Chat
Online
Chat now
567 látogató
 
vissza az oldal tetejére

Diablo hírek

 

Partnereink

 

 

 

 

Diablo fórumok

 
Magyar Diablo III Klánok
94 hozzászólás
Diablo 2
504 hozzászólás
Az utolsó remény
171 hozzászólás
Elsősegély
197 hozzászólás
Diablo Hungary
215 hozzászólás
Diablo 1
18 hozzászólás
Három szavas történet
249 hozzászólás
Diablo 3
1959 hozzászólás

Új Diablo játékosok

 

Kedvelt Diablo cikkek

 
Diablo III - Demon Hunter
97495 megtekintés
 
Diablo III - Barbár
96089 megtekintés
 
Diablo III - Wizard
95946 megtekintés
 
Diablo III - Monk
86830 megtekintés
 
Diablo III - Crusader
76085 megtekintés
 
Diablo III - Witch Doctor
74661 megtekintés
 
 
Mi az a Diablo?
44464 megtekintés
 
Minden a Legendary Gemekről
44066 megtekintés
 
 

Beszéd téma

 
Minden a Legendary Gemekről
114 hozzászólás
 
Patch 2.1.1 - Magyarul
91 hozzászólás
 
Minden a Kanai’s Cube -ról
72 hozzászólás
 
 
Indul a Lottó!
57 hozzászólás
 
 

cszcsaba hozzászólt a(z) Magyar Diablo III Klánok témájú fórumban. január 09.
 
 

Friss Diablo hírek

 
Általános 2014. február 24. 13 hozzászólás
 

A napokban ismét elszaporodtak az olyan üzenetek, amiket a játékban kapunk olyan emberektől, akik a Blizzard fejlesztőnek adják ki magukat. Többnyire az az alap szöveg, hogy baj van a fiókunkkal és egy oldalra invitálnak, hogy ezt rendezhessük. Ez FAKE! A Blizzard sosem kér ilyesmire - sem a játékban, sem emailben.

[Game Master] GM: Hi Blizzard Entertainment notifies account (abnormal).! visit: https://www.battlems.net
make sure that you are the original owner of the account. Or the system will susspend your account.

Ahogy láthatod magára a Blizzard Entertainment -re hivatkozva - a neve után [Game Master] GM jelölést téve szólít fel bennünket, hogy látogassuk meg az adott oldalt, hiszen valami történt a fiókunkkal. Hozzáteszi, hogy a fiók mindenképpen a tied legyen (azaz tudd annak belépési adatait). Ha azonban nem működsz együtt, a fiókod törlésre kerül.

  • Általában az ilyen felhasználók neve hasonlít a Blizzard névre - mint pl. bllzzarad, ahogy a lenti képen is látni.
  • Ha megfigyelitek - nem hivatalos Blizzard oldalt linkelt! Ez nem a Blizzard tulajdona, egy magán oldal - erre könnyen rá tudtok keresni valamelyik domain ellenörző oldalon. A hivatalos Battle.net cím - https://eu.battle.net/en/

Ezekre az üzenetekre ne reagálj, ne lépj fel az adott oldalra és ne dőlj be az ilyen átveréseknek! A Blizzard sosem kéri sem emailben, főleg nem üzenetben, hogy lépj fel egy adott oldalra. Továbbá sosem kéri a fiókhoz tartozó belépési adataidat sem. A fiókoddal semmi gond sincs és nem is lesz!

Ez az egyik módja, hogy átverjék az embert. Ennél hitelesebbnek tűnhet az emailes próbálkozás, mivel ott úgy oldják meg, hogy az emailre ránézve azt hidd, hogy az hivatalos. Mint fentebb említettük és megint hangsúlyozzuk - a Blizzard sosem kéri sem emailben, főleg nem üzenetben, hogy lépj fel egy adott oldalra. Továbbá sosem kéri a fiókhoz tartozó belépési adataidat sem. A fiókoddal semmi gond sincs és nem is lesz!

Amennyiben kaptál ilyen felkérést és a cikk elolvasása után sem vagy biztos benne, hogy átverés e - fényképezd le vagy másold be nekünk a szöveget a fórumba, egy adott témában vagy írj nekünk emailt az info@diablohungary.hu címre.


 

 
Morzan
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
Eddig 13 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
 
Morzan  Ezért lesz majd a ROS indulásánál máris elérhető a DiabloHungary Community, amit már le is foglaltunk a Blizzardnál (mint név). Egyszóval oda lehet majd csatlakozni. Ezzel is könnyítve a társak keresését. 
 

Predator

febr. 24., 20:18
Vedd úgy hogy már csatlakoztam xD
 
 
 
 

Morzan

febr. 24., 20:00
De azért linkelem. :) <-- KATT
 
 
 
 
PunkZoli  És ilyen kommunity csoportoknak magasabb lehet a létszáma mint a klánoknak? Erről tudni már valamit, hogy 1 klán több csoport lehet e pl egy személynek?
 

Morzan

febr. 24., 19:59
Ha kicsit visszanézed a híreket, találsz ott egy olyat, hogy Reaper of Souls: Klánok és Közösségek - szépen le van írva az egész. 


Egyszerre csak egy klán tagja lehetsz, de ugyanakkor több közösségé. Egy klán 120 tagot bír el, míg a közösség nincs korlátozva. 

 
 
 
 
Morzan  Ezért lesz majd a ROS indulásánál máris elérhető a DiabloHungary Community, amit már le is foglaltunk a Blizzardnál (mint név). Egyszóval oda lehet majd csatlakozni. Ezzel is könnyítve a társak keresését. 
 

PunkZoli

febr. 24., 19:41
És ilyen kommunity csoportoknak magasabb lehet a létszáma mint a klánoknak? Erről tudni már valamit, hogy 1 klán több csoport lehet e pl egy személynek?
 
 
 
 

Morzan

febr. 24., 18:31
Ezért lesz majd a ROS indulásánál máris elérhető a DiabloHungary Community, amit már le is foglaltunk a Blizzardnál (mint név). Egyszóval oda lehet majd csatlakozni. Ezzel is könnyítve a társak keresését. 
 
 
 
 

PunkZoli

febr. 24., 18:26
az a gond, hogy aki rászedhető ilyen üzikkel, az valószínüleg közösségi oldalakat sem látogat. Jó lenne ha diabloban lenne egy fül a közösségi szájtoknak, mert a boa peccs után szerintem felértékelődik a friend keresés, fórumok értéke, ahol mindenki a skilljének és idejének megfelelő partit találhat majd, mert a publik eztán is retek lesz :)


Trigun szerezz egy androidos battle net autentikátort, változtasd meg előtte a jelszavad, sms protektet kapcsold be és semmi esély arra, hogy bárki is behúzza az accountod.
 
 
 
 

Trigun78

febr. 24., 18:23
Ezzel minden rendben van amit írtatok és köszönöm a válaszokat skacok ..De akkor nem kell hogy meg változtassa a jelszavat???Vagy ha meg változtatja a jelszavat,akkor ez a mocsok hacker az látja hogy meg lett változtatva a jelszó?? vagy nem??vagy kap egy emailt hogy változott  a jelszó??..Bocs srácok hogy ilyen marhaságokat  írok csak érdekel hogy és van ez a dolog...A havernak és valami ilyesmije volt a Dio3-ban hogy minden cuccát el vették, és pánikba volt esve hogy mit csináljon .Mondtam neki hogy írjon a Blizzadnak ..Ez tök gáz ezek a B@@@i Hacker majmok     
 
 
 
 

lived

febr. 24., 17:06
Én magamból kiindulva, nem dőlök be ilyeneknek.
Alapból már volt egy csomó ismeretlen felkérésem barátnak.
De olyan eszement nevekkel hogy csak na.
Ezeket egyből töröltem ill. spam-ként jelöltem. Írta is a Blizzard hogy azokat akiket túl sokszor tiltanak vissza és spam-elődnek azokat autómatikusan zárolnak, mert tudják hogy csak fake felkérések és csak a fiókodra pályáznak.
A másik, hogy ha nekem még maga a blizzard is írna, akkor is utána járnék ötvenszer a dolgoknak hogy biztos legyek. De még attól függetlenül se adnám ki senkinek se az adataimat. A blizzardnak egyébként se kell, mert ha akarnának így is úgy is megtudnák nézni a fiókomat, nem kell nekik ahhoz belépési adatok.
Harmadjára pedig egy jó ideje használok authenticator-t.
Szóval én azt mondom hogy 98%-ban biztonságban érzem magam. :D
 
 
 
 
Trigun78  Na és mi van akkor ha valaki bedől ennek?Gyorsan változtassa a jelszavát és ennyi,vagy mit kell tenni ilyenkor csak tisztába szeretnék lenni az ilyen dolgokkal...

Előre és köszönöm a választ mindenkitől :)

 

Morzan

febr. 24., 16:56
Ha valaki bedől ennek, akkor amint felment az adott oldalra - ki kell töltse a bejelentkezési adatait, hogy beléphessen az oldalra. Persze amint rányom hogy log in, nem történik semmi csupán elküldi az adatait egy emailre és hopp. Az Authenticator egy biztonságot jelent, hogy ha nem adod meg annak a kulcsát senkinek sem.


Illetve a Blizzard még le szokta tiltani az olyan bejelentkezőket, akik elég messziről próbálkoznak vagy épp nem a saját gépedről. Mivel nem egyszer volt már, hogy ha nem volt Authenticator és más gépről akartál bejelentkezni, akkor letiltott. 


Mindenesetre nem érdemes kipróbálni. :)

 
 
 
 

Trigun78

febr. 24., 16:50
Na és mi van akkor ha valaki bedől ennek?Gyorsan változtassa a jelszavát és ennyi,vagy mit kell tenni ilyenkor csak tisztába szeretnék lenni az ilyen dolgokkal...

Előre és köszönöm a választ mindenkitől :)

 
 
 
 
Predator  tegnap pont egy ilyen blizzard nevű emberke irt rám  és amikor meg néztem az Acc-ját üres volt.. Nekem is irt valami linket hogy nézek meg de elküldtem melegebb éghajlatra.
Ezután visszaírt hogy ez Ban-t vonhat maga után.. de tudtam hogy ez csak kamu..

Ui.: ne dőljetek be ilyenek ha a blizzard tényleg banolni akar nem fog rád irni ^^ xD
 

Morzan

febr. 24., 16:08
Bizony ha a Blizzard bannoli akar akkor szimplán egy nap arra ébredsz minden előjel nélkül, hogy eltűnt a fiókod. :D
 
 
 
 

Predator

febr. 24., 15:55
tegnap pont egy ilyen blizzard nevű emberke irt rám  és amikor meg néztem az Acc-ját üres volt.. Nekem is irt valami linket hogy nézek meg de elküldtem melegebb éghajlatra.
Ezután visszaírt hogy ez Ban-t vonhat maga után.. de tudtam hogy ez csak kamu..

Ui.: ne dőljetek be ilyenek ha a blizzard tényleg banolni akar nem fog rád irni ^^ xD
 
 
 
 

Morzan

febr. 24., 15:27
A cikket köszönjük simsinek! :)
 
 
 
Hozzászólások betöltése...
 

Diablo videók

 

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Szavazás

Diablo képekben

 
 
 
 

Diablo a facebookon

 

A Diablo hírei

 

5 éves a Diablo és a Diablo Hungary

Bár mi tegnap lettünk hivatalosan 5 évesek, a Diablo III viszont ma! Szóval Boldog születésnapot mind a kettőnknek!
június 21. - diablohungary.hu

Betekintés: Challenge Rift

Mi az a Challenge Rift és milyen kihívásokat állít felénk? A Blizzard betekintőjének következő részét ezen kérdések feltárásának szánta.
június 21. - diablohungary.hu

Necromancer kampány animáció

Percekkel ezelőtt gurult ki a hivatalos facebook oldalra az alábbi videó, amely az új karakter kampányához tartozik. Sötétnek sötét, erősnek erős, mi kell még?
június 21. - diablohungary.hu

Minden amit a Season -ről tudni kell

Számos cikkben írtunk már arról, hogy mit is tartogat számunkra a 2.1 -es patch; volt már szó a season-röl is hírmorzsák keretében. Most azonban egy csokorba foglalva részletesen megnézzük miről is szól valójában és mi mindent tartogat számunkra.
január 30. - diablohungary.hu

Crusader Karakterbemutató

Üdvözöllek Kalandor! Ebben a bemutatóban megismerkedhetsz a Crusaderrel! Teljes leírást olvashatsz a Reaper of Souls új kasztjáról, amibe beletartozik története és összes eddigi skillje. Mindez teljesen magyarul. Frissítve a 2.1 -es javításnak megfelelően
január 30. - diablohungary.hu