Chat
Online
Chat now
1153 látogató
 
vissza az oldal tetejére

Diablo hírek

 

Partnereink

 

 

 

 

Diablo fórumok

 
Diablo 2
506 hozzászólás
Az utolsó remény
173 hozzászólás
Magyar Diablo III Klánok
94 hozzászólás
Elsősegély
197 hozzászólás
Diablo Hungary
215 hozzászólás
Diablo 1
18 hozzászólás
Három szavas történet
249 hozzászólás
Diablo 3
1959 hozzászólás

Új Diablo játékosok

 

Kedvelt Diablo cikkek

 
Diablo III - Demon Hunter
99513 megtekintés
 
Diablo III - Barbár
98008 megtekintés
 
Diablo III - Wizard
97922 megtekintés
 
Diablo III - Monk
88048 megtekintés
 
Diablo III - Crusader
78010 megtekintés
 
Diablo III - Witch Doctor
76028 megtekintés
 
 
Mi az a Diablo?
45463 megtekintés
 
Minden a Legendary Gemekről
44888 megtekintés
 
 

Beszéd téma

 
Minden a Legendary Gemekről
114 hozzászólás
 
Patch 2.1.1 - Magyarul
91 hozzászólás
 
Minden a Kanai’s Cube -ról
72 hozzászólás
 
 
Indul a Lottó!
57 hozzászólás
 
 

Johnson hozzászólt a(z) Diablo 2 témájú fórumban. április 27.
 

Fórum

 

Diablo 3

A Diablo 3 -al kapcsolatban.
 
Eddig 1827 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
 

DDIII

márc. 10., 12:27

Üdv! Lenne pár kérdésem :)
1. elértem én is a 60. szintet. Alább írták, hogy "Ha megveszed majd a kiegészítőt akkor az alap szint 70 lesz". Ez milyen kiegészítőt jelent, hol lehet megvenni... ?
2. Elértem, hogy a kovácsot is tovább lehet fejleszteni, viszont valami nagy fehér üvegcse kell hozzá... Ezt honnan lehet beszerezni?
3. van jónéhány olyan tárgyam, amiről gőzöm sincs, hogy micsoda. Ezeknek hol lehet utána nézni?

Köszönöm előre is a válaszokat! Ja és bocs az együgyű kérdésekért!!!

 

 
 
 
 
noavatar

Porpi

márc. 10., 11:54
Azt szeretném megkérdezni,hogy mi alapján számolja a gold find-ot a segítőknél?

Betettem 80% gold find-ot segítőnél ezt 26%nak veszi, nekem ad belőle 10-et, magamhoz ugyan ezeket a cuccokat betéve megadja a 80%-ot.

Hogy kell ezt nézni?

 
 
 
 
noavatar

szikszai0930

márc. 08., 14:09
sziasztok:) a régi accountomat sajnos feltürték és jelszót váltottak:/(pedig nemvolt úgymond nagyon erős karakterem) új accounttal kezdtemel most ha van valaki aki tudna segíteni fejlődésben vagy gear(wizz) valami nagyon al cucc kölcsönadásával azt megköszönném:) DeadMan#2994
 
 
 
 
kolli01  A 2.0.1 patch leírása már bele lett integrálva az oldal bizonyos részeibe? Ha igen, melyikben van újdonság? Vagy egyszerre lesz az egész felrakva?
 

Morzan

márc. 07., 19:49
A Demon Hunter karakterbemutatója frissült most - kint van friss hírben. A többi kis frissítés a hétvégén érkezik. Ezek is mind előre fognak ugrani majd és láthatóak lesznek. A tovább karakterbemutatókra még várni kell. Barbár és Witch Doktor folyamatban.
 
 
 
 

kolli01

márc. 07., 19:48
A 2.0.1 patch leírása már bele lett integrálva az oldal bizonyos részeibe? Ha igen, melyikben van újdonság? Vagy egyszerre lesz az egész felrakva?
 
 
 
 
noavatar

szikszai

márc. 07., 18:50
Visszajöttem:)
hosszú kihagyás után úgydöntöttem hogy ismét elkezdek játszani  a játékkal:) keresnék egykét embert akivel aktívan tudnék játszani és segítenének egykét dologban ha van ilyen lécci írjatok üzit és mehet a game:)
 
 
 
 
noavatar
Toldimiki  Paragon szintek megmaradnak, csak amíg fejlőszd majd és nem éred el a maximum szintet ami ugye most 60, később 70, addig nem gyűjtheted a paragon xp-t, de utána ott folytatod ahol abbahagytad. Reset quest meg meg arra való hogy a küldetések után járó xp és pénz mennyiség több lesz ha először csinálod meg pl. boss killek.(de ugyanúgy minden más quest). Másik amiért még TALÁN megéri hogy Skeleton King-et ha elsőre ölöd akkor garantált a legendary drop. Bár kérdéses, hogy mi éri meg jobban, ez vagy farmolni egy-egy kört. Én pl egyszer reseteltem és így elsőre úgy tűnt hogy nem éri meg, mert egész végigjátszásból összesen 3 legendary jött amiből ugye 1 a garantált. Rendes farmkörből meg 1 óra alatt 2-3. De ha szereted a story-t akkor megéri mert tök jó végignézni a kis videókat és látni hogy halad a cselekmény úrjra és újra. Szóval ez a te döntésed, de vigyázz mert ha reset-re nyomsz akkor nem tudsz már utána akárhova menni csakis addig ahol jársz éppen a küldetésekben, mintha elsőre ülnél le játszani.
Bocsi ha kicsit hosszúra sikerült, remélem érthetően írtam. :) Jó játékot.
 

Porpi

márc. 07., 17:23
Köszönöm az infót :)

Nekem első reset után 1 kör alatt normálon esett 9 legendary. 2. reset után is esett act3-ig 4 db, skeleton king megint dobott, az úgy tűnik fix.

Az más kérdés,hogy eddig 1 használható volt, fegyókat mindig socket nélkülieket dob :)

 
 
 
 
Porpi  De a paragon szintre kapott pontok megmaradnak vagy 70 után kezdhetjük paragon 1-ről?

Még az lenne a kérdésem,hogy mikor benyomom a reset quest-et akkor több drop lesz,de ha ezt újra és újra megteszem akkor ez hatványozódik?

 

Toldimiki

márc. 07., 12:53
Paragon szintek megmaradnak, csak amíg fejlőszd majd és nem éred el a maximum szintet ami ugye most 60, később 70, addig nem gyűjtheted a paragon xp-t, de utána ott folytatod ahol abbahagytad. Reset quest meg meg arra való hogy a küldetések után járó xp és pénz mennyiség több lesz ha először csinálod meg pl. boss killek.(de ugyanúgy minden más quest). Másik amiért még TALÁN megéri hogy Skeleton King-et ha elsőre ölöd akkor garantált a legendary drop. Bár kérdéses, hogy mi éri meg jobban, ez vagy farmolni egy-egy kört. Én pl egyszer reseteltem és így elsőre úgy tűnt hogy nem éri meg, mert egész végigjátszásból összesen 3 legendary jött amiből ugye 1 a garantált. Rendes farmkörből meg 1 óra alatt 2-3. De ha szereted a story-t akkor megéri mert tök jó végignézni a kis videókat és látni hogy halad a cselekmény úrjra és újra. Szóval ez a te döntésed, de vigyázz mert ha reset-re nyomsz akkor nem tudsz már utána akárhova menni csakis addig ahol jársz éppen a küldetésekben, mintha elsőre ülnél le játszani.
Bocsi ha kicsit hosszúra sikerült, remélem érthetően írtam. :) Jó játékot.
 
 
 
 
Porpi  És még 1 kérdésem lenne:

Kaptam mostanában 3db legendary receptet, kovácsnál megtanultam, de sehol nincs a listában,hogy meg tudnám csinálni, 2. után direkt felírtam a nevét is, most például Cataclysm-et kaptam. Hova tűnnek?

 

Toldimiki

márc. 07., 12:43
Nem tűnnek el, csak állísd át a fenti kis fület  "All"-ra. Alapból azthiszem "Highest useable" van ott és lehet hogy kisebb ilvl cucc esett.(Esetleg valami kis szintű és azért nem jelzi a használható fülnél) Ezt valamiért mindíg visszaállítja majd.
 
 
 
 
noavatar

Porpi

márc. 07., 12:12
És még 1 kérdésem lenne:

Kaptam mostanában 3db legendary receptet, kovácsnál megtanultam, de sehol nincs a listában,hogy meg tudnám csinálni, 2. után direkt felírtam a nevét is, most például Cataclysm-et kaptam. Hova tűnnek?

 
 
 
 
noavatar
Morzan  A mostani, alap játékban 60 -as szint után paragon szinteket kapsz, amik után pontokat - ezeket szét lehet osztani majd a karaktereden. A paragon szintek végtelenek. Ha megveszed majd a kiegészítőt akkor az alap szint 70 lesz és csak utána kezdődik majd a paragon szintezés.
 

Porpi

márc. 07., 11:29
De a paragon szintre kapott pontok megmaradnak vagy 70 után kezdhetjük paragon 1-ről?

Még az lenne a kérdésem,hogy mikor benyomom a reset quest-et akkor több drop lesz,de ha ezt újra és újra megteszem akkor ez hatványozódik?

 
 
 
 
noavatar

SIMLIS

márc. 07., 11:02
tudja vki h ha ah-ban veszek1seven sins receptet akkor abból melyikfajtát lehet legyártani,mert többféle is van,s az1ik elég ramaty(a legacy)...??!vagy ha vki már vett recit akkor az a legacy-kat adta?köxi elöre is:)
 
 
 

márc. 06., 18:34
Ma már sok játék nem lesz. Megint diavetítés van.

Köszönjük blizz.

 
 
 
 
Rolibvb  Nekem az lenne a kérdésem,hogy hol is lehet állítani azt,hogy mintha egyszerre többen lennénk a pályán? Elfelejtettem :)))
 

kolli01

márc. 06., 13:08
Ilyet is lehet?
 
 
 
 
noavatar

Rolibvb

márc. 05., 19:10
Nekem az lenne a kérdésem,hogy hol is lehet állítani azt,hogy mintha egyszerre többen lennénk a pályán? Elfelejtettem :)))
 
 
 
 
noavatar

SIMLIS

márc. 05., 18:49

hi mki..mostanság Magyarországon kinek van a legmagasabb paragon szintje?jah,s mennyi az annyi?köxi elöre is ha tudja vki..
 
 
 
 
noavatar

Darkelf64

márc. 04., 14:46
Köszönöm a választ :) 
 
 
 
 
Darkelf64  Üdvözlök mindenkit !  Azt szeretném megkérdezni hogy 60-as szint után már nem emelkedik a szint tovább ?
 

Morzan

márc. 04., 14:41
A mostani, alap játékban 60 -as szint után paragon szinteket kapsz, amik után pontokat - ezeket szét lehet osztani majd a karaktereden. A paragon szintek végtelenek. Ha megveszed majd a kiegészítőt akkor az alap szint 70 lesz és csak utána kezdődik majd a paragon szintezés.
 
 
 
 
noavatar

Darkelf64

márc. 04., 14:39
Üdvözlök mindenkit !  Azt szeretném megkérdezni hogy 60-as szint után már nem emelkedik a szint tovább ?
 
 
 
 
SIMLIS  


aha gondoltam..köxi a választ azért:)

 

Morzan

márc. 04., 14:33
De ilyenkor szóljatok egy adminnak és kirakjuk.
 
 
 
 
noavatar
Morzan  Sajnos nem tudjuk szabályozni, hogy milyen nemzetiségű játékos kerül be, mivel a nevek alapján nem lehet megállapitani
 

SIMLIS

márc. 04., 12:45


aha gondoltam..köxi a választ azért:)

 
 
 
 

Morzan

márc. 04., 12:21
Sajnos nem tudjuk szabályozni, hogy milyen nemzetiségű játékos kerül be, mivel a nevek alapján nem lehet megállapitani
 
 
 
 
noavatar

SIMLIS

márc. 04., 12:05


különben meg szép napot mkinek...most lett 290lvl,ugyhogy nekem az:))kiegig meglesz a 400?:))p

 
 
 
 
noavatar

SIMLIS

márc. 04., 12:03


az miért van h az imént toltam és bejött hivatlanul1 DIOHU-s játékos akinek hiába irogattam nem válaszolt...aztán törve az angolt szólitottam s megeredt a nyelve..h honnan jött nem valaszolt persze...végülis nekem mind1is h ha esetleg nem magyar!!!csak azért kérdem h h lehet,mert ugy olvastam sokan kimararadtak?!(gondolom nem lehet szabályozni ha rákattint akkor bent van,és én nem tennék ki senkit!!)..ennyi

 
 
 
 
kolli01  Szépek, de mégis milyen fog esni a RoS-ban? Gondolom a mostani Flawless-nél azért "csiszoltabb" potyog majd. Szóval, ki tudja milyen minőségűek esnek?
 

Infranyuszi

márc. 04., 11:06

elvileg level 70-nél esnek magasabb szintű gemek.
 
 
 
 
emre  Sziasztok!


Karakteknél a skillek 2.01-re való frissítése ha elkészül, azt valahol jelezni fogjátok?

Kösz.

 

Morzan

márc. 03., 17:38
Igen, hírben fogjuk közölni. :) Jelenleg frissítés alatt van a Demon Hunter, Barbár és a Monk.
 
 
 
 
noavatar

emre

márc. 03., 17:37
Sziasztok!


Karakteknél a skillek 2.01-re való frissítése ha elkészül, azt valahol jelezni fogjátok?

Kösz.

 
 
 
 
Liteon  Itt lehet nézelődni:
https://eu.battle.net/d3/en/item/gem/
 

kolli01

márc. 03., 17:04
Szépek, de mégis milyen fog esni a RoS-ban? Gondolom a mostani Flawless-nél azért "csiszoltabb" potyog majd. Szóval, ki tudja milyen minőségűek esnek?
 
 
 
 
kolli01  RoS-ban milyen csiszoltságú kövek fognak esni? Ha jól látom, még 2 szintet lehet fejleszteni a Jewelernél.
 

Liteon

márc. 03., 14:32
Itt lehet nézelődni:
https://eu.battle.net/d3/en/item/gem/
 
 
 
 

kolli01

márc. 03., 13:00
RoS-ban milyen csiszoltságú kövek fognak esni? Ha jól látom, még 2 szintet lehet fejleszteni a Jewelernél.
 
 
 

Diablo videók

 

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Szavazás

Diablo képekben

 
 

Diablo a facebookon

 

A Diablo hírei

 

5 éves a Diablo és a Diablo Hungary

Bár mi tegnap lettünk hivatalosan 5 évesek, a Diablo III viszont ma! Szóval Boldog születésnapot mind a kettőnknek!
június 21. - diablohungary.hu

Betekintés: Challenge Rift

Mi az a Challenge Rift és milyen kihívásokat állít felénk? A Blizzard betekintőjének következő részét ezen kérdések feltárásának szánta.
június 21. - diablohungary.hu

Necromancer kampány animáció

Percekkel ezelőtt gurult ki a hivatalos facebook oldalra az alábbi videó, amely az új karakter kampányához tartozik. Sötétnek sötét, erősnek erős, mi kell még?
június 21. - diablohungary.hu

Minden amit a Season -ről tudni kell

Számos cikkben írtunk már arról, hogy mit is tartogat számunkra a 2.1 -es patch; volt már szó a season-röl is hírmorzsák keretében. Most azonban egy csokorba foglalva részletesen megnézzük miről is szól valójában és mi mindent tartogat számunkra.
január 30. - diablohungary.hu

Crusader Karakterbemutató

Üdvözöllek Kalandor! Ebben a bemutatóban megismerkedhetsz a Crusaderrel! Teljes leírást olvashatsz a Reaper of Souls új kasztjáról, amibe beletartozik története és összes eddigi skillje. Mindez teljesen magyarul. Frissítve a 2.1 -es javításnak megfelelően
január 30. - diablohungary.hu