Chat
Online
Chat now
1938 látogató
 
vissza az oldal tetejére

Diablo hírek

 

Partnereink

 

 

 

 

Diablo fórumok

 
Diablo 2
506 hozzászólás
Az utolsó remény
173 hozzászólás
Magyar Diablo III Klánok
94 hozzászólás
Elsősegély
197 hozzászólás
Diablo Hungary
215 hozzászólás
Diablo 1
18 hozzászólás
Három szavas történet
249 hozzászólás
Diablo 3
1959 hozzászólás

Új Diablo játékosok

 

Kedvelt Diablo cikkek

 
Diablo III - Demon Hunter
99551 megtekintés
 
Diablo III - Barbár
98056 megtekintés
 
Diablo III - Wizard
97984 megtekintés
 
Diablo III - Monk
88092 megtekintés
 
Diablo III - Crusader
78054 megtekintés
 
Diablo III - Witch Doctor
76067 megtekintés
 
 
Mi az a Diablo?
45478 megtekintés
 
Minden a Legendary Gemekről
44916 megtekintés
 
 

Beszéd téma

 
Minden a Legendary Gemekről
114 hozzászólás
 
Patch 2.1.1 - Magyarul
91 hozzászólás
 
Minden a Kanai’s Cube -ról
72 hozzászólás
 
 
Indul a Lottó!
57 hozzászólás
 
 

Johnson hozzászólt a(z) Diablo 2 témájú fórumban. április 27.
 

Fórum

 

Diablo 3

A Diablo 3 -al kapcsolatban.
 
Eddig 1827 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
 
noavatar

gaborgs

aug. 04., 18:50
Sziasztok!
Eladóvá vált battle.net-es accountom ami tartalmaz egy diablo 3-at kettő lvl 60as karakterrel (Demon Hunter, Barbarian) jó gearrel.
+World of warcraft cataclysm-ig upgradelve.
ár: 5500ft
Elérhetőség:
Skype: gaborgsgaborgs
Email: gaborgs111@gmail.com
vagy akár itt privát üzenet
 
 
 
 
Razielzed  Hali! Ha párom és én egy és ugyan azon routert használunk a megosztásokhoz,akkor az azonos ip,vagy gépenkénti ip számít?(Távol áll tőlem a csalás,csak ő is regelve van az oldalon és nem szeretnék kitolni sem magammal és sem pedig vele)
 

Morzan

aug. 04., 15:51
Az azonos IP.
 
 
 
 

Razielzed

aug. 04., 14:05
Hali! Ha párom és én egy és ugyan azon routert használunk a megosztásokhoz,akkor az azonos ip,vagy gépenkénti ip számít?(Távol áll tőlem a csalás,csak ő is regelve van az oldalon és nem szeretnék kitolni sem magammal és sem pedig vele)
 
 
 
 

Task

júl. 26., 07:59
Üdv. Wizard-nál előszeretettel használom a magicweapont(force weapon) és familiárt(sparkflint). Ugyebár ezek növelik a sebzésemet. A kérdés az hogy van néhány itemem amik ezek sebzését százalékos növelik, de viszont DPS nem lett több és igazság szerint nem látok érdemi változást a sebzésemben. Most akkor ezen 2 skills százalékos növekedésével többet sebzek a primary és secondary skillekkel vagy sem?
 
 
 
 

pimpi001

júl. 23., 00:30
tudja valaki mar megint mi van a szerverekkel? 5 percig nem tudok fenn lenni mert folyamatosan kidob a kliens. mostanság nem láttam ennyi error-t.
 
 
 
 
noavatar
Rasolphius  Üdv! Azt szeretném megkérdezni, hogy szárnyakat hol lehet találni/szerezni? nem a wings of valor-ra gondolok hanem az olyanra mint ami hasonlít az angyalok szárnyára, vagy ilyen csont szárny stb.
 

horpeti

júl. 21., 16:15
Hali.

Aki előrendelte a RoS-t az kapta ajándékba. Mivel ez már nem lehetséges csak a gyűjtői kiadás megvásárlásával tehetsz szert rá. 
 
 
 
 
noavatar

Gorgot

júl. 21., 09:02
Sziasztok.A kérdésem a következö lenne.A játék hibátlanul fut a gépemen de a videok átvezetöket nem játsza le.Mi lehet a probléma?
 
 
 
 

LordLuigi

júl. 10., 20:04
Üdv!

Nagyjából kész a leap-ancients barbárom. Bár még csiszolható. :3 Az lenne a kérdésem, hogy milyen bracerst javasoltok a gearemhez? A jelenlegiben a Thorns dmg számít egyáltalán valamit? T6-ra szeretném stabilra fejleszteni, single playerben már megy a T6 csak kicsit lassan.  Valami egyéb ötlet, amivel még jobb lehet? https://eu.battle.net/d3/en/profile/LordLuigi-2655/hero/26779833

 
 
 
 
Task  Szükség lehet még a különleges materiálokra(phial of weakness,maghda's tormented soul,shimmering quill,stb) vagy most mát csak 'normál' materiálok lesznek mint a forgotten soul,veiled crystal,fiery brimstone?
 

Feenty

júl. 10., 01:38
Legend matik info
 
 
 
 

Task

júl. 10., 01:05
Szükség lehet még a különleges materiálokra(phial of weakness,maghda's tormented soul,shimmering quill,stb) vagy most mát csak 'normál' materiálok lesznek mint a forgotten soul,veiled crystal,fiery brimstone?
 
 
 
 
Rasolphius  Üdv! Azt szeretném megkérdezni, hogy szárnyakat hol lehet találni/szerezni? nem a wings of valor-ra gondolok hanem az olyanra mint ami hasonlít az angyalok szárnyára, vagy ilyen csont szárny stb.
 

Task

júl. 10., 01:00
Úgy tudom a gyűjtő változat megvásárlásával lehetett csak szert tenni rá.
 
 
 
 

Rasolphius

júl. 09., 22:58
Üdv! Azt szeretném megkérdezni, hogy szárnyakat hol lehet találni/szerezni? nem a wings of valor-ra gondolok hanem az olyanra mint ami hasonlít az angyalok szárnyára, vagy ilyen csont szárny stb.
 
 
 
 
noavatar

Kenő

júl. 04., 11:35
A Marked for Death-ra és egyéb hasonló dmg növelő de"nem sebző" skillekre hat a +fizikai dmg?
 
 
 
 
SzaszaHun  Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy most nekem a sima Diablo 3 van de ha megvenném hozzá a RoS-t akkor kapnék szárnyat mert azt mondták a game-be páran de nem tudom mi az igaz :S.
 

Morzan

júl. 04., 00:26
Szárny az előrendelőknek járt. Most már nem kapod meg.
 
 
 
 
noavatar

SzaszaHun

júl. 03., 23:21
Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy most nekem a sima Diablo 3 van de ha megvenném hozzá a RoS-t akkor kapnék szárnyat mert azt mondták a game-be páran de nem tudom mi az igaz :S.
 
 
 
 
LordLuigi  Olvasgattam én is fórumokon, több mindent állítanak a témával kapcsolatban, pro és kontra. Kipróbáltam: paragon pontoknál maxra tettem az area dmg-t és itemekbe is raktam, plusz a Battle rage - Bloodshedet is használtam, de sajnos nem jött a várt hatás. :/ Pedig jó lett volna, ha végre működik egy "OP legenda". :D (Remélem végre megjeleníti a hozzászólásom, mert nem akarta valamiért. :D )
 

Feenty

júl. 03., 19:31
Naja, csak úgy mint más legendáknál: Túl szép, hogy igaz legyen! :)
 
 
 
 
Feenty  Pont mostanában botlottam bele valahol egy ilyesmi témába... Ott azt állították, hogy Battle Rage - Bloodshed rúnával jól kihasználható (Jómagam nem próbáltam), de az area dmg -s megoldás is megérhet egy próbát.
Egyébként azon sem csodálkoznék ha nem működne, hiszen itt nagyon magas értékekről van/lehet szó ami szinte tömegpusztító fegyverré változtatná a cuccost ha működne.
 

LordLuigi

júl. 03., 13:53
Olvasgattam én is fórumokon, több mindent állítanak a témával kapcsolatban, pro és kontra. Kipróbáltam: paragon pontoknál maxra tettem az area dmg-t és itemekbe is raktam, plusz a Battle rage - Bloodshedet is használtam, de sajnos nem jött a várt hatás. :/ Pedig jó lett volna, ha végre működik egy "OP legenda". :D (Remélem végre megjeleníti a hozzászólásom, mert nem akarta valamiért. :D )
 
 
 
 
LordLuigi  Üdv! Tegnap beszereztem a barbáromnak a Sever nevezetű kardot, gondoltam letesztelem milyen. Ugye a halálos ütések critjét növel irdatlan módon (500 milla feletti is lehet). Ki lehet ezt valamilyen módon használni? Pl: area dmg-el kombinálva vagy egyéb változatok? :)
 

Feenty

júl. 03., 10:28
Pont mostanában botlottam bele valahol egy ilyesmi témába... Ott azt állították, hogy Battle Rage - Bloodshed rúnával jól kihasználható (Jómagam nem próbáltam), de az area dmg -s megoldás is megérhet egy próbát.
Egyébként azon sem csodálkoznék ha nem működne, hiszen itt nagyon magas értékekről van/lehet szó ami szinte tömegpusztító fegyverré változtatná a cuccost ha működne.
 
 
 
 

LordLuigi

júl. 03., 09:12
Üdv! Tegnap beszereztem a barbáromnak a Sever nevezetű kardot, gondoltam letesztelem milyen. Ugye a halálos ütések critjét növel irdatlan módon (500 milla feletti is lehet). Ki lehet ezt valamilyen módon használni? Pl: area dmg-el kombinálva vagy egyéb változatok? :)
 
 
 
 

Toldimiki

jún. 30., 19:48
It's a busy day for Battle.net!
Hát kéremszépen már a launcher-ben is sorba kell állni??? XD 10 perc
 
 
 
 
Inarius  

Arra mindig, főleg ha közelharcos karaktered van. Jelentősen megnöveli a sebzést. Egyébként 8 yardos körzetben 20% eséllyes annyi százalékkal nyomja meg a sebzést amekkora érték van az Area dmg-en. Érdemes rá pakolni:-)))


 

LordLuigi

jún. 30., 19:02
Köszi az infót. :) Eddig hanyagoltam, de akkor most már más szemmel tekintek rá. :)
 
 
 
 

Inarius

jún. 30., 18:45

Arra mindig, főleg ha közelharcos karaktered van. Jelentősen megnöveli a sebzést. Egyébként 8 yardos körzetben 20% eséllyes annyi százalékkal nyomja meg a sebzést amekkora érték van az Area dmg-en. Érdemes rá pakolni:-)))


 
 
 
 

LordLuigi

jún. 30., 09:26
Üdv!

Area dmg-ről valaki le tudná írni, hogy pontosan mi is az? Hogyan hat? Mikor érdemes rá pakolni vagy milyen buildhez hasznos?

 
 
 
 
noavatar
Feenty  Szerintem csak rosszkor rossz nehézségi szinten rossz opcióval kerestél csapatot publicban!

Próbáld a Fórum/keresgélő topicot barátok/csapat keresésre!
https://www.diablohungary.hu/forum/keresgelo
 

SzaszaHun

jún. 29., 12:04
Értem köszi!
 
 
 
 
SzaszaHun  Sziasztok!Még új vagyok a Diablo 3-ban és szeretnék co-op-ozni de amikor próbáltam a private server-t publicra tenni nem csatlakoztak rám amikor meg én akartam publicrol csatlakozni akkor meg nem tudtam senkire mert senkit nem talált.Hogy van ez most akkor?Esetleg valakinek lenne kedve velem játszani?
 

Feenty

jún. 29., 00:47
Szerintem csak rosszkor rossz nehézségi szinten rossz opcióval kerestél csapatot publicban!

Próbáld a Fórum/keresgélő topicot barátok/csapat keresésre!
https://www.diablohungary.hu/forum/keresgelo
 
 
 
 
noavatar

SzaszaHun

jún. 28., 22:25
Sziasztok!Még új vagyok a Diablo 3-ban és szeretnék co-op-ozni de amikor próbáltam a private server-t publicra tenni nem csatlakoztak rám amikor meg én akartam publicrol csatlakozni akkor meg nem tudtam senkire mert senkit nem talált.Hogy van ez most akkor?Esetleg valakinek lenne kedve velem játszani?
 
 
 
 
vzoltan84  a craftoláshoz már nem kell. add el és darabonként 50.000 goldot kapsz érte.

:)

 

SlipKnoTiaN666

jún. 27., 23:11
Amire válaszoltál, annál most akkor rare, vagy legendary alapanyagra kell gondolni?? :D (nekem csak az alap játék van meg)
 
 
 
 
Feenty  Szerintem igen. Elég sok a limitálás a starterben ami nem fér össze az új tartalmakkal.
 

Razielzed

jún. 27., 16:26
Értem,köszi
 
 
 
 
Razielzed  Sziasztok!

Még új vagyok a D3-ban és lenne egy kérdésem:Csak akkor tudom választani a test realmet,ha már upgrade-elve a van a játék starter csomagról fullra?

 

Feenty

jún. 27., 16:23
Szerintem igen. Elég sok a limitálás a starterben ami nem fér össze az új tartalmakkal.
 
 
 
 
Rimidian2481  A grafikai beállításokon túl vagyok:) Igen wifin keresztül játszok, ping 21ms,15mb,3mb.
Nem tudom milyen értéktől számít magasnak.
 

Feenty

jún. 27., 16:21
Még esetleg azzal javíthatsz a teljesítményen, ha frissíted a drivereket ha netalán nem lennének naprakészek.
Főleg a VGA és a Chipset driverre gondolok.
 
 
 

Diablo videók

 

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Szavazás

Diablo képekben

 
 

Diablo a facebookon

 

A Diablo hírei

 

5 éves a Diablo és a Diablo Hungary

Bár mi tegnap lettünk hivatalosan 5 évesek, a Diablo III viszont ma! Szóval Boldog születésnapot mind a kettőnknek!
június 21. - diablohungary.hu

Betekintés: Challenge Rift

Mi az a Challenge Rift és milyen kihívásokat állít felénk? A Blizzard betekintőjének következő részét ezen kérdések feltárásának szánta.
június 21. - diablohungary.hu

Necromancer kampány animáció

Percekkel ezelőtt gurult ki a hivatalos facebook oldalra az alábbi videó, amely az új karakter kampányához tartozik. Sötétnek sötét, erősnek erős, mi kell még?
június 21. - diablohungary.hu

Minden amit a Season -ről tudni kell

Számos cikkben írtunk már arról, hogy mit is tartogat számunkra a 2.1 -es patch; volt már szó a season-röl is hírmorzsák keretében. Most azonban egy csokorba foglalva részletesen megnézzük miről is szól valójában és mi mindent tartogat számunkra.
január 30. - diablohungary.hu

Crusader Karakterbemutató

Üdvözöllek Kalandor! Ebben a bemutatóban megismerkedhetsz a Crusaderrel! Teljes leírást olvashatsz a Reaper of Souls új kasztjáról, amibe beletartozik története és összes eddigi skillje. Mindez teljesen magyarul. Frissítve a 2.1 -es javításnak megfelelően
január 30. - diablohungary.hu