Chat
Online
Chat now
12 látogató
 
vissza az oldal tetejére

Diablo hírek

 

Partnereink

 

 

 

 

Diablo fórumok

 
Diablo 2
506 hozzászólás
Az utolsó remény
173 hozzászólás
Magyar Diablo III Klánok
94 hozzászólás
Elsősegély
197 hozzászólás
Diablo Hungary
215 hozzászólás
Diablo 1
18 hozzászólás
Három szavas történet
249 hozzászólás
Diablo 3
1959 hozzászólás

Új Diablo játékosok

 

Kedvelt Diablo cikkek

 
Diablo III - Demon Hunter
100318 megtekintés
 
Diablo III - Barbár
98735 megtekintés
 
Diablo III - Wizard
98732 megtekintés
 
Diablo III - Monk
88536 megtekintés
 
Diablo III - Crusader
78836 megtekintés
 
Diablo III - Witch Doctor
76571 megtekintés
 
 
Mi az a Diablo?
45788 megtekintés
 
Minden a Legendary Gemekről
45178 megtekintés
 
 

Beszéd téma

 
Minden a Legendary Gemekről
114 hozzászólás
 
Patch 2.1.1 - Magyarul
91 hozzászólás
 
Minden a Kanai’s Cube -ról
72 hozzászólás
 
 
Indul a Lottó!
57 hozzászólás
 
 

Johnson hozzászólt a(z) Diablo 2 témájú fórumban. április 27.
 
 

Friss Diablo hírek

 
Általános 2016. január 02. 29 hozzászólás
 

19 éves a Diablo! 1996. dec. 31 -én jelent meg Észak-Amerikában! (Az eu -s megjelenés csak 1997. november 2 -án történt meg)

Neked mi a legkedvesebb emléked, ami a Diablo -hoz fűződik?

On this day in 1996, Diablo first took residence below the cathedral in Tristram. Happy 19th Anniversary, Diablo!

Diablofans

 

 
Címkék: 19
vissza
Morzan
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
Eddig 28 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
 

LordLuigi

jan. 17., 11:06
A D2 volt az a játék, amivel eddig a legtöbbet játszottam, mivel az kötött le leginkább, de talán majd a D3 ezt megdönti előbb utóbb. D2-ben 14 karaktert csináltam, amik 80-as szint felettiek és egy barbár a legmagasabb, 92-es szinttel. A karakterek mentései nekem még mindig megvannak, mivel sok időm van bennük, így én anno 3 adathordozóra is lementettem őket. :D
 
 
 
 
Hot10tott@  A Winchester tragikus körülmények közt elhunyt. R.I.P. :)
 

xjj

jan. 15., 19:53
Még anno nekem is volt egy vinyóhalálom, oda is vesztek a béta tesztes screenshotok - sok minden mással együtt. :( A karakterek szerencsére nem.
 
 
 
 
xjj  Ejnye, letörölted őket? :(
 

Hot10tott@

jan. 15., 09:37
A Winchester tragikus körülmények közt elhunyt. R.I.P. :)
 
 
 
 
Hot10tott@  A régi vinyómon tavalyig én is őrizgettem őket. Volt minden kasztból több is, de nekem is a Druid volt a kedvenc.
 

xjj

jan. 14., 21:32
Ejnye, letörölted őket? :(
 
 
 
 
Morzan  Nekem D2 -ben a 89 -es szint volt a max, amit el tudtam érni. Druida volt. A mentések még mindig megvannak. :D
 

Hot10tott@

jan. 12., 19:55
A régi vinyómon tavalyig én is őrizgettem őket. Volt minden kasztból több is, de nekem is a Druid volt a kedvenc.
 
 
 
 

xjj

jan. 11., 16:38
Régi gépemen rengeteg single player karim megvan még. :) A legmagasabb szintű egy javazon volt, 97-es talán.
 
 
 
 

Alucard

jan. 10., 21:52
Nekem meg megvan az eredeti elso! Diablo 1-es CD :) (1996 file dates)
 
 
 
 
Hot10tott@  Mi otthon partiztunk D2-vel általában, gépekkel összebútorozva. Közben ment a sörözgetés borozgatás, akár hetekig elvoltunk esténként. Volt egy Barbárom amit kipörgettem 99-es szintig, majdnem beleőszültem de még avval is el lehetett dobni a kanalat néha.
 

Morzan

jan. 10., 20:21
Nekem D2 -ben a 89 -es szint volt a max, amit el tudtam érni. Druida volt. A mentések még mindig megvannak. :D
 
 
 
 

Hot10tott@

jan. 10., 20:14
Mi otthon partiztunk D2-vel általában, gépekkel összebútorozva. Közben ment a sörözgetés borozgatás, akár hetekig elvoltunk esténként. Volt egy Barbárom amit kipörgettem 99-es szintig, majdnem beleőszültem de még avval is el lehetett dobni a kanalat néha.
 
 
 
 
Anarchimedes  Diablo-ban külön móka volt, hogy ha meghaltál akkor az összes cuccod leesett rólad, így ha pribékekkel játszottál már kapták is fel a cuccot és léptek ki. :-) Valamint időigényes volt keresgélni a cuccokat a földön, mert akkor még nem volt Alt-ra felvillanó item, stb.. :-) Fülelni is kellett, hogy éppen esett-e valami, mert simán a földön maradhatott egy gyűrű ha lemaradtál a hangeffektről. 
 

Mayree

jan. 10., 18:52
Ez volt a jó: a csapat összeszedte a cuccokat. Mindig zártban játszottunk.


Ja és a mage-nek volt a távolról fölkapó skillje :)

 
 
 
 

Anarchimedes

jan. 10., 18:38
Diablo-ban külön móka volt, hogy ha meghaltál akkor az összes cuccod leesett rólad, így ha pribékekkel játszottál már kapták is fel a cuccot és léptek ki. :-) Valamint időigényes volt keresgélni a cuccokat a földön, mert akkor még nem volt Alt-ra felvillanó item, stb.. :-) Fülelni is kellett, hogy éppen esett-e valami, mert simán a földön maradhatott egy gyűrű ha lemaradtál a hangeffektről. 
 
 
 
 
xjj  Hehe, szeretsz veszélyesen élni. :D Amúgy melyik patchben nem akart WF esni? D2-t durván 8 éven át játszottam max. 1-2 hónapos kihagyásokkal, utána még bneten játszottam hébe-hóba. Utoljára 1 éve játszottam. Na, most látom, hogy nem ellenőriztem az accokat, és megszűntek. :( Egy acc maradt meg, béna torchokkal. :( Tudnám, hogy miért találták ki ezt a 90napos törlési hülyeséget. Szóval, még a WF-ről jut eszembe, diabloii.net fórumán elképesztő arcok jöttek össze, ilyen "kihívásokat" tűztek ki célul, mint pl. Pindleskin 100000-szeri leölése pár hónap alatt, satöbbi. Egészen kisnyuszinak éreztem magam mellettük, pedig hát én is nem kevés időt cseszintettem el a játékkal, Pindlit biztos lecsaptam vagy 10000-szer.
 

Mayree

jan. 10., 16:17
Csak HC-t játszottunk :)


Nem tudom már, assassin volt a kedvencem, de az ugye később jött. Amazon volt a másik :) Ha jól tévedek Szatmári Laci (szati) volt a vezér nálunk, olyan gyors palával, hogy alig bírta irányítani, ha futott :D

 
 
 
 
Mayree  D1-re már nem is emlékszem, de nagyon jó csapatunk volt d2-ben az ország minden részéből. Barátságok születtek, találkozókat tartottunk :)

Az egész család játszotta nálunk. 1 éven át nem esett windforce, hát vettem egyet 50 dollárért, de megmondani nem mertem hogy pénzért van :)

 

xjj

jan. 10., 13:02
Hehe, szeretsz veszélyesen élni. :D Amúgy melyik patchben nem akart WF esni? D2-t durván 8 éven át játszottam max. 1-2 hónapos kihagyásokkal, utána még bneten játszottam hébe-hóba. Utoljára 1 éve játszottam. Na, most látom, hogy nem ellenőriztem az accokat, és megszűntek. :( Egy acc maradt meg, béna torchokkal. :( Tudnám, hogy miért találták ki ezt a 90napos törlési hülyeséget. Szóval, még a WF-ről jut eszembe, diabloii.net fórumán elképesztő arcok jöttek össze, ilyen "kihívásokat" tűztek ki célul, mint pl. Pindleskin 100000-szeri leölése pár hónap alatt, satöbbi. Egészen kisnyuszinak éreztem magam mellettük, pedig hát én is nem kevés időt cseszintettem el a játékkal, Pindlit biztos lecsaptam vagy 10000-szer.
 
 
 
 

Hellreaper #22424

jan. 10., 12:46
Valamikor egy játékdemo CD-n találtam rá a Diablora.Nagyon megtetszett ezért elhatároztam hogy megveszem a játékot de pénzem az akkoriban nem nagyon volt még.Így amíg gyűjtögettem rá addig a demo-ban is gyűjtöttem az aranyat mert olvastam hogy a karaktereket át lehet vinni az eredeti játékba.Úgyhogy mentem oda vissza azon a pályatöredéken és amire meglett a játék már tele voltam arannyal :D  .Azóta eltel majdnem  20 év de még mindig a Diablo nálam a No1. 
 
 
 
 

Mayree

jan. 10., 10:44
D1-re már nem is emlékszem, de nagyon jó csapatunk volt d2-ben az ország minden részéből. Barátságok születtek, találkozókat tartottunk :)

Az egész család játszotta nálunk. 1 éven át nem esett windforce, hát vettem egyet 50 dollárért, de megmondani nem mertem hogy pénzért van :)

 
 
 
 
realfalcon  Hali! Szerintem a diablo 1 utolérhetetlen hangulatú, és nincs tele könnyítésekkel, még a 43 szintű varázslómmal se sétálgathattam teljes nyugalommal:)

A szerveren viszont, mindíg volt mozgás, és a klánok is minimum 30-35 tagúak voltak


 

xjj

jan. 08., 23:02
Egyetértünk, a Diablo az biza nem az a "leülök lazításból ölni" játék volt, észnél kellett lenni mindig. Nem beszélve a friendly fire-ról...
 
 
 
 

Morzan

jan. 04., 22:19
Nagyjából ki lehet következtetni. Pontosan sosem határozzák meg. Szerintem a Season indulása előtti karbantartási napon lesz, szerda/csütörtök. Tehát 13 és 14 -én. US/EU
 
 
 
 
realfalcon  https://www.diablohungary.hu/hirek/altalanos/season-4-zarasi-season-5-kezdesi-datumok_2015-12-15

itt legalul van pontos (hivatalos) info :)

 

LordLuigi

jan. 04., 19:33
Ez csak a season 4 zárásról és a season 5 kezdésről szól hivatalosan, de a 2.4-es patch valamikor a 2 időpont között lesz élesítve, csak erről nincsen pontos időpont. 
 
 
 
 
LordLuigi  Tudom már korábban is feltettem a kérdést, hogy "mikor lesz élesítve a 2.4-es patch" és annyit tudok is, hogy jan 15. előtt... 

De rajtam kívül még sokan várják és hallottam, olvastam olyan híreket, hogy esetleg most szerdán lesz feltéve, más fórumokon pedig azt írták, hogy 5-én vagy 12-én, mert keddenként szokott jönni a frissítés. Ezek csak légből kapott infók vagy van valami valóság tartalmuk? Én nem olvastam sehol hivatalos bejelentést a 2.4 érkezéséről. 

Aki tud valamit, az leírhatná. :) Gondolom nem én vagyok egyedül rápörögve. :D

 

realfalcon

jan. 04., 19:15
https://www.diablohungary.hu/hirek/altalanos/season-4-zarasi-season-5-kezdesi-datumok_2015-12-15

itt legalul van pontos (hivatalos) info :)

 
 
 
 

LordLuigi

jan. 04., 19:06
Tudom már korábban is feltettem a kérdést, hogy "mikor lesz élesítve a 2.4-es patch" és annyit tudok is, hogy jan 15. előtt... 

De rajtam kívül még sokan várják és hallottam, olvastam olyan híreket, hogy esetleg most szerdán lesz feltéve, más fórumokon pedig azt írták, hogy 5-én vagy 12-én, mert keddenként szokott jönni a frissítés. Ezek csak légből kapott infók vagy van valami valóság tartalmuk? Én nem olvastam sehol hivatalos bejelentést a 2.4 érkezéséről. 

Aki tud valamit, az leírhatná. :) Gondolom nem én vagyok egyedül rápörögve. :D

 
 
 
 

realfalcon

jan. 04., 18:50
Hali! Szerintem a diablo 1 utolérhetetlen hangulatú, és nincs tele könnyítésekkel, még a 43 szintű varázslómmal se sétálgathattam teljes nyugalommal:)

A szerveren viszont, mindíg volt mozgás, és a klánok is minimum 30-35 tagúak voltak


 
 
 
 

xjj

jan. 03., 13:31
Érdekes, hogy elsőre engem sem fogott meg a Diablo. Végigjátszottam, és félretettem. Talán még egy másik karival is belekezdtem, jónak találtam, de nem kötött le. Aztán 1999 vége, 2000 eleje körül megint belevágtam, és akkor valamiért teljesen magába szippantott, és asszem onnantól kezdve nem volt kérdéses, hogy a második résszel aztán majd éveket cseszek el. :D
 
 
 
 

LordLuigi

jan. 03., 10:34
Anno az első résszel nem játszottam sokat, valamiért annyira nem fogott meg. Ellenben a 2. résszel évekig toltam és egy egerem is áldozatává vált a D2-nek. :D 
 
 
 
 

xjj

jan. 02., 23:51
Nekem úgy általában a Diablo hangulata, ami maradandó. Konkrét emlék nincsen ezzel kapcsolatban, csak ez a mindent átitató gótikus horror hangulata.
 
 
 
 
xjj  Srácok, figyeljetek oda... A Diablo 1996. december 31-én jelent meg (Észak-Amerika). Az európai kiadásra 1997. november 2-ig kellett várni.
 

Morzan

jan. 02., 15:16
Diablofanék is elcseszerintették. :D na mindegy, javítottam. Megzavart a tweet.
 
 
 
 
xjj  Srácok, figyeljetek oda... A Diablo 1996. december 31-én jelent meg (Észak-Amerika). Az európai kiadásra 1997. november 2-ig kellett várni.
 

Alfaszu

jan. 02., 14:17
Ezt én se vágom, de gyanítom ekkor lett hozzáférhető bizonyos embereknek, majd év végén jelent meg.
 
 
 
 

xjj

jan. 02., 13:54
Srácok, figyeljetek oda... A Diablo 1996. december 31-én jelent meg (Észak-Amerika). Az európai kiadásra 1997. november 2-ig kellett várni.
 
 
 
 

Alucard

jan. 02., 13:39
Nalam a Hellfire megjelenese utan kezdodott az orulet :) Eleinte az ijjasszal jatszottam de hamar rauntam es jott egy varazslos era :) (lvl 50-ig) Ejt nappala teve toltuk Hellen a Hell-t :) oda-vissza hanyasig + gamble (psssz over here) ;)

Emlekeztek meg a Hellfire-ben megjelent Monk-ra? Puszta labtechnikval tobbet sebezett mint bottal :)
 
 
 
Hozzászólások betöltése...
 

Diablo videók

 

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Szavazás

Diablo képekben

 
 

Diablo a facebookon

 

A Diablo hírei

 

5 éves a Diablo és a Diablo Hungary

Bár mi tegnap lettünk hivatalosan 5 évesek, a Diablo III viszont ma! Szóval Boldog születésnapot mind a kettőnknek!
június 21. - diablohungary.hu

Betekintés: Challenge Rift

Mi az a Challenge Rift és milyen kihívásokat állít felénk? A Blizzard betekintőjének következő részét ezen kérdések feltárásának szánta.
június 21. - diablohungary.hu

Necromancer kampány animáció

Percekkel ezelőtt gurult ki a hivatalos facebook oldalra az alábbi videó, amely az új karakter kampányához tartozik. Sötétnek sötét, erősnek erős, mi kell még?
június 21. - diablohungary.hu

Minden amit a Season -ről tudni kell

Számos cikkben írtunk már arról, hogy mit is tartogat számunkra a 2.1 -es patch; volt már szó a season-röl is hírmorzsák keretében. Most azonban egy csokorba foglalva részletesen megnézzük miről is szól valójában és mi mindent tartogat számunkra.
január 30. - diablohungary.hu

Crusader Karakterbemutató

Üdvözöllek Kalandor! Ebben a bemutatóban megismerkedhetsz a Crusaderrel! Teljes leírást olvashatsz a Reaper of Souls új kasztjáról, amibe beletartozik története és összes eddigi skillje. Mindez teljesen magyarul. Frissítve a 2.1 -es javításnak megfelelően
január 30. - diablohungary.hu