Chat
Online
Chat now
424 látogató
 
vissza az oldal tetejére

Diablo hírek

 

Partnereink

 

 

 

 

Diablo fórumok

 
Diablo 2
502 hozzászólás
Elsősegély
197 hozzászólás
Az utolsó remény
170 hozzászólás
Diablo Hungary
215 hozzászólás
Diablo 1
18 hozzászólás
Három szavas történet
249 hozzászólás
Magyar Diablo III Klánok
92 hozzászólás
Diablo 3
1959 hozzászólás

Új Diablo játékosok

 

Kedvelt Diablo cikkek

 
Diablo III - Demon Hunter
96450 megtekintés
 
Diablo III - Barbár
95115 megtekintés
 
Diablo III - Wizard
94941 megtekintés
 
Diablo III - Monk
86243 megtekintés
 
Diablo III - Crusader
75082 megtekintés
 
Diablo III - Witch Doctor
73968 megtekintés
 
 
Mi az a Diablo?
43878 megtekintés
 
Minden a Legendary Gemekről
43584 megtekintés
 
 

Beszéd téma

 
Minden a Legendary Gemekről
114 hozzászólás
 
Patch 2.1.1 - Magyarul
91 hozzászólás
 
Minden a Kanai’s Cube -ról
72 hozzászólás
 
 
Indul a Lottó!
57 hozzászólás
 
 

drkbl hozzászólt a(z) Véres Aratás /Act III./ című cikkhez. 6 napja
 
 

Friss Diablo hírek

 
Általános 2015. február 19. 35 hozzászólás
 

Fejlesztés alatt a 2.2.0-ás javítocsomag, ami Soon™ érkezik a tesztszerverre. Lássuk a nagyobb módosításokat sorban:

Az alábbiak előzetes tervek, nem tükrözik teljesen a valós képet, az illusztrációkat se vegyük készpénznek.

Tárgyak:

Az egyik fő célja ennek a patchnek, hogy több használható erős set legyen, aminek eredményeképp 3 új 6 darabos set kerül a játékba: Unhallowed Essence (DH), Wrath of the Wastes (Barb), and Delsere's Magnum Opus (Wiz).

További néhány jelenlegi set is módosításokon (illetve bővítéseken) fog átesni, gondoljunk az alábbiakra: Zunimassa's Haunt, Raiment of a Thousand Storms, Roland's Legacy, Tal Rasha's Elements, Inna's Mantra, Natalya's Vengeance, és Immortal King's Call. Tehát 10 új set fog minket várni, hogy kipróbáljuk azokat.

Új Legendary képességek:

Nem csak a setek esnek át ráncfelvarráson, mint azt már megszokhattuk, folyamatosan bővül a Legandary tárgyakból származó képességek tárháza, amiből több mint 15-öt (juhú!) fogunk kapni, az új legendás ékkövekkel együtt.

 

A BlizzConon készült gyűrű is be fog kerülni a játékba, amiről további infók hamarosan.

Ráncfelvarrott kalandozás:

Mindenki érezte már, hogy hiába nyit új Riftet, eléggé ismerős helyszínen jár. Ezentúl találkozhatunk majd Fields of Misery (Act1), Festering Woods (A1), Stinging Winds (A2) és Fields of Slaughter (A3) tájaival is Rifteken belül, amik a megszokott módon véletlenszerűen generáltak lesznek.

Még több kalandozás:

Több mint 20 új bounty-val is találkozhatunk majd az elkövetkezendőkben, amikkel Act 2, 4 és 5 területeire lesznek beillesztve. Egy teljesen új témájú bounty is helyet kap, ami a felfedezésről fog szólni: pályán lévő embereket kell megmentsünk, illetve feldarabolnunk, ha gonoszak.

Kasztok:

Az előző javításokhoz képest, most nem lesznek hangsúlyos a karakterosztályokon végbemenő változtatások, csak apróbb finomhangolásról van szó a Legendary affix-ok miatt. Módosul pl. a Punish (Crusa), Fetish Sycophants (WD) és a kapunk egy számlálót az éppen aktív Sentrykről.

Játékélménybeli újítások:

Új goblinok:

Szaporodnak a goblinok is, 3 újfajta gyűjtögetővel bővül a skála: a Gelatinous Sire, ami több kicsi goblinra oszlik, a Gilded Baron, hogy ne legyünk pénzhiányban és az Insufferable Miscreant.

Kozmetikai dolgok:

A külső megjelenésünkért cserébe nem kell feláldoznunk helyet a táskánkból, mivel lesz egy új panel erre a célra, ahol könnyen kedvünkre variálhatjuk a kozmetikai dolgokat, mint a karakterképünk keretét, a csont Blökit, a szárnyakat stb., amik nem változtatnak a játékmeneten.

Egyéb:

A Diablo fájljainak felépítése is megváltozik a könnyebb patch-elés, és telepítés érdekében, ami következtében a játék fájljai gyorsabbak és megbízhatóbbak lesznek. (Csak a PC/Mac-et érinti a változás)

Forrás: Battle.net

 

 
Címkék: patch, diablo, ros
vissza
Envo
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
Eddig 31 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
 
Morzan  A PTR már él! :)
 

Johnson

febr. 26., 18:45
Helyesbítek!

Már alig várom, hogy letöltődjön a PTR! :D

 
 
 
 

Morzan

febr. 26., 18:38
A PTR már él! :)
 
 
 
 

Johnson

febr. 26., 18:17
Húúúú! 2.2.0 PTR Patch Notes elolvasása után én, mint Barbár fun csak annyit mondanék a Blizzardnak, amit anno Wayne és Garth Alice Coopernek: Nem vagyunk Rád méltók, nem vagyunk Rád méltók! :)

Már alig várom a PTR-t! :D

 
 
 
 

Envo

febr. 23., 14:01
Mayree, a vége lemaradt szerintem :D
 
 
 
 

Mayree

febr. 23., 11:10

Delsere's Magnum Opus set(?)


2-Piece causes Arcane Orb, Energy Twister, Magic Missile, and Shock Pulse to reduce the cooldown on Slow Time by 1 sec. 

4-Piece causes Slow Time to inflict 1250% damage every second to enemies.  

6-Piece Arcane Orb, Energy Twister, Magic Missile, and Shock

 
 
 
 
xjj  Huh, Hellgate: London, de kár azért a játékért... sok érdekes dolog volt benne, de vhogy a játékmenet nagyon vontatott volt. Picit többet kellett volna ülni a tojáson, mielőtt engedik kikelni.
 

Mayree

febr. 22., 22:15
Igen. Végülis diablo klónnak tekinthető :)
 
 
 
 

xjj

febr. 22., 12:48
Huh, Hellgate: London, de kár azért a játékért... sok érdekes dolog volt benne, de vhogy a játékmenet nagyon vontatott volt. Picit többet kellett volna ülni a tojáson, mielőtt engedik kikelni.
 
 
 
 
xjj  A mikroizékkel sztem is elmehetnek a vérbe, főleg h ott van az h "timed exp boosts". Mert oké h csak Ázsiába vezetik be, de nem kizárt, ha ott bejön, akkor megcsinálják az EU és US realmben is. :( A kozmetikai izékkel rendesen le lehet húzni az amatőröket... most télleg, mit számít h miképp néz ki, ha a kari jól zúz? Aki kozmetikázni akar, az menjen simsezni. :D
 

Mayree

febr. 22., 09:42
Hellgate of Londonban voltak ilyesmik: többek között ha pl. megvettél egy követ és amíg nálad volt, illetve le nem járt az ideje, addig 200 (vagy 400?) százalék expet kaptál.


Innentől kezdve viszont semmi értelme a leader boardnak.

 
 
 
 

MatteDupla

febr. 22., 08:57
Biztos vagyok benne hogy nem fognak pay to win játékot csinálni a diablobol... Anno WoWnál is emiatt féltek az emberek, azt csak kozmetika cuccokat pakolgattak, mount, pet, karakterre 1-2 szép cucc, arról nem is beszélve, hogy ott is elég borsosak az árak amiért betudod szerezni a kiegeket, vagy mondjuk az egész játékot cakumpakk, aztán még vehetsz 6-7ezer forintért mountokat, peteket, de még fizesd a 3500ftos havidíjat is... Amúgy igen pofátlanság lenne, főleg hogy anno 20+ ezerért vettem meg a játékot... 
 
 
 
 
xjj  Részemről a kozmetikai dolgoknak sem örülök. Már az angyalszárnyak, petek, meg ilyen marhaságok se érdekelnek, sőt, zavarnak. Sajnos a fejlett világ nagy része óvodásként viselkedik, és a tök jelentéktelen dolgokat is megveszi, ha aszondják neki h "ez különleges", meg "egyszeri alkalom", "alkalmi, ünnepi kiadás", meg ilyen marhaságok. Most télleg, bármennyi pénzt áldozni egy pre-order miatt, h kapjon egy virtuális akármit, ami a játékban is haszontalan? Mert ugye ezzel "ki lehet tűnni", ezzel egyből "különlegessé" válik, de legalább meg tudja mutatni országnak-világnak h ő annyira jól él h ilyen marhaságokra is szórhatja a pénzt. Förtelem, de ez erről szól.
 

Envo

febr. 21., 21:04
+1000
 
 
 
 

xjj

febr. 21., 19:15
Részemről a kozmetikai dolgoknak sem örülök. Már az angyalszárnyak, petek, meg ilyen marhaságok se érdekelnek, sőt, zavarnak. Sajnos a fejlett világ nagy része óvodásként viselkedik, és a tök jelentéktelen dolgokat is megveszi, ha aszondják neki h "ez különleges", meg "egyszeri alkalom", "alkalmi, ünnepi kiadás", meg ilyen marhaságok. Most télleg, bármennyi pénzt áldozni egy pre-order miatt, h kapjon egy virtuális akármit, ami a játékban is haszontalan? Mert ugye ezzel "ki lehet tűnni", ezzel egyből "különlegessé" válik, de legalább meg tudja mutatni országnak-világnak h ő annyira jól él h ilyen marhaságokra is szórhatja a pénzt. Förtelem, de ez erről szól.
 
 
 
 

Envo

febr. 21., 14:29

Olvass légyszíves a sorok közt.

Senki nem azt mondta hogy szar, hanem hogy akkor lesz az, ha NEM csak kozmetika lesz.
Nem szorítanak kést az nyakunkhoz, de gondolj már bele, ha nem csak kozmetikai cuccok vannak, az olyan mintha elmennél moziba, megveszed a jegyet 1500-ért, és 1 óra után azt mondják, hogy fizess még ezret, ha akarod látni a film végét, vagy külön fizetni kell fotelért, mert ha nem ülhetsz a földön. Azért a játékért amiért 25000 forintot fizet az ember, semelyik játék nem kerül ennyibe, akkor elvárja, hogy ne legyen játékbeli megszorítás pénzért.


Senki nem azért sírt hogy lesz, hanem hogy ne legyen megvásárolható a teljesítmény.

 
 
 
 

Geo

febr. 21., 13:37
Üdv.
Nem sírt itt senki csak véleménynyilvánítás volt...  :)
A csúnya ronda béna de pénzes account tulajdonosoknak legyen egy kozmetik-szerver ahol nyugodtan mikrofizetgethetnek amennyit akarnak, a többieket meg hagyják békén  :D
 
 
 
 

MatteDupla

febr. 21., 11:38
Mikrotranzakció.... :D Emlékszem amikor még csak a WoWban pedzegették, hogy lesz, de ott is csak ázsia, aztán a végén megkapta mindenki... De amúgy nem értem mit sírtok emiatt, ugyan az a véleményem erről mint mindenhol máshol, hogy ezzel nem kötelez a blizzard senkit arra, vagy szorítanak kést az ember nyakához, hogy de már pedig neked ezt meg kell venned... Amúgy meg nem rossz ötlet, főleg ha kozmetikai cuccok lesznek, mert így lesz rá alkalom, hogy kitűnjenek az emberek a karaktereikkel...  hangsúlyozom, még mindig nem lesz senki se rákényszerítve hogy megvegye a karakterére a cuccokat...
 
 
 
 

Morzan

febr. 21., 02:06
Remélem majd szinteket is lehet majd venni. Gyorsan megveszem magam paragon 1000 -ig!
 
 
 
 

xjj

febr. 20., 22:24
A mikroizékkel sztem is elmehetnek a vérbe, főleg h ott van az h "timed exp boosts". Mert oké h csak Ázsiába vezetik be, de nem kizárt, ha ott bejön, akkor megcsinálják az EU és US realmben is. :( A kozmetikai izékkel rendesen le lehet húzni az amatőröket... most télleg, mit számít h miképp néz ki, ha a kari jól zúz? Aki kozmetikázni akar, az menjen simsezni. :D
 
 
 
 

xjj

febr. 20., 22:19
A Roland szettet remélem végre teljesen gatyába rázzák! Sweep FTW!
 
 
 
 

lived

febr. 20., 21:58
A barbáros pályarész is ezzel jöhet? Vagy az még később?
 
 
 
 

Envo

febr. 20., 21:27
Szerintem faszság az egész microtr., de ha csak kozmetikai dolgok lesznek, akkor eltűrném, bár azt sem nézném jó szemmel, főleg h 25k HUF már ráment. Egy játékban csak akkor kell ilyen fizetős szar ami ingyenes, mint a DotA, vagy PoE, (akár a CSGO, ami csak 3k) mivel ott ezzel hozzák a bevételt. De amikor ennyit kiadsz egy Diabloért ez már a pofátlanság kategória.
 
 
 
 
Tesla  Nem tudom mi a gond a raekorral, nekem nagyon bejön Furnacevel igaz, hogy egy idő után unalmas, de olyan szinten lehet tolni vele nagyobb greatereket, hogy az elképesztő.
 

Alfaszu

febr. 20., 21:27
Nos igen azt aláírom, de én az a player vagyok aki nem a minél nagyobb griftre hajt, hanem a játékélményre. Persze T6 elérése alap,de az h 40+os grifteket toljak baromira nem mozgat, a raker meg kb erre jó, és ahogy mondtad unalmas, partyba meg förtelmes, küldeném a skillt a mobra az meg pont eltolja onnan.
Nagyon jó lesz az új set:)
 
 
 
 

Geo

febr. 20., 20:59
Addig jó még Ázsiában van/lesz.. nem kell az ide..
 
 
 
 

Tombrave

febr. 20., 20:24
Valami pedig van itt róla:https://www.diablofans.com/news/48338-micro-transactions-likely-coming-to-asian-servers

 
 
 
 
Liteon  Tudtok valamit a mikrótranzakcióról? Állítólag csak Ázsiában lesz elérhető ennyit tudtam csak kideríteni. Pontosan mit takar azt nem tudtam meg, ha esetleg valaki tud bővebbet ossza meg velünk. Köszi
 

Envo

febr. 20., 18:25
Sose hallottam, hogy lett volna ilyenről szó Diabloval kapcsolatban, szerencsére.
 
 
 
 

Liteon

febr. 20., 17:56
Tudtok valamit a mikrótranzakcióról? Állítólag csak Ázsiában lesz elérhető ennyit tudtam csak kideríteni. Pontosan mit takar azt nem tudtam meg, ha esetleg valaki tud bővebbet ossza meg velünk. Köszi
 
 
 
 
Sc.Dawe  Köszi szépen az összefoglalót :) arról nincs infó hogy a meglévő szetek miben fognak változni?
 

Envo

febr. 20., 16:21
Igen, az eddigi négyes szettek újabb elemeket kapnak hogy lehessen rájuk rakni 6-os set bónuszt. (De persze még ez sincs kőbe vésve, csak terv)
 
 
 
 
Alfaszu  Innyaa, de várom ezt a Barbár setet!! Végre nem lesz akkora raekor marhulás, utálom.
 

Tesla

febr. 20., 15:24
Nem tudom mi a gond a raekorral, nekem nagyon bejön Furnacevel igaz, hogy egy idő után unalmas, de olyan szinten lehet tolni vele nagyobb greatereket, hogy az elképesztő.
 
 
 
 

Alfaszu

febr. 20., 13:15
Innyaa, de várom ezt a Barbár setet!! Végre nem lesz akkora raekor marhulás, utálom.
 
 
 
 

Sc.Dawe

febr. 20., 11:54
Köszi szépen az összefoglalót :) arról nincs infó hogy a meglévő szetek miben fognak változni?
 
 
 
 

Alucard

febr. 20., 10:49
Sok finomság... :)

thx!
 
 
 
 

DiMiTRiUS

febr. 20., 01:43
Nájsz:)
 
 
 
 

Feenty

febr. 20., 00:49
Ezekről az infókrol lemaradtam, hála érte!
 
 
 
Hozzászólások betöltése...
 

Diablo videók

 

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Szavazás

Diablo képekben

 
 
 
 
kép 92
 

Diablo a facebookon

 

A Diablo hírei

 

5 éves a Diablo és a Diablo Hungary

Bár mi tegnap lettünk hivatalosan 5 évesek, a Diablo III viszont ma! Szóval Boldog születésnapot mind a kettőnknek!
június 21. - diablohungary.hu

Betekintés: Challenge Rift

Mi az a Challenge Rift és milyen kihívásokat állít felénk? A Blizzard betekintőjének következő részét ezen kérdések feltárásának szánta.
június 21. - diablohungary.hu

Necromancer kampány animáció

Percekkel ezelőtt gurult ki a hivatalos facebook oldalra az alábbi videó, amely az új karakter kampányához tartozik. Sötétnek sötét, erősnek erős, mi kell még?
június 21. - diablohungary.hu

Minden amit a Season -ről tudni kell

Számos cikkben írtunk már arról, hogy mit is tartogat számunkra a 2.1 -es patch; volt már szó a season-röl is hírmorzsák keretében. Most azonban egy csokorba foglalva részletesen megnézzük miről is szól valójában és mi mindent tartogat számunkra.
január 30. - diablohungary.hu

Crusader Karakterbemutató

Üdvözöllek Kalandor! Ebben a bemutatóban megismerkedhetsz a Crusaderrel! Teljes leírást olvashatsz a Reaper of Souls új kasztjáról, amibe beletartozik története és összes eddigi skillje. Mindez teljesen magyarul. Frissítve a 2.1 -es javításnak megfelelően
január 30. - diablohungary.hu