Chat
Online
Chat now
17 látogató
 
vissza az oldal tetejére

Diablo hírek

 

Partnereink

 

 

 

 

Diablo fórumok

 
Diablo 2
506 hozzászólás
Az utolsó remény
173 hozzászólás
Magyar Diablo III Klánok
94 hozzászólás
Elsősegély
197 hozzászólás
Diablo Hungary
215 hozzászólás
Diablo 1
18 hozzászólás
Három szavas történet
249 hozzászólás
Diablo 3
1959 hozzászólás

Új Diablo játékosok

 

Kedvelt Diablo cikkek

 
Diablo III - Demon Hunter
100319 megtekintés
 
Diablo III - Barbár
98735 megtekintés
 
Diablo III - Wizard
98734 megtekintés
 
Diablo III - Monk
88536 megtekintés
 
Diablo III - Crusader
78836 megtekintés
 
Diablo III - Witch Doctor
76571 megtekintés
 
 
Mi az a Diablo?
45792 megtekintés
 
Minden a Legendary Gemekről
45182 megtekintés
 
 

Beszéd téma

 
Minden a Legendary Gemekről
114 hozzászólás
 
Patch 2.1.1 - Magyarul
91 hozzászólás
 
Minden a Kanai’s Cube -ról
72 hozzászólás
 
 
Indul a Lottó!
57 hozzászólás
 
 

Johnson hozzászólt a(z) Diablo 2 témájú fórumban. április 27.
 
 

Friss Diablo hírek

 
D3: Reaper of Souls 2014. február 20. 8 hozzászólás
 

A Lángoló Pokol gonosz démon hordái és a Halál Angyala hideg gyűlölete ellen nem szállhatsz szembe egyedül! Épp ezért, hogy a nephalemek segítségére legyünk - két új funkciót mutatunk be a továbbiakban, ami a Diablo III új javításával, a 2.0.1 -es patchel érkezik: Klánok és Közösségek.

A Klánokkal és Közösségekkel lehetőségük van a játékosoknak, hogy sokkal egyszerűbben csatlakozzanak más játékosokhoz - nyitottabb közösségekhez vagy zártabb klánokhoz. Megoszthatják egymás közt élményeiket, farmolási tapasztalataikat és egyéb más érdekességeket.

Mind a két funkció még fejlesztés alatt áll és tesztelhető a Patch 2.0.1 PTR -en, illetve a Reaper of Souls zárt béta tesztjén. Azok, akiknek nem adatott meg a lehetőség, hogy kipróbálják- azoknak itt van egy rövid bemutató.

Klánok

A Klánok elsődleges célja, hogy összehozza azon játékosokat, akik hasonló célokkal rendelkeznek és érdeklődési körül is megegyezik. Ez egy nagyszerű módja annak, hogy összehozzon egy összetartóbb társaságot. Könnyedén lehet kommunikálni egymással, akár egyszerre több baráttal. A játékszervezés sem okoz már gondot. Maradj kapcsolatban azokkal, akikkel a legtöbbet játszol.

Maximum 120 játékos lehet egy Klánban és kizárólag meghívásos alapon működik. Ez azt jelenti, hogy ha kedvet kaptál csatlakozni egy Klánhoz, akkor először egy "kérvényt" kell beküldj, hogy szeretnél csatlakozni - eddig a pontig még nem vagy tag - ezután ha a Klán vezére elfogadja a jelentkezésed, bekerültél.

Bárki létrehozhat Klánt, de nem árt megjegyezni, hogy egyszerre csak egy Klán tagja lehetsz.

Hogyan működnek:

A Klán ablakot a "Communities" gombra kattintva érheted el. Ez a gomb jobb kéznél található a karakter választó képernyőnél. Vagy szimplán a gyorsgombbal (alapértelmezett Shift + O)

find%20clan_thumb.png

Egy Klán készítése:

Ahhoz, hogy elkészíts egy Klánt ki kell tölts pár mezőt. Az első ilyen a Clan Tag (megjegyzés: ez a pár karakter fog megjelenni a játékban a Klán tagjainak neve mellett), a második pedig a Klán teljes nevének megadása. Ezután már csak nyelvet kell választani.

create%20clan1_thumb.png

Van lehetőséged jelezni is (a Looking for Members melletti kocka pipálásával), hogy tagokat keresel. Ez azt jelenti, hogy meg fog jelenni Klánod a "Find Clan" menüpontban - tehát mások is rátalálhatnak. Ha nem keresel tagokat és nem jelzed, akkor nem fog megjelenni.

Klán keresés és csatlakozás:

Ha Klánt keresnél, szimplán nyisd meg a Communities menüpontot és klikkelj a "Find" opcióra - az ablak tetején. Ez az opció csak akkor jelenik meg, ha nem vagy semmilyen klán tagja.

Search%20clan%20_thumb.jpg

Mikor Klánt keresel a csatlakozás reményében és nem találsz megfelelőt - segítségedre lehet a szűrő, ahol nyelv és pár szóra kereshetsz rá. A nyelv kiválasztásával azon klánokat fogja megjeleníteni, amik azt a nyelvet adták meg a klán készítésekor. Ugyan így a szavaknál - ha beütöd pl. hogy DiabloHungary - akkor jó esély van rá, hogy minket fog kidobni a rendszer. Illetve elég ha csak a rövidítést használod Dhun - így is működni fog.

Közösségek

A Közösségek azért jöttek létre, hogy egy helyen legyenek a játékosok bármilyen okból. Pl. ugyan azt a a kasztot játsszák, ugyan ahhoz a közösségi oldalhoz tartoznak vagy épp ugyan azon a helyen élnek. A cél, hogy új kapcsolatok születhessenek.

A Közösségek sokkal nagyobb játékos számot bírnak (nincs limitálva) el viszont sokkal "alkalmibb". Lehetnek privát vagy publikusak. Míg a Klánoknál egyszerre csak egyhez, addig az adott időben egyszerre több Közösséghez is csatlakozhatsz.

Hogyan működnek:

A Klánokhoz hasonlóan a Közösségi ablak is a "Communities" menüpontnál érhetőek el. Ez a gomb jobb kéznél található a karakter választó képernyőnél. Vagy szimplán a gyorsgombbal (alapértelmezett Shift + O)

Egy Közösség készítése:

Mikor már elhatároztad, hogy belevágsz egy Közösség elkészítésébe - a procedúra során nyelvet kell választanod, illetve egy kategóriát. Megjegyzés: Olyan kategóriát válassz, ami legjobban leírja a Közösséged célját.

Clans%20Create_thumb.png

A kategóriákba beletartoznak (de nem kizárólag):

 • Online Communities
 • Class Specific
 • Streamers/Personalities
 • Internet Cafes
 • Regional
 • Schools
 • Companies
 • Hardcore

Azt is el kell döntened, hogy a Közösséged privát (meghívásos alapon) lesz, vagy publikus.

Közösség keresés és csatlakozás:

A Közösségek keresése ugyan úgy működik, ahogy a Klánoknál, bár itt ugye a kereső nem tűnik el, hiszen egyszerre több Közösség tagja lehetsz - nem úgy mint a Klánok eseténél.

Search%20community_thumb.jpg

Ha nem találod a megfelelő Közösséged, akkor a szűrő segítségével beállíthatod a nyelvet és a kategóriát - ami alapján leszűri a nem érdekelt Közösségeket. Továbbá szavakkal is segítheted a keresést.

A Klánok és Közösségek ablaka

Ha csatlakoztál vagy elkészítetted Klánod vagy Közösséged - lehetőséged lesz megnyitni egy oldat, ahol megtalálod saját információit. Három menüt fedezhetsz fel, ami nem más mint a News, Roster, és Settings.

A News fül:

A News (Hírek) fül lesz az, amit először megpillantasz majd, hiszen az a kezdőoldal. Itt megtalálhatod a legfrissebb információkat az adott Klán vagy Közösségről. Továbbá a többi játékos aktivitását is itt követheted nyomon.

News%20Tab_thumb.jpg

A Hírek fülnél rengeteg információt kapsz. Ezek eltérnek a Klánoknál és Közösségnél. Az alábbiakat olvashatod.

Klánoknál és Közösségeknél:

 • Message of the Day: A nap üzenete, ahol értesíthetnek a változásokról.
 • Clan/Community Information: Értesít téged, hogy ha változott valamit a Klán/Közösség valamilyen beállítása
 • New Leader: Így elsőnek tudhatod, hogy ha főnökváltás történt

Csak Klánoknál:

 • Items: Értesít téged ha egy klántag talált egy legendaryt. Továbbá meg is nézheted annak statjait.
 • Achievements: Minden alkalommal értesít ha egy tag elért valamilyen kitüntetést.
 • Member Joined: Értesítést kapsz ha egy új játékos csatlakozott.
 • Member Left: Értesítést kapsz, ha egy játékos kilépett.
 • Member Promoted: Követheted, hogy ki milyen előléptetésben részesült.

A Hírek fülnél (News) - (a rangodtól függően), módosíthatod a Klánod vagy Közösséged információit, létrehozhatsz híreket, illetve beállíthatod a Nap Üzenetét, hogy a tagok lássák, mikor belépnek a játékba.

A Roster fül:

A Roster fülnél találhatod a Klánod vagy Közösséged taglistáját. Megnézheted, hogy egyes tagok milyen hőssel rendelkeznek, megtudhatod, hogy éppen hol járnak a játékban, megnézheted, hogy milyen rangjuk van és hogy hány Achievement pontot szereztek. Innen könnyedén megnézheted az adott játékos profilját is.

Community%20Roster_thumb.jpg

A Settings fül:

A Beállítások fül inkább a Klán vagy Közösség vezetőjének szolgál. Itt állíthatod, a jogosultságokat, rangokat, managelheted, szerkesztheted a kiosztott jogköröket. Változtathatsz nyelvet, illetve módosíthatod azt is, hogy Közösséged/Klánod publikus legyen vagy privát - keresel e tagokat vagy nem.

Clans%20Settings%20_thumb.png

Végül pedig a játékos aki csatlakozik az adott Klánhoz vagy Közösséghez -jogosultsága lesz ahhoz, hogy használja Klán/Közösség zárt chatjét. Hogy ha vezető vagy magasabb jogkörrel rendelkezel, akkor egy másik (csak vezetőknek fenntartott) chaten beszélgethettek egymással.

Battle.net

 

 
Morzan
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
Eddig 8 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
 

adam4445

okt. 08., 19:37

Az én klánom : The Monster HUNters , aki szeretne csatlakozzon. Kizárolag magyar játékosok jelentkezzenek. A klán célja a kalandozás,pénz gyűjtés és a szörnyetegek levadászása stb... Nincsen Hardcore vagy Seasonal-hoz kötve.                              -"Elég bátornak,tapasztaltnak érzed magad akkor jelentkezz a klánba!!!"                                                                                                                          -aláírás:Mester                                                                        

 
 
 
 
Falat  Nem mint ha nem lett volna elvárható egy 2012-ben megjelenő, kizárólag online játszható játéktól az ilyesmi, de azért én örülök, hogy végre pótolják. Elég nagy lyukat foltoznak be vele. Így, hogy végre nem kell majd a buffok (archon, berserk, stb...) után rohanni, szerintem eleve sokkal jobb lesz másokkal együtt játszani, szóval nagy szükség lesz az ilyesmire.


Most már csak valami teljesítmény mérés hiányzik a dologból, hogy az ember valami kézzelfogható adat alapján el tudja dönteni, mégis kb ki mennyit tesz hozzá a partyhoz, és jobban meg tudja válogatni, kiket érdemes a nehezebb runokra összeszedni. Egy egyszerű kis százalékos eloszlás is bőven elég lenne, hogy a csapat össz sebzéséből ki mennyit osztott ki.

 

Taki81

febr. 21., 08:25
nem rossz 5let, de az nem lenne elég, hogy ki mennyit sebzett... mivan, ha valaki úgy menti meg a csapatot, hogy szaladgál helsz glóbokért/ buffolja a verőlegényeket ? de az alap 5let az jó, hgoy egy laza statisztikát szerkeszteni a gémhez
 
 
 
 

Morzan

febr. 20., 21:55
Most én is megnéztem jobban ezeket a funkciókat és elég jól összerakták. Külön chat-mind a tagoknak mind a vezetőknek, hírek stb. Tetszik.
 
 
 
 
noavatar

Falat

febr. 20., 17:56
Nem mint ha nem lett volna elvárható egy 2012-ben megjelenő, kizárólag online játszható játéktól az ilyesmi, de azért én örülök, hogy végre pótolják. Elég nagy lyukat foltoznak be vele. Így, hogy végre nem kell majd a buffok (archon, berserk, stb...) után rohanni, szerintem eleve sokkal jobb lesz másokkal együtt játszani, szóval nagy szükség lesz az ilyesmire.


Most már csak valami teljesítmény mérés hiányzik a dologból, hogy az ember valami kézzelfogható adat alapján el tudja dönteni, mégis kb ki mennyit tesz hozzá a partyhoz, és jobban meg tudja válogatni, kiket érdemes a nehezebb runokra összeszedni. Egy egyszerű kis százalékos eloszlás is bőven elég lenne, hogy a csapat össz sebzéséből ki mennyit osztott ki.

 
 
 
 

Taki81

febr. 20., 15:10
közösséghez szívesen csatizok én is.. klánhoz nem biztos (csak azé nem mert csak egy helyre lehet azt meg még nem tudom hogy melyik lesz ha egyáltalán.....)
 
 
 
 
kolli01  Remekül hangzik. Én is csatlakoznék. Szerintem hamar meglesz majd az a 120 fő.

Gondoljatok rám is. :)

Milyen jogkörök vannak a vezető alatt? Esetleg lehetnék bankár... :D Vagy ilyen nincs?

 

Morzan

febr. 20., 14:02
PTR -en meg lehet nézni, most fejből nem tudom. Bankár szerintem nincs. :D

Amúgy biztosan lesz majd az oldalnak egy ilyen Közösségi része.

 
 
 
 

kolli01

febr. 20., 13:57
Remekül hangzik. Én is csatlakoznék. Szerintem hamar meglesz majd az a 120 fő.

Gondoljatok rám is. :)

Milyen jogkörök vannak a vezető alatt? Esetleg lehetnék bankár... :D Vagy ilyen nincs?

 
 
 
 

Predator

febr. 20., 12:51
Ha lesz nektek is klánotok szívesen csatlakoznák :) Ha lehet ! :)
 
 
 
Hozzászólások betöltése...
 

Diablo videók

 

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Szavazás

Diablo képekben

 
 
 
 

Diablo a facebookon

 

A Diablo hírei

 

5 éves a Diablo és a Diablo Hungary

Bár mi tegnap lettünk hivatalosan 5 évesek, a Diablo III viszont ma! Szóval Boldog születésnapot mind a kettőnknek!
június 21. - diablohungary.hu

Betekintés: Challenge Rift

Mi az a Challenge Rift és milyen kihívásokat állít felénk? A Blizzard betekintőjének következő részét ezen kérdések feltárásának szánta.
június 21. - diablohungary.hu

Necromancer kampány animáció

Percekkel ezelőtt gurult ki a hivatalos facebook oldalra az alábbi videó, amely az új karakter kampányához tartozik. Sötétnek sötét, erősnek erős, mi kell még?
június 21. - diablohungary.hu

Minden amit a Season -ről tudni kell

Számos cikkben írtunk már arról, hogy mit is tartogat számunkra a 2.1 -es patch; volt már szó a season-röl is hírmorzsák keretében. Most azonban egy csokorba foglalva részletesen megnézzük miről is szól valójában és mi mindent tartogat számunkra.
január 30. - diablohungary.hu

Crusader Karakterbemutató

Üdvözöllek Kalandor! Ebben a bemutatóban megismerkedhetsz a Crusaderrel! Teljes leírást olvashatsz a Reaper of Souls új kasztjáról, amibe beletartozik története és összes eddigi skillje. Mindez teljesen magyarul. Frissítve a 2.1 -es javításnak megfelelően
január 30. - diablohungary.hu