Chat
Online
Chat now
997 látogató
 
vissza az oldal tetejére

Diablo hírek

 

Partnereink

 

 

 

 

Diablo fórumok

 
Diablo 2
506 hozzászólás
Az utolsó remény
173 hozzászólás
Magyar Diablo III Klánok
94 hozzászólás
Elsősegély
197 hozzászólás
Diablo Hungary
215 hozzászólás
Diablo 1
18 hozzászólás
Három szavas történet
249 hozzászólás
Diablo 3
1959 hozzászólás

Új Diablo játékosok

 

Kedvelt Diablo cikkek

 
Diablo III - Demon Hunter
99425 megtekintés
 
Diablo III - Barbár
97911 megtekintés
 
Diablo III - Wizard
97829 megtekintés
 
Diablo III - Monk
87987 megtekintés
 
Diablo III - Crusader
77910 megtekintés
 
Diablo III - Witch Doctor
75975 megtekintés
 
 
Mi az a Diablo?
45431 megtekintés
 
Minden a Legendary Gemekről
44845 megtekintés
 
 

Beszéd téma

 
Minden a Legendary Gemekről
114 hozzászólás
 
Patch 2.1.1 - Magyarul
91 hozzászólás
 
Minden a Kanai’s Cube -ról
72 hozzászólás
 
 
Indul a Lottó!
57 hozzászólás
 
 

Johnson hozzászólt a(z) Diablo 2 témájú fórumban. április 27.
 
 

Friss Diablo hírek

 
Általános 2013. május 21. 12 hozzászólás
 

A következőkben egy összefoglaló táblázatban láthatjátok, hogy a Diablo III milyen eredményeket ért el 1 év alatt.

A következő táblázatban láthatjátok, hogy az elmúlt egy évben mit ért el a Diablo III. Megnézhetitek, hogy összesen mennyi gold került összegyűjtésre. Aztán még sok sok érdekes adat is megtekinthető, mint pl. hogy mennyi szörny került kivégzésre.

It's been one hell of a year.

Heroes have risen, angels have fallen, and the mortal realm of Sanctuary has once again been saved from the brink of despair. As Nephalem, your accomplishments are innumerable. You’ve saved a village from the risen dead, laid to rest the tortured soul of a dishonored king, solved the mystery of the Fallen Star, avenged the death of a powerful Horadrim, unlocked the secrets of the Black Soulstone, cast Belial from his throne of deceit, stopped a demonic invasion almost single-handedly, restored Hope, and vanquished the Prime Evil, preserving the sanctity of the High Heavens and ushering in a new age for the world as we know it.

But have you ever wondered how your deeds measure up in the real world? To showcase the strength of the Diablo III community and how awesome you all are, we've put together some interesting statistics.

How many heroes have been created? How many demons have been slaughtered in pursuit of treasure? And just how many times has the Lord of TERROAR Terror been killed? Find out below!

If you'd like to view the infographic in a separate browser, click here.

Battle.net

 

 
Morzan
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
Eddig 12 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
 

Morzan

máj. 24., 16:40
Igen azért a Blizz csinált szép dolgokat. :) Én pl. egyáltalán nem értettem ezzel egyet. Mi az, hogy felezik? Aki meg arra épült az meg így járt. 
 
 
 
 
noavatar
Boromic  Megjelenés után 1 hónappal mindössze 1000 playernek sikerült megnyitnia az inferno fokozatot, és emlékszem hogy act1 és act2 között volt egy nagy szakadék nehézség szinten. Ott csak ugy tudtunk haladni hogy kihagytuk az összes elitet, és csak mobokat, és a bossokat öltük le. Hozzáteszem belial is nagyon nehéz fight volt, ha nem wipeoltam rajta vagy 100x akkor egyszer se. Akkor még nem cc-re, ias-ra, és crit dmg-re mentek az emberek, hanem all res-re, ha valakinek volt 20k dps-e az már király player volt.
 

Wuzzaby

máj. 24., 16:38
Ugyanígy tudtunk megcsinálni mi is. És a beliail fight tényleg skilles fight volt. De mi az attack speedre mentünk rá nagyon meg kb mindenki. Meg is felezte a Blizzard sajnos pedig már úgy kaszált a karakter hogy szinte nem is lehetett látni amit csinál :D Kicsit már nonszensz volt de elég nagy érvágásnak éltem meg a felezést mert pl.: az akkori gearem egyenes kuka volt mert minden stuff arra fókuszált nálam :)
 
 
 
 

Boromic

máj. 24., 12:22
Megjelenés után 1 hónappal mindössze 1000 playernek sikerült megnyitnia az inferno fokozatot, és emlékszem hogy act1 és act2 között volt egy nagy szakadék nehézség szinten. Ott csak ugy tudtunk haladni hogy kihagytuk az összes elitet, és csak mobokat, és a bossokat öltük le. Hozzáteszem belial is nagyon nehéz fight volt, ha nem wipeoltam rajta vagy 100x akkor egyszer se. Akkor még nem cc-re, ias-ra, és crit dmg-re mentek az emberek, hanem all res-re, ha valakinek volt 20k dps-e az már király player volt.
 
 
 
 
noavatar
CorruptSouls  miért mi benne a kihívás? semmi ügyesség nem kell a játékhoz.
 

Wuzzaby

máj. 23., 19:15
Nekem van benne kihívás. A régi inferno szint olyan volt mint ha egy átugorhatatlan fallal találkozott volna az egyszeri játékos. Azóta persze ment is rá a nerf az ugató kisebbség miatt. A csendes többség pedig csak tűrte és tűrte az azóta is behozott további nerfeket. Most persze így sem jó már hiszen a kihívás a nerfek miatt talán el is veszett. Nekem azért még tartogat izgalmat és kihívást a Hardcore és a Softcore is egyaránt. Azt hiszem mindenkinek magának kell megtalálni a kihívást a játékban. Nem kötelező persze de erősen javallott keresni mert az tartja fenn a kedvet.
 
 
 
 
szalontai  kihívás = kockulj minél többet? nem mindenkinek van ám kedve felhúzni egy karit 60ra, ha belekezd.
 

CorruptSouls

máj. 23., 18:43
én ezt nem tartom kihívásnak...
 
 
 
 

bobglad

máj. 23., 18:03
Ha végignézitek a táblázatot evidens, hogy  egy embernek egynél több karaktere is van. Ugye nem mindet húzta fel 60-ra, hanem bankosnak használja vagy akármire, ebből jön az a szám ki, hogy a legtöbben normalon abbahagyták.....Ezen semmi bonyolult sincs, és nem arról szól, hogy aki elkezdi nem húzza fel 60 ig.
 
 
 
 
Wuzzaby  Na igen, most legalább látszik hogy a sok "nincs benne kihívás" vélemény úgy született hogy Normalon abba hagyták ;)
 

szalontai

máj. 23., 09:57
kihívás = kockulj minél többet? nem mindenkinek van ám kedve felhúzni egy karit 60ra, ha belekezd.
 
 
 
 

CorruptSouls

máj. 22., 17:56
miért mi benne a kihívás? semmi ügyesség nem kell a játékhoz.
 
 
 
 
noavatar

Wuzzaby

máj. 21., 23:09
Na igen, most legalább látszik hogy a sok "nincs benne kihívás" vélemény úgy született hogy Normalon abba hagyták ;)
 
 
 
 

kolli01

máj. 21., 22:07
ezt a gold összeget ki sem tudom mondani! :D
 
 
 
 

SlipKnoTiaN666

máj. 21., 21:32
Azért mégis csak a DH és a Wizard a legnépszerűbb.:)
 
 
 
 

666Mafi999

máj. 21., 19:49
szerintem ezt pár hónap alatt "hoztuk" össze: de kíváncsi lennék a 2 éves számokra is.. mert  ha lesz lesz látványos fejlődés hatalmas pusztulásba torkollik ez a játék...
 
 
 
Hozzászólások betöltése...
 

Diablo videók

 

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Szavazás

Diablo képekben

 
 

Diablo a facebookon

 

A Diablo hírei

 

5 éves a Diablo és a Diablo Hungary

Bár mi tegnap lettünk hivatalosan 5 évesek, a Diablo III viszont ma! Szóval Boldog születésnapot mind a kettőnknek!
június 21. - diablohungary.hu

Betekintés: Challenge Rift

Mi az a Challenge Rift és milyen kihívásokat állít felénk? A Blizzard betekintőjének következő részét ezen kérdések feltárásának szánta.
június 21. - diablohungary.hu

Necromancer kampány animáció

Percekkel ezelőtt gurult ki a hivatalos facebook oldalra az alábbi videó, amely az új karakter kampányához tartozik. Sötétnek sötét, erősnek erős, mi kell még?
június 21. - diablohungary.hu

Minden amit a Season -ről tudni kell

Számos cikkben írtunk már arról, hogy mit is tartogat számunkra a 2.1 -es patch; volt már szó a season-röl is hírmorzsák keretében. Most azonban egy csokorba foglalva részletesen megnézzük miről is szól valójában és mi mindent tartogat számunkra.
január 30. - diablohungary.hu

Crusader Karakterbemutató

Üdvözöllek Kalandor! Ebben a bemutatóban megismerkedhetsz a Crusaderrel! Teljes leírást olvashatsz a Reaper of Souls új kasztjáról, amibe beletartozik története és összes eddigi skillje. Mindez teljesen magyarul. Frissítve a 2.1 -es javításnak megfelelően
január 30. - diablohungary.hu