Chat
Online
Chat now
417 látogató
 
vissza az oldal tetejére

Diablo hírek

 

Partnereink

 

 

 

 

Diablo fórumok

 
Magyar Diablo III Klánok
94 hozzászólás
Diablo 2
504 hozzászólás
Az utolsó remény
171 hozzászólás
Elsősegély
197 hozzászólás
Diablo Hungary
215 hozzászólás
Diablo 1
18 hozzászólás
Három szavas történet
249 hozzászólás
Diablo 3
1959 hozzászólás

Új Diablo játékosok

 

Kedvelt Diablo cikkek

 
Diablo III - Demon Hunter
97495 megtekintés
 
Diablo III - Barbár
96089 megtekintés
 
Diablo III - Wizard
95946 megtekintés
 
Diablo III - Monk
86830 megtekintés
 
Diablo III - Crusader
76084 megtekintés
 
Diablo III - Witch Doctor
74661 megtekintés
 
 
Mi az a Diablo?
44464 megtekintés
 
Minden a Legendary Gemekről
44065 megtekintés
 
 

Beszéd téma

 
Minden a Legendary Gemekről
114 hozzászólás
 
Patch 2.1.1 - Magyarul
91 hozzászólás
 
Minden a Kanai’s Cube -ról
72 hozzászólás
 
 
Indul a Lottó!
57 hozzászólás
 
 

cszcsaba hozzászólt a(z) Magyar Diablo III Klánok témájú fórumban. január 09.
 
 

Friss Diablo hírek

 
Általános 2014. február 26. 9 hozzászólás
 

A 2.0.1 -es patchel egy szép hosszú listát kaptunk a változtatásokról. Az oldalon magyar nyelven nem lesz elérhető a patch note, viszont a tartalmát beleépítjük az oldalon fellelhető tartalmakban (hamarosan). Most összeszedtük a fontosabb változtatásokat, amik a 2.0.1 -es javítással jöttek.

Tartalom:

 • Launcher frissítés és a 2.0.1 javítás telepítése
 • A 2.0.1 tartalmai röviden
 • Kivett, gyengített tartalmak a 2.0.1 -el

Angol teljes patch notes

A teljes patch notes hamarosan integrálva lesz az oldal tartalmaiba. Türelmeteket kérjük!

Launcher frissítés és a 2.0.1 javítás telepítése

Lépés 1: Optimalizáltság!

Mikor először indítod el a játékot a 2.0.1 -es patch után, egy gyors eszközfrissítést kapsz majd. Ezután elindul a Diablo 3 optimalizálódása.

Eltarthat egy darabig -bárhol, akár 15-60 percet is igénybe vehet -legyen akármilyen erős géped. Mindenesetre nagyon fontos, hiszen ez egy előkészület a 2.0.1 -es patch, és a Reaper of Souls -ra -, hogy minden a legnagyobb rendben fusson a későbbiekben.

Lépés 2: Letöltés!

A következőkben a Diablo III launcher letölti majd a többi, hiányzó fájlt, ami szükséges. Látni fogod a szokásos piros, sárga és zöld jelöléseket a folyamat alatt. Az, hogy mennyi fájlt szükséges letöltened attól függ, hogy mennyit töltöttél már le előre.

Lépés 3: Kattints a Play gombra és jelentkezz be a játékba

Mikor a Play gomb aktív lesz és belépsz a játékba, már a 2.0.1 -es patch tartalmait fedezheted fel kedved szerint. A Diablo III indítód még ekkor nem frissült a Battle.net alkalmazásra. Ez a következő indításnál fog megtörténni. Egyszóval ölj amennyit tudsz, majd lépj ki egy kis időre.

Lépés 4: Indítsd el a Diablo III -at újra

A következő alkalommal, mikor elindítod a játékot -felugrig egy kis ablak, ami tudatja veled, hogy a Battle.net App épp frissíti magát.

Kattints a Start Installation (Telepítés), hogy elindulhasson a folyamat.

Nem fog olyan sokáig tartani. A telepítés egyik pontján majd a Restart Now gombra kell kattints, hogy újra tudjon indulni a program.

Lépés 5: Üdvözlünk a Battle.net -en!

Mikor meglátod a bejelentkezési felületet, nincs más dolgod mint kitölteni azt és a Log in -re kattintani.

Ha ezt a képet látod, készen vagy!

Kattints a Play gombra és máris játékba vagy. Nem kell újra bejelentkezni, vagy az asztalról indítani a játékot. Elég elindítanod a Battle.net alkalmazást és innen már csak egy kattintás.

Akik már előre letöltötték (vagy tervezik) a Battle.net alkalmazást: Rájuk ugyan úgy vonatkozik az első lépés a kód-optimalizáltság - a 15-60 perces procedúrán mindenkinek át kell menjen.

A 2.0.1 tartalmai röviden

Klánok és Közösségek :

Klánok és Közösségek bővebb leírása <<<

Hogy könnyebben megtaláljuk azt akivel játszani akarunk és hasonló érdeklődési körökben mozognak létrehoztunk 2 új szociális újdonságot, ezek leektt hozzáadva a játékhoz : A Klánok és Közösségek.

Bárki csatlakozhat klánba, és bárki létrehozhat klánt a hozzáféréseket a klánhoz az N nyomógombbal hozhatjuk elő és megjeleníthető a nevünk elött a Klánunk neve is. A Chat ablakban, megtalálhatod a klán tagjait a névsorban, kapunk egy privát chat ablakot is, és egy Hírek & Infromációk fület is ahol mindenki eltudja olvasni az újdonságokat. A klánok nagy számú játékost fogadhatnak be jelenleg nem meghatározott max létszám és invitálás is szükséges a belépéshez.

Amellett, hogy a klánok és játékosok is csatlakozhatnak közösségekbe. Ahogyan a klánok a közösségek is rendelkeznek egy kijelölt chat ablakkal és tagok névsorával, megtalálható a Hírek & Információk fül is, ahol történeteket és a Közösség leírását is megoszthatjuk. Csak egy klánhoz csatlakozhatunk, viszont közösségek esetében több, különböző közösséghez is csatlakozhatunk. Emellett közösségek lehetnek publikusak vagy privátok is, kategóriák szerint vannak rendezve (osztályok, régió és játék típusa) szinte korlátlan számú játékos csatlakozhat, így egy remek lehetőséget teremt hogy új embereket ismerhessünk meg a klánunkon kívül!

Új Esemény : Átkozott Ládák (Cursed Chest)

Szanaszét Sanctuary világában a ládák alkalmanként lehetnek átkozottak, és elindítanak egy eseményt ha megvizsgáljuk. Vannak ládák amik elérhetőek kampány és kaland módban, de vannak olyanok amik kizárólag a kaland módban elérhetőek. Mint a legtöbb esemény az átkozott ládák is biztosítanak nekünk egy kis aranyt és tapasztalati jutalmat. A ládák biztosítanak nekünk különféle kihívásokat, végtelen szörny hullám, időzített események és spawnolhat nekünk bossokat is a nyílt világba! Ha az esemény befejeződött akkor a láda meg fog tisztulni és átváltozik egy ragyogó ládává (Radiant Chest) A láda megérett a fosztogatásra!

Itemizáció Frissítések (Loot 2.0):

Kincskeresők örvendjetek! A Loot számos változáson ment keresztül a 2.0.1 -ben. Amelyek célja hogy megnövelje az item vadászatot a Diablo 3 -ban. Jelentős változások közé tartoznak :

A Játékos most már néha találhat "smart droppokat" ezek itemek statokkal amik a karakterünkhöz vannak szabva.

A tárgy tulajdonságok most már 2 fele oszthatók : "elsődlegesek és másodlagosak". Az elsődlegesek azok amik legnagyobb hatással vannak a karakterünkre, energia vagy túlélés. Míg a másodlagosak általában hasznosságot kínál vagy karakterünk energiáját indirekt módon. Ezek a statok nem versenyeznek egymás ellen többé, ha egy tárgyon rollolnak. A statok közötti különbség jelentősen csökkent (pl.: ahelyett hogy a stat különbség 1-200 Erő, a távolság talán most valami ilyesmi 140-200). Ezen felül most már megtekinthetjük egy tárgy stat különbségét a leltár gomb megnyomásával és a CTRL lenyomásával miközben meg van nyitva egy tárgy leírása.

Számos új stattal bővültek a Rare és Legendary itemek azzal a céllal hogy támogassák a speciális buildeket / használatát.

A legendary itemek átlettek dolgozva a fenti szempontokat szem előtt tartva.

Paragon Frissítések :

Paragon 2.0.1 teljes leírás <<<

A Paragon szintezés számos revízión ment át, hogy támogassák a további sokféleséget és karakter testreszabást.

A Paragon szint jelenleg egész fiókunkra kiterjed és közös az összes karakterünkkel. Azonban, egymástól függetlenül számolja a Hardcore és a Normal módon lévő karaktereinket.

Ezen túlmenően, nincs többé max a paragon szinteknél. Végtelenségig kaphatjuk őket.

Bónuszok kapása is változott. Nem kapunk többé Paragon szintenként elsődleges statokat és Gold / Magic findot. Ehelyett a játékosok most Paragon pontokat érhetnek el 4 különböző kategóriában : Core, Offense, Defense, és Utility.

Ezeket a változásokat szem elött tartva a Paragon szintező görbe frissült.

Osztály frissítések :

Minden osztályban jelentős felülvizsgálatok mentek keresztül. Ezek További Patchekben lesznek elérhetőek a jövőben folytatódnak a tesztelések és fejlesztések.

Kraftolás frissítések :

Kraftolás több minőségi változást is kapott. Jelentős változások közé tartoznak :

Kraftoláshoz az anyagok két osztályba vannak sűrítve : 1-63 és 64-70. Ez a változás azért jött hogy csökkentse a stashben kraftoláshoz szükséges anyagok helyét és a régebbi legendary receptek helyét.

Emellett a kraftolásból szerzett itemek nekünk megfelelő statokkal rollolhatnak. Hála a Loot 2.0 rendszernek (Az Archon Páncélok mentesülnek ezek alól)

Nehézség frissítések :

A nehézségi rendszer teljesen át lett dolgozva. Normal, Nightmare, Hell, Inferno fokozatokat eltávolították, helyette egy "dinamikus nehézség" lett bevezetve, amely lehetőve teszi hogy a szörnyek velünk együtt lépjenek szintet.

Most már összesen 5 nehézségi fokozat érhető el : Normal, Hard, Expert, Master, és 70-es szinttől Torment. Torment tartalmaz egy csúszkát mely további hat fokozattal tesz minket próbára.

Mindegyik szinten új bónuszokat és jutalmakat kapunk, megtekinthető a nehézség választás menüből.

További tartalmak:

 • A questek teljesítésénél fejlődés alatt most már item jutalmat is kapunk.
 • Az arany már nem tradelhető
 • A követők autómatikusan fejlődnek a hősöddel
 • Maximum 3x éledhetsz újra a testednél - Boss harcoknál nem.
 • Legendary és sett itemek az accounthoz vannak kötve. Azonban ha egy partyban esik akkor a party tagjai át tudják tradelni egymás között. Erre azonban 2 óra letelte után már nincs lehetőség.

Szörny frissítések :

Számos új potenciális affix lett az eliteknek és a champion szörnyeknek adva : Frozen Pulse, Orbiter, Poison Enchanted, Thunderstorm, és Wormhole. A monster sűrűség át lett állítva az összes Act-on.

Kivett, gyengített tartalmak a 2.0.1 -el

 • Magic Find — Nagyon ritka tulajdonság lett, ami csak pár legendaryn található meg. A feltúrbózott dropp miatt azonban feleslegessé vált.
 • Life Steal — Most már csak 10% hatékonysággal működik. Előnyösebb használni az, LpH, italok, Life per Fury/Spirit/Wrath, stb.
 • Nephalem Valor — Teljesen törölve.
 •  

   
  Morzan
  szerkesztő
   
   
   
  Most itt vannak
   
  Eddig 7 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
   
  töltés...
  Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
   
  Alfaszu  Egy kérdésem lenne csak. Érdemes gyűjtögetni a crafting materialsokat, vagy olyan léynegtelen lesz mint eddig? köszi.
   

  Morzan

  febr. 28., 15:15
  Szerintem érdemes. Bár még nem Craftoltam, de állítólag igen jó cuccokat lehet már kreálni. 
   
   
   
   

  Alfaszu

  febr. 27., 23:38
  Egy kérdésem lenne csak. Érdemes gyűjtögetni a crafting materialsokat, vagy olyan léynegtelen lesz mint eddig? köszi.
   
   
   
   
  noavatar

  Rolibvb

  febr. 27., 13:06
  én csak hardon haladok tegnap óta,de elég sok legendary potyog
   
   
   
   

  Liteon

  febr. 27., 10:49
  Loot 2.0:
  A 60-as Wizardomat minden cuccától megfoztottam és az elejéről kezdtem a játékot, master fokozaton. Eredmény Skeleton King-ig 2 legandary és 1 set és Skeleton is dobott egy legendary nem is akármilyet. Eddig nagyon jól sikerült a loot.
   
   
   
   

  Taki81

  febr. 27., 10:19

  nekem lenne egy kérdésem: a pecs után kb 10 paragon levellel kevesebb van mint a PTR-en (kezdésnél) volt. változtattak az xp határokon?

  + egy megjegyzés .. szólhattak volna, hogy a pecs optimalizálás sok helyet foglal.. elég érdekes volt hogy a 21gb diablo3 felment 31-re aztán lett belőle 15

   
   
   
   
  Falat  Találtam a ládámban egy 320-as stack Demonic Essence-et. Na most, én ennyit életemben nem farmoltam ki, egyszerre 20-nál több sose volt nálam, és egészen biztosan nem én raktam ezeket oda.

  Ez valami hiba, vagy valami kivezetett itemet konvertáltak át Demonic Essence-re ?
   

  Morzan

  febr. 26., 20:28
  A többi kraft hozzávaló alakul át Demonic Essence -é.
   
   
   
   
  noavatar

  Falat

  febr. 26., 20:24
  Találtam a ládámban egy 320-as stack Demonic Essence-et. Na most, én ennyit életemben nem farmoltam ki, egyszerre 20-nál több sose volt nálam, és egészen biztosan nem én raktam ezeket oda.

  Ez valami hiba, vagy valami kivezetett itemet konvertáltak át Demonic Essence-re ?
   
   
   
  Hozzászólások betöltése...
   

  Diablo videók

   

  Utolsó hozzászólások

   

  Ajánló

   

  Szavazás

  Diablo képekben

   
   

  Diablo a facebookon

   

  A Diablo hírei

   

  5 éves a Diablo és a Diablo Hungary

  Bár mi tegnap lettünk hivatalosan 5 évesek, a Diablo III viszont ma! Szóval Boldog születésnapot mind a kettőnknek!
  június 21. - diablohungary.hu

  Betekintés: Challenge Rift

  Mi az a Challenge Rift és milyen kihívásokat állít felénk? A Blizzard betekintőjének következő részét ezen kérdések feltárásának szánta.
  június 21. - diablohungary.hu

  Necromancer kampány animáció

  Percekkel ezelőtt gurult ki a hivatalos facebook oldalra az alábbi videó, amely az új karakter kampányához tartozik. Sötétnek sötét, erősnek erős, mi kell még?
  június 21. - diablohungary.hu

  Minden amit a Season -ről tudni kell

  Számos cikkben írtunk már arról, hogy mit is tartogat számunkra a 2.1 -es patch; volt már szó a season-röl is hírmorzsák keretében. Most azonban egy csokorba foglalva részletesen megnézzük miről is szól valójában és mi mindent tartogat számunkra.
  január 30. - diablohungary.hu

  Crusader Karakterbemutató

  Üdvözöllek Kalandor! Ebben a bemutatóban megismerkedhetsz a Crusaderrel! Teljes leírást olvashatsz a Reaper of Souls új kasztjáról, amibe beletartozik története és összes eddigi skillje. Mindez teljesen magyarul. Frissítve a 2.1 -es javításnak megfelelően
  január 30. - diablohungary.hu