Chat
Online
Chat now
10 látogató
 
vissza az oldal tetejére

Diablo hírek

 

Partnereink

 

 

 

 

Diablo fórumok

 
Diablo 2
506 hozzászólás
Az utolsó remény
173 hozzászólás
Magyar Diablo III Klánok
94 hozzászólás
Elsősegély
197 hozzászólás
Diablo Hungary
215 hozzászólás
Diablo 1
18 hozzászólás
Három szavas történet
249 hozzászólás
Diablo 3
1959 hozzászólás

Új Diablo játékosok

 

Kedvelt Diablo cikkek

 
Diablo III - Demon Hunter
100318 megtekintés
 
Diablo III - Barbár
98735 megtekintés
 
Diablo III - Wizard
98732 megtekintés
 
Diablo III - Monk
88536 megtekintés
 
Diablo III - Crusader
78836 megtekintés
 
Diablo III - Witch Doctor
76571 megtekintés
 
 
Mi az a Diablo?
45788 megtekintés
 
Minden a Legendary Gemekről
45178 megtekintés
 
 

Beszéd téma

 
Minden a Legendary Gemekről
114 hozzászólás
 
Patch 2.1.1 - Magyarul
91 hozzászólás
 
Minden a Kanai’s Cube -ról
72 hozzászólás
 
 
Indul a Lottó!
57 hozzászólás
 
 

Johnson hozzászólt a(z) Diablo 2 témájú fórumban. április 27.
 
 

Friss Diablo hírek

 
D3: Reaper of Souls 2014. augusztus 23. 6 hozzászólás
 

Nyakunkon a 2.1-es patch és nap mint nap csorognak a hivatalos információk a Blizzardtól. A napokban sem volt ez másképp. Utoljára a Greater Riftekről kaptunk egy nagyobb összefoglalót.

A Season és a Vault mellé a patch 2.1 -el kapunk még újdonságot - melyet Greater Riftnek neveztek el - melynek legfőbb célja, hogy mérni lehessen vele a karakterünk erejét és haladását. Lényegében ez egyfajta Nephalem Rift (néhány alapvető különbséggel) ahol versenyt futhatunk az idővel, különleges lootra tehetünk szert és tesztelhetjük, hogy meddig tudjuk feszegetni saját erőnk határait.

Működés:

Ahhoz, hogy beléphessünk egy Greater Riftbe rendelkeznünk kell egy Keystone Of Trials nevezetű "kaviccsal". Ezeket bármelyik normál Rift Guardiantól (rift boss) beszerezhetjük Torment szinten egy lvl. 70-es karakterrel (a dobás nem garantált). Ha megszereztük ezt a kulcsot, akkor beléphetünk a Realm of Trials nevezetű harctérre. Ehhez nem kell mást tennünk mint odavonszolni magunkat bármelyik városban a Nephalem Obeliskhez, ráklikkelni és elhelyezni a Keystone-t a felső slotba, majd az accept-ra kattintani. Ezzel meg is nyílik a portál. Mielőtt belépnénk a Realm Of Trialsba legyünk benne biztosak, hogy a megfelelő felszereléssel láttuk el magunkat és a megfelelő skillek vannak belőve, mert amint beléptünk már egyik módosítására sem lesz alkalmunk (és magában a Greater Riftben sem!).

A Realm Of Trials egy kicsi aréna ami azt a célt hivatott szolgálni, hogy lemérje hősünk erejét, és azt, hogy milyen szinten kezdjük a Greater Riftet. Minden próba időre megy ahol az ellenfelek hullámokban érkeznek egyre erősödve. A Trial végén - ami végződhet a hős halálával is - egy Greater Rift Keystonnal leszünk gazdagabbak. A Keystone szintje attól fog függeni, hogy milyen teljesítményt nyújtottunk a próbán. Minél több hullámmal birkóztunk meg időben annál magasabb lesz a kulcs szintje. Természetesen minél magasabb a kulcs szintje, annál nehezebb Riftel fogunk kezdeni. Ennek a próbának a nehézségi szintje egyébként teljesen független attól, hogy milyen szintre van állítva a játék nehézsége. Fontos még tudni, hogy ha Hardcore hőssel játszunk a Realm Of Trialst és elesik, akkor nem kapunk kulcsot és a hős halála is végleges lesz.

A Trial végeztével a Greater Rift Keystone-nal a zsebünkben a fentebb leírt módon végre meg is nyithatjuk a Greater Riftbe vezető portálunkat.

Need For Speed avagy versenyfutás az idővel:

Hasonlóan a Trialhoz a Greater Riftek is időzítve vannak. Minden egyes szinten 15 perc áll a rendelkezésünkre. Ezen időkorláton belül kell legyalulni a megfelelő mennyiségű szörnyet és leölnünk a Rift Guardiant. Ha időn belül végzünk a Guardiannal akkor meg fog jutalmazni minket a következő szinthez szükséges kulccsal. Minél hamarabb tudunk végezni a főnökkel, annál több szintet ugorhatunk át.

Az adott szinten történő haladásunkat a képernyő jobb oldalán lévő sávon követhetjük. A sáv alján az eltelt időt láthatjuk, míg a felső részen a megölt szörnyek mennyiségét. Természetesen az a legjobb ha a "mob indikátor" előrébb áll mint az idő. Változás a régi rendszerhez képest, hogy a szörnyek különböző mennyiséggel töltik ezt a sávot. A nagyobb élettel/erővel rendelkezők többet adnak hozzá mint a gyengébbek. Főleg elitekből és championokból eshetnek az új Progression Orbok amik meggyorsítják a sáv töltődését.

Ha a sáv megtelt akkor eltűnik az összes szörny és megjelenik a Rift Guardian. Az ő megölése után rávethetjük magunkat a lootra. Akkor sem veszítünk ha nem sikerül időben végezni, hiszen a zsákmány így is meglesz, bár nem haladhatunk tovább a következő szintre.

Visszatérve a lootra: Történtek itt is változások. Ahhoz hogy a pörgésre és időre tudjunk fókuszálni minimalizálva lettek az összetörhető objektumok, ki lettek véve a ládák, és a szörnyek nem dobnak loot-ot. Cserébe mindezekért a Rift Guardian bőséges mennyiségű "ajándékkal" fog nekünk szolgálni.

Legendary Gemek:

A Guardian tetemét átkutatva  újféle kővel/kövekkel találkozhatunk.

Ezeket a Legendary köveket csak Greater Riftekben találhatjuk meg és csak amulettekbe vagy gyűrűkbe helyezhetjük őket. Hozzátartozik még az újdonsághoz, hogy a köveket Urshi (egy új NPC) segítségével fejleszthetjük is. Urshi egy nephalem szellem aki az életben Orek mellett dolgozott és azzal a szokatlan képességgel rendelkezik, hogy a kövek varázserejét még magasabb szintre képes emelni. Ő a Guardian megölését követően jelenik meg minden Greater Riftben és két lehetőséget kínál fel számunkra.

  • Nagyobb szintű Keystonet ad. Ez csak akkor érhető el ha időben tudtunk végezni. Mint ahogyan már elhangzott, minél gyorsabbak voltunk, annál nagyobb szintű kulcsot fog adni.
  • Legendary kövek fejlesztése. Három lehetőségünk lesz fejleszteni. Ezeket elhasználhatjuk egy kőre is, valamint megoszthatjuk akár kettő vagy három kő között is. Az esély a fejlesztésre függ a kő már meglévő szintjétől és az éppen elvégzett Rift szintjétől. Magasabb Riftben magasabb az esély a sikerre.

A kövek fejlesztésére minden esetben lesz lehetőségünk miután megöltük a Guardiant. Azt viszont fontos tudni, hogy ha akkor választjuk ezt a lehetőséget amikor időben végeztünk, akkor a Rift véget ér és nem mehetünk magasabb szintre.

A haladás nyomon követése:

A legjobb eredményeink felkerülhetnek a megfelelő ranglistákra. Ezeket a ranglistákat a főképernyő jobb alsó sarkában találhatjuk meg.

A Greater Rift ranglista meg lesz osztva Normál és Hardcore módra mint ahogyan Season és Non-Season módra is. Ahhoz, hogy még jobban össze tudjuk vetni teljesítményünket a hozzánk hasonló játékosokéval négy alkategóriára osztották a listát.

  • Egyjátékos mód kasztonként
  • 2 játékos csapatok
  • 3 játékos csapatok
  • 4 játékos csapatok

Az itt található információkat nem csak játékon belül érhetjük el. Bárhonnan, bármikor megleshetjük a diablo3.com oldalon.

battle.net

 

 
Feenty
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
Eddig 5 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
 

Geo

febr. 13., 10:24
Köszönöm!
Megkaptam az első kulcsot.. akkor majd megyünk haverral egy próba kört.. :) Kiderül mit bírunk..
 
 
 
 
Geo  Üdv.
Ha jó értelmezem a leírást, be lehet menni ide többen is, nem csak egyszemélyes a móka igaz?
 

Envo

febr. 13., 09:40
Persze :) És külön van ranglista is 2-3-4 emberre a Leaderboards-ban ha megfigyeled.
 
 
 
 

Geo

febr. 13., 08:17
Üdv.
Ha jó értelmezem a leírást, be lehet menni ide többen is, nem csak egyszemélyes a móka igaz?
 
 
 
 

Feenty

aug. 26., 13:21
Ez egy jó kérdés, engem is érdekelne a válasz. :) Gyaníton az xp nőni fog (csak tipp), de a loot-tal kapcsolatban nem mernék tippelni sem.
 
 
 
 
noavatar

UzsonyikT

aug. 25., 17:27
A loot minőségileg, mennyiségileg javulni fog a greather riftek előrehaladtával? És még egy kérdés az xp 1-100-ig folyamatosan nőni fog, ha független lesz a rift a választott tormenttől pl. ?
 
 
 
Hozzászólások betöltése...
 

Diablo videók

 

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Szavazás

Diablo képekben

 
 

Diablo a facebookon

 

A Diablo hírei

 

5 éves a Diablo és a Diablo Hungary

Bár mi tegnap lettünk hivatalosan 5 évesek, a Diablo III viszont ma! Szóval Boldog születésnapot mind a kettőnknek!
június 21. - diablohungary.hu

Betekintés: Challenge Rift

Mi az a Challenge Rift és milyen kihívásokat állít felénk? A Blizzard betekintőjének következő részét ezen kérdések feltárásának szánta.
június 21. - diablohungary.hu

Necromancer kampány animáció

Percekkel ezelőtt gurult ki a hivatalos facebook oldalra az alábbi videó, amely az új karakter kampányához tartozik. Sötétnek sötét, erősnek erős, mi kell még?
június 21. - diablohungary.hu

Minden amit a Season -ről tudni kell

Számos cikkben írtunk már arról, hogy mit is tartogat számunkra a 2.1 -es patch; volt már szó a season-röl is hírmorzsák keretében. Most azonban egy csokorba foglalva részletesen megnézzük miről is szól valójában és mi mindent tartogat számunkra.
január 30. - diablohungary.hu

Crusader Karakterbemutató

Üdvözöllek Kalandor! Ebben a bemutatóban megismerkedhetsz a Crusaderrel! Teljes leírást olvashatsz a Reaper of Souls új kasztjáról, amibe beletartozik története és összes eddigi skillje. Mindez teljesen magyarul. Frissítve a 2.1 -es javításnak megfelelően
január 30. - diablohungary.hu