Chat
Online
Chat now
1042 látogató
 
vissza az oldal tetejére

Diablo hírek

 

Partnereink

 

 

 

 

Diablo fórumok

 
Diablo 2
506 hozzászólás
Az utolsó remény
173 hozzászólás
Magyar Diablo III Klánok
94 hozzászólás
Elsősegély
197 hozzászólás
Diablo Hungary
215 hozzászólás
Diablo 1
18 hozzászólás
Három szavas történet
249 hozzászólás
Diablo 3
1959 hozzászólás

Új Diablo játékosok

 

Kedvelt Diablo cikkek

 
Diablo III - Demon Hunter
99425 megtekintés
 
Diablo III - Barbár
97911 megtekintés
 
Diablo III - Wizard
97829 megtekintés
 
Diablo III - Monk
87987 megtekintés
 
Diablo III - Crusader
77910 megtekintés
 
Diablo III - Witch Doctor
75975 megtekintés
 
 
Mi az a Diablo?
45431 megtekintés
 
Minden a Legendary Gemekről
44845 megtekintés
 
 

Beszéd téma

 
Minden a Legendary Gemekről
114 hozzászólás
 
Patch 2.1.1 - Magyarul
91 hozzászólás
 
Minden a Kanai’s Cube -ról
72 hozzászólás
 
 
Indul a Lottó!
57 hozzászólás
 
 

Johnson hozzászólt a(z) Diablo 2 témájú fórumban. április 27.
 
 

Friss Diablo hírek

 
Általános 2012. december 27. 10 hozzászólás
 

Megérkezett a PVP Blog! Jay Wilson posztolta ki pár órája. Sajnos az ünnepek miatti elfoglaltságunk miatt nem tudunk saját fordítást prezentálni, viszont szeretnénk, ha mindenképpen tudnátok a dologról, hiszen fontos. A fordítást köszönjük a diablo3.hu -nak!

Keményen dolgozunk a Diablo III PvP rendszerén, tartalmán és szerettem volna ha tudnátok, hogy hol állunk. Természetesen a célunk a Team Deathmatch elindítása amilyen hamar csak lehet, de nem akarunk semmit sem elindítani amíg nincs kész. A Team Deathmatch még nincs kész, de szeretném, ha kicsit betekintenétek a fejlesztési folyamatokba.

A PvP helyzete:

Az eredeti szándékunk az volt, hogy lehetőséget és több támogatást biztosítsunk a Diablo II-ben megismert duel-nek. Valami hivatalos formát akartunk adni a duelnek, ami könnyebbé és szervezetebbé teszi az egymás elleni harcot, és a csapat-csapat elleni harcot is. Így a Team Deathmatch alakult ki fő elképzelésnek, és sok javítást kapott a Diablo III-ba. De a további fejlesztések, és a belső tesztek azt mutatták, hogy ez a rendszer nem felel meg a Blizzard színvonalának

Rakjuk az embereket egy arénába, és zúdítsunk rájuk tűzgolyókat, vagy őrülten pörgő kardokat egymásra, ezek az elemek szórakoztatóak. El tudom képzelni, hogy ez senkit sem lep meg ezen a blogon, mert a hasonló játékokban már feltűntek az ilyen elemek, ezért akiknek lehetősége volt játszani, az egyik BlizzConon, azok lehet, hogy nem értik meg, miért nem érezzük eléggé szórakoztatónak a jelenlegi módot.

Nos, itt van valami….

Számunkra felmerült néhány kérdés, ezek közül az egyik mélyebben. Az egyszerű egymás elleni harc, semmi más céllal vagy választással viszonylag gyorsan unalmassá válik. Egy csomó embert kértünk fel, hogy próbálja ki a Team Deathmatch-et, néhányan megtalálták benne a szórakozást, míg a legtöbb teszter nem érezte azt, hogy néhány óránál többek  akarna eltölteni benne.

Másik a karakterbalansz. Mint a Diablo II, a Diablo III PVE játékra lett tervezve főleg, ahol soha nem veszélyezteti a játékos képességeit a jövőbeni PvP balansz. Azt akarjuk, hogy lehetőség legyen átvinni annyi rúnát, képességet és tárgyat, amennyit csak lehet. Egy kazuár PvP módban, valami hasonlóban mint a WoW Battleground-jai, jó lenne, de a Team Deathmatch-t úgy érzem, nagyon erős, és muszáj fókuszálnunk a class balanszra oly módon, hogy úgy érezzük nem tenne jót a játék összképének.

Persze, már most is voltak változások a Team Deathmatch fejlesztésére, különösen azokon a területeken amik az irányítást, és a harc rendszert javították, de ezen a ponton  túl nem hisszük, hogy bele kellene nyúlnunk az eredeti játékba.

Mi következik

Szóval, a fő problémánk, az hogy a Team Deathmatch módot nem érezzük elég jónak a Diablo III-ban. Ez nem az a minőség amit a Blizzard játékok nyújtani szoktak, vagy azt, hogy nem érezzük azt, hogy ez az irányvonal illene a játék későbbi fejlesztéseibe. a kérdés az, hogy most mit fogunk csinálni?

Először is, ha az eredeti cél a duelek támogatása volt, akkor nem jól érjük el a célt, ha nem adunk a játékosok kezébe ilyen opciót. Már kértek minket többször is, hogy rakjuk be a duel opciót, így ez be fog kerülni az 1.0.7-es patch-be, amely valamikor az új évben fog kijönni. (Hamarosan több információt fogunk adni részletesen erről)

De, ahogy korábban említettem, visszatérünk a tervezőasztalhoz, hogy egy új a Team Deathmatch-et felváltó játékmódhoz, ami jobban megfelel a Diablo III elvárásainak. És ahogy jeleztük, ez a javítás függetlenül akkor, mikor kerül bevezetésre ingyenes lesz. A Team Deathmatch biztosította számunkra az alapokat amikre szükségünk volt. Valamilyen formában még vissza is térhet a jövőben. De most, először, egy új szemléletben fogunk dolgozni, amiben elsősorban a karakterosztályok erősségére fogunk fókuszálni, nem csupán arra hogy legyőzze a többi játékost, és talán még integrálni is tudjuk a PVE elemeket, és jutalmakat.

Maradjunk reálisak

Azt akartuk, hogy őszintén és tisztességesen kommunikáljuk le ezt a projektet. Ez természetesen nem ideális, és tudom, hogy akik a BlizzConon kipróbálták a Team Deathmatch-t, azt gondolják, hogy ez elég jó! Csak add oda már nekünk! Azt is tudom, hogyan érzem magam, amikor a játék egyik fontos jellemzőjét látom késni, de  mint minden dologban a Blizzardnál, biztosak akarunk lenni, hogy ez a funkció a Diablo III-ban valóban megérje, és jobbá tegye a játékot a PvP, nem kivétellé.

Bár nincs most több információm, amit megoszhatnék veletek a jövőbeli PvP módokkal kapcsolatban. Az elkövetkező napokban bővebb információt fogunk adni az 1.0.7-ben érkező duellel kapcsolatban.

Források:

 

 
Morzan
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
Eddig 10 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
 
noavatar
dworen  Loot alertet vélte a varden botnak... 15k? két accon toltam szóval több volt az, de persze nem adták vissza.
 

lakisoft

dec. 29., 21:00
OMFG
 
 
 
 

dworen

dec. 29., 17:43
Loot alertet vélte a varden botnak... 15k? két accon toltam szóval több volt az, de persze nem adták vissza.
 
 
 
 

kolli01

dec. 29., 10:36
Én is kíváncsi lennék. Legalább 15 ezret visszaadták, hogy lehessen venni másikat? :)
 
 
 
 
noavatar
dworen  Hát ez mekkora gáz... Tróger lett a blizz nagyon... Hamarosan pvp team death match blizzcon-ra ki is viszik. Aztán hát az ugy mégse jó ugyhogy más lesz. 1.0.7 Kaptok duelt aztán majd kiegbe lesz pvp. Miéárt is? Azt moindták lesz pvp a játékba, lesz hát duel, Majd a kiegbe meg beteszik a tdm-et amit most elvetettek... szánalom. Na kb ezekért nem bánom a bann-t amit kaptam és ezért nem veszek új diablot...
 

lakisoft

dec. 28., 20:56
Miért kaptál bant?
 
 
 
 
noavatar

lakisoft

dec. 28., 20:55
Na végre valami előrelépés ...
 
 
 
 
  Nem pvp kell ide, hanem be kellene végre állítani a dobási arányt 10 év után ! Akinek dob normálisan, az írja már meg mi a csalás címe és linkje amivel nyomja, köszi ! Térdig legend cuccban járós videók nem érdekelnek.
 

Morzan

dec. 28., 18:50
Ez a cheat a "van skillem és egy kis szerencsém" nevet viseli. Google. - tölts le belőle jó sokat. 
 
 
 
 

Boromic

dec. 28., 16:13
Szerintem ez nem ide való téma-.-  Hajrá menj és cheatelj:)
 
 
 

dec. 28., 16:09
Nem pvp kell ide, hanem be kellene végre állítani a dobási arányt 10 év után ! Akinek dob normálisan, az írja már meg mi a csalás címe és linkje amivel nyomja, köszi ! Térdig legend cuccban járós videók nem érdekelnek.
 
 
 
 

dworen

dec. 28., 09:39
Hát ez mekkora gáz... Tróger lett a blizz nagyon... Hamarosan pvp team death match blizzcon-ra ki is viszik. Aztán hát az ugy mégse jó ugyhogy más lesz. 1.0.7 Kaptok duelt aztán majd kiegbe lesz pvp. Miéárt is? Azt moindták lesz pvp a játékba, lesz hát duel, Majd a kiegbe meg beteszik a tdm-et amit most elvetettek... szánalom. Na kb ezekért nem bánom a bann-t amit kaptam és ezért nem veszek új diablot...
 
 
 
 

Boromic

dec. 28., 00:39
nagyon remélem hogy az 1.0.7-be nem csak duel lehetőséget kapunk... Ez arra lesz jó hogy ne bámuld az ah-t nagyjából
 
 
 
Hozzászólások betöltése...
 

Diablo videók

 

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Szavazás

Diablo képekben

 
 

Diablo a facebookon

 

A Diablo hírei

 

5 éves a Diablo és a Diablo Hungary

Bár mi tegnap lettünk hivatalosan 5 évesek, a Diablo III viszont ma! Szóval Boldog születésnapot mind a kettőnknek!
június 21. - diablohungary.hu

Betekintés: Challenge Rift

Mi az a Challenge Rift és milyen kihívásokat állít felénk? A Blizzard betekintőjének következő részét ezen kérdések feltárásának szánta.
június 21. - diablohungary.hu

Necromancer kampány animáció

Percekkel ezelőtt gurult ki a hivatalos facebook oldalra az alábbi videó, amely az új karakter kampányához tartozik. Sötétnek sötét, erősnek erős, mi kell még?
június 21. - diablohungary.hu

Minden amit a Season -ről tudni kell

Számos cikkben írtunk már arról, hogy mit is tartogat számunkra a 2.1 -es patch; volt már szó a season-röl is hírmorzsák keretében. Most azonban egy csokorba foglalva részletesen megnézzük miről is szól valójában és mi mindent tartogat számunkra.
január 30. - diablohungary.hu

Crusader Karakterbemutató

Üdvözöllek Kalandor! Ebben a bemutatóban megismerkedhetsz a Crusaderrel! Teljes leírást olvashatsz a Reaper of Souls új kasztjáról, amibe beletartozik története és összes eddigi skillje. Mindez teljesen magyarul. Frissítve a 2.1 -es javításnak megfelelően
január 30. - diablohungary.hu