Chat
Online
Chat now
631 látogató
 
vissza az oldal tetejére

Diablo hírek

 

Partnereink

 

 

 

 

Diablo fórumok

 
Elsősegély
197 hozzászólás
Az utolsó remény
170 hozzászólás
Diablo 2
494 hozzászólás
Diablo Hungary
215 hozzászólás
Diablo 1
18 hozzászólás
Három szavas történet
249 hozzászólás
Magyar Diablo III Klánok
92 hozzászólás
Diablo 3
1959 hozzászólás

Új Diablo játékosok

 

Kedvelt Diablo cikkek

 
Diablo III - Demon Hunter
95862 megtekintés
 
Diablo III - Barbár
94613 megtekintés
 
Diablo III - Wizard
94309 megtekintés
 
Diablo III - Monk
85910 megtekintés
 
Diablo III - Crusader
74440 megtekintés
 
Diablo III - Witch Doctor
73558 megtekintés
 
 
Minden a Legendary Gemekről
43347 megtekintés
 
Mi az a Diablo?
43277 megtekintés
 
 

Beszéd téma

 
Minden a Legendary Gemekről
114 hozzászólás
 
Patch 2.1.1 - Magyarul
91 hozzászólás
 
Minden a Kanai’s Cube -ról
72 hozzászólás
 
 
Indul a Lottó!
57 hozzászólás
 
 

ocsi79 hozzászólt a(z) Elsősegély témájú fórumban. tegnap
 

Diablo II Barbár Skillek

 
Ezen az oldalon a barbár mesterfokú harci képzettségeinek leírását találod. Ezek mindegyike passzív skill.
A barbár az egyetlen kaszt, kinél egy egész ágat csak passzív képességek foglalnak el. Itt található 6 fegyverosztály mesterfokú fegyverhasználata mellett a sebesség és a kitartás, a védelem és az ellenállás növelés passzív képzettsége. Egy jótanács: a fegyverhasználatok közül csak egyet célszerű kiválasztani, kimaxolni és persze akkor már lehetőleg csak olyan típusú fegyvert használni. Egyetlen kivétel a hajítós barbárnál van, nála a Throwing Mastery és az Axe Mastery is használatos.

Mindegyik fegyverhasználat rendelkezik kritikus ütéssel, ennek mértéke a skill szintjével folyamatosan emelkedik, 20-as szinten eléri a 21%-ot. Egy bug miatt azonban az mindig 100%. 

1. szintű képzettségek

Sword Mastery - Mesterfokú Kardhasználat
Növeli a találati pontosságod és a sebzésed, ha karddal harcolsz. Kardokat ősidők óta készítenek, mióta felfedezték a hajlékony acélt. A játék megjelenése után a legkedveltebb fegyvertípus volt a kard, később népszerűsége csökkent. A mai állapot szerint az egyik legerősebb fegyverosztály, mivel a kardokkal érhető a legjobb egykezes sebzés. A Whirlwind és a Frenzy használatához is ajánlott. Hátránya a közepes sebzés. A nagyobb kardok hatósugara 3, ami kisebb mint a szálfegyvereké és a lándzsáké (5), de nagyobb mint a baltáké és a buzogányoké (1). Végső soron nem rossz választás.


Axe Mastery - Mesterfokú Baltahasználat
Növeli a találati pontosságod és a sebzésed, ha baltákkal, fejszékkel harcolsz. A baltákat az Árnyfarkas törzsének barbárjai használják erőszeretettel, kik így kívánnak felérni a farkasok karmaihoz és fogaihoz. Bár sokan választják elsőre ezt az osztályt a karakterválasztó képernyőn is baltával ábrázolt barbár hatására, mégis ez a számára elérhető leggyengébb fegyverosztály. Sebzése és sebessége közepes, hatósugara kicsi. A dobófejszéken kívül (azok közelharci használatához érdemes ezt fejleszteni) igazából semmi sem szól mellette, manapság ezzel a fegyverrel alig lehet barbárokat látni.

Mace Mastery - Mesterfokú Buzogányhasználat
Növeli a találati pontosságod és a sebzésed, ha buzogánnyokkal, harci kalapáccsokkal vagy hatalmas pörölyökkel harcolsz. A Medve törzs tagjai a barbárok között is legmagasabbak és a legerősebbek. Ők használják előszeretettel ezeket a fegyvereket, amelyekkel való ütés a medvék súlyos, páncélt is beszakító csapásaihoz hasonlók. A buzogány méltán az egyik legnépszerűbb fegyver. Kimondottan lassú, de a sebzése hatalmas. Hatósugara kicsi, előnye viszont, hogy az élőholtakon másfélszer akkorát sebez. Megsemmisítő erejű sebzéseket érhetünk el vele, kimaxolt Berserk mellé ez az ajánlott fegyverosztály.


6. szintű képzettségek

Pole Arm Mastery - Mesterfokú Bárdhasználat
Növeli a találati pontosságod és a sebzésed, ha bárdokkal harcolsz. A Daru törzs tagjai a legkifinomultabbak a barbárok közt, ők használják ezeket a fegyvereket. Mozgásuk kecses, ellenfeleiket több méteres bárdjaikkal távolról terítik le, mielőtt azok a támadhatnának. Lehetőleg kerülik a testi érintkezést - mint mondják, egy igazi barbárnak a közelébe sem érhet senki. A bárd közepesen népszerű fegyverosztály. A sebzése nem a legnagyobb, viszont a hatósugara igen és viszonylag gyors is. Whirlwind ajánlott mellé a fegyver nagy hossza miatt.

Throwing Mastery - Mesterfokú Fegyverhajítás
Növeli a találati pontosságod és a sebzésed, ha dobófegyverrel harcolsz. Aki azt mondja, hogy a barbár csak és kizárólag közelharcos kaszt, nem mond igazat, vagy még nem látott Throwing-os barbárt. A dobófegyverek használata egy külön stílust képvisel, tény, hogy ezt igen kevesen követik. A hajítófegyveres barbárok elsősorban fejszéket alkalmaznak, melyek hatásosságát az Axe Mastery-n kívül dobáskor ez a képzettség is erősíti. A távolsági kasztok kedvelői minden bizonnyal örömüket lelik majd benne.

Spear Mastery - Mesterfokú Lándzsahasználat
Növeli a találati pontosságod és a sebzésed, ha lándzsával harcolsz. A lándzsát a Kígyó törzs hűvös tekintetű, érzelmeket alig ismerő harcosai használják - ellenfeleiken messziről ejtenek vele halálos sebeket vagy egyszerűen felnyársalják őket. Valaha az egyik legnépszerűbb és leghatékonyabb fegyverkategória volt a lándzsa, mára hatásossága erősen csökkent. Bár sebzése a harci pörölyökével vetekszik és hatósugara is a legnagyobb, ezzel szemben két nagy hátránya van: ez a fegyverosztály nagyon lassú és kevéssé strapabíró. A sebesség sajnos ma már számít a Forgószél esetében, ezért ma már ritkán használt fegyver.


12. szintű képzettségek

Increased Stamina - Fokozott Erőnlét
Ez a képzettség negnöveli az erőnléted. Egy pontot ér, azt is csak az Increased Speed miatt. Többet felesleges rá tenni, mert úgyis növelni fogod az életerőd, és azzal növekedni fog az erőnléted is, tehát nem nagyon fogsz elfáradni még a legnehezebb páncélokban sem.


18. szintű képzettségek

Iron Skin - Vasbőr
Ez a képzettség passzívan növeli a védelmed. Ez egyedül védelemre gyúró barbár esetén fontos annyira, hogy magasabb szintektre emeljük, egyébként egy pont szükséges rá, mert előfeltétel.


24. szintű képzettségek

Increased Speed - Fokozott Gyorsaság
Ez a skill megnöveli a futási és gyaloglási sebességed. Egy pontot mindenképpen megér, vagy akár többet is, ha sebességre gyúró barbárod van (Frenzy). Párbajban is nagy hasznát lehet venni, hogy könnyedén utolérhesd az ellenfeled. Pillanatok alatt odarohanhatsz hozzá és mire felocsúdna, már vége is.


30. szintű képzettségek

Natural Resistance - Természetes Ellenállás
A barbárok nomád népe a szabad ég alatt él és folyamatosan vándorol kietlen síkságokon, így az idők folyamán megedzették őket a természet viszontagságai. A Natural Resistance az egyik legjobb barbár képzettség, passzívan növeli az elementális és méregellenállásokat. Néhány pontot mindenképp tegyél rá, de túl sokat ne, mert hamarosan már csak nagyon lassan fog növekedni a hatása.

Diablo videók

 

Ajánló

 

Utolsó hozzászólások

 

Szavazás

Diablo képekben

 
 
 
kép 34
 
 

Diablo a facebookon

 

A Diablo hírei

 

5 éves a Diablo és a Diablo Hungary

Bár mi tegnap lettünk hivatalosan 5 évesek, a Diablo III viszont ma! Szóval Boldog születésnapot mind a kettőnknek!
június 21. - diablohungary.hu

Betekintés: Challenge Rift

Mi az a Challenge Rift és milyen kihívásokat állít felénk? A Blizzard betekintőjének következő részét ezen kérdések feltárásának szánta.
június 21. - diablohungary.hu

Necromancer kampány animáció

Percekkel ezelőtt gurult ki a hivatalos facebook oldalra az alábbi videó, amely az új karakter kampányához tartozik. Sötétnek sötét, erősnek erős, mi kell még?
június 21. - diablohungary.hu

Minden amit a Season -ről tudni kell

Számos cikkben írtunk már arról, hogy mit is tartogat számunkra a 2.1 -es patch; volt már szó a season-röl is hírmorzsák keretében. Most azonban egy csokorba foglalva részletesen megnézzük miről is szól valójában és mi mindent tartogat számunkra.
január 30. - diablohungary.hu

Crusader Karakterbemutató

Üdvözöllek Kalandor! Ebben a bemutatóban megismerkedhetsz a Crusaderrel! Teljes leírást olvashatsz a Reaper of Souls új kasztjáról, amibe beletartozik története és összes eddigi skillje. Mindez teljesen magyarul. Frissítve a 2.1 -es javításnak megfelelően
január 30. - diablohungary.hu
 
Cached at 03:47:30