Chat
Online
Chat now
1128 látogató
 
vissza az oldal tetejére

Diablo hírek

 

Partnereink

 

 

 

 

Diablo fórumok

 
Diablo 2
506 hozzászólás
Az utolsó remény
173 hozzászólás
Magyar Diablo III Klánok
94 hozzászólás
Elsősegély
197 hozzászólás
Diablo Hungary
215 hozzászólás
Diablo 1
18 hozzászólás
Három szavas történet
249 hozzászólás
Diablo 3
1959 hozzászólás

Új Diablo játékosok

 

Kedvelt Diablo cikkek

 
Diablo III - Demon Hunter
99514 megtekintés
 
Diablo III - Barbár
98008 megtekintés
 
Diablo III - Wizard
97922 megtekintés
 
Diablo III - Monk
88048 megtekintés
 
Diablo III - Crusader
78010 megtekintés
 
Diablo III - Witch Doctor
76028 megtekintés
 
 
Mi az a Diablo?
45463 megtekintés
 
Minden a Legendary Gemekről
44888 megtekintés
 
 

Beszéd téma

 
Minden a Legendary Gemekről
114 hozzászólás
 
Patch 2.1.1 - Magyarul
91 hozzászólás
 
Minden a Kanai’s Cube -ról
72 hozzászólás
 
 
Indul a Lottó!
57 hozzászólás
 
 

Johnson hozzászólt a(z) Diablo 2 témájú fórumban. április 27.
 

Fórum

 

Diablo 3

A Diablo 3 -al kapcsolatban.
 
Eddig 1827 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
 

xjj

febr. 15., 11:02
A könyv önmagában nem elég, kulcsokat kell gyűjtögetni. Ha azok megvannak, akkor 4féle portált nyithatsz, ahol meg überbossok várnak és szerveket dobhatnak. Ha megvan a 4féle szerv, akkor abból meg hellfire amulettet v. gyűrűt lehet csinálni. Bővebb leírás itt h mit és merre kell csinálni: https://www.diablowiki.net/Infernal_Machine Jó gyűjtögetést, de készülj fel h hosszú időbe tart rendes hellfire amura lelni... ;)
 
 
 
 

Geo

febr. 15., 10:54
Üdv!

https://kepfeltoltes.hu/150215/plan_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Táltam egy könyvet amivel portal device, lehet legyártani a kovácsnál. Azt látom, hogy ritka összezetevökből lehet kirakni, és 4 féle van.
Erről valhol van magyar leírás, mit kel csinálni, és hol kelll beszerezni a hozzávalókat?  És persze mi vár bent?  :)
 
 
 
 
noavatar

saska1600

febr. 12., 18:31
A játék eddig végig 60 FPS-es futott de most valamiért visszaesett ilyen 30 közelire és hiába viszem le az összes beállítást minimumra akkor se lesz sokkal több mint 35FPS. Erra van valami megoldás?
 
 
 
 

Geo

febr. 11., 21:01
Oh nagyszerű, köszönöm az infót!
 
 
 
 
Geo  Üdv!

Erről tud valaki írni valami infót? Többször használatos, pontosan mit is tud? Köszi!
https://kepfeltoltes.hu/150211/Poti_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
 

Envo

febr. 11., 20:55
Ez egy gyógyital amit be tudsz rakni oda alulra, a gyorsgombra, és mivel "feneketlen", ezért nem fogy ki sosem, + 25% élet alatt 15% erőforrást is visszatölt
 
 
 
 

Geo

febr. 11., 20:51
Üdv!

Erről tud valaki írni valami infót? Többször használatos, pontosan mit is tud? Köszi!
https://kepfeltoltes.hu/150211/Poti_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
 
 
 
 

Liteon

febr. 11., 07:52
Tegnap este volt egy blizzard beszélgetős adás a twitch-en nézte valaki? Ha igen összefoglalná miről is volt szó (nem valami jó az angolom). Előre is köszi.
 
 
 
 

Carnage

febr. 10., 17:35
sikerült :) annyi,hogy nem az amerikaiba kellett /vagyis abba nem tudtam/ hanem az ázsiaiba.Köszönöm! :)
 
 
 
 

Geo

febr. 10., 12:24
Üdv. Nálam is ez volt a gond a kieg-el.. lépj át bejelentkezéskor az amcsi szerverre, majd kilog, és vissza euszerver. Nálam ez oldotta meg a problémát, és a hivatalos support tanácsolta ezt.. be is vált  :) Sokan írták, hogy kliensből ki log és vissza megoldja, nálam az nem vezettet eredményre..
 
 
 
 

Carnage

febr. 10., 09:32
üdv. olyan problémám merült fel a játékkal kapcsolatba hogy a kiegészítőt aktiváltam de viszont nem lép át arra a játék de azt jelzi hogy aktív. nem tudod ilyenkor mi lehet a gond?  

 
 
 
 
noavatar

Szaby1029

jan. 30., 21:03
Meg van, köszi szépen :)
 
 
 
 
Szaby1029  Sziasztok! Tudja valaki, hogy a skilleket hogyan lehet változtatni az egérgombokét?
 

Morzan

jan. 30., 20:57
Menj bele az Optionsbe és ott keresd meg az Elective mod -ot. Azt pipáld be. Utána jobb klikk a skill kockájára és ki tudod választani mi legyen ott.
 
 
 
 
noavatar

Szaby1029

jan. 30., 20:54
Sziasztok! Tudja valaki, hogy a skilleket hogyan lehet változtatni az egérgombokét?
 
 
 
 

xjj

jan. 20., 19:58
Inarius Mephisto egyik templomát ostromolta, Izual (Tyrael hadnagyaként, az ő akarata ellenére) meg egyenesen a Hellforge-ot (Hephasto).
 
 
 
 

Inarius

jan. 20., 19:33
Nincs keverés. Inarius ostromolta a poklot.
 
 
 
 

xjj

jan. 20., 18:55
A jó történet motivál abban h haladjak előre a játékban. Abban igazatok van h egy hack&slash játéknál ennek az érdekessége az első (esetleg 2.) végigjátszás során kimerül, mert a fő szempont úgyis az h élvezetes legyen az utána történő cuccszerzés is. Ha megnézed, azért elég nagy hangsúlyt fektettek a háttérvilág kidolgozására, szóval ez nekik is szempont, ami jó, csak a D3-ban produkált végeredménnyel kapcsolatban fejtettem ki az elégedetlenségem. A kiegészítők számát illetően nem hiszem h sokáig el fognak menni, mert ez nem WoW. És bármennyire wowosodott a játék a 2. részhez képest, azért ők sem tudnak bizonyos határokat átlépni. Úgy gondolom h ESETLEG lesz még egy kiegészítő, de utána már úgysem kiegészítőben fognak gondolkozni, hanem a leendő 4. részt kezdik majd el fejleszteni. Mivel egy jól futó franchise-ról van szó, nyilván tovább fejik majd a tehenet.
 
 
 
 

lived

jan. 20., 16:11
LordLuigival értek egyet.
Amíg megy a szekér addig fogják tolni azt.
Ha 2. kieg. után is lesz még igény rá akkor ott lesz 3. 4. és így tovább.
 
 
 
 

LordLuigi

jan. 20., 08:48
Ok, fontos, hogy legyen egy jó alaptörténet, de szerintem sokkal lényegesebb, hogy élvezhető és tartalmas játékot kapjunk, amivel szórakoztató játszani. Mert végeredményben ez a lényeg. Vagy nem?
 
 
 
 
Inarius  Na de kérem, Inarius mint főgonosz? Ő csak megbotlott, mikor Hephastóval ( angyali sereg hadnagya) megostromolta a pokoli kohót, továbbá a gőgje áldozatává vált. Megkínozva, szemhéjait letépve kifeszítve nézi önmagát, amelyet a démonok tettek vele. Főgonosznak van még bőven a démoni hordák irányítói között. Lilith meg, csak azért lett megbélyegezve mert nem volt hajlandó Ádámmal úgy szeretkezni, hogy ő van alul. Lilith az első nő volt és kitaszították. Az alapötletről csak annyit, hogy szép lassan de visszatérünk  a d2-höz amit nem igazán tudtak übereleni.
 

xjj

jan. 19., 18:58
Nem is tudom, nekem nem hiányzik még egy kiegészítő. Tartalom? - igen, az hiányzik. De már olyan mértékben szétbarmolták az eredeti történetet, jobbra-balra retconoltak h nehezen követhető h mi is volt az eredeti lore. Ezt nem tudom megbocsátani. És félek h ha folytatnák a sztorit, mindez rosszabbodna.
 
 
 
 
Inarius  Na de kérem, Inarius mint főgonosz? Ő csak megbotlott, mikor Hephastóval ( angyali sereg hadnagya) megostromolta a pokoli kohót, továbbá a gőgje áldozatává vált. Megkínozva, szemhéjait letépve kifeszítve nézi önmagát, amelyet a démonok tettek vele. Főgonosznak van még bőven a démoni hordák irányítói között. Lilith meg, csak azért lett megbélyegezve mert nem volt hajlandó Ádámmal úgy szeretkezni, hogy ő van alul. Lilith az első nő volt és kitaszították. Az alapötletről csak annyit, hogy szép lassan de visszatérünk  a d2-höz amit nem igazán tudtak übereleni.
 

xjj

jan. 19., 18:55
Nah, kevered Izuallal. Ő ostromolta Hephiéket.
 
 
 
 

LordLuigi

jan. 19., 17:06
Lehet, hogy alapból 2 kiegészítőt mondtak anno, de mint tudjuk a szükség törvényt bont. A játék pedig már rengeteget változott az alapverzió megjelenése óta. Hozzá teszem előnyére. Mivel a WOW-hoz hasonlóan úgy tervezték meg, hogy állandó internetkapcsolat kell hozzá és mint tudjuk ott már a sokadik kieg megy, így elképzelhető, hogy itt is több lesz 2-nél. A felhasználók igénye lesz szerintem a döntő ebben is. A színárnyalat és a következő kieg pedig lehetne kicsit "komolyabb", "félelmetesebb", mint a korábbiak, bár azokkal sincs bajom.
 
 
 
 

Envo

jan. 19., 14:29
És még azon is szoktunk spekulálni hogy milyen "színű" lenne a kieg. A RoS-on végig ott volt a halvány kékes árnyalat, mint ismertetőjel, a dzsungel miatt lehet hogy ez ilyen zöldes lesz, de én még egy sötétlilát is el tudnék képzelni, nem volt annyira gyakori szín a Diabloban.
 
 
 
 

Envo

jan. 19., 14:23
4 kiegészítő? ez még viccnek is rossz. Alapból úgy volt volt h 2 lesz, és szerintem az pont jó is. Meglévő karaktereket szerintem (Amazon, Druida) felesleges felhozni játszható karakternek, mivel az eddigiek sem olyanok voltak, kivéve a barbár. Alakváltásra ott az Archon, Amazonnak a DH, Necronak a WD, Palanak a Crusa, ezek persze sarkítások, de a párhuzam nem véletlen, a mostani karakterek az előzőek mixelése. A kiegészítő helye miatt is lehetnek párhuzamok. Például a RoS-ban a a háttérsztorinak köszönhetően jött a képbe a Crusa. Ha a források hitelesek, mindenki a Skolvos Isles-t várja kiegnek, amire több utalás is volt. A szigetről volt Concept Art, plusz az új Horadrim tagja (Tyrael mellett Adv. mode-ban), mindig arról beszél hogy egységeket küldtek oda, de nagyon veszélyes hely. Tuti, hogy majd oda fogunk utazni egyszer. Ebből következik például (amit már mi spekuláltunk haverral), hogy a sziget miatt ez egy erdős dzsungeles act lenne, ami pont beleillene a képbe az eddig actokban nem volt hasonló. Volt már havas, sötét mező, menny, pokol szerű hely, sivatag. E miatt például mi azt gondoltuk, hogy az Amazon amit sokak várnak, inkább egy follower szerepet kapna, negyedik followernek, azokra is ráférne egy kis frissítés. Játszható karaktert szerintem szinte lehetetlen megjósolni, RoS-ban még könnyű is volt amiatt hogy csak egy STR-es volt. Talán lehet reménykedni, hogy 2 karaktert csinálnak utolsó kieg lévén, de szerintem erre sincs sok esély. Démon szerű karakter nem nagyon illene a képbe, mivel úgy fejeződött be a RoS (sztori) *SPOILER* hogy mindenki fél a Nephalemtől, hogy melyik irányba fog "billenni" az akarata, vajon ő lesz az aki mindenkit megment, vagy mindenkit elpusztít, mivel bebizonyította, hogy az angyalokat is könnyűszerrel legyőzi. Szóval maga az összes eddigi karakter féldémon félangyal, (már csak a nephalem alap sztorija miatt is amit a RoS lore-jából minden ember meg is ismert a Pandemoniumi könyvekből). Az magát a RoS rúgná seggbe ha nem ezen a vonalon menne tovább. Ez számomra egy újabb kérdőjelet et fel, hogy lehet e majd oldalt választani, és ez milyen bónuszokkal járna? Bele mernek rakni olyan dolgok a karakterfejlődésbe amit nem lehet megfordítani? Mert ugyebár az volt a D3 alapelve, hogy a karaktered újra tudod konfigurálni a nulláról maximum szinten is, és ez ezzel szembemenne. Valószínű egy év múlva, vagy majd ősz végén a Blizzconon többet fogunk tudni
 
 
 
 

lived

jan. 19., 09:13
Ezek csak ötletek, meg úgy sem mi hozzuk meg a döntéseket :D

Skovos egyébként reális szerintem mint köv. act színhely.

Inariusékat csak azért hoztam fel, mert már a RoS idején is voltak mások is akik rá (ha Lilithre nem is) gondoltak mint fő boss, ill. az act 5 végén a porgatóriumban olvashatjuk bejegyzéseiket.

Egyébként miután a Black Soulstone szét esett, ezután bármely régebbi boss-t visszahozhatják.

Egy újabb kiegig ténylegesen jönnek még patch-ek amikkel elleszünk. Ne feledjük hogy jön egy új pálya új szörnyekkel, set itemekkel. Míg megérkezik az új kieg addig ilyen plusz pálya hozzá adások simán jöhetnének.

Én például egy kis pokolbéli járkálásnak nem mondanék nemet, de szerintem azt a végére tartogatják.
 
 
 
 

LordLuigi

jan. 19., 09:04
Bár nekem személy szerint bejön a D3, főleg, hogy időközönként fenntartják az érdeklődést némi módosításokkal. De hangulatban a D2 verhetetlen, még nem találkoztam ahhoz hasonló játékkal! :)
 
 
 
 

Inarius

jan. 19., 08:41
Na de kérem, Inarius mint főgonosz? Ő csak megbotlott, mikor Hephastóval ( angyali sereg hadnagya) megostromolta a pokoli kohót, továbbá a gőgje áldozatává vált. Megkínozva, szemhéjait letépve kifeszítve nézi önmagát, amelyet a démonok tettek vele. Főgonosznak van még bőven a démoni hordák irányítói között. Lilith meg, csak azért lett megbélyegezve mert nem volt hajlandó Ádámmal úgy szeretkezni, hogy ő van alul. Lilith az első nő volt és kitaszították. Az alapötletről csak annyit, hogy szép lassan de visszatérünk  a d2-höz amit nem igazán tudtak übereleni.
 
 
 
 
lived  

Van ötletetek, hogy mit lehetne bele tenni egy esetleges kiegészítő(k)be?

Haverommal gondolkoztunk elsősorban, hogy milyen új karakterek jöhetnének bele a játékba.

Alapból 3 is az eszünkbe jutott.

Lehetne egy amazon, ami dex alapú. Félig melee félig ranges karakter. Lándzsákat, ill. hosszúíjakat (semmi kép sem nyílpuska ugyebár, mert arra ott a DH). Skilleket nagyon nem veséztünk ki, de azok valamilyen szinten adottak már.

Akkor jöhetne egy druidaszerű alak is, nem muszáj druidának lennie, de a D2-höz hasonlóan ő is legyen alakváltó. Intelligentes legyen és melee karakter. Lehet, mondjuk 2 alakja, amivé áttudna változni. Ezek nem lennének idő limitesek, tehát folyamatosan abban az alakban tudna maradni. A Skilljeit lehetne úgy rakosgatni, hogy például egyes skillek csak abban a bizonyos alakban működnének. Persze lennének szabadon pakolható skillek is. Ugyan így set itemek is lennének mind két alakhoz, amik csak arra a két alakra lennének hatással.

A harmadik karakter szerintem igazán érdekessé tenné a játékot. Én például csak két kiegészítővel később, tehát miután az „amazon” ill. a „druida” kiegészítők lementek, egy harmadikba tenném bele (szám szerint ez lenne a 4. kieg.)

Ez nem más, mint egy démon lehetne, vagy valamilyen szörny.

Strength-es lenne és elsősorban melee karakter. Tudna lényeket idézni, más szörnyeket maga mellé állítani. De én például pár szörny ill. elit pack afixét is hozzá tenném a skill fájához, persze némi módosítással

Szerintem igazán üdítő színfolt lenne egy játszható démon a játékban. Egy démon, aki elhagyta a poklot és az emberek oldalára állt.

Egy következő kiegbe az amazont tenném bele. Alapból volt már szó hogy bele akarták tenni Skovost a játékba. Ha emlékeztek rá Tyrael és a Horadriames ürge beszélgetnek is róla a D3-ban hogy elküldtek egy csapatot Skovosra de semmi hír róluk. Már a Blizzard is így gondolkozik valszeg hogy lesz köv. kieg és az talán pont Skovosban fog játszódni. Fő gonoszoknak lilith és inariust tenném bele. Pontosan nem gondolkoztam az indítékukon miért pont arra és miért pont ők, de szerintem jöhetnének már végre. Ami színfolt lenne, hogy a végén nem egyikükkel, hanem egyből mindkettővel meg kellene küzdeni.

Jó lenne még pár régebbi boss-t visszahozni, de nem biztos, hogy a nép annyira vevő rá. Mondjuk én örültem újra harcolni Skeleton Kinggel és Butcherrel is.

Ha nem is fő bossként a kiegészítők végén, de a pálya közbeni boss-nak be lehetne rakni őket.

 

LordLuigi

jan. 19., 08:37
Üdv!


Talán legkorábban jövő év elején jöhet szerintem a következő kieg. Most még egy jó darabig elleszünk az új patch miatti itemek farmolásával és karakterépítéssel, de lehet még bedobnak 1-2 nagyobb patch-t.


Új karakteren már én is gondolkodtam, szerintem az alakváltós druida lenne a legjobb választás, ami különbözik a többitől. A DH mellett már nem nagy változás egy amazon. 


A démon karakter érdekesen hangzik.

 
 
 
 

!ParaDoxx

jan. 19., 08:30
Egy Druida, vagy valamilyen alakváltó karakter szerintem is jó lenne.
Ugyancsak tetszik a végső harcnál az egyszerre 2 boss-szal történő küzdelem.
Kíváncsi vagyok, hogy egyáltalán mikorra terveznek új kiegészítőt kiadni.
 
 
 
 

lived

jan. 19., 07:52

Van ötletetek, hogy mit lehetne bele tenni egy esetleges kiegészítő(k)be?

Haverommal gondolkoztunk elsősorban, hogy milyen új karakterek jöhetnének bele a játékba.

Alapból 3 is az eszünkbe jutott.

Lehetne egy amazon, ami dex alapú. Félig melee félig ranges karakter. Lándzsákat, ill. hosszúíjakat (semmi kép sem nyílpuska ugyebár, mert arra ott a DH). Skilleket nagyon nem veséztünk ki, de azok valamilyen szinten adottak már.

Akkor jöhetne egy druidaszerű alak is, nem muszáj druidának lennie, de a D2-höz hasonlóan ő is legyen alakváltó. Intelligentes legyen és melee karakter. Lehet, mondjuk 2 alakja, amivé áttudna változni. Ezek nem lennének idő limitesek, tehát folyamatosan abban az alakban tudna maradni. A Skilljeit lehetne úgy rakosgatni, hogy például egyes skillek csak abban a bizonyos alakban működnének. Persze lennének szabadon pakolható skillek is. Ugyan így set itemek is lennének mind két alakhoz, amik csak arra a két alakra lennének hatással.

A harmadik karakter szerintem igazán érdekessé tenné a játékot. Én például csak két kiegészítővel később, tehát miután az „amazon” ill. a „druida” kiegészítők lementek, egy harmadikba tenném bele (szám szerint ez lenne a 4. kieg.)

Ez nem más, mint egy démon lehetne, vagy valamilyen szörny.

Strength-es lenne és elsősorban melee karakter. Tudna lényeket idézni, más szörnyeket maga mellé állítani. De én például pár szörny ill. elit pack afixét is hozzá tenném a skill fájához, persze némi módosítással

Szerintem igazán üdítő színfolt lenne egy játszható démon a játékban. Egy démon, aki elhagyta a poklot és az emberek oldalára állt.

Egy következő kiegbe az amazont tenném bele. Alapból volt már szó hogy bele akarták tenni Skovost a játékba. Ha emlékeztek rá Tyrael és a Horadriames ürge beszélgetnek is róla a D3-ban hogy elküldtek egy csapatot Skovosra de semmi hír róluk. Már a Blizzard is így gondolkozik valszeg hogy lesz köv. kieg és az talán pont Skovosban fog játszódni. Fő gonoszoknak lilith és inariust tenném bele. Pontosan nem gondolkoztam az indítékukon miért pont arra és miért pont ők, de szerintem jöhetnének már végre. Ami színfolt lenne, hogy a végén nem egyikükkel, hanem egyből mindkettővel meg kellene küzdeni.

Jó lenne még pár régebbi boss-t visszahozni, de nem biztos, hogy a nép annyira vevő rá. Mondjuk én örültem újra harcolni Skeleton Kinggel és Butcherrel is.

Ha nem is fő bossként a kiegészítők végén, de a pálya közbeni boss-nak be lehetne rakni őket.

 
 
 
 

Varga Attila

jan. 14., 19:41
aham azért köszi :)
 
 
 

Diablo videók

 

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Szavazás

Diablo képekben

 
 

Diablo a facebookon

 

A Diablo hírei

 

5 éves a Diablo és a Diablo Hungary

Bár mi tegnap lettünk hivatalosan 5 évesek, a Diablo III viszont ma! Szóval Boldog születésnapot mind a kettőnknek!
június 21. - diablohungary.hu

Betekintés: Challenge Rift

Mi az a Challenge Rift és milyen kihívásokat állít felénk? A Blizzard betekintőjének következő részét ezen kérdések feltárásának szánta.
június 21. - diablohungary.hu

Necromancer kampány animáció

Percekkel ezelőtt gurult ki a hivatalos facebook oldalra az alábbi videó, amely az új karakter kampányához tartozik. Sötétnek sötét, erősnek erős, mi kell még?
június 21. - diablohungary.hu

Minden amit a Season -ről tudni kell

Számos cikkben írtunk már arról, hogy mit is tartogat számunkra a 2.1 -es patch; volt már szó a season-röl is hírmorzsák keretében. Most azonban egy csokorba foglalva részletesen megnézzük miről is szól valójában és mi mindent tartogat számunkra.
január 30. - diablohungary.hu

Crusader Karakterbemutató

Üdvözöllek Kalandor! Ebben a bemutatóban megismerkedhetsz a Crusaderrel! Teljes leírást olvashatsz a Reaper of Souls új kasztjáról, amibe beletartozik története és összes eddigi skillje. Mindez teljesen magyarul. Frissítve a 2.1 -es javításnak megfelelően
január 30. - diablohungary.hu