Chat
Online
Chat now
498 látogató
 
vissza az oldal tetejére

Diablo hírek

 

Partnereink

 

 

 

 

Diablo fórumok

 
Magyar Diablo III Klánok
94 hozzászólás
Diablo 2
504 hozzászólás
Az utolsó remény
171 hozzászólás
Elsősegély
197 hozzászólás
Diablo Hungary
215 hozzászólás
Diablo 1
18 hozzászólás
Három szavas történet
249 hozzászólás
Diablo 3
1959 hozzászólás

Új Diablo játékosok

 

Kedvelt Diablo cikkek

 
Diablo III - Demon Hunter
97529 megtekintés
 
Diablo III - Barbár
96129 megtekintés
 
Diablo III - Wizard
95985 megtekintés
 
Diablo III - Monk
86847 megtekintés
 
Diablo III - Crusader
76110 megtekintés
 
Diablo III - Witch Doctor
74681 megtekintés
 
 
Mi az a Diablo?
44496 megtekintés
 
Minden a Legendary Gemekről
44082 megtekintés
 
 

Beszéd téma

 
Minden a Legendary Gemekről
114 hozzászólás
 
Patch 2.1.1 - Magyarul
91 hozzászólás
 
Minden a Kanai’s Cube -ról
72 hozzászólás
 
 
Indul a Lottó!
57 hozzászólás
 
 

cszcsaba hozzászólt a(z) Magyar Diablo III Klánok témájú fórumban. január 09.
 
 

Friss Diablo hírek

 
Bejelentések 2013. szeptember 07. 2 hozzászólás
 

Mi folyik itt a gyöngyszem oldalunkon? Van néhány információnk, amit szeretnénk megosztani veletek a diablohungary.hu -val kapcsolatban.

Oldal tartalmak:

Először is kezdjük a legfontosabb dologgal, a tartalommal. Jelenleg a Diablo I -es tartalom áll csak 100% -on - aktualizálva van, és az itemek fordítása is kész. A Diablo II -es tartalmaknál jelenleg update folyik, ami abból áll, hogy felhozzuk a cikkeket, azaz a patcheknek megfelelően javítjuk az értékeket és aktualizáljuk őket, továbbá az itemek fordítás alatt. Jelenleg még előfordulhatnak eltérések, hiszen sok Diablo II -es cikk az 1.09 -es patch alatt készült, és jelenleg már 1.13 -van. A Diablo III -as tartalmak viszont kb. 50% -on állnak. Sok tartalom fordítás alatt áll, aminek a határideje október 1.! Ennyi idő áll rendelkezésünkre, hogy lefordítsuk a cikkeket, majd ezt követően publikálunk majd.

A Diablo III alatt az alapvető információkon kívül megtalálható lesz majd a Reaper of Souls összefoglalása is, a Crusader karakter-bemutatója, ahogyan az összes többi karakternél is, továbbá egy konzolos menüpont, ahol minden információt megtalálhattok majd arról a verzióról.

Oldal fejlesztések:

Mint azt tudjátok, megszokhattátok és észrevettétek már - az oldal folyamatos fejlesztés alatt áll. Nemrégiben cseréltük ki a kép slidert egy jóval nagyobbra, hogy jobban lássátok a kiemelt híreket. Reméljük, hogy tetszik.

A későbbiekben pedig a design változik. Az oldal a kiegészítő megjelenése előtt egy Reaper of Souls -os, ütős designt kap majd. Továbbá kisebb, nagyobb fejlesztések is előfordulhatnak.

Hivatalos oldal? - still in progress:

A hivatalos oldal titulus még mindig folyamatban van. Sajnos elnéztük és nem egy hónap a megfigyelési idő, hanem három (úgy fogalmaztak, hogy "..az elkövetkezendő hónapokban" - egy s - betű is volt a végén, amit nem dolgoztunk fel). Egyszóval November környékén várható az ítélet, addig is erősen dolgozunk tovább.

Közösségi front:

Facebook likeoló táborunk hamarosan eléri az 500 főt, továbbá az oldalon regisztrált felhasználók száma az 1000 -et! Nagy öröm ez nekünk, csak így tovább.

Új szerkesztők - felvétel még mindig van!

Két új szerkesztőnk Layra és Zafirah - ezúton itt is köszöntjük őket az oldalon! Layra a tartalmakba, azon belül a Diablo 2 -es updateken dolgozik, míg Zafirah a mindennapi hírekben búvárkodik. Felvétel még mindíg van, az alábbi linken lehet jelentkezni!

DiabloHungaryTV - Októberi kezdés

A pihenőnkből már csak egy hónap van hátra. A DiabloHungaryTV felfrissülve, vadonatúj megjelenéssel és témákkal várja majd a nézőket októberben! Addig is Kövessétek a channelt, hogy egyből értesüljetek, ha online! twitch.tv/diablohungarytv címen érhető el. A kiemelt stream részletek YouTube csatornánkon érhető el, ami nem más mint a youtube.com/diablohungary.

Zárás

Köszönjük, hogy velünk tartotok, hogy olvastok minket, hogy támogattok, és hogy ajánljátok az oldalt, hiszen egyre csak növekszünk! Isten tartsa meg jó szokásotokat! Mi tovább menetelünk előre a pokol kapui felé!

Morzan - Főszerk.

 

 
Morzan
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
Eddig 2 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
 
666Mafi999  kérhetnénk1 Achievement diabló3 forditást : mert legalább ez (is )legyen már fellhuzva: hamár a karik maxosak...


 

Morzan

szept. 08., 14:20
Több száz achi van, nem kis munka. Majd meglátjuk. 
 
 
 
 

666Mafi999

szept. 08., 09:28
kérhetnénk1 Achievement diabló3 forditást : mert legalább ez (is )legyen már fellhuzva: hamár a karik maxosak...


 
 
 
Hozzászólások betöltése...
 

Diablo videók

 

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Szavazás

Diablo képekben

 
 

Diablo a facebookon

 

A Diablo hírei

 

5 éves a Diablo és a Diablo Hungary

Bár mi tegnap lettünk hivatalosan 5 évesek, a Diablo III viszont ma! Szóval Boldog születésnapot mind a kettőnknek!
június 21. - diablohungary.hu

Betekintés: Challenge Rift

Mi az a Challenge Rift és milyen kihívásokat állít felénk? A Blizzard betekintőjének következő részét ezen kérdések feltárásának szánta.
június 21. - diablohungary.hu

Necromancer kampány animáció

Percekkel ezelőtt gurult ki a hivatalos facebook oldalra az alábbi videó, amely az új karakter kampányához tartozik. Sötétnek sötét, erősnek erős, mi kell még?
június 21. - diablohungary.hu

Minden amit a Season -ről tudni kell

Számos cikkben írtunk már arról, hogy mit is tartogat számunkra a 2.1 -es patch; volt már szó a season-röl is hírmorzsák keretében. Most azonban egy csokorba foglalva részletesen megnézzük miről is szól valójában és mi mindent tartogat számunkra.
január 30. - diablohungary.hu

Crusader Karakterbemutató

Üdvözöllek Kalandor! Ebben a bemutatóban megismerkedhetsz a Crusaderrel! Teljes leírást olvashatsz a Reaper of Souls új kasztjáról, amibe beletartozik története és összes eddigi skillje. Mindez teljesen magyarul. Frissítve a 2.1 -es javításnak megfelelően
január 30. - diablohungary.hu