Chat
Online
Chat now
24 látogató
 
vissza az oldal tetejére

Diablo hírek

 

Partnereink

 

 

 

 

Diablo fórumok

 
Diablo 2
506 hozzászólás
Az utolsó remény
173 hozzászólás
Magyar Diablo III Klánok
94 hozzászólás
Elsősegély
197 hozzászólás
Diablo Hungary
215 hozzászólás
Diablo 1
18 hozzászólás
Három szavas történet
249 hozzászólás
Diablo 3
1959 hozzászólás

Új Diablo játékosok

 

Kedvelt Diablo cikkek

 
Diablo III - Demon Hunter
100316 megtekintés
 
Diablo III - Barbár
98735 megtekintés
 
Diablo III - Wizard
98730 megtekintés
 
Diablo III - Monk
88536 megtekintés
 
Diablo III - Crusader
78836 megtekintés
 
Diablo III - Witch Doctor
76571 megtekintés
 
 
Mi az a Diablo?
45788 megtekintés
 
Minden a Legendary Gemekről
45178 megtekintés
 
 

Beszéd téma

 
Minden a Legendary Gemekről
114 hozzászólás
 
Patch 2.1.1 - Magyarul
91 hozzászólás
 
Minden a Kanai’s Cube -ról
72 hozzászólás
 
 
Indul a Lottó!
57 hozzászólás
 
 

Johnson hozzászólt a(z) Diablo 2 témájú fórumban. április 27.
 
 

Friss Diablo hírek

 
D3: Reaper of Souls 2014. február 12. 9 hozzászólás
 

A következőkben a 2.0.1 -es patch tartalmait olvashatod el a tovább után.

Klánok és Közösségek :

Hogy könnyebben megtaláljuk azt akivel játszani akarunk és hasonló érdeklődési körökben mozognak létrehoztunk 2 új szociális újdonságot, ezek leektt hozzáadva a játékhoz : A Klánok és Közösségek.

Bárki csatlakozhat klánba, és bárki létrehozhat klánt a hozzáféréseket a klánhoz az N nyomógombbal hozhatjuk elő és megjeleníthető a nevünk elött a Klánunk neve is. A Chat ablakban, megtalálhatod a klán tagjait a névsorban, kapunk egy privát chat ablakot is, és egy Hírek & Infromációk fület is ahol mindenki eltudja olvasni az újdonságokat. A klánok nagy számú játékost fogadhatnak be jelenleg nem meghatározott max létszám és invitálás is szükséges a belépéshez.

Amellett, hogy a klánok és játékosok is csatlakozhatnak közösségekbe. Ahogyan a klánok a közösségek is rendelkeznek egy kijelölt chat ablakkal és tagok névsorával, megtalálható a Hírek & Információk fül is, ahol történeteket és a Közösség leírását is megoszthatjuk. Csak egy klánhoz csatlakozhatunk, viszont közösségek esetében több, különböző közösséghez is csatlakozhatunk. Emellett közösségek lehetnek publikusak vagy privátok is, kategóriák szerint vannak rendezve (osztályok, régió és játék típusa) szinte korlátlan számú játékos csatlakozhat, így egy remek lehetőséget teremt hogy új embereket ismerhessünk meg a klánunkon kívül!

Új Esemény : Átkozott Ládák (Cursed Chest)

Szanaszét Sanctuary világában a ládák alkalmanként lehetnek átkozottak, és elindítanak egy eseményt ha megvizsgáljuk. Vannak ládák amik elérhetőek kampány és kaland módban, de vannak olyanok amik kizárólag a kaland módban elérhetőek. Mint a legtöbb esemény az átkozott ládák is biztosítanak nekünk egy kis aranyt és tapasztalati jutalmat. A ládák biztosítanak nekünk különféle kihívásokat, végtelen szörny hullám, időzített események és spawnolhat nekünk bossokat is a nyílt világba! Ha az esemény befejeződött akkor a láda meg fog tisztulni és átváltozik egy ragyogó ládává (Radiant Chest) A láda megérett a fosztogatásra!

Itemizáció Frissítések (Loot 2.0):

Kincskeresők örvendjetek! A Loot számos változáson ment keresztül a 2.0.1 -ben. Amelyek célja hogy megnövelje az item vadászatot a Diablo 3 -ban. Jelentős változások közé tartoznak :

A Játékos most már néha találhat "smart droppokat" ezek itemek statokkal amik a karakterünkhöz vannak szabva.

A tárgy tulajdonságok most már 2 fele oszthatók : "elsődlegesek és másodlagosak". Az elsődlegesek azok amik legnagyobb hatással vannak a karakterünkre, energia vagy túlélés. Míg a másodlagosak általában hasznosságot kínál vagy karakterünk energiáját indirekt módon. Ezek a statok nem versenyeznek egymás ellen többé, ha egy tárgyon rollolnak. A statok közötti különbség jelentősen csökkent (pl.: ahelyett hogy a stat különbség 1-200 Erő, a távolság talán most valami ilyesmi 140-200). Ezen felül most már megtekinthetjük egy tárgy stat különbségét a leltár gomb megnyomásával és a CTRL lenyomásával miközben meg van nyitva egy tárgy leírása.

Számos új stattal bővültek a Rare és Legendary itemek azzal a céllal hogy támogassák a speciális buildeket / használatát.

A legendary itemek átlettek dolgozva a fenti szempontokat szem előtt tartva.

Paragon Frissítések :

A Paragon szintezés számos revízión ment át, hogy támogassák a további sokféleséget és karakter testreszabást.

A Paragon szint jelenleg egész fiókunkra kiterjed és közös az összes karakterünkkel. Azonban, egymástól függetlenül számolja a Hardcore és a Normal módon lévő karaktereinket.

Ezen túlmenően, nincs többé max a paragon szinteknél. Végtelenségig kaphatjuk őket.

Bónuszok kapása is változott. Nem kapunk többé Paragon szintenként elsődleges statokat és Gold / Magic findot. Ehelyett a játékosok most Paragon pontokat érhetnek el 4 különböző kategóriában : Core, Offense, Defense, és Utility.

Ezeket a változásokat szem elött tartva a Paragon szintező görbe frissült.

Osztály frissítések :

Minden osztályban jelentős felülvizsgálatok mentek keresztül. Ezek További Patchekben lesznek elérhetőek a jövőben folytatódnak a tesztelések és fejlesztések.

Kraftolás frissítések :

Kraftolás több minőségi változást is kapott. Jelentős változások közé tartoznak :

Kraftoláshoz az anyagok két osztályba vannak sűrítve : 1-63 és 64-70. Ez a változás azért jött hogy csökkentse a stashben kraftoláshoz szükséges anyagok helyét és a régebbi legendary receptek helyét.

Emellett a kraftolásból szerzett itemek nekünk megfelelő statokkal rollolhatnak. Hála a Loot 2.0 rendszernek (Az Archon Páncélok mentesülnek ezek alól)

Nehézség frissítések :

A nehézségi rendszer teljesen át lett dolgozva. Normal, Nightmare, Hell, Inferno fokozatokat eltávolították, helyette egy "dinamikus nehézség" lett bevezetve, amely lehetőve teszi hogy a szörnyek velünk együtt lépjenek szintet.

Most már összesen 5 nehézségi fokozat érhető el : Normal, Hard, Expert, Master, és 70-es szinttől Torment. Torment tartalmaz egy csúszkát mely további hat fokozattal tesz minket próbára.

Mindegyik szinten új bónuszokat és jutalmakat kapunk, megtekinthető a nehézség választás menüből.

Szörny frissítések :

Számos új potenciális affix lett az eliteknek és a champion szörnyeknek adva : Frozen Pulse, Orbiter, Poison Enchanted, Thunderstorm, és Wormhole. A monster sűrűség át lett állítva az összes Act-on.

 

 
angitawd
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
Eddig 9 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
 
noavatar
C55.1mm0rt4l  Ne csüggedj,RoS-tól többet várok mint egy egyszerű patchtől... Nem biztos h jól járnánk csak a patchel,de am tényleg március 18.án lesz csak éles,vis utánna...
 

Falat

febr. 13., 21:48
Persze, az lesz csak a lényeg, de azért jobban örültem volna, ha a maradék 1 hónap várakozást loot 2.0 farmolással töltöm. :D

Egyébként tud valaki valami ROS előrendelős akciót, vagy mindenhol ugyanaz az alap vétel van ? Az alapjátéknál egy csomó ajándék, meg nyereményjáték volt az előrendelésnél.
 
 
 
 
noavatar
Falat  Én is ettől tartok, de akkor ez kb azt jelenti, hogy nem lesz 2.0.1. Vagyis lesz, de egy hétig, ami kb egyenlő a semmivel.

Én ezt anno úgy értelmeztem, hogy a kieg előtt lesz egy 1-2 hónap visszarázódni a játékba egy új loot rendszerrel, de ezek szerint mégse.
 

C55.1mm0rt4l

febr. 13., 19:54
Ne csüggedj,RoS-tól többet várok mint egy egyszerű patchtől... Nem biztos h jól járnánk csak a patchel,de am tényleg március 18.án lesz csak éles,vis utánna...
 
 
 
 
noavatar
C55.1mm0rt4l  Csak március 18 után lesz éles patch 2.0.1...
 

Falat

febr. 13., 18:56
Én is ettől tartok, de akkor ez kb azt jelenti, hogy nem lesz 2.0.1. Vagyis lesz, de egy hétig, ami kb egyenlő a semmivel.

Én ezt anno úgy értelmeztem, hogy a kieg előtt lesz egy 1-2 hónap visszarázódni a játékba egy új loot rendszerrel, de ezek szerint mégse.
 
 
 
 
C55.1mm0rt4l  Azt kifejthetnéd,miért is lenne jó,nincs cm wizard,eltűnik a skillekből a ls,kevesebb mob,lasabban fejlődnél mint,kevesebb xp,bár ezt lehet javították már,mm xpre vonatkozóan,kevesebb item,és semmivel sem erősebbek mint  a mostaniak,játszottam eleget ptren hogy legyen róla valami fogalmam,de teljesen új skilleket kellene használni,és ahhoz kell a kiegészítő,mert csak ott kapnál olyan itemeket,értem 70es szintűek,ami hasnzos lenne,mert ptr-es tapasztalataimból kiundalva,voltak jó itemek,de egyik sem az igazi, a legtöbb csak szívósságban és lifeban adott pluszt,sőt,nem a legtöbb,hanem mind,dmg mindegyik minuszos volt,bár xp miatt lehet értelmesebb lenne az új patch most már,bár nekem unalmas volt,tul könnyű tul kevés mob 60as szinten... Itt a RoS hozza meg az igazi változást...
 

PunkZoli

febr. 13., 01:32
Nekem kifejezetten tetszik a ptr, pedig a lifesteal eltűnik a dh-m skilljéből. Váltottam buildeket, és van egy-kettő, amit eddig nem használtam, mert gyenge. Most pár óra teszt után jó érzés alternatívákat találni.
Az új tárgyak, kraftok is erősebbek lesznek jóval már 60as szinten, persze biztos tol majd mindenkit a kieg felé, azért jó dolog a loot2.
Annyi nem tetszik csak, hogy a lowbudget gearemben torment 2 simán megy 3-hoz már kell egy tank elém, de nem nehéz az sem. Torment 1en szenvedni akarok már.
Tőlem mehetne live-ba, van wizardom is, majd annnak is találok valami skill kombót.
 
 
 
 
noavatar
Trigun78  
Pedig milyen jó lenne ha már rajta lenne az éles szervereken a Patch :(
 

C55.1mm0rt4l

febr. 12., 23:37
Azt kifejthetnéd,miért is lenne jó,nincs cm wizard,eltűnik a skillekből a ls,kevesebb mob,lasabban fejlődnél mint,kevesebb xp,bár ezt lehet javították már,mm xpre vonatkozóan,kevesebb item,és semmivel sem erősebbek mint  a mostaniak,játszottam eleget ptren hogy legyen róla valami fogalmam,de teljesen új skilleket kellene használni,és ahhoz kell a kiegészítő,mert csak ott kapnál olyan itemeket,értem 70es szintűek,ami hasnzos lenne,mert ptr-es tapasztalataimból kiundalva,voltak jó itemek,de egyik sem az igazi, a legtöbb csak szívósságban és lifeban adott pluszt,sőt,nem a legtöbb,hanem mind,dmg mindegyik minuszos volt,bár xp miatt lehet értelmesebb lenne az új patch most már,bár nekem unalmas volt,tul könnyű tul kevés mob 60as szinten... Itt a RoS hozza meg az igazi változást...
 
 
 
 

Trigun78

febr. 12., 22:37

Pedig milyen jó lenne ha már rajta lenne az éles szervereken a Patch :(
 
 
 
 
noavatar
Falat  Nem kéne már lassan jönnie az éles 2.0.1-nek ? Kicsit több, mint egy hónap van hátra a kiegészítőig, ha egy héttel előtte adják ki, az kb olyan, mint ha nem is lenne.
 

C55.1mm0rt4l

febr. 12., 22:37
Csak március 18 után lesz éles patch 2.0.1...
 
 
 
 

Predator

febr. 12., 21:41
Na layra már csak fel kell olvasnod szombaton :D Sajnos nincs kedvem szóval majd neked kell :D xD
 
 
 
 
noavatar

Falat

febr. 12., 21:11
Nem kéne már lassan jönnie az éles 2.0.1-nek ? Kicsit több, mint egy hónap van hátra a kiegészítőig, ha egy héttel előtte adják ki, az kb olyan, mint ha nem is lenne.
 
 
 
Hozzászólások betöltése...
 

Diablo videók

 

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Szavazás

Diablo képekben

 
 

Diablo a facebookon

 

A Diablo hírei

 

5 éves a Diablo és a Diablo Hungary

Bár mi tegnap lettünk hivatalosan 5 évesek, a Diablo III viszont ma! Szóval Boldog születésnapot mind a kettőnknek!
június 21. - diablohungary.hu

Betekintés: Challenge Rift

Mi az a Challenge Rift és milyen kihívásokat állít felénk? A Blizzard betekintőjének következő részét ezen kérdések feltárásának szánta.
június 21. - diablohungary.hu

Necromancer kampány animáció

Percekkel ezelőtt gurult ki a hivatalos facebook oldalra az alábbi videó, amely az új karakter kampányához tartozik. Sötétnek sötét, erősnek erős, mi kell még?
június 21. - diablohungary.hu

Minden amit a Season -ről tudni kell

Számos cikkben írtunk már arról, hogy mit is tartogat számunkra a 2.1 -es patch; volt már szó a season-röl is hírmorzsák keretében. Most azonban egy csokorba foglalva részletesen megnézzük miről is szól valójában és mi mindent tartogat számunkra.
január 30. - diablohungary.hu

Crusader Karakterbemutató

Üdvözöllek Kalandor! Ebben a bemutatóban megismerkedhetsz a Crusaderrel! Teljes leírást olvashatsz a Reaper of Souls új kasztjáról, amibe beletartozik története és összes eddigi skillje. Mindez teljesen magyarul. Frissítve a 2.1 -es javításnak megfelelően
január 30. - diablohungary.hu