Chat
Online
Chat now
7 látogató
 
vissza az oldal tetejére

Diablo hírek

 

Partnereink

 

 

 

 

Diablo fórumok

 
Diablo 2
506 hozzászólás
Az utolsó remény
173 hozzászólás
Magyar Diablo III Klánok
94 hozzászólás
Elsősegély
197 hozzászólás
Diablo Hungary
215 hozzászólás
Diablo 1
18 hozzászólás
Három szavas történet
249 hozzászólás
Diablo 3
1959 hozzászólás

Új Diablo játékosok

 

Kedvelt Diablo cikkek

 
Diablo III - Demon Hunter
100952 megtekintés
 
Diablo III - Barbár
99316 megtekintés
 
Diablo III - Wizard
99289 megtekintés
 
Diablo III - Monk
88972 megtekintés
 
Diablo III - Crusader
79638 megtekintés
 
Diablo III - Witch Doctor
76987 megtekintés
 
 
Mi az a Diablo?
46047 megtekintés
 
Minden a Legendary Gemekről
45443 megtekintés
 
 

Beszéd téma

 
Minden a Legendary Gemekről
114 hozzászólás
 
Patch 2.1.1 - Magyarul
91 hozzászólás
 
Minden a Kanai’s Cube -ról
72 hozzászólás
 
 
Indul a Lottó!
57 hozzászólás
 
 

FALCON és realfalcon mostantól ismerősök. július 18.
 
 

Friss Diablo hírek

 
Általános 2014. július 29. 0 hozzászólás
 

Mint ahogyan azt már megszokhattuk, a PTR -en ismét babrálják a kasztokat és a skilleket. Utoljára a Wizard meteor skilljét várható módosításairól eresztett el a fórumon egy hozzászólást Nevalistis.

Azon túl, hogy erősítenék a Meteor skill sebzését, szeretnék kicsit egyedibbé tenni a rúnákat, hogy azok jobban tükrözzék az elemental hatásokat amiket hivatottak szolgálni. Ugyanezekkel a változásokkal igyekeznek a Tal Rasha's set bonusait vonzóbbá tenni.

A Comet kicsit módosítva lesz. A becsapódás általi nagy sebzés és fagyasztás után a hűtött ellenfelek további sebzést kapnak, ami adott ideig folyamatosan fogja lassítani és sebezni az ellenfeleket.

Nagy durranást okozhat a Star Pact. Alapvetően úgy dolgozzák át, hogy az elköltött maradék Arcane Power adja a sebzést. Ez minden egyes "feláldozott" Arcane Power után 20% damage növekedést eredményez. Ismerős lehet ez a Barbár Ancient Spear (Boulder Toss) skilljéből.

Végül a Lightning Bind-et kicserélik a Thunder Crash rúnára. Sok konkrétum nincs erről - pontosabban szinte nulla - ,de a cél ezzel az, hogy eltűnjön a késleltetés és megtestesítsék a villám alapú varázslatok életszerűségét és képességeit.

Végül a The Grand Vizier fegyvert felvértezik egy új legendary képességgel ami csökkenti a Meteor skill Arcane Power költségét akár 60% -al (45-60%). Ez összhangban lenne azzal a céljukkal, hogy szeretnék a kétkezes fegyvereket erősíteni és "kívánatosabbá" tenni.

While we don't have plans to innately reduce the Arcane Power of Meteor in the next build, we do have some significant Meteor changes coming in the next PTR patch that should make the Arcane Power you're spending feel much more valuable.

In addition to damage increases for the baseline Meteor skill, we're making some changes to a few of the elemental runes that weren't fully embodying their fantasy. The goal is to make each flavor of Meteor different and more indicative of its element while keeping each competitive in its own way. These changes should also make the Tal Rasha’s Set bonus more appealing.

Comet has been slightly modified, dealing a great deal of Cold damage on impact and freezing Chilled enemies for 1 second. You'll still enjoy its icy mist after effect that deals additional weapon damage as cold over time and chills enemies.

Star Pact has also been redesigned, and is now a little reminiscent of the Barbarian's Ancient Spear (Boulder Toss) rune. You'll be able to expend all remaining Arcane Power for a massive amount of Arcane damage, with each point of additional Arcane Power spent granting a 20% damage increase. (I'm personally looking forward to exploding things with this!)

Lastly, Lightning Bind has been replaced with a new rune, Thunder Crash. This new rune removes the delay on Meteor, to better embody the quick nature of Lightning based spells and abilities.

We're also updating The Grand Vizier with a new Legendary power oriented around Meteor, which will now reduce the Arcane Power cost of Meteor by 45-60%. This aligns with our goals of making 2-handed weapons feel more powerful and desirable, and we'd like to hear your thoughts once you get a chance to give these new options a go!

battle.net

 

 
Címkék: Meteor, Wizard, PTR
vissza
Feenty
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 

Diablo videók

 

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Szavazás

Diablo képekben

 
 
 
kép 89
 
 

Diablo a facebookon

 

A Diablo hírei

 

5 éves a Diablo és a Diablo Hungary

Bár mi tegnap lettünk hivatalosan 5 évesek, a Diablo III viszont ma! Szóval Boldog születésnapot mind a kettőnknek!
június 21. - diablohungary.hu

Betekintés: Challenge Rift

Mi az a Challenge Rift és milyen kihívásokat állít felénk? A Blizzard betekintőjének következő részét ezen kérdések feltárásának szánta.
június 21. - diablohungary.hu

Necromancer kampány animáció

Percekkel ezelőtt gurult ki a hivatalos facebook oldalra az alábbi videó, amely az új karakter kampányához tartozik. Sötétnek sötét, erősnek erős, mi kell még?
június 21. - diablohungary.hu

Minden amit a Season -ről tudni kell

Számos cikkben írtunk már arról, hogy mit is tartogat számunkra a 2.1 -es patch; volt már szó a season-röl is hírmorzsák keretében. Most azonban egy csokorba foglalva részletesen megnézzük miről is szól valójában és mi mindent tartogat számunkra.
január 30. - diablohungary.hu

Crusader Karakterbemutató

Üdvözöllek Kalandor! Ebben a bemutatóban megismerkedhetsz a Crusaderrel! Teljes leírást olvashatsz a Reaper of Souls új kasztjáról, amibe beletartozik története és összes eddigi skillje. Mindez teljesen magyarul. Frissítve a 2.1 -es javításnak megfelelően
január 30. - diablohungary.hu