Chat
Online
Chat now
1155 látogató
 
vissza az oldal tetejére

Diablo hírek

 

Partnereink

 

 

 

 

Diablo fórumok

 
Diablo 2
506 hozzászólás
Az utolsó remény
173 hozzászólás
Magyar Diablo III Klánok
94 hozzászólás
Elsősegély
197 hozzászólás
Diablo Hungary
215 hozzászólás
Diablo 1
18 hozzászólás
Három szavas történet
249 hozzászólás
Diablo 3
1959 hozzászólás

Új Diablo játékosok

 

Kedvelt Diablo cikkek

 
Diablo III - Demon Hunter
99514 megtekintés
 
Diablo III - Barbár
98008 megtekintés
 
Diablo III - Wizard
97922 megtekintés
 
Diablo III - Monk
88048 megtekintés
 
Diablo III - Crusader
78010 megtekintés
 
Diablo III - Witch Doctor
76028 megtekintés
 
 
Mi az a Diablo?
45463 megtekintés
 
Minden a Legendary Gemekről
44888 megtekintés
 
 

Beszéd téma

 
Minden a Legendary Gemekről
114 hozzászólás
 
Patch 2.1.1 - Magyarul
91 hozzászólás
 
Minden a Kanai’s Cube -ról
72 hozzászólás
 
 
Indul a Lottó!
57 hozzászólás
 
 

Johnson hozzászólt a(z) Diablo 2 témájú fórumban. április 27.
 

Fórum

 

Diablo 3

A Diablo 3 -al kapcsolatban.
 
Eddig 1827 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
 

xjj

aug. 24., 12:49
működik az, az imént próbáltam
 
 
 
 

-Norbi-

aug. 24., 10:40
sziasztok

nekem is a fagyás a problémám.

esetleg van egy másik link mert ez már nem müködik.

Előre is köszi

 
 
 
 
mixes  Köszi a segítséget :)
 

LordLuigi

aug. 21., 15:56
Szívesen, remélem megoldódott a problémád. ;) 
 
 
 
 
noavatar
LordLuigi  Többek által ismert probléma, de szerencsére én nem találkoztam vele. :)

Itt egy leírás az esetleges megoldásra:


https://www.diablohungary.hu/hirek/altalanos/desolate-sands-bug---megoldas_2015-08-27

 

mixes

aug. 20., 22:03
Köszi a segítséget :)
 
 
 
 
mixes  Sziasztok!
elkezdtem játszani a D3-al és van egy olyan problémám,hogy az Act2 Ancient path rész desolante sands pályánál mindig kifagy a játék.
mi lehet a gond vagy mi a megoldás a problémára?
kicsit idegesít,hogy több napja nem tudok tovább játszani mert a pálya elején lefagy
 

LordLuigi

aug. 20., 15:43
Többek által ismert probléma, de szerencsére én nem találkoztam vele. :)

Itt egy leírás az esetleges megoldásra:


https://www.diablohungary.hu/hirek/altalanos/desolate-sands-bug---megoldas_2015-08-27

 
 
 
 
noavatar

mixes

aug. 20., 14:57
Sziasztok!
elkezdtem játszani a D3-al és van egy olyan problémám,hogy az Act2 Ancient path rész desolante sands pályánál mindig kifagy a játék.
mi lehet a gond vagy mi a megoldás a problémára?
kicsit idegesít,hogy több napja nem tudok tovább játszani mert a pálya elején lefagy
 
 
 
 

xjj

aug. 19., 18:44
Bocs h "google is your friend" a hozzászólásom, de ez a helyzet. Ha rákeresel, ezernyi találatot ad ki erre a problémára, komplett fórumtémák vannak battle.neten ezzel kapcsolatban, sztem olvasd végig őket. Személyesen tapasztalatom nincsen az ügyben. Sok sikert.
 
 
 
 
noavatar

Dembora33

aug. 19., 17:00
  • Sziasztok pár napja megvettem a sima diablo 3 at kiegészítő nélkül...a helyzet a következő felléptem a játék oldalára ahol ugye megkell adni a játékhoz kapott kódot az megvolt.eddig nemis volt semmi gond.aztán amikor elakartam kezdeni letölteni a játékot 1 hiba üzenet fogadott....BLZBNTBTS0000004C ezt a hiba üzenetet kapom mindig amikor telepíteni akarom a játékot már újra indítottam a modemet is már küldtem levelet a supportoknak is meg letöltöttem vagy 20x a játék letöltő launchert de semmi nemváltozott......ha valaki tudja hogy ez mitől lehet vagy mit lehetne tenni ez ugybe azt megköszönném kérlek segítsetek
 
 
 
 
xjj  Nnna, erre varrjatok gombot. Crusaderrel GR. Elég alaposan csapkodnak, sajna már az indestructable aktiválódott, meg egy potiont is benyomtam, akarat's champion (prophet) nem volt rajtam, szal nagyon vártam h újra aktiválhassam. Nyomogatom is folyamatosan a gombot h mihamarabb jöjjön. És behalok. Mondom, rohadt élet, nem igaz h egy tizedmp-en múlik. Erre feltámad a kari, és akkor látom h az akarat's champion cooldownja elölről indul. Anyátok. Mert ugye elvileg a halál nem reseteli a cooldownod, a legelejére meg pláne nem teszi. Magyarul feltettem az Akarat's Championt, és mégis behaltam? Azt meg hogy? A prophet rúna +1 életet biztosít, szal akkor két lehetőségnek van értelme. 1) Behal a karakter, mert nem tudtam aktiválni időben az AC-t. Ekkor viszont az AC-nek készen kell állnia újraéledéskor. 2) Nem hal be a karakter, mert sikerült aktiválnom az AC-t. Én meg most kaptam egy remek fából vaskarikát: be is halt, meg a cooldown is újraindult. Szétrobbantam a dühtől.
 

LordLuigi

aug. 19., 11:18
El tudom képzelni mennyire voltál ideges. Lehet rá is kellene írni a játékra, hogy "Szívbetegeknek és gyenge idegzetűeknek nem ajánlott!" vagy "Törékeny tárgyak közelében nem javasolt a játék." :D
 
 
 
 

xjj

aug. 19., 03:37
Nnna, erre varrjatok gombot. Crusaderrel GR. Elég alaposan csapkodnak, sajna már az indestructable aktiválódott, meg egy potiont is benyomtam, akarat's champion (prophet) nem volt rajtam, szal nagyon vártam h újra aktiválhassam. Nyomogatom is folyamatosan a gombot h mihamarabb jöjjön. És behalok. Mondom, rohadt élet, nem igaz h egy tizedmp-en múlik. Erre feltámad a kari, és akkor látom h az akarat's champion cooldownja elölről indul. Anyátok. Mert ugye elvileg a halál nem reseteli a cooldownod, a legelejére meg pláne nem teszi. Magyarul feltettem az Akarat's Championt, és mégis behaltam? Azt meg hogy? A prophet rúna +1 életet biztosít, szal akkor két lehetőségnek van értelme. 1) Behal a karakter, mert nem tudtam aktiválni időben az AC-t. Ekkor viszont az AC-nek készen kell állnia újraéledéskor. 2) Nem hal be a karakter, mert sikerült aktiválnom az AC-t. Én meg most kaptam egy remek fából vaskarikát: be is halt, meg a cooldown is újraindult. Szétrobbantam a dühtől.
 
 
 
 

xjj

aug. 14., 23:07
Hát, sztem nézd meg a top wizardokat és ki is derül. Gondolom Zei alap. Az 5 perc alatti riftekhez meg játssz publicban, tuti akad egy olyan, ahol megcsinálják. :)
 
 
 
 
noavatar

mahony1978

aug. 14., 21:49
Sziasztok milyen legenndary gemeket érdemes használni Wizardnak?köszi
 
 
 
 

dargelot

aug. 14., 19:15
Hali, Wizardal tolom s segítséget szeretnék kérni a T13 Rift 5 perc alatti feladathoz. Előre is köszi! dargelot#2439
 
 
 
 

xjj

aug. 14., 16:54
Crusaderrel játszók, ha vagytok, lécci jelezzétek, lenne egy kérdésem h ez most bug v. vmi idióta feature... https://us.battle.net/d3/en/forum/topic/20748554881?page=1#1
 
 
 
 

xjj

aug. 14., 13:18
Nekem anno D2-ben két full loginom semmisült meg hasonlóan. Egy darabig leveleztem a supporttal - egy idő után egyszerűen nem válaszoltak...
 
 
 
 
Envo  valszeg amcsi szerverre léptél, vagy hasonló, kari sosem törlődik ha csak te rá nem nyomsz a törlésre
 

Task

aug. 14., 01:43
Tévedsz.  Európai szerverre léptem. Az imént beléptem és visszakaptam az összes karakteremet, kivéve amit tegnap kezdtem seasson hero, mert most az tűnt el.
 
 
 
 
Task  Üdv. Pár napja lefrissítettem az patch-re aztán kezdtem seasson karaktert. Az imént beléptem és egyből felajánlotta hogy kezdjek új karaktert. más lehetőségem nem volt csak visszalépés a bejelentkezési menübe. Az összes karakterem eltűnt. Mi a f....?!
 

Envo

aug. 13., 00:24
valszeg amcsi szerverre léptél, vagy hasonló, kari sosem törlődik ha csak te rá nem nyomsz a törlésre
 
 
 
 

Task

aug. 13., 00:00
Üdv. Pár napja lefrissítettem az patch-re aztán kezdtem seasson karaktert. Az imént beléptem és egyből felajánlotta hogy kezdjek új karaktert. más lehetőségem nem volt csak visszalépés a bejelentkezési menübe. Az összes karakterem eltűnt. Mi a f....?!
 
 
 
 
Viktor Varga  Sziasztok. Rég nem játszottam a diabloval. Gondoltam nosza, most viszont egy embert se látok online, sehol senki. A hiba nálam van?
 

Morzan

júl. 23., 17:56
Patch és Season előtt vagyunk, lehet utána jön meg a kedv mindenkinél. :)
 
 
 
 

Viktor Varga

júl. 23., 16:29
Sziasztok. Rég nem játszottam a diabloval. Gondoltam nosza, most viszont egy embert se látok online, sehol senki. A hiba nálam van?
 
 
 
 

LordLuigi

júl. 10., 18:46
Kíváncsi vagyok mekkora élet lesz D3-ban season 7 kezdetét követően, akár seasonben, akár nonseasonben. Vagy ha lesz is aktivitás, mennyi ideig.
 
 
 
 

xjj

júl. 10., 02:54
Na, én is pont jókor kezdtem bele, 22-én vége a szezonnak. :-( Pár nap alatt egész ütős kis barbit sikerült pedig összehozni... https://diablo.blizzpro.com/2016/07/08/season-6/
 
 
 
 
xjj  Azért nem semmi ez a Blizzard.  Sacc 15 hónapig rá se néztem az accra, meg a játékra úgy egyáltalán. Erre visszamegyek, és mi fogad? Egy BAZINAGY FEHÉR KURZOR. Mondom, ez meg miféle bug? Ránézek az opciókra, sehol egy kurzorállítós, pipálnivaló dobozka. Nna, akkor irány gugli. És akkor ezt találom: https://us.battle.net/d3/en/forum/topic/20508201192 Miszerint ez nem bug, bocsika, hanem FEATURE, hogy jobban lássátok a kurzort csata közben? Hogy mi van?! És ezt nem lehetett volna választható opcióként betenni? És hogy jaaaa, mindez fél éve így van, de a Blizz meg tojik bele h lenne igény a gyönyörű, klasszikus kurzorra? Tipikus Blizzard, nem hazudtolták meg magukat... :-/
 

Envo

júl. 02., 19:15
ja az nagyon nagy butaság volt megcsinálni
 
 
 
 

xjj

júl. 02., 14:48
Azért nem semmi ez a Blizzard.  Sacc 15 hónapig rá se néztem az accra, meg a játékra úgy egyáltalán. Erre visszamegyek, és mi fogad? Egy BAZINAGY FEHÉR KURZOR. Mondom, ez meg miféle bug? Ránézek az opciókra, sehol egy kurzorállítós, pipálnivaló dobozka. Nna, akkor irány gugli. És akkor ezt találom: https://us.battle.net/d3/en/forum/topic/20508201192 Miszerint ez nem bug, bocsika, hanem FEATURE, hogy jobban lássátok a kurzort csata közben? Hogy mi van?! És ezt nem lehetett volna választható opcióként betenni? És hogy jaaaa, mindez fél éve így van, de a Blizz meg tojik bele h lenne igény a gyönyörű, klasszikus kurzorra? Tipikus Blizzard, nem hazudtolták meg magukat... :-/
 
 
 
 
noavatar
paravan  Köszönöm a segítségeteket!


A lényeg, hogy a zavart némiképpen csillapítsam:

- Én szeretnék a saját felhasználónevemmel, fellépni a rokon gépére.

- A rokonom is játszik az Ő saját felhasználónevével a gépén

- Én az Én saját fiókommal szeretnék fellépni az Ő gépén.

- Az Ő gépre telepítve van: a Launcer (keretprogram), a hots, a heartstone, a stracraft és a wow.

- Nekem a saját gépemre telepítve van az összes játék (tehát a overwerach-tól kezdve a diabló 3-ig minden)

-  a rokon gépére nincsen feltelepítve a diabló 3, és az overwatch.


A kérdésem arra irányult volna, hogy én a SAJÁT felhasználónevemmel, felléphetek e az ő gépén lévő Launcheren keresztül a saját fiókomba, és használhatom -e pl a diabló 3-at?

Mert ugye annó amikor megvettem a diabló 3-at akkor egyből felrakta a saját gépemre. Nem tudom szériaszám vagy ilyesmi van-e a játéknak mert azt autómatikusan telepítette, tehát nekem olyat nem kellett megadni se a reapernél se a dabló 3-nál, mert ezeket a blizzard shopban vettem meg, paypalon keresztül. Ezért merült fel bennem a kérdés, hogy használhatom-e én a diabló 3-at a rokon gépén, amire még telepítve sincsen.

Gondolom ha belépek felajánlja a telepítési lehetőséget. Vagy ha nem akkor egy másik példányt kell vennem erre a gépre? Vagy a diablo az accounthoz fűződik vagy géphez? Ezeket sem tudom.


Sajnos autenhicatorom nincsen (azt se tudom mi az konkrétan) sms protect talán van, mert küldtek egy aktiváló kódot még regisztrációkor a telefonomra amit vissza kellet írnom. A regisztrációnál feltett titkos kérdésre tudom a választ. 


Röviden ennyi, remélem így már érthetőbb voltam :)


 

chaoslord3

jún. 28., 13:04
Igen tudsz játszani az Ő gépen... annyi hogy belépsz a launcher-be a te felhasználó neveddel és akkor telepíted fel a diablo-t. Mivel itt CD key nincs mivel account szinten mozog ott kellett bereggelni a kódot. Így például a rokonod nem fog tudni játszani a diabloval mivel nincs bereggelve kód az accountjához (magyarul nem vette meg a diablo 3/overwatch játékot) így ő nem fog tudni játszani azzal hiába van feltelepítve a játék.
 
 
 
 
noavatar

paravan

jún. 28., 12:48
Köszönöm a segítségeteket!


A lényeg, hogy a zavart némiképpen csillapítsam:

- Én szeretnék a saját felhasználónevemmel, fellépni a rokon gépére.

- A rokonom is játszik az Ő saját felhasználónevével a gépén

- Én az Én saját fiókommal szeretnék fellépni az Ő gépén.

- Az Ő gépre telepítve van: a Launcer (keretprogram), a hots, a heartstone, a stracraft és a wow.

- Nekem a saját gépemre telepítve van az összes játék (tehát a overwerach-tól kezdve a diabló 3-ig minden)

-  a rokon gépére nincsen feltelepítve a diabló 3, és az overwatch.


A kérdésem arra irányult volna, hogy én a SAJÁT felhasználónevemmel, felléphetek e az ő gépén lévő Launcheren keresztül a saját fiókomba, és használhatom -e pl a diabló 3-at?

Mert ugye annó amikor megvettem a diabló 3-at akkor egyből felrakta a saját gépemre. Nem tudom szériaszám vagy ilyesmi van-e a játéknak mert azt autómatikusan telepítette, tehát nekem olyat nem kellett megadni se a reapernél se a dabló 3-nál, mert ezeket a blizzard shopban vettem meg, paypalon keresztül. Ezért merült fel bennem a kérdés, hogy használhatom-e én a diabló 3-at a rokon gépén, amire még telepítve sincsen.

Gondolom ha belépek felajánlja a telepítési lehetőséget. Vagy ha nem akkor egy másik példányt kell vennem erre a gépre? Vagy a diablo az accounthoz fűződik vagy géphez? Ezeket sem tudom.


Sajnos autenhicatorom nincsen (azt se tudom mi az konkrétan) sms protect talán van, mert küldtek egy aktiváló kódot még regisztrációkor a telefonomra amit vissza kellet írnom. A regisztrációnál feltett titkos kérdésre tudom a választ. 


Röviden ennyi, remélem így már érthetőbb voltam :)


 
 
 
 
DrMandala  Sziasztok. Imac-en játszom és szeretnék pc-re váltani. Mit kell tennem, hogy ne veszítsek el semmit pc-re váltás miatt és tudjak játszani?


 

Morzan

jún. 28., 11:31
Szerintem semmit. Simán belépsz a fiókoddal és kész. 
 
 
 
 
paravan  

Kedves fórumozók!

A következő problémám van amire ez idáig nem találtam sehol meggyőző hiteles választ, és ebben kérem a ti segítségeteket esetleg tapasztalataitokat. Véleményem szerint a kérdéskört jó lenne letisztázni vagy valamilyen hivatalos álláspontot adni.

Van egy felhasználónevem amit használok a saját gépemen X városban az összes blizzard játékra. Elutazok a rokonokhoz Y városba ahol szintén van egy gép amin a rokonom játszik de csak 3 blizz játékkal (heartsstone, hots, és a warcraft) egy felhasználónévvel.

A kérdésem, hogy én beléphetek-e azom a gépen a saját felhasználónevemmel, és játszatok e minden gond nélkül pl. a hots-al vagy a heartstonnal vagy épp a diablóval (ami fel sincs telepítve a rokon gépére), úgy hogy nem lesz belőle kizárás vagy egyéb "jogsértő" dolog.

Sajnos nem igazán tudok angolul, hogy ezt a kérdést megfogalmazzam és feltegyem a blizzard supportjának. Kitiltást meg nem szeretnék, hisz van pénzem is a játékokban (pl Diabló 3, Starcraft, stb.) és nem szeretném hogy ezek egy "tudatlanság" miatt elvesszenek örökre.

Aki tud kérem válaszoljon, és ha lehet biztos forrásokra hagyatkozva, mert nem akarok galibát se magamnak se a rokonomnak.

 

Morzan

jún. 28., 11:29
Igen, bárhol bárkinél beléphetsz.


Csak annyi, hogy ha nincs authenticator vagy sms protect vagy valami, akkor letilthat mivel azt érzékeli hogy onnan még nem léptek be, akkor lehet hogy feltörték. De ha be vannak állitva ezek a biztonsági lépcsők akkor nincs semmi probléma.

 
 
 
 
noavatar
paravan  

Kedves fórumozók!

A következő problémám van amire ez idáig nem találtam sehol meggyőző hiteles választ, és ebben kérem a ti segítségeteket esetleg tapasztalataitokat. Véleményem szerint a kérdéskört jó lenne letisztázni vagy valamilyen hivatalos álláspontot adni.

Van egy felhasználónevem amit használok a saját gépemen X városban az összes blizzard játékra. Elutazok a rokonokhoz Y városba ahol szintén van egy gép amin a rokonom játszik de csak 3 blizz játékkal (heartsstone, hots, és a warcraft) egy felhasználónévvel.

A kérdésem, hogy én beléphetek-e azom a gépen a saját felhasználónevemmel, és játszatok e minden gond nélkül pl. a hots-al vagy a heartstonnal vagy épp a diablóval (ami fel sincs telepítve a rokon gépére), úgy hogy nem lesz belőle kizárás vagy egyéb "jogsértő" dolog.

Sajnos nem igazán tudok angolul, hogy ezt a kérdést megfogalmazzam és feltegyem a blizzard supportjának. Kitiltást meg nem szeretnék, hisz van pénzem is a játékokban (pl Diabló 3, Starcraft, stb.) és nem szeretném hogy ezek egy "tudatlanság" miatt elvesszenek örökre.

Aki tud kérem válaszoljon, és ha lehet biztos forrásokra hagyatkozva, mert nem akarok galibát se magamnak se a rokonomnak.

 

chaoslord3

jún. 28., 08:00
Elég zavarasos, amit írtál de válaszolok több eshetőséggel:
1. Ha a TE felhasználó neveddel játszol az x városban a játékokkal és a te rokonod is szeretne játszani a TE felhasználó neveddel az y városban. Ez így éppen megoldható, DE ez szerzői jogokat sért mivel felhasználó nevedet és jelszavadat át adod másnak és mivel más IP címetek is van így a titkos jelszót (amit a regisztrációnál megadtál) is kérni fogja a rokonodtól.

2. eshetőség (amire szerintem te gondoltál):
Neked is van külön felhasználói neved és a rokonodnak is és ha elmész hozzájuk és az y városban szeretnél belépni a játékba a TE felhasználó neveddel ezt megteheted mivel a te felhasználó neveddel kell bejelentkezned az Ő gépén a battle.net app-ban. Itt ugyan úgy feljön az az esett hogy más IP ed lesz mint az állandó lakhelyeden és ezt a rendszer észre vesz, de erre van a titkos jelszó és ezt kérni fogja, beírod és ott is ugyan úgy tudsz játszani.

A lényeg ha te szeretnél játszani a saját felhasználó neveddel bárhol máshol ami nem a te állandó helyed ahonnan nagyobb részt szoktál bejelentkezni ott is tudsz játszani csak tudnod kell a titkos jelszavadat amit te adtál meg a regisztrációkor (más hely, más gép más IP cím miatt).

Ha pedig egy felhasználó névvel szeretnétek játszani (pl. a tieddel) egyszerre, Ő például WoW-al TE pedig Diablo val az úgy nem kivitelezhető mivel egyszerre 2 felhasználó egy regisztrációs accountot nem használhat.

Remélem érthető volt, amit írtam.
 
 
 
 
noavatar
paravan  

Kedves fórumozók!

A következő problémám van amire ez idáig nem találtam sehol meggyőző hiteles választ, és ebben kérem a ti segítségeteket esetleg tapasztalataitokat. Véleményem szerint a kérdéskört jó lenne letisztázni vagy valamilyen hivatalos álláspontot adni.

Van egy felhasználónevem amit használok a saját gépemen X városban az összes blizzard játékra. Elutazok a rokonokhoz Y városba ahol szintén van egy gép amin a rokonom játszik de csak 3 blizz játékkal (heartsstone, hots, és a warcraft) egy felhasználónévvel.

A kérdésem, hogy én beléphetek-e azom a gépen a saját felhasználónevemmel, és játszatok e minden gond nélkül pl. a hots-al vagy a heartstonnal vagy épp a diablóval (ami fel sincs telepítve a rokon gépére), úgy hogy nem lesz belőle kizárás vagy egyéb "jogsértő" dolog.

Sajnos nem igazán tudok angolul, hogy ezt a kérdést megfogalmazzam és feltegyem a blizzard supportjának. Kitiltást meg nem szeretnék, hisz van pénzem is a játékokban (pl Diabló 3, Starcraft, stb.) és nem szeretném hogy ezek egy "tudatlanság" miatt elvesszenek örökre.

Aki tud kérem válaszoljon, és ha lehet biztos forrásokra hagyatkozva, mert nem akarok galibát se magamnak se a rokonomnak.

 

Bakter#2930

jún. 27., 22:32
Hali
Kicsit zavaros amit írtál.
Ha a rokonod is játszik a hots-al, akkor neki is fel van telepítve a gépére.
Egyébként, elvileg nem jár érte kizárás mert a saját felhasználóneveddel lépsz be.
Ebben nincs semmi csalás.
Mindezt azért írom, mert én már beléptem pl öcsém gépén, a saját felhasználónevemmel, amely más város, más gép, más ip stb.....
NEM KAPTAM ÉRTE KIZÁRÁST.
Üdv
Bakter
 
 
 

Diablo videók

 

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Szavazás

Diablo képekben

 
 
 
 

Diablo a facebookon

 

A Diablo hírei

 

5 éves a Diablo és a Diablo Hungary

Bár mi tegnap lettünk hivatalosan 5 évesek, a Diablo III viszont ma! Szóval Boldog születésnapot mind a kettőnknek!
június 21. - diablohungary.hu

Betekintés: Challenge Rift

Mi az a Challenge Rift és milyen kihívásokat állít felénk? A Blizzard betekintőjének következő részét ezen kérdések feltárásának szánta.
június 21. - diablohungary.hu

Necromancer kampány animáció

Percekkel ezelőtt gurult ki a hivatalos facebook oldalra az alábbi videó, amely az új karakter kampányához tartozik. Sötétnek sötét, erősnek erős, mi kell még?
június 21. - diablohungary.hu

Minden amit a Season -ről tudni kell

Számos cikkben írtunk már arról, hogy mit is tartogat számunkra a 2.1 -es patch; volt már szó a season-röl is hírmorzsák keretében. Most azonban egy csokorba foglalva részletesen megnézzük miről is szól valójában és mi mindent tartogat számunkra.
január 30. - diablohungary.hu

Crusader Karakterbemutató

Üdvözöllek Kalandor! Ebben a bemutatóban megismerkedhetsz a Crusaderrel! Teljes leírást olvashatsz a Reaper of Souls új kasztjáról, amibe beletartozik története és összes eddigi skillje. Mindez teljesen magyarul. Frissítve a 2.1 -es javításnak megfelelően
január 30. - diablohungary.hu