Chat
Online
Chat now
1008 látogató
 
vissza az oldal tetejére

Diablo hírek

 

Partnereink

 

 

 

 

Diablo fórumok

 
Diablo 2
506 hozzászólás
Az utolsó remény
173 hozzászólás
Magyar Diablo III Klánok
94 hozzászólás
Elsősegély
197 hozzászólás
Diablo Hungary
215 hozzászólás
Diablo 1
18 hozzászólás
Három szavas történet
249 hozzászólás
Diablo 3
1959 hozzászólás

Új Diablo játékosok

 

Kedvelt Diablo cikkek

 
Diablo III - Demon Hunter
99425 megtekintés
 
Diablo III - Barbár
97911 megtekintés
 
Diablo III - Wizard
97827 megtekintés
 
Diablo III - Monk
87987 megtekintés
 
Diablo III - Crusader
77910 megtekintés
 
Diablo III - Witch Doctor
75974 megtekintés
 
 
Mi az a Diablo?
45431 megtekintés
 
Minden a Legendary Gemekről
44845 megtekintés
 
 

Beszéd téma

 
Minden a Legendary Gemekről
114 hozzászólás
 
Patch 2.1.1 - Magyarul
91 hozzászólás
 
Minden a Kanai’s Cube -ról
72 hozzászólás
 
 
Indul a Lottó!
57 hozzászólás
 
 

Johnson hozzászólt a(z) Diablo 2 témájú fórumban. április 27.
 
 

Friss Diablo hírek

 
Általános 2012. június 25. 0 hozzászólás
 

Mint arról már korábban beszámoltunk, miután megrendeltük a Diablo 3 Digitális Verzióját, egy, két, akár három napot is kell várni, hogy teljes legyen a játék, hiszen alapból, csak egy Starter Edition -nak észleli. Erre is megkaptuk a hivatalos választ.

A Blizzard egy védekező rendszert épített be, miszerint az újonnan előrendelők nem kapják meg azonnal a teljes elérhetőséget a játékhoz, mindössze csak egy Starter Edition- al kezdhetnek el játszani, továbbá egy-két, akár három napot is kell várni míg, megkapjuk a rendes játékot. Mint már kiderült ez a Blizzard egyik óvintézkedése. A napokban írtak egy hosszabb kék posztot, amiben elmagyarázták a dolog működését.

For security reasons and to help ensure the integrity of the game and auction house service, players who purchase the digital version of Diablo III may have to wait until payment verification is complete before they can access certain game features. (See below for a full list of restrictions associated with digital purchases.) While most payments are approved and restrictions are lifted within a day, in some cases it can take up to 72 hours to complete this process.

Similar to World of Warcraft, these restrictions were put in place to deter credit card fraud, which in turn helps reduce gold spam and other harmful activities that can have a negative impact on the game experience for everyone.

However, as an unintended consequence of these security measures, players who purchase the game digitally after patch 1.0.3 are temporarily being capped at level 13 and not able to proceed beyond Act I. We are working to correct this as soon as possible and will provide another update when we have more details to share.

Aside from the two unintended restrictions noted above, below are the standard security-related restrictions that will be in place for digital purchases until payment verification is complete:

  • No public game access for unverified digital purchasers
  • No auction house access (real-money or gold) for unverified digital purchasers
  • Unverified digital purchasers cannot trade items or drop items for other players to receive
  • Unverified digital purchasers are not able to chat in any public or game channels
  • Unverified digital purchasers cannot attach a custom message to friend requests, but they can send/accept friend requests, and play with their friends
  • Global Play is not available for unverified digital purchasers

Again, we want to be perfectly clear that these are temporary restrictions (often lifted within a day and at most 72 hours) associated with digital purchases for the protection of players. We appreciate player feedback and will continue to evaluate the best methods for ensuring a positive game experience for everyone.

Ez a a megoldás a csalók miatt lett beüzemelve, így a 'rendes' játékosoknak is sajnos türelemmel kell legyenek míg a Blizzard át nem ellenőrzi a dolgokat. Ez olyan, mint amikor az RMAH -ban eladunk vagy vásárolunk - egy bizonyos időnek el kell teljen amíg a Blizzard leellenőrzi és megnyugszik, hogy minden rendben van.

 

 
Morzan
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 

Diablo videók

 

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Szavazás

Diablo képekben

 
 

Diablo a facebookon

 

A Diablo hírei

 

5 éves a Diablo és a Diablo Hungary

Bár mi tegnap lettünk hivatalosan 5 évesek, a Diablo III viszont ma! Szóval Boldog születésnapot mind a kettőnknek!
június 21. - diablohungary.hu

Betekintés: Challenge Rift

Mi az a Challenge Rift és milyen kihívásokat állít felénk? A Blizzard betekintőjének következő részét ezen kérdések feltárásának szánta.
június 21. - diablohungary.hu

Necromancer kampány animáció

Percekkel ezelőtt gurult ki a hivatalos facebook oldalra az alábbi videó, amely az új karakter kampányához tartozik. Sötétnek sötét, erősnek erős, mi kell még?
június 21. - diablohungary.hu

Minden amit a Season -ről tudni kell

Számos cikkben írtunk már arról, hogy mit is tartogat számunkra a 2.1 -es patch; volt már szó a season-röl is hírmorzsák keretében. Most azonban egy csokorba foglalva részletesen megnézzük miről is szól valójában és mi mindent tartogat számunkra.
január 30. - diablohungary.hu

Crusader Karakterbemutató

Üdvözöllek Kalandor! Ebben a bemutatóban megismerkedhetsz a Crusaderrel! Teljes leírást olvashatsz a Reaper of Souls új kasztjáról, amibe beletartozik története és összes eddigi skillje. Mindez teljesen magyarul. Frissítve a 2.1 -es javításnak megfelelően
január 30. - diablohungary.hu