Chat
Online
Chat now
596 látogató
 
vissza az oldal tetejére

Diablo hírek

 

Partnereink

 

 

 

 

Diablo fórumok

 
Elsősegély
197 hozzászólás
Az utolsó remény
170 hozzászólás
Diablo 2
494 hozzászólás
Diablo Hungary
215 hozzászólás
Diablo 1
18 hozzászólás
Három szavas történet
249 hozzászólás
Magyar Diablo III Klánok
92 hozzászólás
Diablo 3
1959 hozzászólás

Új Diablo játékosok

 

Kedvelt Diablo cikkek

 
Diablo III - Demon Hunter
95862 megtekintés
 
Diablo III - Barbár
94612 megtekintés
 
Diablo III - Wizard
94307 megtekintés
 
Diablo III - Monk
85910 megtekintés
 
Diablo III - Crusader
74440 megtekintés
 
Diablo III - Witch Doctor
73558 megtekintés
 
 
Minden a Legendary Gemekről
43347 megtekintés
 
Mi az a Diablo?
43276 megtekintés
 
 

Beszéd téma

 
Minden a Legendary Gemekről
114 hozzászólás
 
Patch 2.1.1 - Magyarul
91 hozzászólás
 
Minden a Kanai’s Cube -ról
72 hozzászólás
 
 
Indul a Lottó!
57 hozzászólás
 
 

ocsi79 hozzászólt a(z) Elsősegély témájú fórumban. tegnap
 

Diablo II Küldetések

 
Az alábbiakban a negyedik - és Diablo II Classic esetén egyben utolsó - fejezet küldetéseinek leírását olvashatod.

Ebben a fejezetben a többivel ellentétben csupán három küldetést találsz. No persze ez nem jelenti azt, hogy egyszerű dolgod lenne a Pokolban, sőt... 

The Fallen Angel 
(A Bukott Angyal) 

Miután megérkeztél az erődbe, menj Tyraelhez, mert mondanivalója van számodra. Sok ideje már, hogy egyik legkiválóbb hadnagyát, Izualt a sötétség erői elfogták, árulásra kényszerítették, majd pedig egy démon testébe börtönözték. Feladatod az, hogy kiszabadítsd Izualt és megöld a lelkét fogva tartó démont. 

Izualt nem kell különösebben keresni, anélkül is össze fogsz vele futni valahol a Plains of Despair pályán. Ügyelj arra, hogy ne legyen ott más szörny, amikor megküzdesz vele, mert nagyon szívós, úgyhogy sokáig kell majd harcolnod vele. Távolról Frost Novával, közelről pedig a kardjával támad.

A démon halála után Izual lelke kiszabadul és elmondja neked, hogy Tyrael hatalmas hibát követett el, amikor megbízott benne, ő ugyanis elárulta a Legfőbb Gonoszoknak, hogyan tehetnek szert nagyobb hatalomra a lélekkövek segítségével. Azt is megtudhatjuk tőle, hogy ő segített a három főgonosznak a terv kidolgozásában, melyben őket a halandók világába száműzték, hogy így kaparinthassák meg a lélekköveket. Izual elmondása alapján eddig minden a terv szerint halad, a három testvér a halandók világát a Pokol birodalmába be fogja olvasztani, nekünk halandóknak pedig annyi. Na persze... 

Ez mind mellékes, ugyanis a sztori menetét nem te befolyásoltad, az meg Tyrael baja, hogy palira vették. Az viszont számunkra sokkal fontosabb, hogy a küldetés teljesítéséért kapsz az arkangyaltól két skillpontot! :) 


Hell's Forge 
(A Pokol Kohója) 

Mephisto lélekkövének megmutatása után Cain adja neked a Hell's Forge küldetést. A három testvér hatalmát hogy megtörd, el kell pusztítanod a lélekköveiket, ez azonban csak egy módon lehetséges, ha széttöröd őket a pokoli kovácsműhelyben. Vedd tehát magadhoz Mephisto lélekkövét és indulj neki a Lángoló Folyónak, a River of Flame-nek. Amennyiben Mephi lélekkavicsát otthagytad volna a Kurast-i templomban, nincs semmi gond, ugyanis Cain papa gondolt erre az eshetőségre is, és magához vette a követ, amit itt odaad neked... :) 

A Poklot járva onnan tudhatod, hogy megtaláltad a Hellforge-ot, hogy az első fejezetben megismert kovács egyik felturbózott rokona, Hephasto, a Pokol kovácsa siet eléd, hogy üdvözöljön. Próbáld meg őt és az ott lévő többi szörnyet külön elintézni, mert nagyon erős a kovács. Hatalmasakat üt, úgyhogy ha teheted, maradj távol tőle.

Miután végeztél Hephastoval, kiesik kezéből a kalapácsa, melyet vegyél kézbe, tedd az emelvényen lévő üllőre a lélekkövet, majd üsd szét. És most jön a jutalom: a lélekkő egy csomó drágakőre és egy rúnára esik szét (ez hell fokozaton is legfeljebb egy Gul lehet). Érdemes a küldetést teljesítőnek mindig kilépni a party-ból, mert ha többen vagytok, akkor osztozni kell a jutalmon... Egyébként mint az az Epilógusból kiderül, Diablo lélekkövének is ez lesz a sorsa. Azért persze nem kapunk se köveket, se rúnát... 


Terror's End 
(A Rettegés Vége) 

Az egész játék egyik legfontosabb küldetését Tyrael adja, miután Mephisto lélekkövét megsemmisítetted. A lényege nagyon egyszerű: öld meg Diablot. Ehhez a Chaos Sanctuary-ben (Káosz Szentélye) lévő öt pecsétet kell felnyitnod, amiből három kinyitása után egy-egy szörnycsapat jelenik meg, egy-egy góré vezetésével. Miután végeztél minddel, hatalmas földrengések közepette megjelenik a középső nagy, fekete pentagrammában a Rettegés Ura, Diablo. 

Diablo sokat változott az első rész óta. Most egyedül jön ellened, azonban még így is kemény "Dió" lesz :) A földrengések után célszerű elszaladni egy távoli zugba, majd pedig felmenni a városba átöltözni. Az Öreg tűzzel és villámvarázslatokkal fog ellened támadni, valamint fagyasztó ütése is van, de ez nem túl veszélyes. A villámja (ami egyébként fizikai sebzést is okoz) szerencsére nem olyan veszélyes, ha van megfelelő villámellenállásunk (pl. 75%). A lávafolyamát viszont kerüld, és így is legyen maximumon a tűzellenállásod.

Valószínűleg menet közben fel kell majd menned a városba italokért, és elég könnyen meg is halhatsz, a legközelebbi waypoint pedig innen messze van, ezért ügyelj arra, hogy egy Town Portal mindig legyen nyitva - de valahol távol Diablotól, ugyanis ő egész egyszerűen néhány csonttal elzárja őket. 

Miután Diablo legyőzetett, egy rakás cucc esik ki belőle. Vidd fel és azonosítsd a Diabloból kiesett holmikat, majd menj a rád várókhoz. Tyrael és Cain is mondani akarnak valamit, de persze csak a szokásos vállveregetés. Diablo II Classic esetén a játék itt véget ér, a LoD kiegészítő esetén azonban Tyrael megnyit neked egy vörös portált, ami a barbárok városába, Harrogathba visz.

Diablo videók

 

Ajánló

 

Utolsó hozzászólások

 

Szavazás

Diablo képekben

 
 

Diablo a facebookon

 

A Diablo hírei

 

5 éves a Diablo és a Diablo Hungary

Bár mi tegnap lettünk hivatalosan 5 évesek, a Diablo III viszont ma! Szóval Boldog születésnapot mind a kettőnknek!
június 21. - diablohungary.hu

Betekintés: Challenge Rift

Mi az a Challenge Rift és milyen kihívásokat állít felénk? A Blizzard betekintőjének következő részét ezen kérdések feltárásának szánta.
június 21. - diablohungary.hu

Necromancer kampány animáció

Percekkel ezelőtt gurult ki a hivatalos facebook oldalra az alábbi videó, amely az új karakter kampányához tartozik. Sötétnek sötét, erősnek erős, mi kell még?
június 21. - diablohungary.hu

Minden amit a Season -ről tudni kell

Számos cikkben írtunk már arról, hogy mit is tartogat számunkra a 2.1 -es patch; volt már szó a season-röl is hírmorzsák keretében. Most azonban egy csokorba foglalva részletesen megnézzük miről is szól valójában és mi mindent tartogat számunkra.
január 30. - diablohungary.hu

Crusader Karakterbemutató

Üdvözöllek Kalandor! Ebben a bemutatóban megismerkedhetsz a Crusaderrel! Teljes leírást olvashatsz a Reaper of Souls új kasztjáról, amibe beletartozik története és összes eddigi skillje. Mindez teljesen magyarul. Frissítve a 2.1 -es javításnak megfelelően
január 30. - diablohungary.hu
 
Cached at 03:19:53