Chat
Online
Chat now
644 látogató
 
vissza az oldal tetejére

Diablo hírek

 

Partnereink

 

 

 

 

Diablo fórumok

 
Diablo 2
502 hozzászólás
Elsősegély
197 hozzászólás
Az utolsó remény
170 hozzászólás
Diablo Hungary
215 hozzászólás
Diablo 1
18 hozzászólás
Három szavas történet
249 hozzászólás
Magyar Diablo III Klánok
92 hozzászólás
Diablo 3
1959 hozzászólás

Új Diablo játékosok

 

Kedvelt Diablo cikkek

 
Diablo III - Demon Hunter
96528 megtekintés
 
Diablo III - Barbár
95179 megtekintés
 
Diablo III - Wizard
95028 megtekintés
 
Diablo III - Monk
86284 megtekintés
 
Diablo III - Crusader
75149 megtekintés
 
Diablo III - Witch Doctor
74007 megtekintés
 
 
Mi az a Diablo?
43920 megtekintés
 
Minden a Legendary Gemekről
43622 megtekintés
 
 

Beszéd téma

 
Minden a Legendary Gemekről
114 hozzászólás
 
Patch 2.1.1 - Magyarul
91 hozzászólás
 
Minden a Kanai’s Cube -ról
72 hozzászólás
 
 
Indul a Lottó!
57 hozzászólás
 
 

drkbl hozzászólt a(z) Véres Aratás /Act III./ című cikkhez. november 28.
 
 

Friss Diablo hírek

 
Általános 2013. augusztus 21. 19 hozzászólás
 

Új monsterek, és random dungeon -ök. A továbbiakban, ezek mellett még szó lesz a speciális paragon rendszerről és Mystic rendszerről.

Rengeteg mindenről esett már szó, ezekről viszont még nem. A következőkben az új monsterekről, random dungeonökről, a speciális paragon rendszerről és Mystic rendszerről lesz szó.

Képek is vannak illusztrációként, amiket ki lehet nagyítani kattintással.

 

 

Új tartalom - Loot Runs

  • 15-20 perces teljesen random dungeon -ok.
  • Véletlenszerű időjárás-
  • Véletlenszerű ellenfelek.
  • Véletlenszerű fő bossok.
  • Több szint található egy-egy dungeon -ban.

Szörnyek:

A kiegészítővel új szörnyek is érkeznek a játékba. Név szerint The Seraph, Summoner of the Dead, Executioner és Death Maiden. A tovább után tekinthetitek meg, hogy hogyan is néznek ki.

További változások:

The Mystic

  • Az itemeket át lehet transzformálni.
  • Item Enchanting - lehetőséged arra, hogy újrapörgesd az affixokat egy-egy rare/legendary itemen.

New Level Cap - 70

  • Minden kaszt új skilleket és rúnákat kap
  • A maximum szint 60 -ról 70 -re emelték. Továbbá a paragon szintet is átvariálták. Végtelen lesz, és csak a fiókhoz kötődik - a karakterekhez nem.

 

 
BlackViking
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
Eddig 15 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
 
noavatar
Fitomi  Blizzard sajtotajekoztatón hangzott el. Még nem tiszta, hogy lenullázzák a paragon szintet teljesen, hogy elveszik minden pont, vagy zéróval indulsz, de megkapod a pontjaid számát szétosztható formában. A második verzió lenne a logikus, de Blizz. még nem pontosította, hogyan lesz, valószínüleg a jövőben jelentik be, miként változik, még ők is dolgoznak rajta.


 

C55.1mm0rt4l

aug. 25., 00:24
Kérdés: Ha megkapod a pontjai pontjai számát az mit jelent? Pl: tegyük fel monk 1 szintlépésnél kap ugye 3dex 2vit 1str 1int,az ugye  öszesen 7 pont elosztva,tehát szintenként 7,paragon 100as tehát 700pont? és azt oszthatod majd el?
 
 
 
 
noavatar

Gradon

aug. 23., 19:27
Szerintem nem lenne rossz ha 2 új karaktert is beraknának a kiegbe, oké hogy történetileg a crusader "illik" bele (mint pl: wotlk-ba volt a dk vagy pandába a monk), de személy szerint simán el tudnék képzelni egy druida szerű karaktert nature spellekkel, formokkal stb, ami jobban kiegészítené a most meglévő ötöt.


 
 
 
 
Falat  Friss interjú, nem láttam még itt az oldalon : 
https://www.youtube.com/watch?v=Y8r9n08yJDM&feature=youtu.be

Beszélnek kicsit a PVP-ről, meg hogy nem feltétlenül a Crusader lesz az egyetlen új kaszt, és megemlítenek valami Nephalem Trials-t is, ami a random dungeon-ök mellé egy másik, egyre erősebb hullámokra alapozott random játékelem.


Ezek alapján úgy néz ki, hogy a felét se mutatták be a kiegészítő tartalmának, és majd a BlizzCon-on kapjuk meg a másik felét. Nem akarom elkiabálni, de kezdek kellemesen csalódni ebben a kiegészítőben.

 

SlipKnoTiaN666

aug. 22., 22:01
Az Athene-s hírben pont arról van szó h a Crusader a "sztár" a kiegészítőben, vagyis no lenni még 1 karakter.
 
 
 
 
noavatar

Falat

aug. 22., 21:37
Friss interjú, nem láttam még itt az oldalon : 
https://www.youtube.com/watch?v=Y8r9n08yJDM&feature=youtu.be

Beszélnek kicsit a PVP-ről, meg hogy nem feltétlenül a Crusader lesz az egyetlen új kaszt, és megemlítenek valami Nephalem Trials-t is, ami a random dungeon-ök mellé egy másik, egyre erősebb hullámokra alapozott random játékelem.


Ezek alapján úgy néz ki, hogy a felét se mutatták be a kiegészítő tartalmának, és majd a BlizzCon-on kapjuk meg a másik felét. Nem akarom elkiabálni, de kezdek kellemesen csalódni ebben a kiegészítőben.

 
 
 
 
Falat  Ezt a paragon nullázást honnan szedtétek ? Valamelyik Blizzardos mondta, vagy csak találgatás ? Én speciel örülnék neki ha lenulláznák, mert ha már megváltozik az egész rendszer, akkor induljunk is tiszta lappal. Sokkal jobb összeszedni 200 pontot, mint a megjelenés napján az ölünkbe kapni 200-at, aztán fél perc alatt kiosztani mindet. Persze én könnyen beszélek, nekem csak két 70-esem van, abban nincs sok "munka".
 

Fitomi

aug. 22., 12:48
Blizzard sajtotajekoztatón hangzott el. Még nem tiszta, hogy lenullázzák a paragon szintet teljesen, hogy elveszik minden pont, vagy zéróval indulsz, de megkapod a pontjaid számát szétosztható formában. A második verzió lenne a logikus, de Blizz. még nem pontosította, hogyan lesz, valószínüleg a jövőben jelentik be, miként változik, még ők is dolgoznak rajta.


 
 
 
 
noavatar

Falat

aug. 22., 12:35
Ezt a paragon nullázást honnan szedtétek ? Valamelyik Blizzardos mondta, vagy csak találgatás ? Én speciel örülnék neki ha lenulláznák, mert ha már megváltozik az egész rendszer, akkor induljunk is tiszta lappal. Sokkal jobb összeszedni 200 pontot, mint a megjelenés napján az ölünkbe kapni 200-at, aztán fél perc alatt kiosztani mindet. Persze én könnyen beszélek, nekem csak két 70-esem van, abban nincs sok "munka".
 
 
 
 

kalapácsvető

aug. 22., 11:36
Szerintem minden uj a kiegeszito resze lesz es csak azoknak elerheto akik telepitik a telepites elott meg fizetni kell roviden ennyi... na az Ah ban az itemek na az mar egy figos kerdes de valszeg megveheted hasznalni azonban nem tudod mart alapba max 60 lehetsz igy level61 es reqes fegyvert hiaba veszed meg ugysem tudod hasznalni csak ha megveszed a kieget.

Szerintem egyebkent nem ooyan bonyolult ez mint ahogyan sokan latjatok...

 
 
 
 
noavatar
 

asd123

aug. 22., 11:10
na jó,de azt nem közölték,hogy ezek a dungik minden hol lesznek,vagy csak az új mapon/mapokon meg azért még van 1-2 félreérthető dolog,hogy akkor most miért kell fizetni és miért nem
 
 
 
 
asd123  Tök jó,hogy jön a reaper of souls meg minden,de ha jól értelmezem, most mind ezekért kell fizetni? egy game fixért? és aki nem fizet az marad az "1.0"-ás rendszerben és új dungeonok sem lesznek neki?  vagy,ha  én értelmezem félre,hogy mindent a reaper of soulhoz kötnek,akkor valaki igazán le írhatná,hogy miért kell fizetni és miért nem :)
 

666Mafi999

aug. 22., 09:21
https://www.diablohungary.hu/hirek/altalanos/megnyilt-a-reaper-of-souls-hivatalos-oldala---megjelenes-2014_2013-08-21
 
 
 
 
noavatar

asd123

aug. 22., 08:28
Tök jó,hogy jön a reaper of souls meg minden,de ha jól értelmezem, most mind ezekért kell fizetni? egy game fixért? és aki nem fizet az marad az "1.0"-ás rendszerben és új dungeonok sem lesznek neki?  vagy,ha  én értelmezem félre,hogy mindent a reaper of soulhoz kötnek,akkor valaki igazán le írhatná,hogy miért kell fizetni és miért nem :)
 
 
 
 

mviski

aug. 22., 07:07
Én már nagyon várom, jó lesz ez :))
 
 
 
 

kalapácsvető

aug. 22., 06:13
Mi ezt maskepp ertelmeztuk! A paragon nullazasa utan ujra szet lehet osztani a meglevo pontokat plbarbar para50 monk  para100 az 150 igy lehet egy karid akar egybol 150 is tehat semmit sem vesznek el csak a megszerzett para szintet ujra oszthatod. Es ez igy teljessen korrekt szerintem!
 
 
 
 
noavatar

C55.1mm0rt4l

aug. 22., 01:38
Nekem nem nagyon tetszik az új pargon rendszer ami elvileg lesz...Le lesz nullázva a paragon? Az nagyon tuti,fölöslegesen játszottam párszáz órákat h kihuzzam a karatereket paragon 100ig,és elveszik vele,pl 300int 200vit,nagyonnemjó...Vagy olyan lesz mint pl PTR-nél hogy át tudom másolni a karit a kiegészőhöz,és külön tudom indítani a játékot kiegészítő nélkül is? mert akkor az nem lenne rossz... ugy már lenne értelme...Nem igazából értem ezt a rendszer miért kell átvariállni,mert majd fiókhoz kötődik a szint? Az mire lesz jó? PvPhez? Olyan lesz az egész mint a LoL? Lehet én vagyok a hülye,de azért ez kicsit kicseszész olyanokkal szemben akik pl mind az 5 kasztot kihúzták már paragon 100ig,teljesen feleslegesen,farmolni lehetet volna anélkül is hogy legyen egy paragon 100as karim is akár...
 
 
 
 
Falat  

Ez a Paragon 2.0 jól hangzik, csak kicsit tovább kéne még gondolniuk. Az nagyon tetszik benne, hogy rányomhatsz mondjuk 50 pontot a movement speed-re, és ezzel máris nem kell kb két itemre korlátoznod egy-egy slotot, hanem tök más geart rakhatsz össze, de a képen lévő max 50 pont nem valami sok. Ha valakinek van két 100-as karaktere, vagy négy 50-es, az simán ki tudja rakni szinte az összes fontos statot, vagyis a kiegészítő megjelenése előtt fél évvel már kimaxolta a még meg sem született rendszert. Azért ez igazán felmehetne minimum 100-ig, hogy legyen értelme farmolni. Hiába végtelen, ha viszonylag rövid idő után nincs mire költeni a pontokat. 


A másik a 15-20 perces loot run. Értem én, hogy ez nem WoW, meg hogy szeretik az emberek a gyors, rövid "alkalmi" köröket, de azért 15 percenként reseteln ia NV-t nem egy álom. Igazán lehetne 2-3 órás kör is azok részére, akik nem fél órára ülnek le játszani. Meg egy kicsit félek attól is, nem fog-e ez oda kilyukadni, hogy a véletlenszerűen választott helyszínek között van mondjuk három, ami kétszer hatékonyabb mint a többi, és mindenki ki-be lépeget majd, mire végre be nem sorsolja valamelyiket a játék. Ezt is ki kéne védeniük, nagyon sok más hasonló buktatóval együtt. Szóval van bőven mit kitalálniuk, remélem törik is a fejüket a dolgon, és nem veszik félvállról ezt a kiegészítőt.

 

Fitomi

aug. 22., 00:06
A paragon le lesz nullázva a megjelenéskor, így mindenki egyformán kezdi. Ha jól értettük. És ez lenne a logikus is.
 
 
 
 
noavatar

Falat

aug. 21., 22:23

Ez a Paragon 2.0 jól hangzik, csak kicsit tovább kéne még gondolniuk. Az nagyon tetszik benne, hogy rányomhatsz mondjuk 50 pontot a movement speed-re, és ezzel máris nem kell kb két itemre korlátoznod egy-egy slotot, hanem tök más geart rakhatsz össze, de a képen lévő max 50 pont nem valami sok. Ha valakinek van két 100-as karaktere, vagy négy 50-es, az simán ki tudja rakni szinte az összes fontos statot, vagyis a kiegészítő megjelenése előtt fél évvel már kimaxolta a még meg sem született rendszert. Azért ez igazán felmehetne minimum 100-ig, hogy legyen értelme farmolni. Hiába végtelen, ha viszonylag rövid idő után nincs mire költeni a pontokat. 


A másik a 15-20 perces loot run. Értem én, hogy ez nem WoW, meg hogy szeretik az emberek a gyors, rövid "alkalmi" köröket, de azért 15 percenként reseteln ia NV-t nem egy álom. Igazán lehetne 2-3 órás kör is azok részére, akik nem fél órára ülnek le játszani. Meg egy kicsit félek attól is, nem fog-e ez oda kilyukadni, hogy a véletlenszerűen választott helyszínek között van mondjuk három, ami kétszer hatékonyabb mint a többi, és mindenki ki-be lépeget majd, mire végre be nem sorsolja valamelyiket a játék. Ezt is ki kéne védeniük, nagyon sok más hasonló buktatóval együtt. Szóval van bőven mit kitalálniuk, remélem törik is a fejüket a dolgon, és nem veszik félvállról ezt a kiegészítőt.

 
 
 
Hozzászólások betöltése...
 

Diablo videók

 

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Szavazás

Diablo képekben

 
 
 
 

Diablo a facebookon

 

A Diablo hírei

 

5 éves a Diablo és a Diablo Hungary

Bár mi tegnap lettünk hivatalosan 5 évesek, a Diablo III viszont ma! Szóval Boldog születésnapot mind a kettőnknek!
június 21. - diablohungary.hu

Betekintés: Challenge Rift

Mi az a Challenge Rift és milyen kihívásokat állít felénk? A Blizzard betekintőjének következő részét ezen kérdések feltárásának szánta.
június 21. - diablohungary.hu

Necromancer kampány animáció

Percekkel ezelőtt gurult ki a hivatalos facebook oldalra az alábbi videó, amely az új karakter kampányához tartozik. Sötétnek sötét, erősnek erős, mi kell még?
június 21. - diablohungary.hu

Minden amit a Season -ről tudni kell

Számos cikkben írtunk már arról, hogy mit is tartogat számunkra a 2.1 -es patch; volt már szó a season-röl is hírmorzsák keretében. Most azonban egy csokorba foglalva részletesen megnézzük miről is szól valójában és mi mindent tartogat számunkra.
január 30. - diablohungary.hu

Crusader Karakterbemutató

Üdvözöllek Kalandor! Ebben a bemutatóban megismerkedhetsz a Crusaderrel! Teljes leírást olvashatsz a Reaper of Souls új kasztjáról, amibe beletartozik története és összes eddigi skillje. Mindez teljesen magyarul. Frissítve a 2.1 -es javításnak megfelelően
január 30. - diablohungary.hu