Chat
Online
Chat now
4 látogató
 
vissza az oldal tetejére

Diablo hírek

 

Partnereink

 

 

 

 

Diablo fórumok

 
Diablo 2
506 hozzászólás
Az utolsó remény
173 hozzászólás
Magyar Diablo III Klánok
94 hozzászólás
Elsősegély
197 hozzászólás
Diablo Hungary
215 hozzászólás
Diablo 1
18 hozzászólás
Három szavas történet
249 hozzászólás
Diablo 3
1959 hozzászólás

Új Diablo játékosok

 

Kedvelt Diablo cikkek

 
Diablo III - Demon Hunter
100316 megtekintés
 
Diablo III - Barbár
98735 megtekintés
 
Diablo III - Wizard
98731 megtekintés
 
Diablo III - Monk
88536 megtekintés
 
Diablo III - Crusader
78836 megtekintés
 
Diablo III - Witch Doctor
76571 megtekintés
 
 
Mi az a Diablo?
45788 megtekintés
 
Minden a Legendary Gemekről
45178 megtekintés
 
 

Beszéd téma

 
Minden a Legendary Gemekről
114 hozzászólás
 
Patch 2.1.1 - Magyarul
91 hozzászólás
 
Minden a Kanai’s Cube -ról
72 hozzászólás
 
 
Indul a Lottó!
57 hozzászólás
 
 

Johnson hozzászólt a(z) Diablo 2 témájú fórumban. április 27.
 
 

Friss Diablo hírek

 
Általános 2013. február 28. 1 hozzászólás
 

A mostani kék postban kisebb finomhangolásokról beszélgettek, amik már a következő patch-ben benne lehetnek.

A few months ago, I went over a bit of our philosophy surrounding why we only allow five active buffs to be viewable at any time, but I wanted to let you know what we’re still very aware of this concern. We think that it would be great to be able to view more than five of your active buffs, and we’re looking into solutions that would ensure players are able to view buffs that are important to them, while also keeping UI clutter to a minimum. Ideally, we’d like to avoid situations where a portion of your screen is overwhelmed by buff icons (for example, just having your buffs stack across the bottom of your bar) and we’re still experimenting with different ways to present that information in a format that works well for Diablo III.

Sokan sérelmezik, hogy egyszerre csak 5 aktív buffot jelenít meg a játék. A megoldásokat keresik, de nem olyan egyszerű ez téma, mint amilyennek látszik. Szeretnék elkerülni a készítők, hogy az UI túlterhelt legyen, ne legyen az egész képernyő alja tele a buffokkal és debuffokkal.

Show a proper tool-tip in the AH and on message-linked items.
Very simple. We get this only when we are in a game lobby. Why? Show us the change in life, damage and protection when we click on an item from the AH or from the chat. Now, you may ask how accounts with multiple characters are handled. One little note could be added that states: "Tool-tip comparison is based on the SELECTED hero." SIMPLE. DONE. It compares the item only to the character you have used most recently. Not that hard, folks!
Thanks for your time!


It may not sound hard, but it isn’t an easy code change. It often takes a great deal of work in order to update and alter our complex coding, and it’s actually been a notable tech investment to try to tackle this particular request for updated item comparison tooltips (which Lylirra mentioned here as well).
The good news is that we’ve been making a lot of progress, and this feature is planned for an upcoming patch. :)

A másik téma, mely sokakat izgat, az az AH tooltip. Ugyan is eddig elég körülményesen lehetett megvizsgálni, hogy az adott tárgy használ e nekünk vagy sem. Belinkelni chatre, belépni a játékba, aztán így derült ki, mennyire hasznos. A rajongók egyszerűnek titulálják a kiegészítést elkészíteni, de ahogyan a készítők is említik, elég komolyan bele kell nyúlni ehhez a kódba. Reméljük elhárítják mihamarabb az akadályokat, így könnyebben szemezgethetünk az AH-ban kedvenc tárgyainkkal.

In order to get the benefit of XP from another player in co-op, you’ll need to ensure that you are within range of them. The range is approximately a screen and a half or so. You can see what that looks like visually by checking out the following player-made images here and here.

The reach of shrines and NV stacks is much further.

Can WW barbs still gain the experience if they inflict damage, but are out of range? I like to kite past the mobs and leave my allies picking up the pieces.

Whirl away to your heart’s content, my friend! As long as you either are within range of a monster when it dies or you inflict damage upon the beast in combat, you should be eligible for loot and experience. :)

Még egy rövid kis szösszenet, amely arról szól, hogy co-op játékon belül mennyi az a sugár, amelyben megkapják a társak a leölt szörnyekért játó XP-t. Ez nagyjából 1 és egy fél képernyő. A shrine-ok és a NV hatóköre kicsit nagyobb, ergo ez csak az XP-re vonatkozik. Ez szomorú hír a WW barbiknak, mivel ők a kis tornádókkal ölik meg tulajdonképpen a trash mobokat, aztán gyorsaságuknak köszönhetően ők is elég messze járnak az áldozattól mire meghal, nem hogy a társak :D

 

 
Címkék: buff, ah, tooltip, xp
vissza
Skyler
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
Eddig 1 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
 

chosa91

febr. 28., 16:21
Az AH tooltipet annyival lehetne még jobban kiegészíteni, hogy a tooltipben lévő itemnél feltételezze, hogy az aktuális tárgyban lévő socket lesz benne, így nem kell "rászámolni" a socket-re, hogy úgy majd többet ad.
 
 
 
Hozzászólások betöltése...
 

Diablo videók

 

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Szavazás

Diablo képekben

 
 
 
kép 51
 
 

Diablo a facebookon

 

A Diablo hírei

 

5 éves a Diablo és a Diablo Hungary

Bár mi tegnap lettünk hivatalosan 5 évesek, a Diablo III viszont ma! Szóval Boldog születésnapot mind a kettőnknek!
június 21. - diablohungary.hu

Betekintés: Challenge Rift

Mi az a Challenge Rift és milyen kihívásokat állít felénk? A Blizzard betekintőjének következő részét ezen kérdések feltárásának szánta.
június 21. - diablohungary.hu

Necromancer kampány animáció

Percekkel ezelőtt gurult ki a hivatalos facebook oldalra az alábbi videó, amely az új karakter kampányához tartozik. Sötétnek sötét, erősnek erős, mi kell még?
június 21. - diablohungary.hu

Minden amit a Season -ről tudni kell

Számos cikkben írtunk már arról, hogy mit is tartogat számunkra a 2.1 -es patch; volt már szó a season-röl is hírmorzsák keretében. Most azonban egy csokorba foglalva részletesen megnézzük miről is szól valójában és mi mindent tartogat számunkra.
január 30. - diablohungary.hu

Crusader Karakterbemutató

Üdvözöllek Kalandor! Ebben a bemutatóban megismerkedhetsz a Crusaderrel! Teljes leírást olvashatsz a Reaper of Souls új kasztjáról, amibe beletartozik története és összes eddigi skillje. Mindez teljesen magyarul. Frissítve a 2.1 -es javításnak megfelelően
január 30. - diablohungary.hu