Chat
Online
Chat now
979 látogató
 
vissza az oldal tetejére

Diablo hírek

 

Partnereink

 

 

 

 

Diablo fórumok

 
Diablo 2
506 hozzászólás
Az utolsó remény
173 hozzászólás
Magyar Diablo III Klánok
94 hozzászólás
Elsősegély
197 hozzászólás
Diablo Hungary
215 hozzászólás
Diablo 1
18 hozzászólás
Három szavas történet
249 hozzászólás
Diablo 3
1959 hozzászólás

Új Diablo játékosok

 

Kedvelt Diablo cikkek

 
Diablo III - Demon Hunter
99425 megtekintés
 
Diablo III - Barbár
97911 megtekintés
 
Diablo III - Wizard
97829 megtekintés
 
Diablo III - Monk
87987 megtekintés
 
Diablo III - Crusader
77910 megtekintés
 
Diablo III - Witch Doctor
75975 megtekintés
 
 
Mi az a Diablo?
45431 megtekintés
 
Minden a Legendary Gemekről
44845 megtekintés
 
 

Beszéd téma

 
Minden a Legendary Gemekről
114 hozzászólás
 
Patch 2.1.1 - Magyarul
91 hozzászólás
 
Minden a Kanai’s Cube -ról
72 hozzászólás
 
 
Indul a Lottó!
57 hozzászólás
 
 

Johnson hozzászólt a(z) Diablo 2 témájú fórumban. április 27.
 
 

Friss Diablo hírek

 
D3: Reaper of Souls 2013. november 10. 10 hozzászólás
 

A Reaper of Souls Blizzcon #1 című cikkében olvashattatok már az új játékmódokról, melyeket a Reaper of Souls biztosít, azonban az csak egy kis ízelítő volt, bővebben a mostani cikkben olvashattok ezekről.

Adventure Mode frissült a 2.3 -as patchel! Az eredeti cikk leírásához képest változott. Kiegészítés itt.

Adventure Mode bemutatása

Diablo 3 közelgő kiegészítőjében, a Reaper of Souls-ban, a játékosoknak lehetőségük lesz 2 játékmód között választani, amikor új játékot kezdenek, ez a két játékmód nem más, mint a Campaign Mode és az Adventure Mode.

Posted Image

Campaign Mode

A játékosok visszatérhetnek Sanctuary hősének világába. A Campaign Mode választásával a játékosoknak elérhető lesz az összes küldetés, átvezető videó és az egyes Actok végén elérhető rövid filmek is. A játék 5 Actjának végigjátszása szándékosan lineáris, hiszen a Campaign Mode nagyon hasonló lesz a mostani Diablo III élményhez.

Posted Image

Adventure Mode

Kaland módban, a legtöbb ilyen történet-alapú elem eltűnt, minden Waypoint elérhető, így a játékosoknak lehetőség van úgy játszani, ahogy akarnak. Az egész világ maga egy csatatér. Menj bárhova, ölj meg bármit!

Ezek a játékmódok bármikor elérhetőek lesznek és nyugodtan válthatsz a két játékmód között, amikor csak kedved tartja. Ezenkívül minden nehézségi szint elérhető, még több szabadságot adva a játékosoknak. Nem szeretnéd négyszer végigjátszani ugyanazt a lineáris történetet minden karaktereden? Megoldva! Farmolni szándékozol Adventure módban, majd átváltani Campaign módba, egy bizonyos nehézségi szintbe? Sima ügy lesz!

Posted Image

Azonban ez még csak a jéghegy csúcsa! Az Adventure mód újabb két új szórakoztató játékmódot takar magában, a Bounties-t, mely egyfajta fejvadászatként fogható fel, illetve a Nephalem Riftet, melynek régi neve a Loot Run volt.

Bounties

Nagyon meggyőző lehet a képesség, mely immár lehetővé teszi, hogy bárhova elutazhass, de mi van akkor, ha véletlenül nincs kedved saját elképzelésed szerint játszani és inkább egy adott útirány szerint mennél? Lépj be a Bounties módba!

Bounties(=Fejvadászatok) nem kötelezőek, randomizált tárgyak csak az Adventure módban lesznek. Fejvadászat küldetések egyik célja, hogy bemutassák azokat az új tartalmakat, melyeket a Diablo III kínálhat. Vérdíj küldetéseknek számos fajtája lehet, ilyenek lehetnek a  Szörnyek mészárlása, Bossok megölése és különböző Eventek teljesítése.

Minden Act sajátos Fejvadász küldetésekkel fog rendelkezni és minden alkalommal más és más küldetések lesznek elérhetők, amint új Adventure mód játékot indítasz el.

Posted Image

Posted Image

Bounty-k teljesítésével a játékosok Tapasztalat pontokban és Aranyban fognak részesülni. Szeretnénk, hogy a Fejvadász küldetések teljesítése hozzáférést biztosítson különböző egyedi Legendary felszerelésekhez. Mi, a Blizzardnál még kísérletezünk, hogy hogyan fog még ez a jutalmazási rendszer működni, addig is „Maradj velünk!”

Posted Image

Nephalem Rift

Ezek a bizonyos Nephalem Hasadékok ( régi nevükön Loot Runok) randomizált Dungeonok, melyeket 10-15 perc alatt kell kitisztítani, befejezni. A Nephalem Hasadékok célja, a jutalmazás mellett, nem más, mint egy élvezhető játékélmény létrehozása, melyet a játékosok szívesen játszanak végig újra meg újra.

Mit is jelent ez a játék tényleges szempontjából?

Ez azt jelenti, hogy a Nephalem Hasadékok teljesen véletlenszerűek lesznek, mind a Dungeon belső és külső kinézete, a szörnyek és a Bossok, melyekkel megütközhetsz. Minden Nephalem Hasadék dungeon lehet akár 10 szint mélységű is, de még ez is teljesen randomizált!

A szabályok megszegésének jegyében, számos új ideiglenes buff lesz elérhető, ilyen például a Sérhetetlenség, Hatalmas Mozgási Sebesség, vagy a Villám Aura, mely minden szörnyet egy ütésből kinyír, ami hatósugarán belül van. Míg ezek a Szentélyek a Kampány módban hatalmas erőt jelentenének, addig a Nephalem Hasadékok zárt környezetéhez tökéletesen passzolnak.

Volt időnk szórakozni a szörnyek sűrűségével, ez azt jelenti, hogy előfordulhat egyes Nephalem Hasadékok, vagy szimplán egyes Hasadékok szintjén a zsúfoltság.

A Riftek eléréséhez nincs másra szükséged, mint egy kulcsra,  majd egyes városokban a Nephalem Obelisk-re kattintva megjelenik a portál, lépj át rajta, majd készülj fel a hentelésre! Mint már említettük, Rift Keystone-okat a fejvadász küldetések teljesítésével szerezhetsz, azonban Adventure Módban a szörnyek is dobhatják bárhol a világon.

Szerencsés vadászatot!

Az alábbi videóban az Adventure mód, Nephalem Rift változatának kaotikus tündöklését láthatjátok !


 

 
kaboomlolxd
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
Eddig 10 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
 

kolli01

jan. 08., 13:14
PTR-en max. Master szinten tudok menni (béta kulcs hiányában) de így, hogy nincs Monster Power, elég hézagosan jönnek a szörnyek. Torment szinten ugye azért jóval sűrűbb a szörnyek csapata?

A Rift Keystone-ok adott szörnyekből esnek fejvadászat közben, vagy véletlenszerűen eseik itt-ott?

 
 
 
 
Hollerith  Eddigi videós tapasztalataim alapján nem lesz Nephalem Valor sem ?
 

Morzan

dec. 02., 15:33
Nem.
 
 
 
 

Hollerith

dec. 02., 15:11
Eddigi videós tapasztalataim alapján nem lesz Nephalem Valor sem ?
 
 
 
 
noavatar

Bon3grind3r

dec. 01., 20:38
Falat-nak: Igen, előfordulhat, hogy tele lesz a képernyő goblinokkal. Egy - a twitch tv-n látott gameplay - videóban is hasonló dolog történt.
 
 
 
 

kolli01

nov. 11., 16:39
ezek a játékmódok gondolom Public Games-ben is játszhatók lesznek...
 
 
 
 
Morzan  Tényleg lesz ilyen az advanture módnak köszönhetően. :)
 

SlipKnoTiaN666

nov. 10., 17:36
Csak győzzőn a gamer futni utánuk.:P
 
 
 
 
Falat  Ja, és egy kérdés : Amikor a videón a figura 0:30-nál fejest ugrik kb 15 treasure goblin közé, az micsoda ? :D Valami fejlesztői poén, vagy tényleg lesz ilyen a játékban ?
 

Morzan

nov. 10., 17:31
Tényleg lesz ilyen az advanture módnak köszönhetően. :)
 
 
 
 
noavatar

Falat

nov. 10., 17:28
Ja, és egy kérdés : Amikor a videón a figura 0:30-nál fejest ugrik kb 15 treasure goblin közé, az micsoda ? :D Valami fejlesztői poén, vagy tényleg lesz ilyen a játékban ?
 
 
 
 

Morzan

nov. 10., 17:27
Elvileg eltűnik. Helyette átszabták a nehézségeket és hozzáadtak + 1 fokozatot a Tormentet. 
 
 
 
 
noavatar

Falat

nov. 10., 17:25
A Monster Power vajon megmarad ? Hivatalos infót nem találtam róla, de két válaszukból úgy néz ki, eltűnik, vagy átalakul : 

- "The Monster Power system was something of a stop-gap, it did a decent job for the time we patched that in."

- "We will have a way for over-geared characters a way to tune it up, not Monster Power, so powerful characters will still find things challenging."


Mondjuk nem is bánom ha lecserélik, nagyon igénytelen megoldás volt. Ennél biztos ki tudnak találni valami jobbat. A Torchlight-ban és a POE-ben is van pl minden random map-en egy rakás tulajdonság, azokat is bevezethetnék ide. Az egyik körben +50% tűz sebzés, a másikban gyorsabb szörnyek, stb... legalább nem lennének egyformák, kéne mindig kicsit alkalmazkodni a körülményekhez.

 
 
 
Hozzászólások betöltése...
 

Diablo videók

 

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Szavazás

Diablo képekben

 
 
kép 90
 
 
 

Diablo a facebookon

 

A Diablo hírei

 

5 éves a Diablo és a Diablo Hungary

Bár mi tegnap lettünk hivatalosan 5 évesek, a Diablo III viszont ma! Szóval Boldog születésnapot mind a kettőnknek!
június 21. - diablohungary.hu

Betekintés: Challenge Rift

Mi az a Challenge Rift és milyen kihívásokat állít felénk? A Blizzard betekintőjének következő részét ezen kérdések feltárásának szánta.
június 21. - diablohungary.hu

Necromancer kampány animáció

Percekkel ezelőtt gurult ki a hivatalos facebook oldalra az alábbi videó, amely az új karakter kampányához tartozik. Sötétnek sötét, erősnek erős, mi kell még?
június 21. - diablohungary.hu

Minden amit a Season -ről tudni kell

Számos cikkben írtunk már arról, hogy mit is tartogat számunkra a 2.1 -es patch; volt már szó a season-röl is hírmorzsák keretében. Most azonban egy csokorba foglalva részletesen megnézzük miről is szól valójában és mi mindent tartogat számunkra.
január 30. - diablohungary.hu

Crusader Karakterbemutató

Üdvözöllek Kalandor! Ebben a bemutatóban megismerkedhetsz a Crusaderrel! Teljes leírást olvashatsz a Reaper of Souls új kasztjáról, amibe beletartozik története és összes eddigi skillje. Mindez teljesen magyarul. Frissítve a 2.1 -es javításnak megfelelően
január 30. - diablohungary.hu