Chat
Online
Chat now
10 látogató
 
vissza az oldal tetejére

Diablo hírek

 

Partnereink

 

 

 

 

Diablo fórumok

 
Diablo 2
506 hozzászólás
Az utolsó remény
173 hozzászólás
Magyar Diablo III Klánok
94 hozzászólás
Elsősegély
197 hozzászólás
Diablo Hungary
215 hozzászólás
Diablo 1
18 hozzászólás
Három szavas történet
249 hozzászólás
Diablo 3
1959 hozzászólás

Új Diablo játékosok

 

Kedvelt Diablo cikkek

 
Diablo III - Demon Hunter
100316 megtekintés
 
Diablo III - Barbár
98735 megtekintés
 
Diablo III - Wizard
98731 megtekintés
 
Diablo III - Monk
88536 megtekintés
 
Diablo III - Crusader
78836 megtekintés
 
Diablo III - Witch Doctor
76571 megtekintés
 
 
Mi az a Diablo?
45788 megtekintés
 
Minden a Legendary Gemekről
45178 megtekintés
 
 

Beszéd téma

 
Minden a Legendary Gemekről
114 hozzászólás
 
Patch 2.1.1 - Magyarul
91 hozzászólás
 
Minden a Kanai’s Cube -ról
72 hozzászólás
 
 
Indul a Lottó!
57 hozzászólás
 
 

Johnson hozzászólt a(z) Diablo 2 témájú fórumban. április 27.
 
 

Friss Diablo hírek

 
Általános 2016. április 01. 17 hozzászólás
 

[Április bolondja] A Blizzard a mai nappal jelentette be- nem a Diablo 4, nem is a Diablo 5 - hanem rögtön a Diablo 6 -ot. A tovább után elmagyarázzuk a részleteket.

[Április bolondja]

A Diablo széria (aki nem ismerné) a Diablo I -el indult. Ezután jelent meg a Diablo II majd a mostani legújabbnak mondható rész a Diablo III. A mai napon azonban a Blizzard bejelentette, hogy kihagynak két részt, és rögtön a Diablo VI -ba fognak bele. Erre egész komplex okot adtak:

Örömmel jelenthetjük be, hogy érkezik a Diablo VI! Sokan kérdezhetik, hogy hol van a III utáni többi rész? Mivel a Diablo első 3 része teremtette meg a Diablo univerzum egészét, így most összegyúrjuk a már bevált módszereket, tulajdonságokat, játékélményt egy résszé. Ezután ki is pattant a fejünkből, hogy nem lenne helyénvaló, hogy Diablo IV -nek nevezzük el, hiszen az nem hangsúlyozta volna ki, hogy mennyire is összetett részről van szó. Éppen ezért az alábbi következtetésre jutottunk. Szeretnénk visszautalni a Diablo I -re, a kettőre, és a háromra is - azaz 1+2+3 = 6 (AND THEN WE DOUBLED IT). Mondhatni 3 az egyben, bár most nem kávéról beszélünk. A játék megjelenését is már előre szeretnénk leszögezni, hogy később ne legyenek félreértések, továbbá így nekünk is könnyebb haladni a játékkal, látva az egyre közeledő megjelenési napot. Tehát a hivatalos időpont Soon™!

Battle.net

Te mit gondolsz a bejelentésről? Valóban megállja a helyét a Blizzard érvelése? Azt is hozzátették még pár kommentel később, hogy a 6. részbe nem nephalemek leszünk, hanem megfordítják a dolgot, és Diablo -ként kell pusztiani majd a világot.

 

 
Morzan
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
Eddig 17 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
 

xjj

ápr. 05., 22:31
A 80-90-es évek volt a hőskor, amikor nem volt ekkora fókusz a profiton. Akkoriban nagyobb teret hagytak a kreativitásnak emiatt. Mára a játékipar is halivúdos lett, a tuti profit a lényeges, ahhoz meg biztonsági pályán kell kormányozni... és minél nagyobb néptömegnek megfelelni. Érdemes megnézni a Blizz régi játékait: mindnek egyedi művészeti stílusa volt. A wow befutása óta a másik két franchise-ukon is érezni h direkt wowosra veszik a figurát. Ez is rossz. Értem én a célt (egységesítés, a termék jobb felismerhetősége és összekapcsolhatósága a Blizzard névvel), de ez rossz.
 
 
 
 
Morzan  Idén nem a megtévesztés volt szem előtt, hanem inkább a játékiparra igen jellemző mentalitást tükrözi. Hálisten a Blizzard még nem tart itt, de azért nekik is vannak hülyeségeik. :D
 

LordLuigi

ápr. 05., 21:04
Egyetértek, a Blizzardnál is akadnak érthetetlen hülyeségek. :D 

Pl: Sajnos már a PC játékoknál is túl nagy hangsúlyt kap a profit, ami a játékok élvezhetőségének és játszhatóságának a rovására megy. :/ 

 
 
 
 
Morzan  Nézd meg ezt a videot: https://www.youtube.com/watch?v=8XjZvATtq90

:D

 

xjj

ápr. 05., 18:28
Igen, ismerem. :) Mondjuk, itt azért kicsit túloznak is a fiúk, az a Baldur's Gate inspirálta Diablo nagyon nem stimt, mivel épp a Diablo jelent meg bő 1 évvel hamarább. :D De ezek a 100% honest videók nagyon találóak, vagy az honest trailers is nagyon jó. :D
 
 
 
 
xjj  A Blizzard sztem ott tart h a Starcraft első része óta nem jöttek ki igazán eredeti játékkal. :D Csak folytatások v. sikeres műfajokban való halászgatás. Hearthstone: wowos magic the gathering, Heroes of the Storm: az összes világukból gyúrt MOBA, Overwatch: team fps. Saját bevallásuk szerint is 1998 óta egyedül az Overwatch tekinthető új franchise-ban való próbálkozásnak. Szóval nem azért nem tartunk Diablo 6-nál, mert a Blizz belehal az eredetiségbe, és az árral szemben úszva csak úgy ontja a remekebbnél remekebb ÚJ dolgokat magából, hanem azért, mert van 3 franchise-uk, amihez lehet kiadni folytatásokat. Ja, és ebből a Warcraft nagyon, nagyon bejött nekik. Bocsánat, de ez nagyon kibukott belőlem.
 

Morzan

ápr. 05., 10:21
Nézd meg ezt a videot: https://www.youtube.com/watch?v=8XjZvATtq90

:D

 
 
 
 
Morzan  Idén nem a megtévesztés volt szem előtt, hanem inkább a játékiparra igen jellemző mentalitást tükrözi. Hálisten a Blizzard még nem tart itt, de azért nekik is vannak hülyeségeik. :D
 

xjj

ápr. 04., 20:56
A Blizzard sztem ott tart h a Starcraft első része óta nem jöttek ki igazán eredeti játékkal. :D Csak folytatások v. sikeres műfajokban való halászgatás. Hearthstone: wowos magic the gathering, Heroes of the Storm: az összes világukból gyúrt MOBA, Overwatch: team fps. Saját bevallásuk szerint is 1998 óta egyedül az Overwatch tekinthető új franchise-ban való próbálkozásnak. Szóval nem azért nem tartunk Diablo 6-nál, mert a Blizz belehal az eredetiségbe, és az árral szemben úszva csak úgy ontja a remekebbnél remekebb ÚJ dolgokat magából, hanem azért, mert van 3 franchise-uk, amihez lehet kiadni folytatásokat. Ja, és ebből a Warcraft nagyon, nagyon bejött nekik. Bocsánat, de ez nagyon kibukott belőlem.
 
 
 
 
LordLuigi  Ja értem, akkor gondolom azért rugaszkodtatok el ennyire a realitástól, hogy ne árasszanak el az olvasók végtelen megdöbbenő hangvételű reagálással és kérdésekkel. :) 
 

Morzan

ápr. 04., 19:22
Idén nem a megtévesztés volt szem előtt, hanem inkább a játékiparra igen jellemző mentalitást tükrözi. Hálisten a Blizzard még nem tart itt, de azért nekik is vannak hülyeségeik. :D
 
 
 
 
Morzan  A Blizzard nem csinált semmit. Ez teljesen a mi agymenésünk. 
 

LordLuigi

ápr. 04., 18:46
Ja értem, akkor gondolom azért rugaszkodtatok el ennyire a realitástól, hogy ne árasszanak el az olvasók végtelen megdöbbenő hangvételű reagálással és kérdésekkel. :) 
 
 
 
 
Colonel  Ez a hír teljes mértékben helytálló, mint ahogy azt a BBszí és a szíNN az M-áj6 forrásuk alapján leközölték, annyit hozzátéve, hogy egy hatalmas closed-world ben fog játszódni, melyben teljesen, úgymond szabad-lineáris módon tudunk majd kalandozni. Maga a játék grafikai megvalósításában kivetni valót nem fogunk találni, hisz a Diablo 7 endzsin dübörög majd alatta. A fejlesztők a Collectors Edition tartalmával kapcsolatban is elárultak annyit, hogy egy saját fejlesztésű Turbo-hud is lesz benne, mely elmondásuk alapján "mégturbóbb lesz mint valaha". Továbbá a botprogramok használatát sem kívánják szankcionálni, amennyiben azokat 24órából csak 23órát használják. A líderboardról úgy nyilatkoztak, hogy említett programoknak befolyásuk arra nem lesz, hisz a sorrend attól fog függeni: ki mennyi pénzt utal a fejlesztői nyugdíjalapba, adomány jogcímén. Ami azt illeti, mi a tezsvérekkel már elő is kaptuk a sörnyitót, mellyel egy 5puttonyos se édes - se száraz pezsgőt felpattintottuk, s mámoros állapotunkban mint édes látomás jelent meg a pillanat, mikor is a 6számjegyű.0 demidzsű fegyvereinkkel dinasty warriors stílusban írthatjuk a zombi-embereket. 
 

Hot10tott@

ápr. 03., 11:48
Köszönöm! Ez sokkal szórakoztatóbb volt mint az "eredeti" hír! :)


 
 
 
 
Morzan  A Blizzard nem csinált semmit. Ez teljesen a mi agymenésünk. 
 

Colonel

ápr. 02., 20:46
A forrás-link hiánya pont eleget mondott. De a pezsgő megvolt.
 
 
 
 
LordLuigi  Már a hír címét olvasva levágtam, hogy kamu, illetve április elsejei beugratás, pedig csak ma, 2-án olvastam. :) Ha már poénkodnak, akkor csinálhatták volna jobban is, ami még a hihetőség határán belül mozog. :) 
 

Morzan

ápr. 02., 20:04
A Blizzard nem csinált semmit. Ez teljesen a mi agymenésünk. 
 
 
 
 
Morzan  Pedig volt aki ezt is komolyan vette. :)
 

LordLuigi

ápr. 02., 20:03
Már a hír címét olvasva levágtam, hogy kamu, illetve április elsejei beugratás, pedig csak ma, 2-án olvastam. :) Ha már poénkodnak, akkor csinálhatták volna jobban is, ami még a hihetőség határán belül mozog. :) 
 
 
 
 
Taki81  az idei 04.01 elég gyengére sikerült
 

Morzan

ápr. 02., 20:00
Pedig volt aki ezt is komolyan vette. :)
 
 
 
 

Colonel

ápr. 02., 12:02
Ez a hír teljes mértékben helytálló, mint ahogy azt a BBszí és a szíNN az M-áj6 forrásuk alapján leközölték, annyit hozzátéve, hogy egy hatalmas closed-world ben fog játszódni, melyben teljesen, úgymond szabad-lineáris módon tudunk majd kalandozni. Maga a játék grafikai megvalósításában kivetni valót nem fogunk találni, hisz a Diablo 7 endzsin dübörög majd alatta. A fejlesztők a Collectors Edition tartalmával kapcsolatban is elárultak annyit, hogy egy saját fejlesztésű Turbo-hud is lesz benne, mely elmondásuk alapján "mégturbóbb lesz mint valaha". Továbbá a botprogramok használatát sem kívánják szankcionálni, amennyiben azokat 24órából csak 23órát használják. A líderboardról úgy nyilatkoztak, hogy említett programoknak befolyásuk arra nem lesz, hisz a sorrend attól fog függeni: ki mennyi pénzt utal a fejlesztői nyugdíjalapba, adomány jogcímén. Ami azt illeti, mi a tezsvérekkel már elő is kaptuk a sörnyitót, mellyel egy 5puttonyos se édes - se száraz pezsgőt felpattintottuk, s mámoros állapotunkban mint édes látomás jelent meg a pillanat, mikor is a 6számjegyű.0 demidzsű fegyvereinkkel dinasty warriors stílusban írthatjuk a zombi-embereket. 
 
 
 
 

Taki81

ápr. 02., 08:19
az idei 04.01 elég gyengére sikerült
 
 
 
 

Morzan

ápr. 02., 00:02
Április bolondja.
 
 
 
 

Razielzed

ápr. 01., 22:37
Amennyiben tényleg lesz 6. rész a 4.-et és az 5.-et kihagyva és nem is szuperhősként,hanem főgonoszként viselkedünk,akkor érdekesnek hangzik,bár nem nagyon tudom most még elképzelni,hogy előző részekből hogyan jutottak erre a következtetésre...,mint ahogyan azt sem,hogy így mennyire maradna meg a dio feeling a hack & slash-t leszámítva...
 
 
 
 

pimpi001

ápr. 01., 20:49
április bolondja....
 
 
 
Hozzászólások betöltése...
 

Diablo videók

 

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Szavazás

Diablo képekben

 
 
 
kép 22
 
 

Diablo a facebookon

 

A Diablo hírei

 

5 éves a Diablo és a Diablo Hungary

Bár mi tegnap lettünk hivatalosan 5 évesek, a Diablo III viszont ma! Szóval Boldog születésnapot mind a kettőnknek!
június 21. - diablohungary.hu

Betekintés: Challenge Rift

Mi az a Challenge Rift és milyen kihívásokat állít felénk? A Blizzard betekintőjének következő részét ezen kérdések feltárásának szánta.
június 21. - diablohungary.hu

Necromancer kampány animáció

Percekkel ezelőtt gurult ki a hivatalos facebook oldalra az alábbi videó, amely az új karakter kampányához tartozik. Sötétnek sötét, erősnek erős, mi kell még?
június 21. - diablohungary.hu

Minden amit a Season -ről tudni kell

Számos cikkben írtunk már arról, hogy mit is tartogat számunkra a 2.1 -es patch; volt már szó a season-röl is hírmorzsák keretében. Most azonban egy csokorba foglalva részletesen megnézzük miről is szól valójában és mi mindent tartogat számunkra.
január 30. - diablohungary.hu

Crusader Karakterbemutató

Üdvözöllek Kalandor! Ebben a bemutatóban megismerkedhetsz a Crusaderrel! Teljes leírást olvashatsz a Reaper of Souls új kasztjáról, amibe beletartozik története és összes eddigi skillje. Mindez teljesen magyarul. Frissítve a 2.1 -es javításnak megfelelően
január 30. - diablohungary.hu