Chat
Online
Chat now
12 látogató
 
vissza az oldal tetejére

Diablo hírek

 

Partnereink

 

 

 

 

Diablo fórumok

 
Diablo 2
506 hozzászólás
Az utolsó remény
173 hozzászólás
Magyar Diablo III Klánok
94 hozzászólás
Elsősegély
197 hozzászólás
Diablo Hungary
215 hozzászólás
Diablo 1
18 hozzászólás
Három szavas történet
249 hozzászólás
Diablo 3
1959 hozzászólás

Új Diablo játékosok

 

Kedvelt Diablo cikkek

 
Diablo III - Demon Hunter
100952 megtekintés
 
Diablo III - Barbár
99316 megtekintés
 
Diablo III - Wizard
99289 megtekintés
 
Diablo III - Monk
88972 megtekintés
 
Diablo III - Crusader
79638 megtekintés
 
Diablo III - Witch Doctor
76987 megtekintés
 
 
Mi az a Diablo?
46047 megtekintés
 
Minden a Legendary Gemekről
45443 megtekintés
 
 

Beszéd téma

 
Minden a Legendary Gemekről
114 hozzászólás
 
Patch 2.1.1 - Magyarul
91 hozzászólás
 
Minden a Kanai’s Cube -ról
72 hozzászólás
 
 
Indul a Lottó!
57 hozzászólás
 
 

FALCON és realfalcon mostantól ismerősök. július 18.
 
 

Friss Diablo hírek

 
Általános 2018. november 04. 4 hozzászólás
 

Mindenkinél kiverte a biztosítékot a Diablo Mobilos játéka, de vajon van létjogosultsága?

Nézzük meg mik történtek az idei blizzcon-on, rengetek hírt kaptunk, minden játékkal kapcsolatban, de ami minket leginkább érint az a Diablo Immortal, az az a diablo mobilon... Akit a többi játékkal kapcsolatos hír is érdekel az a Blizzfeed.hu oldalon eléri őket

Az ezévi Blizzcon előtt, ahogyan az elmúlt néhány évben is kardinális kérdés volt, hogy vajon mik a fejlesztők tervei a Diablo franchise-al. Ez az érdeklődés teljesen jogos, hiszen a Blizzard egyik legnagyobb múltra visszatekintő játékáról beszélünk. Nem túlzás azt mondani, hogy a játék rajongótábora generációkat fog össze. Sok pletyka terjengett a stúdió saját kiállítását megelőző hetekben. De talán a legkevesebben arra számítottak, hogy a Nintendo Switch portolást követően a fejlesztők más platformra is kiterjesztik a véget nem érő démon írtást.

A Diablo Immortal okos telefonokra készülő ARPG típusú játék lesz, ami nagy hangsúlyt fektet a multiplayer részre.

Megtudtuk, hogy a játék története 5 évvel azután kezdődik, hogy Tyrael a Diablo 2 végén, más választása nem lévén elpusztította a Worldstone-t. Játék közben megtudhatjuk, mi is történt azalatt a 20 év alatt, ami a kő pusztulásától egy bizonyos Fallen Star becsapódásáig eltelt.

A játékban 6 karakterosztály közül választhatnak a játékosok. Apríthaták a démoni hordákat a Barbarian-nel, lángba borthatják, vagy éppen jégbe zárhatják őket a Wizard-dal, élőholt seregek élén küzdhetnek ellenük a Necromancer-rel, pusztakézzel végezhetnek velük a Monk-kal, nyílzáport zúdíthatnak rájuk a Demon Hunter-rel, vagy pajzsukkal koponyákat zúzhatnak be a Crusader-rel. Emellett a készítők biztosítottak róla, hogy ez a 6 karakter csak a kezdet, idővel további hősök és tartalmak is bekerülnek majd a játékba.

A Diablo Immortal világát a játék rendszereit tekintve 3 féle terület alkotja majd.

Publikus harcterek, ahol az ellenfelek rövid idő alatt újraélednek, így sosem fogyunk ki a célpontokból. Ezeken a területeken más játékosokat is láthatunk játék közben és akár csapatokat is alkothatunk a nehezebb tartalmak legyűréséhez.

A második terület fajta az instance jellegű, ezek elkülönített területek, ahova rajtunk kívül csak a csapattagjaink léphetnek be.

A harmadik terület maga a játékosok fővárosa: Westmarch.

A várost utóljára akkor láthattuk, amikor a Reaper of Souls elején Malthael seregei ostrom alá vették, de ebben az időpontban a város virágzó metropolisz, ahol a játékosok két hosszabb démon írtás között kereskedhetnek, raktárukat rendezhetik, vagy éppen más játékosokkal érintkezhetnek.

A játék szociális hátterét maga a Blizzard app, amit összekapcsolva a játék felhasználói fiókjával, bármikor elérhetjük cimboráinkat.

A fejlesztők elmondása szerintaz egyik legnagyobb kihívást az jelentette, hogy hogyan valósítsák meg mobil készülékeken a játék irányítását. A bemutatóban láthattuk, hogy míg bal kezünkkel szabadon irányíthatjuk karakterünk mozgását, addig jobb kezünkkel ettől a mozgástól függetlenül célozhatunk képességeinkkel. Ennek a megoldásnak hála teljesen általános látvány lehet, hogy egy Wizard például menekülés közben háta mögé villámokat szórva ritkítja meg üldözőit.

Ha már képességekről esett szó, a bemutató alatt azt is megtudhattuk, hogy minden karakterosztálynak legalább 12 képesség fog a rendelkezésére állni, amik közül a játékos választhatja ki az általa használni kívánt 5-öt. Így mindenki saját belátása szerint eldöntheti, éppen milyen stílusban szeretne játszani vay éppen milyen új kombókat szeretne kipróbálni.

Na de mit érnek a villámok, ha nincsen kire szórni őket. Habár részletekbe nem mentek a készítők, a videókban láthattuk, hogy a Diablo 2. és 3. részéből már ismert ellenfelek mellett új, eddig nemlátott csúnyaságokkal is szembenézhtünk majd.

A területek szintén nagy változatosságot mutatnak. A készítők elmondása szerint Sanctuary minden tájára eljuthatunk játék közben. Láthattunk például egy olyan részletet, ahol a karakternek egy folyón úszó tutajon kellett életben maradnia, miközben a Diablo 2-ből ismert Kurast városát körülvevő dzsungelben élő Fetish ellenfelek próbálják utazását minél rövidebbre fogni. Habár erről nem láttunk videót, csak pár artwork-öt, de a készítők beszéltek még a sivatagi homok alatt rejtőzködő elteetett sírokról, ahol kinccsekkel teli termek várnak a kalandorokra, és csak egészen elhanyagolható mennyiségű lángoló múmián kell majd átverekednünk magunkat, hogy elérjünk a célig.

 

 
Morzan
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
Eddig 4 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
 

LordLuigi

nov. 06., 23:15
Röviden, tömören, az amit a Blizzard csinál az utóbbi pár évben a Diablo-val: tragikomédia! (Nem véletlenn nem játszom már a D3-al hónapok óta, pedig Diablo fan vagyok/voltam.) Amíg nem lesz normális értékelhető újdonság pc-re pl: Diablo 4 vagy Diablo 3 kiegészítő, nem is foglalkozom vele.
 
 
 
 
Alfaszu  Köszi a részletes leírást. Szerintem ahogy engem sokakat nem az bsz fel, hogy a Diablo megjelenik mobilon, mert ha nem a tipikus fos lesz , mint a többi rpg mobilra még kis is fogom próbálni. Az volt a gond, hogy ez volt a NAGY bejelentés, a 3-hoz 14 hónapja nem jött semmi update, ez megbocsáthatatlan szerintem, legalább egy új classt dobtak volna be egy 2.6.2 vel, már sokkal jobban hangzik. Plusz a gyökér beszolások: Nektek nincs mobilotok? Ilyet egyszerűen nem lehet...és akkor másnap meg mosolyogva, hogy több projekten dolgozunk, fog ám jönni valamiii felhájpol, pedig most lett vége ennek a semmitmondó blizzconnak.
 

Anset

nov. 06., 11:59
Abszolút egyetértek! Maga a tény, hogy mobilra is kitoltak egy Diablos gamet, hát... fura, de jó' van, kategória ( értem én hogy gőzgép...) A gond a inkább a tálalással volt, s azzal ahogy megpróbálták eladni mint a fő számot. S ez az a pont ahol nem igazán értem a Blizzardot. Mert ha nem is tudták, de azért csak sejtették, hogy mire számít a rajongói tábor... és nem kellett volna sok, elég lett volna úgy felvezetni, hogy: több Diablo projekten is dolgozunk párhuzamosan - könyvek, képregények, animated seria, stb. - ímhol az EGYIK, amit nem sokára készhez is kaphattok, hogy ne legyenek elvonási tüneteitek, amég a TÖBBIT befejezzük! YAY!
Én a magam részéről - meglehet, indokolatlanul optimista vagyok -, még mindig nem szeretném temetni a szériát, s nem csak azért mert a szívemnek legkedvesebb franchise a mai napig. Jelenleg, azt hiszem, nincs még egy olyan játéka a Blizzardnak, ami ennyi platformon jelen lenne; konkrétan az összesen. Regények már régebben is íródtak ehhez az univerzumhoz - csak nálunk nem mind jelent meg,szokás szerint - most lesz képregény is illetve egy netflixes széria(ha minden igaz). Vagyis, nem csak hogy nincs olyan platform, de ha így halad a dolog, nem lesz olyan média felület, ahol ne lenne jelen a Diablo, ergo, lényegesen többen fogják megismerni, ami nagyobb vásárlói potenciált is jelent. Rossz időzítés lenne tehát épp most lelőni a franchiset. Szóval, hogy végre mondandóm végére érjek, ezen spekulációk miatt gondolom s remélem még mindig azt, hogy eljön még a nap, amikor a Blizz letesz olyan Diablos tartalmat az asztalra, ami képes lesz megdobogtatni az igazi, régi motoros rajongók szívét is.
 
 
 
 

Ultraviol

nov. 05., 20:32
Hát gondolom jó sok időbe és pénzbe került ez a fejlesztésük ,ennyiből vagy kevesebből talán egy újabb karakter osztályt vagy egy diablo 4 indítást lehet hogy többet hozott volna  a konyhára de az biztos hogy nem fogok egy 5 hüvelykes kijelzőn játszani vele és ezzel lezárul nálam a diablo mert gondolom most ezt fogják a fejlesztők erőltetni és sesonokat csak másolgatják amíg mindenki meg nem utálja.Kár ezért , több mint 20 év és már heti 2 órát sem játszom vele mert unalmas.


 
 
 
 

Alfaszu

nov. 04., 23:48
Köszi a részletes leírást. Szerintem ahogy engem sokakat nem az bsz fel, hogy a Diablo megjelenik mobilon, mert ha nem a tipikus fos lesz , mint a többi rpg mobilra még kis is fogom próbálni. Az volt a gond, hogy ez volt a NAGY bejelentés, a 3-hoz 14 hónapja nem jött semmi update, ez megbocsáthatatlan szerintem, legalább egy új classt dobtak volna be egy 2.6.2 vel, már sokkal jobban hangzik. Plusz a gyökér beszolások: Nektek nincs mobilotok? Ilyet egyszerűen nem lehet...és akkor másnap meg mosolyogva, hogy több projekten dolgozunk, fog ám jönni valamiii felhájpol, pedig most lett vége ennek a semmitmondó blizzconnak.
 
 
 
Hozzászólások betöltése...
 

Diablo videók

 

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Szavazás

Diablo képekben

 
 
kép 46
 
 
 
kép 28
 

Diablo a facebookon

 

A Diablo hírei

 

5 éves a Diablo és a Diablo Hungary

Bár mi tegnap lettünk hivatalosan 5 évesek, a Diablo III viszont ma! Szóval Boldog születésnapot mind a kettőnknek!
június 21. - diablohungary.hu

Betekintés: Challenge Rift

Mi az a Challenge Rift és milyen kihívásokat állít felénk? A Blizzard betekintőjének következő részét ezen kérdések feltárásának szánta.
június 21. - diablohungary.hu

Necromancer kampány animáció

Percekkel ezelőtt gurult ki a hivatalos facebook oldalra az alábbi videó, amely az új karakter kampányához tartozik. Sötétnek sötét, erősnek erős, mi kell még?
június 21. - diablohungary.hu

Minden amit a Season -ről tudni kell

Számos cikkben írtunk már arról, hogy mit is tartogat számunkra a 2.1 -es patch; volt már szó a season-röl is hírmorzsák keretében. Most azonban egy csokorba foglalva részletesen megnézzük miről is szól valójában és mi mindent tartogat számunkra.
január 30. - diablohungary.hu

Crusader Karakterbemutató

Üdvözöllek Kalandor! Ebben a bemutatóban megismerkedhetsz a Crusaderrel! Teljes leírást olvashatsz a Reaper of Souls új kasztjáról, amibe beletartozik története és összes eddigi skillje. Mindez teljesen magyarul. Frissítve a 2.1 -es javításnak megfelelően
január 30. - diablohungary.hu