést okoznak ellenfeleidnek. Az íjászok követnek téged, miközben haladsz 5 másodpercig. Az íjászokat 15másodpercenként egyszer idézheted meg.
 • Szint 35 Shield Charge: A hősök lerohanják a célpontot előretartott Pajzsukkal 180%-os sebzést okozva a célterületen állóknak.
 • Szint 43 Stampede: Idézz meg Csatalovakat, melyek 490%-os sebzést okoznak és 30%-os eséllyel elájulnak 2 másodpercig azok, kiken átvágtáznak.
 • Szint 49 Shield Bearers: A hősök többé nem menetelnek előre, hanem körbeállják megidézésük helyét, minden ellenfelet megállítva, kik áthaladnának. A Pajzsosokat 15 másodpercenként egyszer idézheted meg.
 • Szint 64 Bodyguard: Ahelyett, hogy előreküldenéd az Inkarnációkat, megidézel két Védelmezőt, kik megóvnak és a te oldaladon harcolnak 10 másodpercig. 560%-os Fizikai sebzéssel harcolnak. A Védelmezőket 30 másodpercenként egyszer idézheted meg.

[Törvények]

Icon-crusader-laws-of-valor.jpg

Laws of Valor: Aktív: Hatalmazd fel magad a törvénnyel, mely 15%-al gyorsabb támadósebességet biztosít neked és bajtársaidnak 5 másodpercig. Passzív: Szavalod a törvényt, mely 8%-al gyorsabb támadó sebességet ad. Egyszerre csak egy törvény lehet aktív.

 • Újratöltési idő: 30 másodperc
 • Level 14 -től

Rúnái:

 • Szint 21 Invincible: Az Aktív hatás mellé 21457 életerőpontot kapsz találatonként.
 • Szint 25 Frozen in Terror: Az Aktív hatás mellé 100%-os eséllyel ájultatod el ellenfeleid 10 yard távolságban 5 másodpercig.
 • Szint 33 Critical: Az Aktív hatás mellé 50%-al megnő a Kritikus Találati sebzést ad.
 • Szint 45 Unstoppable Force: Az Aktív hatás mellé 50%-al csökken a Wrath használatod 5 másodpercig.
 • Szint 54 Answered Prayer: Az Aktív hatás mellé minden megölt ellenfél után 1 másodperccel hosszabodik a hatás.

Icon-crusader-laws-of-justice.jpg

Laws of Justice: Aktív: Hatalmazd fel magad és társaid a törvény erejével, mely 490 ponttal erősíti meg ellenállásod minden elemmel szemben 5 másodpercig. Passzív: Szavalod a törvényt, mely a te és társaid elemekkel szemben való ellenálló képességét 140 ponttal növeli meg. Egyszerre csak egy törvény lehet aktív.

 • Újratöltési idő: 30 másodperc
 • Level 17 -től.

Rúnái:

 • Szint 23 Protect the Innocent: Az Aktív hatás mellé a társaid sebesüléseinek 20%-át te szenveded el 5 másodpercig.
 • Szint 30 Immovable Object: Az Aktív hatás mellé megerősödik a Páncélzatotok 5 másodpercig.
 • Szint 37 Faith’s Armor: Az Aktív hatás mellé egy mágikus pajzs vesz titeket körül 6 másodpercig, mely 26821 sebzést tud elnyelni.
 • Szint 43 Decaying Strength: Az Aktív hatás mellé bármely titeket támadó ellenfél sebzése 15%-al csökken 5 másodpercig, ez maximum 60%-ig halmozódhat.
 • Szint 57 Bravery: Az Aktív hatás mellé immunitást kaptok az irányítást károsító effektek ellen 5 másodpercig.

Icon-crusader-laws-of-hope.jpg

Laws of Hope: Aktív: Hatalmazd fel magad eme törvénnyel, mely egy védő mágiával vértez fel téged és barátaid 5 másodpercre, ami 124128 sebzést nyel el. Passzív: Ezt a törvényt szavalva másodpercenként 10728 életerőpontot gyógyulsz te és a csapatod. Egyszerre csak egy törvény lehet aktív.

 • Újratöltési idő: 30 másodperc
 • Level 24 -től

Rúnái:

 • Szint 31 Wings of Angels: Az Aktív hatás mellé megnő a mozgási sebességetek 50%-al és áthaladhattok ellenfeleiteken.
 • Szint 34 Eternal Hope: Az Aktív hatás mellé megnő az életerőtök 10%-al.
 • Szint 40 Hopeful Cry: Csökkenti a bekapott fizikális sebzést 25% -al
 • Szint 48 Faith’s Reward: Az Aktív hatás mellé 1073 Életerőpontot gyógyultok minden általad elhasznált Wrath után.
 • Szint 58 Promise of Faith: Az Aktív hatás mellé csökkenti a nem fizikális sebzést 25%-kal.

 

[Büntetések]

Icon-crusader-falling-sword.jpg

Falling Sword: Szállj a mennyekbe és érkezz vissza ellenfeleidre lesújtva, 1700%-os sebzést okozva minden gonosznak 14 yardos körzetben.

 • Ár: 25 Wrath
 • Újratöltési idő: 30 másodperc
 • Level: 19 -től

Rúnái:

 • Szint 24 Superheated: A föld, melyre leérkezel izzani kezd 6 másodpercig és
 • 310%-os Tűzsebzést okoz a rajta áthaladó ellenfeleknek másodpercenként.
 • Szint 28 Part the Clouds: A felhők, melyeken át haladsz viharfelhőkké változnak a landolási hely felett 5 másodpercig. Ellenfeleidbe véletlenszerűen villámok csapnak, melyek 605%-os Villámsebzést okoznak és 2 másodpercre elkábítják őket.
 • Szint 38 Rise Brothers: Oly hatalmas erővel landolsz, hogy megidézed Rended 3 tagjának Inkarnációját, kik 5 másodpercig melletted harcolnak, a te sebzésed 280%-ával harcolnak.
 • Szint 50 Rapid Descent: Csökkentsd az újratöltési időt 1 másodperccel minden Falling Sword által eltalált ellenfeledért. Maximum 10 másodperccel csökkenhet.
 • Szint 56 Flurry: Kardok záporoznak a becsapódás helyén, minden ellenfélre 230%-os szent sebzést mérnek és 5 másodpercig akadályozzák őket.

diablo-iii-reaper-of-souls-crusader-skill-akarats-champion

Akarat's Champion: Testedet elönti az erő, melyet a rended képviselői hordoznak. 35% támadósebesség bónuszt és 5 Wrath regenerációt kapsz 20 másodpercig. Az első halálos sebesülés után, melyet e varázslat hatása alatt elszenvedsz, az életerőd teljesen visszatöltődik.

 • Újratöltési idő: 90 másodperc
 • Level 25 -től

Rúnái:

 • Szint 29 Fire Starter: Robbanás tör elő belőled és 460%-os Tűzsebzést okozol magad körül 3 másodpercen át.
 • Szint 34 Embodiment of Power: 10 -el több Wrath -ot generálsz.
 • Szint 42 Rally: Csökkented az újratöltési időt képességeiden 12 másodperccel.
 • Szint 49 Prophet: Míg aktív, 150%-os Páncélzatbónuszt kapsz. Az első fatal damage után míg aktív a skill, teljes életet kapsz.
 • Szint 58 Hasteful: 15%-os attack sebességbónuszt kapsz, míg a varázslat aktív.

Icon-crusader-heavens-fury.jpg

Heaven's Fury: Hívj le egy égető fénysugarat a mennyből, mely 1710%-os Holy sebzést okoz 6 másodpercen át minden ellenfélnek, kit ér eme fény.

 • Újratöltési idő: 20 másodperc
 • Level 30 -tól

Rúnái:

 • Szint 31 Blessed Ground: A Fénysugár által megérintett föld izzani kezd 1550%-os sebzést okozva 5 másodpercig azoknak, kik áthaladnak rajta.
 • Szint 36 Ascendancy: A Fénysugár körülölel egy 12 yardos területet, 2766%-os Szent sebzést okozva 6 másodpercig azoknak, kik bent ragadtak.
 • Szint 44 Split Fury: A Fénysugár 3 részre szakad, minden kisebb sugár 1980%-os Szent sebzést okoz 6 másodpercig azoknak, kiket érint.
 • Szint 52 Thou Shalt Not Pass: A föld, melyet megérint a Fény Szent erőt sugároz 6 másodpercig, melyen nem haladhatnak át ellenfeleid.
 • Szint 62 Fires of Heaven: Hívj le egy haragos Fénysugarat, mely rád fókuszál és 960%-os Szent sebzést okoz ellenfeleidnek, miközben mozogsz a csatatéren. Mostantól nincs a varázslaton újratöltési idő, hanem 40 Wrath-ba kerül.

Crusader-icon-bombardment.jpg

Bombardment: Adj ki tűzparancsot a távolban állomásozó hajítógépeknek, melyek 5 tüzes lövedékeket szórnak ellenfeleidre, 2850%-os sebzést okozva 12 yardnyi körben.

 • Újratöltési idő: 60 másodperc
 • Level 61 -től

Rúnái:

 • Szint 63 Barrels of Spikes: Minden egyes sebzés növelve lett 200%-al.
 • Szint 65 Annihilate: Minden becsapódásnak 100%-os Kritikus Találati esélye van.
 • Szint 67 Mine Field: Minden becsapódás 2 taposóaknát szór szét a csatamezőn, melyek robbanáskor 160%-os sebzést okoznak egy 10 yardos körzetben.
 • Szint 69 Impactful Bombardment: Egyetlen, hatalmas robbanó lövedéket hajítanak a célterületre, mely 3320%-os sebzést okoz egy 18 yardos körben.
 • Szint 70 Targeted: Ahelyett, hogy véletlenszerűen bombázzák a környező ellenfeleket, a Bombardment a kezdeti ellenfeledre fog fókuszálni.

 

[Passzív Képességek]

Ikon

Név

Szint

Leírás

Fervor

Fervor

10

Míg egykezes fegyvert használsz, megnövekszik az attack speed 15% -al és minden cooldown csökkent 15% -al.

Heavenly Strength

Heavenly Strength

10

Képes vagy egy Kétkezes fegyvert hordozni egy kézben, miközben a másikkal pajzsot viselsz.

A maximum mozgási sebességed 20%-al csökken.

Vigilant

Vigilant

13

Az életerőd regenerációja 2682 ponttal nő.

Minden nem-fizikai sebzés 20%-al csökken.

Fanatacism

Righteusness

16

Az elsődleges képességeid 3-al több Wrathot generálnak.

A maximum Wrath 30-al növekszik.

Insurmountable

Insurmountable

20

Ha blokkolsz egy támadást, 6 Wrath -ot generálsz.

Nephalem Majesty

Fanaticism

20

Megnövekszik a támadási sebességed ha a Punish, Slash, Smite vagy Justice skilleket használod 15% -al.

Indestructible

Idestructible

25

Ha fatális sebzést kapnál, immunis leszel rá - 35% -al megnövekszik a sebzésed és 107284 életet kapsz ölésenként 5 másodpercig. Ez az effekt 60 másodpercenként érhető el.

Holy Cause

Holy Cause

27

A Holy sebzésed, melyet fegyvereddel ejtesz 10%-al nő.

Mikor Holy sebzést ejtesz, életerőd 1%-át visszaszerzed.

Divine Fortress

Divine Fortress

30

A Páncélod a Pajzsod Védekezési Esély százalékával megegyező arányban növekszik.

Wrathful

Wrathful

30

Minden pontnyi Wrath, amit elhasználsz 1341 életerőpontot gyógyít.

A Gyógyítás  az Életgömböd Healing Bónuszának 1%-val növekszik.

Lord Commander

Lord Commander

35

Az újratöltési idő a Steed Charge képességeden 25%-al csökken, a Bombardmentén pedig 35%-al.

A Phalanx sebzése X%-al nő.

Hold Your Ground

Hold Your Ground

40

Nem tudsz többé Dodge-olni (támadás kikerülése), viszont a Védekezési esélyed 30%-al nő.

Long Arm of the Law

Long arm of the Law

45

Az aktív Törvények időtartama 5 másodperccel nő.

Iron Maiden

Iron Maiden

50

A tüskéid 50% -al megnövekednek.

Renewal

Renewal

55

Mikor sikeresen kivédesz egy támadást 16093 Életerőpontot kapsz.

Finery

Finery

60

Szerezz minden foglalatba helyezett drágakőből 1.5% Strength-et.

Blunt

Blunt

65

A Justice és a Blessed Hammer sebzése 20%-al nő.

Towering Shield

Towering Shield

70

Megnövekszik a Punosh, Shield Bash és a Blessed Shield sebzése 20% -al. Csökkenti a Shield Glare cooldownját 30% -al.

A bemutató és a fordítás kizárólag a www.diablohungary.hu számára készült - Horker.

 

 
angitawd
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
Eddig 20 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
 

GaborKazama

szept. 07., 15:51
A paragon pontokat hova érdemes felhasználni? 
33-as a paragonos Cursi.
 
 
 
 

Morzan

dec. 27., 15:33
2.1 szerint frissítve!
 
 
 
 
noavatar

zotyavokxD

aug. 02., 11:30
:D Ezt nem hiszem el :D ez egy paladin a 2 ből legalább 5 skill ugyan az (vagy hasonlít)

Miért változtatták meg a nevét? :D

Ez olyan mintha a barbárnak az lenne a neve a 3 ban hogy fighter amazon :D

(az esetleges helyesírási hibákért bocs :P)

 
 
 
 
noavatar

Kenő

ápr. 10., 17:39
Punish - Retaliate-nél a következő támadásom lesz 70(94)%os vagy az ütött ellenen végig.Esetleg ez is 3 másodperc vagy hogy lehet ez?
 
 
 
 
Kenő  Az Iron Maiden passzív az mit is csinál?
 

Horker

ápr. 04., 15:37
Hát, ha szépirodalmian akarnám magam kifejezni, akkor tested felszínét acéltüskék fedik be, melyek mély sebeket hagynak mindazon gaztevőkön, kik kezet mernek rád emelni!


Röviden: Ha megütnek, ők is sebződnek :) mintha kézzel akarnád kitépni a csipkebokrot :D

 
 
 
 
noavatar

Kenő

ápr. 01., 19:38
Az Iron Maiden passzív az mit is csinál?
 
 
 
 

Mr.RAP

márc. 19., 19:23
Igen így már jobb! THX! :D
 
 
 
 

Morzan

márc. 19., 18:09
Na frissítettük a régebbi, már jól bevált verzióra. Remélem így már átláthatóbb a dolog. :)
 
 
 

márc. 19., 17:23
Hát ez a csusza nem túrós lesz. Hanem chilis. Azt hiszem mindenkinek kötelező lesz egyet húzni. Én egy csajt fogok és a neve is meg van már.


Az előző formátum valóban jobb volt.

 
 
 
 
!ParaDoxx  Nagyon jól sikerült a leírás. Ha fordítás, akkor pláne nagy tisztelet érte, mert szerintem jól sikerült egymáshoz fűzni a mondatokat. Nincs "fordítás szaga" a szövegnek. (Legalábbis, ami az elejét illeti, a skillek leírásáig.)
A szöveg elrendezése, tagolása is remek lett. Egy apró hibát találtam csak rögtön az elején az idézetben:
"engedelmességük által hajtva (többes szám), kötelesek arra (többes szám), hogy elpusztítsa (egyes szám)"
Szerintem végig többes számot kéne használni (vagy végig egyes számot), de így keverve nem valami szép.
 

Horker

márc. 19., 12:44
Köszönöm :)  Minden hibát kijavítgatunk, amint tudunk ;)
 
 
 
 
Falat  Célszerű stócolni jövő keddig a crafting alapanyagot, hogy aztán lehessen egymás után gyártani az alacsony szintű fejlődős szetteket. Én már direkt a fehér cuccot 100%-al dobó állványos helyekre járok, hogy majd mehessen a Crusader mint a gőzmozdony. :D
 

szelesg76

márc. 19., 10:47
Én már betankoltam, sőt 2 táskahely, csak őt várja. Fegyverek, páncél. 

Még az ah-t is fosztogattam, az alacsony cuccokért, amíg elérhető volt :)

 
 
 
 

!ParaDoxx

márc. 19., 09:31
Nagyon jól sikerült a leírás. Ha fordítás, akkor pláne nagy tisztelet érte, mert szerintem jól sikerült egymáshoz fűzni a mondatokat. Nincs "fordítás szaga" a szövegnek. (Legalábbis, ami az elejét illeti, a skillek leírásáig.)
A szöveg elrendezése, tagolása is remek lett. Egy apró hibát találtam csak rögtön az elején az idézetben:
"engedelmességük által hajtva (többes szám), kötelesek arra (többes szám), hogy elpusztítsa (egyes szám)"
Szerintem végig többes számot kéne használni (vagy végig egyes számot), de így keverve nem valami szép.
 
 
 
 

Mr.RAP

márc. 18., 23:15
Annyit még hozzá fűznék, hogy az eredeti leírási rendszer (kinézet) véleményem szerint sokkal jobb/átláthatóbb volt! :)
 
 
 
 
Mr.RAP  Blessed Hammer és a Blessed Shield ikonja fel van cserélve! :D
 

Morzan

márc. 18., 22:03
Javítva.
 
 
 
 

Mr.RAP

márc. 18., 21:47
Blessed Hammer és a Blessed Shield ikonja fel van cserélve! :D
 
 
 
 

Predator

márc. 18., 21:29
Köszönjük Horker :) Nagyon jó lett ... :)
 
 
 
 
noavatar

Falat

márc. 18., 21:26
Célszerű stócolni jövő keddig a crafting alapanyagot, hogy aztán lehessen egymás után gyártani az alacsony szintű fejlődős szetteket. Én már direkt a fehér cuccot 100%-al dobó állványos helyekre járok, hogy majd mehessen a Crusader mint a gőzmozdony. :D
 
 
 
 

kolli01

márc. 18., 21:21
Szép munka! Köszönjük!
 
 
 
 
Mr.RAP  Köszönöm a leírást! :D :D :D
 

Morzan

márc. 18., 21:16
Mindent az olvasókért. :) Haladunk haladunk csak lassacskán. 
 
 
 
 

Mr.RAP

márc. 18., 21:01
Köszönöm a leírást! :D :D :D
 
 
 
Hozzászólások betöltése...
 

Diablo videók

 

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Szavazás

Diablo képekben

 
 
 
 

Diablo a facebookon

 

A Diablo hírei

 

5 éves a Diablo és a Diablo Hungary

Bár mi tegnap lettünk hivatalosan 5 évesek, a Diablo III viszont ma! Szóval Boldog születésnapot mind a kettőnknek!
június 21. - diablohungary.hu

Betekintés: Challenge Rift

Mi az a Challenge Rift és milyen kihívásokat állít felénk? A Blizzard betekintőjének következő részét ezen kérdések feltárásának szánta.
június 21. - diablohungary.hu

Necromancer kampány animáció

Percekkel ezelőtt gurult ki a hivatalos facebook oldalra az alábbi videó, amely az új karakter kampányához tartozik. Sötétnek sötét, erősnek erős, mi kell még?
június 21. - diablohungary.hu

Minden amit a Season -ről tudni kell

Számos cikkben írtunk már arról, hogy mit is tartogat számunkra a 2.1 -es patch; volt már szó a season-röl is hírmorzsák keretében. Most azonban egy csokorba foglalva részletesen megnézzük miről is szól valójában és mi mindent tartogat számunkra.
január 30. - diablohungary.hu

Crusader Karakterbemutató

Üdvözöllek Kalandor! Ebben a bemutatóban megismerkedhetsz a Crusaderrel! Teljes leírást olvashatsz a Reaper of Souls új kasztjáról, amibe beletartozik története és összes eddigi skillje. Mindez teljesen magyarul. Frissítve a 2.1 -es javításnak megfelelően
január 30. - diablohungary.hu