Chat
Online
Chat now
2521 látogató
 
vissza az oldal tetejére

Diablo hírek

 

Partnereink

 

 

 

 

Diablo fórumok

 
Diablo 2
506 hozzászólás
Az utolsó remény
173 hozzászólás
Magyar Diablo III Klánok
94 hozzászólás
Elsősegély
197 hozzászólás
Diablo Hungary
215 hozzászólás
Diablo 1
18 hozzászólás
Három szavas történet
249 hozzászólás
Diablo 3
1959 hozzászólás

Új Diablo játékosok

 

Kedvelt Diablo cikkek

 
Diablo III - Demon Hunter
99555 megtekintés
 
Diablo III - Barbár
98059 megtekintés
 
Diablo III - Wizard
97986 megtekintés
 
Diablo III - Monk
88093 megtekintés
 
Diablo III - Crusader
78059 megtekintés
 
Diablo III - Witch Doctor
76068 megtekintés
 
 
Mi az a Diablo?
45478 megtekintés
 
Minden a Legendary Gemekről
44916 megtekintés
 
 

Beszéd téma

 
Minden a Legendary Gemekről
114 hozzászólás
 
Patch 2.1.1 - Magyarul
91 hozzászólás
 
Minden a Kanai’s Cube -ról
72 hozzászólás
 
 
Indul a Lottó!
57 hozzászólás
 
 

Johnson hozzászólt a(z) Diablo 2 témájú fórumban. április 27.
 
 

Friss Diablo hírek

 
D3: Reaper of Souls 2013. november 16. 10 hozzászólás
 

Végre "hivatalos" információk láttak napvilágot a leendő ladder rendszerrel kapcsolatban. Miután a BlizzCon-on nem esett szó erről, Lylirra próbálja nyugtatni a rajongókat a Diablo 3 amerikai fórumán.

Korábban a fejlesztők megerősítették, hogy lesz ladder rendszer a Diablo 3-ban, azonban azt akkor sem említették, hogy mikor. Gondolom nem vagyok ezzel egyedül, de számomra nagy csalódás volt, hogy a BlizzCon-on nem esett egyetlen szó sem a ladder rendszerről. Ki is alakult egy szép kis topic ezzel kapcsolatban az amerikai fórumon (bővebben itt olvashattok róla), ahol Lylirra Community Manager is hozzászólt, hogy tisztázza a dolgokat. Most következik a jól megszokott Blizzard elterelő szöveg, miszerint nincsenek részletek a Diablo 3 ladder rendszerrel kapcsolatban amit megoszthatnánk. Ezen a ponton a ladder rendszert még vizsgáljuk, teszteljük, olyan értelemben hogyan tudnánk a játékba integrálni úgy, hogy az ne tegye tönkre például a Paragon rendszert. Azt rögtön leszögezi, hogy a ladder rendszert nem vetették el, de azt is hogy nincs is megerősítve. Ezúton figyelmeztet arra Lylirra, hogy az adatbányászatot ne vegyük hivatalosnak, de ezt mi is mindig kihangsúlyoztuk minden egyes cikkünkben. Összegezve, szeretnének valamilyen ladder rendszert bevezetni a Diablo 3-ban, de még nem állnak olyan stádiumban, hogy bármit is bejelentsenek. (Ezért nem esett egy szó sem erről a BlizzCon-on.) Ja és most következik a Blizzard sablon szöveg 2. rész: ezúton szeretnék bátorítani a játékosokat, hogy osszák meg gondolataikat, ötleteiket ezzel kapcsolatban.

 

Diablo 2 rajongók figyelem! November 26-án, kedden újra ladder reset. A ladder karakterek átkerülnek non-ladderbe, és indulhat újra a hajsza 1-es szintről. Jó szórakozást! :)

 

 
Morzan
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
Eddig 10 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
 
Zafirah  Tehát akkor tisztázzuk a dolgokat. Diablo 2-ben létezik egy ladder system. Mikor létrehozol egy karaktert eldöntheted, hogy ebben a ladderben szeretnél-e játszani vagy sem. Ha előbbit választottad, akkor ugyan azzal a Diablo 2-vel játszol mint aki nem ladderben játszik csak nem érintkezhetnek a ladder és non-ladder karakterek. Egyetlen egy különbség van a kettő között, mégpedig az hogy a ladder véges. Hogy mit is jelent ez? Időközönként újraindul teljesen a nulláról. Új karakter, új gazdaság, új verseny. Diablo 2-ben ugyanis az volt a lényeg, ki éri el először a lvl 99-es szintet.


Hogy miért jó ez? Mert még ma is lehet élvezni a Diablo 2-t, minden ladder egy teljesen új játékot jelent. DE! Ez nem azt jelenti, hogy teljesen feleslegesen játszunk, elveszítünk mindent, mert a ladder karakterek minden tárgyukkal, ladder reset-kor átkerülnek a non-ladder karakterek közé. Ugyan úgy lehet velük játszani, ugyan úgy megvannak a tárgyaik, runáik, minden. Na most amiért a Blizzard hezitál, az az hogy amíg a Diablo 2-ben a lvl 99 elérése volt a fő cél a ladderben, ez itt a Diablo 3-ban a szintkorlát miatt nem aktuális és nem tudják mi legyen ennek az egész ladder rendszernek a fő célja.

 

mviski

nov. 18., 14:49
Köszönöm a kimerítő választ, akkor részemről teljesen mindegy hogy beteszik vagy sem :)
 
 
 
 

Zafirah

nov. 18., 14:47
Tehát akkor tisztázzuk a dolgokat. Diablo 2-ben létezik egy ladder system. Mikor létrehozol egy karaktert eldöntheted, hogy ebben a ladderben szeretnél-e játszani vagy sem. Ha előbbit választottad, akkor ugyan azzal a Diablo 2-vel játszol mint aki nem ladderben játszik csak nem érintkezhetnek a ladder és non-ladder karakterek. Egyetlen egy különbség van a kettő között, mégpedig az hogy a ladder véges. Hogy mit is jelent ez? Időközönként újraindul teljesen a nulláról. Új karakter, új gazdaság, új verseny. Diablo 2-ben ugyanis az volt a lényeg, ki éri el először a lvl 99-es szintet.


Hogy miért jó ez? Mert még ma is lehet élvezni a Diablo 2-t, minden ladder egy teljesen új játékot jelent. DE! Ez nem azt jelenti, hogy teljesen feleslegesen játszunk, elveszítünk mindent, mert a ladder karakterek minden tárgyukkal, ladder reset-kor átkerülnek a non-ladder karakterek közé. Ugyan úgy lehet velük játszani, ugyan úgy megvannak a tárgyaik, runáik, minden. Na most amiért a Blizzard hezitál, az az hogy amíg a Diablo 2-ben a lvl 99 elérése volt a fő cél a ladderben, ez itt a Diablo 3-ban a szintkorlát miatt nem aktuális és nem tudják mi legyen ennek az egész ladder rendszernek a fő célja.

 
 
 
 

Toldimiki

nov. 18., 14:08
Úgy látom nagyon sokan nincsenek tisztában azzal hogy mit jelent a ladder. Senkinek nem fognak semmilyen karakterét "lenullázni" CSAKIS azokat amiket ladder-ben kezdtél el.(lenullázás alatt értem itt a ladder/non-ladder váltást).
 
 
 
 

MCfosat

nov. 18., 13:57
Srácok most olvastam,hogy a Nephalem Valort is törölni akarják? Tudtok erről valamit,hogy igaz e és hogy mi értelme lesz?
 
 
 
 

mviski

nov. 18., 13:40
Tuti agyvérzés kapnék ha lenulláznák a karaktereimet...
 
 
 
 

GyaxyBoy

nov. 17., 07:54
Egyszerűbben.
Mostani karaktereid, átkerülnek úgynevezett Non-Ladder részre. (minden cucc és arany, ha nem játszol velük, idővel lehet itt is törlődni fognak, legalábbis a kettőben így van)
Aztán létrehozhatsz új karikat a Ladder rendszerben, viszont azok 0 gold és 1es szinten vannak.
Mi az előnye? Mindig lesz kihívás a játékban. Lesz értelme neki esni újra meg újra.
Mivel nem lesz AH, így minden ladder reset után, az alap fegyverek, akár egy ilvl 40-50-60-70 sokat ér.
A cél, hogy minél előbb neked legyen jó karid, hogy aztán Te tudd eladni (trade chanel, vagy máshogyan) a cuccokat, így egyre hamarabb leszel gazdag. :)
Ennek köszönhető, hogy a d2 még mindig toppon van. Több százezren, vagy akár még mindig millioan játszák. :) Ezért jó a ladder rendszer! :) Várjuk! :)
 
 
 
 

kodi

nov. 16., 18:58

Ladder-ben létrejön egy "virtuális" világ,a játék két egymástól eltérő szálon fut ,a meglévő itemekhez,goldhoz  nincs hozzáférés ,új Itemek lesznek elérhetőek a rendszeren belül és amire ÜberBrutál  vagy jön a  ladder reset és minden indul az elejétől.

 
 
 
 

kolli01

nov. 16., 18:32
én is kíváncsi vagyok a ladder pontos mivoltjára.

"és indulhat újra a hajsza 1-es szintről". Ez megrémít!

A Diablo 3-ban is ilyet akar a nép? :)

 
 
 
 
noavatar

Shagrath

nov. 16., 17:39
Letudnátok írni mi is pontosan az a ladder rendszer?
 
 
 
 

SlipKnoTiaN666

nov. 16., 16:34
Yeeeah november 26.!!!
 
 
 
Hozzászólások betöltése...
 

Diablo videók

 

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Szavazás

Diablo képekben

 
 

Diablo a facebookon

 

A Diablo hírei

 

5 éves a Diablo és a Diablo Hungary

Bár mi tegnap lettünk hivatalosan 5 évesek, a Diablo III viszont ma! Szóval Boldog születésnapot mind a kettőnknek!
június 21. - diablohungary.hu

Betekintés: Challenge Rift

Mi az a Challenge Rift és milyen kihívásokat állít felénk? A Blizzard betekintőjének következő részét ezen kérdések feltárásának szánta.
június 21. - diablohungary.hu

Necromancer kampány animáció

Percekkel ezelőtt gurult ki a hivatalos facebook oldalra az alábbi videó, amely az új karakter kampányához tartozik. Sötétnek sötét, erősnek erős, mi kell még?
június 21. - diablohungary.hu

Minden amit a Season -ről tudni kell

Számos cikkben írtunk már arról, hogy mit is tartogat számunkra a 2.1 -es patch; volt már szó a season-röl is hírmorzsák keretében. Most azonban egy csokorba foglalva részletesen megnézzük miről is szól valójában és mi mindent tartogat számunkra.
január 30. - diablohungary.hu

Crusader Karakterbemutató

Üdvözöllek Kalandor! Ebben a bemutatóban megismerkedhetsz a Crusaderrel! Teljes leírást olvashatsz a Reaper of Souls új kasztjáról, amibe beletartozik története és összes eddigi skillje. Mindez teljesen magyarul. Frissítve a 2.1 -es javításnak megfelelően
január 30. - diablohungary.hu