Chat
Online
Chat now
647 látogató
 
vissza az oldal tetejére

Diablo hírek

 

Partnereink

 

 

 

 

Diablo fórumok

 
Diablo 2
502 hozzászólás
Elsősegély
197 hozzászólás
Az utolsó remény
170 hozzászólás
Diablo Hungary
215 hozzászólás
Diablo 1
18 hozzászólás
Három szavas történet
249 hozzászólás
Magyar Diablo III Klánok
92 hozzászólás
Diablo 3
1959 hozzászólás

Új Diablo játékosok

 

Kedvelt Diablo cikkek

 
Diablo III - Demon Hunter
96337 megtekintés
 
Diablo III - Barbár
95007 megtekintés
 
Diablo III - Wizard
94824 megtekintés
 
Diablo III - Monk
86183 megtekintés
 
Diablo III - Crusader
74941 megtekintés
 
Diablo III - Witch Doctor
73867 megtekintés
 
 
Mi az a Diablo?
43802 megtekintés
 
Minden a Legendary Gemekről
43531 megtekintés
 
 

Beszéd téma

 
Minden a Legendary Gemekről
114 hozzászólás
 
Patch 2.1.1 - Magyarul
91 hozzászólás
 
Minden a Kanai’s Cube -ról
72 hozzászólás
 
 
Indul a Lottó!
57 hozzászólás
 
 

drkbl hozzászólt a(z) Véres Aratás /Act III./ című cikkhez. 12 órája
 
 

Friss Diablo hírek

 
Általános 2017. február 15. 11 hozzászólás
 

Tyvalir Community manager beszélt a tárgyakat erintő változásokról a hivatalos Blizzard fórumon.

"Ahogyan korábban is említettük, észrevételeitek a Primal Ancient tárgyakkal kapcsolatban rendkívül hasznosak voltak. Hallottunk remek érveket a témában, és úgy döntöttünk megváltoztatjuk a tárgyak működését az egyik következő PTR patch-ben."

"Ahelyett, hogy megnövelnénk az erőt (stat-okat) amit ezek a tárgyak adnak, a Primal Ancient tárgy tökéletes értékekkel roll-olt Ancient tárgy lesz. A stat-ok ahhoz a karakterhez lesznek szabva, akinél a tárgy esett. A Mystic-nél történő forgatások is tökéletes statot eredményeznek."

"Éppen ezért, ezek a tárgyak még ritkábbak lesznek mint most, és csak akkor kezdhetnek el esni, ha egy karakter az account-on teljesítette a Solo Greater Rift Lvl 70-et. (mindegy hogy hardcore vagy softcore, az egyik elérhetővé teszi a másikat)"

"Végezetül, az Ancient és Primal Ancient tárgyak betörése értékesebb alapanyagokat eredményeznek. Az egyik következő PTR javításban az Ancient tárgyak 3 Forgotten soul-t adnak, a Primal Ancient tárgyak pedig 15 Fogotten soul-t érnek." (hajrá reforging \o/)

"Szivesen vesszük a visszajelzéseket a témával kapcsolatban, miután volt lehetőségetek kipróbálni ezeket a változásokat. Mégegyszer köszönjük, jó vadászatot!"

 

Nektek mi a véleményetek? Hasznos változtatásnak tűnik számomra.

 

Forrás: diablofans

 

 
Címkék: ptr
vissza
Ulmi
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
Eddig 10 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
 
noavatar

Yooboy

febr. 19., 20:03
Felvenné velem a kapcsolatot egy olyan játékos akinek minimum 1000-1300-as paragon szintű barbárja van, (tehát jól ismeri)?

Köszi!

 
 
 
 

Zsee

febr. 18., 01:57
Én elég casual módon adom elő a D3-at, de azért izgatott a gondolat, hogy amikor nagyon néha leülök játszani, esetleg eshet egy ilyen dolog... Na mindegy, majd patch előtt valamikor megnézem a gr70-et, aztán ha nem, akkor nem :D
 
 
 
 
C55.1mm0rt4l  Hát, igazából nem tudom ezt hogy gondolják, jó dolog lesz tény, sztem nem is nagy erőfeszítés megszerezni annak aki eleve arra épít hogy leaderboardon előkelő helyezést érjen el, mondjuk top100, az tudja h milyen sokat kell érte tenni és így előbb utóbb meglesz a jutalom is... Nah de a lényeg, szal nem értem ezt hogy gondolják... Mert oké hogy perfect statok, de mondjuk egy fegyónál van benn pl dex vit resource, hiába perfect, eleve 2 nem is kell, és ha még a secondary statot is nézzük ha mondjuk kell bele 15spirit is, és az nincs a statok között, hiába perfect másik 2, az item szart sem ér... és ugye 2 statot nem lehet elrollolni 1 itemen... vit meg minek majd egy fegyóba, mikor más itemeken is majd 300-500-al több vit lesz, stb, stb,... De nézzük a hellfire amut, mondjuk egy lon-os crusinál, statok: elemental dam, str, vit/area, socket, és akkor még thorns is legyen rajt, és még a passziv is jó legyen... oké... ha nem ezekkel a statokkal esik, vagy 1nél több eltér, már nem mondanám perfectnek, hiába lesz maxos, törhetem be ugyanúgy...
 

Envo

febr. 17., 19:06
elfelejted hogy ez nem azt jelenti hogy "must have" tárgyak lesznek a játékban, nem új kontent kerül a játékba hanem egy "feature", tehát minden eddigi nehézség jelen lesz, és ez a dolog nem hivatott azokat megváltoztatni.


Minden amit mondtál eddig is volt és lesz is, a problémák nem ehhez a témához tartoznak, hanem az itemizáció alapvető kérdései közé.

 
 
 
 
noavatar

C55.1mm0rt4l

febr. 17., 14:33
Hát, igazából nem tudom ezt hogy gondolják, jó dolog lesz tény, sztem nem is nagy erőfeszítés megszerezni annak aki eleve arra épít hogy leaderboardon előkelő helyezést érjen el, mondjuk top100, az tudja h milyen sokat kell érte tenni és így előbb utóbb meglesz a jutalom is... Nah de a lényeg, szal nem értem ezt hogy gondolják... Mert oké hogy perfect statok, de mondjuk egy fegyónál van benn pl dex vit resource, hiába perfect, eleve 2 nem is kell, és ha még a secondary statot is nézzük ha mondjuk kell bele 15spirit is, és az nincs a statok között, hiába perfect másik 2, az item szart sem ér... és ugye 2 statot nem lehet elrollolni 1 itemen... vit meg minek majd egy fegyóba, mikor más itemeken is majd 300-500-al több vit lesz, stb, stb,... De nézzük a hellfire amut, mondjuk egy lon-os crusinál, statok: elemental dam, str, vit/area, socket, és akkor még thorns is legyen rajt, és még a passziv is jó legyen... oké... ha nem ezekkel a statokkal esik, vagy 1nél több eltér, már nem mondanám perfectnek, hiába lesz maxos, törhetem be ugyanúgy...
 
 
 
 
noavatar
xjj  Jó ez a gr70 limit, így kicsit olyan érzésem van h mire eléri az ember a gr70-et, addigra már nem fog olyan sokat dobni egy ilyen cucc a hatékonyságon. Vagy az is lehet h addigra megunja az ember a grindelést. Mindegy, majd számoljatok be a dologról, nekem jó ez így D3 nélkül...
 

C55.1mm0rt4l

febr. 17., 14:15
gr 70esy, én 95nél szoktam úgy érezni h a játék már nem sok olyan dolgot tud adni amivel magasabb szinten játszak... solo speedfarmok gr85-ön 5-6perc gemhuzás céljából, szal ez a változás valószínűleg sokat segít majd mind dmg-ben mint dmg reduction-ben, így magasabb szintek eléhetők majd, sokkal....
 
 
 
 
noavatar
Xardas  PTR-en 5 órát kellett játszanom h essen egy primal ancient, ha ennél is ritkább lesz, nem sokmindent fogunk találni.
 

C55.1mm0rt4l

febr. 17., 14:12
15percig pörgettem sárgából és legendaryból és 2-t kaptam, szal nem azt kell várni h az ölünkbe essen és farmolni mint egy eszeveszett, a játék lehetővé teszi h más módon is megszerezd...
 
 
 
 

xjj

febr. 16., 22:04
Jó ez a gr70 limit, így kicsit olyan érzésem van h mire eléri az ember a gr70-et, addigra már nem fog olyan sokat dobni egy ilyen cucc a hatékonyságon. Vagy az is lehet h addigra megunja az ember a grindelést. Mindegy, majd számoljatok be a dologról, nekem jó ez így D3 nélkül...
 
 
 
 

Envo

febr. 16., 15:24
ez a lényeg barátok :)
 
 
 
 

Xardas

febr. 16., 12:56
PTR-en 5 órát kellett játszanom h essen egy primal ancient, ha ennél is ritkább lesz, nem sokmindent fogunk találni.
 
 
 
 

Dr_MARduke

febr. 16., 07:22
Na ilyen tárgyakat nem fog az átlag casual player látni :D :D
 
 
 
Hozzászólások betöltése...
 

Diablo videók

 

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Szavazás

Diablo képekben

 
 
 
 

Diablo a facebookon

 

A Diablo hírei

 

5 éves a Diablo és a Diablo Hungary

Bár mi tegnap lettünk hivatalosan 5 évesek, a Diablo III viszont ma! Szóval Boldog születésnapot mind a kettőnknek!
június 21. - diablohungary.hu

Betekintés: Challenge Rift

Mi az a Challenge Rift és milyen kihívásokat állít felénk? A Blizzard betekintőjének következő részét ezen kérdések feltárásának szánta.
június 21. - diablohungary.hu

Necromancer kampány animáció

Percekkel ezelőtt gurult ki a hivatalos facebook oldalra az alábbi videó, amely az új karakter kampányához tartozik. Sötétnek sötét, erősnek erős, mi kell még?
június 21. - diablohungary.hu

Minden amit a Season -ről tudni kell

Számos cikkben írtunk már arról, hogy mit is tartogat számunkra a 2.1 -es patch; volt már szó a season-röl is hírmorzsák keretében. Most azonban egy csokorba foglalva részletesen megnézzük miről is szól valójában és mi mindent tartogat számunkra.
január 30. - diablohungary.hu

Crusader Karakterbemutató

Üdvözöllek Kalandor! Ebben a bemutatóban megismerkedhetsz a Crusaderrel! Teljes leírást olvashatsz a Reaper of Souls új kasztjáról, amibe beletartozik története és összes eddigi skillje. Mindez teljesen magyarul. Frissítve a 2.1 -es javításnak megfelelően
január 30. - diablohungary.hu